Pendarahan dina ovulasi

awéwé kalayan perdarahan dina ovulasi

Naon anu ngaluarkeun getih dina ovulasi? Sateuacan urang terang, hayu urang tingali naon éta pikeun ovulate. Ovulasi awéwé nyaéta nalika ovum dewasa dileupaskeun tina ovarium teras didorong ngaliwatan tabung fallopian sabab tiasa dibuahan upami hubungan seksual sareng spérma ngahontal tujuanana. Ieu lumangsung sakitar unggal bulan numutkeun siklus haid unggal awéwé, anu biasana lumangsung antara 24 sareng 42 dinten.

Lapisan rahim ogé nyiapkeun bari ngantosan endog anu asak dibuahan.. Upami konsepsi henteu kajantenan, maka endogna bakal héd babarengan sareng lapisan rahim. Nalika ovum anu henteu dibébérés dipisahkeun sareng témbok uterus nyaéta nalika haid nembongan dina awéwé.

Upami anjeun nyobian nyandung, anjeun kedah ngawas siklus menstruasi anjeun supados anjeun terang naon dinten subur anjeun. Tapi sakapeung meureun aya perdarahan nalika ovulasi, tapi sateuacan nyarioskeun topik ieu, langkung gampang anjeun terang kanyataan anu pikaresepeun ngeunaan ovulasi.

Fakta anu kedah diperhatoskeun ngeunaan ovulasi

Pasti data ieu sigana pikaresepeun pisan pikeun anjeun:

  • Siki endog hirup 12 dugi 24 jam saatos na daun ovarium.
  • Biasana ngan ukur hiji endog dileupaskeun iraha waé dina waktos ovulasi.
  • Ovulasi normal tiasa dipangaruhan ku setrés anu awéwé tiasa sangsara, ku panyawat atanapi ku alesan anu sanés, sapertos kaleuwihan beurat atanapi underweight.
  • Implantasi endog anu dibuahan normalna tumuh antara 6 sareng 12 dinten saatos ovulasi.
  • Unggal awéwé dilahirkeun sareng jutaan endog anu henteu dewasa anu ngantosan ovulasi mimiti asak.
  • Aturan tiasa lumangsung sanajan teu acan aya ovulasi.
  • Sababaraha awéwé tiasa ngalaman nyeri haid dina ovulasi.
  • Upami endogna teu dibuahan, éta bakal bubur.
  • Sababaraha awéwé tiasa ngalaman sakedik getih atanapi bercak nalika ovulasi.

Pendarahan dina ovulasi

Sababaraha awéwé tiasa ngalaman a perdarahan heunceut sakedik nalika ovulasiIeu biasana lumangsung antara titik-titik sareng henteu kedah janten bandéra beureum. Éta panginten héran dina mimitina sabab ibarat ngalaman jaman "tambahan" kanggo sababaraha awéwé anu ngagaduhanana.

Seueur awéwé sering mikir yén éta pendarahan nalika ovulasi, tapi nyatana spotting ieu biasana lumangsung sateuacan ovulasi saprak tingkat éstrogén awéwé turun, sareng ieu leres-leres normal dina siklus menstruasi.

perdarahan ovulasi

Estrogén sareng perdarahan

Salami waktos haid awéwé tingkat éstrogén dina awak stabil, nalika perdarahan ngeureunkeun éstrogén mimiti naék lalaunan sareng lapisan rahim mimiti kentel tembok na salaku persiapan ovulasi. Dina waktos anu sasarengan, hormon bakal nyiapkeun salah sahiji dua ovarium siap ngaleupaskeun endog.

Dina periode ieu, tingkat éstrogén naék langkung gancang sateuacan ovulasi, nyaéta nalika ovum kaluar tina ovarium, tapi sapertos naék naék gancang, éta ogé turun, sanaos tingkat éstrogén bakal tetep langkung luhur tibatan dina awal naek ... Saatos ovulasi, estrogén naék deui deui sakedik sareng engké, upami ovum henteu acan dibuahan, éta murag deui ka tingkat normalna.

Pendarahan di tengah-tengah ovulasi

Pendarahan haid atanapi haid lumangsung nalika turunna kadua éstrogén, tapi di sababaraha awéwé, kumaha ogé, turunna éstrogén munggaran tiasa nyababkeun perdarahan, hal anu bakal ngabalukarkeun awéwé ngaluarkeun getih antara période sareng henteu penting, kusabab perdarahan ieu atanapi "pre-period" biasana aya di tengah-tengah siklus, ringkes sareng hampang.

Kaunggulan perdarahan dina ovulasi

Pendarahan ieu tiasa nguntungkeun upami anjeun hoyong reuneuh, sabab kusabab éta aya dina tengah siklus unggal bulan, anjeun bakal tiasa terang persis iraha badé ngadadak. Anjeun tiasa konsultasi sareng dokter pikeun mastikeun yén pendarahan ieu henteu ngagaduhan panyabab anu langkung serius.

Janten, upami anjeun henteu ngagaduhan hal anu serius anu nyababkeun anjeun ngaluarkeun getih sareng éta prosés alami tingkat ovulasi sareng éstrogén, maka anjeun tiasa ngarencanakeun hubungan seksual sateuacan ovulasi (pas nalika anjeun ngaluarkeun getih atanapi nalika anjeun bérés) kusabab ieu kumaha anjeun tiasa ningkatkeun kasempetan hamil.

Alesan sanés anu tiasa nyababkeun perdarahan dina ovulasi

perdarahan nalika ovulasi

Salian ti sadayana anu dibahas dugi ka ayeuna, perdarahan nalika ovulasi ogé tiasa disababkeun ku sabab anu sanés anu anjeun kedah terang.

Pél KB

Pél kontrol kalahiran tiasa nyababkeun perdarahan pikeun sababaraha bulan mimiti saatos, tapi ogé tiasa metoda kontraséptif séjén anu aya hubunganana sareng hormon. Upami pendarahan henteu ngaleungit, anjeun kedah konsultasi sareng dokter sareng robih kana cara kontraséptip anu béda.

Upami anjeun ngeureunkeun metode hormonal anjeun tiasa sangsara perdarahan sakedapan dugi ka menstruasi diatur. Ogé ulah ragu konsultasi sareng dokter upami ieu kajantenan.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha hamil nalika ngeureunkeun kontraséptip?

Fibroid rahim

Fibroid mangrupikeun tumor non-kanker anu tiasa némbongan dimana waé dina témbok rahim. Ieu mangaruhan bagian jero rahim sareng alesan ieu perdarahan tiasa muncul antara période. Fibroid anu langkung ageung atanapi ngaganggu tiasa sering dicabut ku operasi.

Polip rahim

Polip mangrupikeun tumuh dina permukaan jero rahim anu tiasa nyababkeun perdarahan henteu teratur. Polip ieu sapertos fibroid ogé tiasa dipiceun.

Teu saimbangna hormonal

Upami anjeun ngagaduhan période normal anjeun moal ngagaduhan perdarahan tapi upami siklus anjeun henteu teratur, sigana anjeun panginten pendarahan nalika ovulasi.

Sababaraha pangobatan atanapi pangobatan

Aya sababaraha pangobatan anu, bahkan upami diresepkeun ku dokter, tiasa mangaruhan siklus menstruasi sareng nyababkeun perdarahan nalika ovulasi. Kamungkinan anu sanés tiasa kalebet: panggunaan IUD, masalah tiroid, inféksi heunceut, atanapi masalah atanapi panyakit anu langkung serius.

Iraha anjeun kedah angkat ka dokter?

Iraha anjeun perhatoskeun perdarahan heunceut mahiwal Anjeun kedah angkat ka dokter pikeun ngaluarkeun yén anjeun kaserang sababaraha jinis masalah. Kaseueuran waktos pendarahan éta bakal gaduh katerangan anu langkung saderhana sareng kamungkinan bakal ngaleungit nyalira sapertos nembongan. Tapi, upami waé éta ngagaduhan asal anu langkung serius anjeun kedah angkat ka dokter iraha anjeun pendarahan atanapi ngaraoskeun sababaraha jenis nyeri anu henteu normal.

Naha anjeun kantos getihan nalika ovulasi? Caritakeun kami ngeunaan pangalaman anjeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

42 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Elizabeth cenahna

    Halo dina tungtung hubungan sareng salaki kuring kuring parantos ngaluarkeun getih sareng kuring ngaluarkeun ovulasi. Ieu pikeun kuring mangrupikeun kahiji waktos éta kajantenan. 1 sasih kamari kuring ngalaman operasi tiroid. Dupi anjeun ngajelaskeun ka kuring naon anu lumangsung? Upami urang milarian orok. Naha kuring kedah angkat ka dokter?

  2.   leres cenahna

    Nya, henteu aya ideu, tapi éta kajantenan ogé. Kumaha kabar anjeun?

    1.    isela cenahna

      Halo Camila
      Hal anu sami anu kajantenan kuring ieu anu kadua kalina bulan kamari kuring perhatosan tempat tanggal 9 sareng bulan ieu dina dinten ka 5 saatos haid kuring réngsé sakedik titik muncul tapi ayeuna kalayan dinten ayeuna parantos aya 3 dinten sareng tempat kalayan rada kandel frujo.

      Upami aya anu terang naon anu kajantenan ieu atanapi anu parantos kajadian sateuacanna, ngawartosan kuring.

    2.    daiana23 cenahna

      Halo, kuring parantos ngalaman ovulasi poék salami tilu bulan sareng kamari di gigireun ovulasi kuring ngalaman pendarahan sakedik tapi henteu aya anu nyeri, indung kuring gaduh fibroid, naha éta genetik? Peryogi diperhatoskeun yén haid kuring normal sareng rutin.

  3.   Angela cenahna

    Henteu aya perdarahan tapi sakedap, nyaéta, dua bulan ka pengker, upami henteu sapertos éta sateuacanna, éta nalika nuju ngaluarkeun ovarium, kuring henteu ngaraos nyeri tapi kasieunan ku perdarahan éta.

  4.   Veroka cenahna

    Ieu mangrupikeun pertama kalina kajantenan kuring, kuring dina dinten ka-14 haid terakhir kuring, sareng dinten ayeuna kuring ningali titik getih sareng kuring nyarios henteu tiasa? Janten gancang, sareng kuring ngitung dinten-na persis dina dinten ovulasi kuring, kuring hoyong yakin yén ieu anu nyababkeun perdarahan!

  5.   Angie cenahna

    Abdi gaduh perdarahan éta, kuring konsultasi sareng dokter kandungan sareng anjeunna ngawartosan yén kusabab kuring ngagaduhan periode anu normal nyaéta perdarahan normal sareng séhat. Éta tahan pikeun 1 atanapi 2 dinten sareng henteu ngotorkeun calana kuring, kuring ogé henteu ngaraos nyeri. Kuring nyerat ieu kanggo nyaritakeun pangalaman kuring, upami awéwé aya mamang

    1.    Berenice cenahna

      Halo Angie, kuring gaduh waktos anu teratur, sareng dina dinten ka-12 siklus kuring kuring noda sapertos viscozo sareng getih, tapi éta ngan ukur waktos éta sareng henteu kajantenan deui nyaéta 2 dinten ka pengker. ka anjeun pendarahan éta salami dua dinten ,? tapi langka?

    2.    Leticia cenahna

      Hébat Maria, anjeun diuji positip sareng anjeun hamil. Hal anu sami kajadian pikeun kuring pikeun kahiji kalina, dina dinten ka 14 tina siklus pas dina ovulasi. Kalayan salaki kuring kami terang salami hubungan sareng anjeunna masihan kami gaganti. Ngan tempat anu henteu sapertos siklusna. Titisan anu murag sareng tékstur langsing sapertos bodas endog nyaéta kaluarna nalika ovulasi. Kuring nuju mariksa diri kuring ayeuna tapi bieu robah warna na. Kami ogé milarian orok sareng kuring henteu acan hamil. Studi kuring normal sareng kuring henteu kantos nyandak kontraséptip. Kami parantos milarian 3 taun sareng kuring beuki hariwang. Ayeuna kuring nuju liburan, kuring henteu deui karaos stres sareng kuring langkung tenang. Tapi hei, kami ngarepkeun henteu aya anu goréng sareng anu dipikahoyong kami kalaksanakeun. Bakal éndah.

      1.    LORENAMARTINO cenahna

        Halo Leticia, naha anjeun hamil?

  6.   Fauzan cenahna

    Kuring henteu kantos ngalaman jinis pendarahan dugi ka dinten ieu dinten ka-13 siklus kuring kuring parantos mimiti kokotor, tapi kuring ogé kudu nyatakeun yén bulan kamari kuring lirén nginum omifin kuring ngan ukur dua bulan perlakuan ieu bakal janten anu katilu tapi Kuring mutuskeun lirén nyandakna Kusabab kuring kaluar kontrol dina sagala siklus nalika kuring salawasna biasa, kalayan omifin bulan kahiji lumangsung 32 dinten sareng anu kadua 22 sareng anu ieu kuring henteu nyandak ujug-ujug saatos 9 dinten kakuasaan kuring noda deui dina kaping 13, kuring henteu terang naon anu dipikirkeun, kuring henteu kunanaon dua bulan ka pengker ovarium henteu kunanaon, henteu kista ... naha éta perdarahan ovulasi? Atanapi kuring bakal ngagaduhan anu sanés?

  7.   Stephanie cenahna

    Saatos kaleungitan orok kuring, kuring perhatoskeun nalika ovulasi kuring sareng kuring masih henteu terang kunaon ieu kajadian unggal bulan saatos kaleungitan orok kuring, kuring ngan ukur hamil 5 minggu sareng anu leresna kuring hoyong hamil tapi kuring tiasa moal meureun éta sababna tapi kuring henteu terang lamun kuring henteu kaleungitan orok abdi parantos Maret payun.

  8.   cahaya cenahna

    Kuring milarian orok, kuring parantos séks sareng salaki kuring tanggal 2 Juni teras dina 6 Juni, nalika kuring oboting, numutkeun tanggal kuring, anu kuring mariksa dina kalkulator internét, kuring muragkeun lendir sapertos bodas endog, tapi Kuring ngagaduhan sakedik getih sareng kuring ogé ngaraos nyeri sapertos jaman tapi kirang sengit anjeun pikir anjeun panginten hamil

    1.    Berenice cenahna

      Halo Angie, kuring gaduh waktos anu teratur, sareng dina dinten ka-12 siklus kuring kuring noda sapertos viscozo sareng getih, tapi éta ngan ukur waktos éta sareng henteu kajantenan deui nyaéta 2 dinten ka pengker. ka anjeun pendarahan éta salami dua dinten ,? tapi langka?

      1.    Letty cenahna

        Maria, éta saé éta henteu goréng sareng tés kakandungan masihan anjeun positip !!! Hal anu sami kajadian ka kuring dina ovulasi dinten 14 (kamari) di tengah siklus. Ngan ukur tempat tapi kuring nuju mariksa naha 2 dinten kalangkung. Kuring teu boga aliran di luhur. Mangrupikeun tempat anu langsing sapertos nalika dinten ovulasi sapertos bodas endog. Mangrupikeun hubungan seksual anu urang terang sareng salaki kuring sareng rada sieun. Nalika urang milari orok sareng kuring nembé di jaman subur kuring. Mugi teu nanaon.

  9.   Zara cenahna

    Hello sadayana! Pertama kali éta kajantenan ka kuring. Abdi dina ovulasi lengkep sareng mimiti getihan siga anu ngalaman haid deui. Abdi parantos tilu dinten aya di sana sareng éta henteu lirén. Henteu seueur sareng teu aya rasa nyeri tapi mimiti coklat sareng ayeuna beureum. Kuring gaduh 14 dinten deui pikeun aturan kuring dina tiori tapi kuring henteu terang naha bakal ngitung ieu salaku aturan. Kuring dina perlakuan kasuburan sareng kuring nuju kaluar bulan. Kuring henteu weruh naha hormon ngalakukeun ieu. Upami aya anu tiasa masihan jawaban kuring punten. Hatur nuhun.

    1.    Camila cenahna

      Hai Zara. Kumaha damang? Abdi hoyong terang naon anu kajantenan anjeun sabab hal anu sami kajadian ka kuring. Ngan dina dinten ovulasi kuring kuring mimiti ngagaduhan getih, coklat sareng ayeuna beureum kuring parantos tilu dinten sareng perdarahanna henteu ngaleungit

      1.    isela cenahna

        Halo Camila
        Hal anu sami anu kajantenan kuring ieu anu kadua kalina bulan kamari kuring perhatosan tempat tanggal 9 sareng bulan ieu dina dinten ka 5 saatos haid kuring réngsé sakedik titik muncul tapi ayeuna kalayan dinten ayeuna parantos aya 3 dinten sareng tempat kalayan rada kandel frujo.

        Upami aya anu terang naon anu kajantenan ieu atanapi anu parantos kajadian sateuacanna, ngawartosan kuring.

    2.    Carmen cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring sareng kuring hariwang. Éta anu munggaran.

  10.   Jauh cenahna

    Kuring ngalaman perdarahan anu sami di tengah siklus kuring, dina persis 14 dinten, dinten anu mimiti pendarahan antara coklat, beureum jero teras pink sareng dinten kadua kuring noda sakedik pink ... éta jarang pisan. Tapi kuring parantos telat 20 dinten sareng kuring parantos ngalaksanakeun 3 tés reuneuh sareng aranjeunna sadayana négatip. Abdi henteu terang naon anu kajantenan. Aranjeunna masihan kuring nyeri sakedik dina lambung kuring ti jaman ka jaman saolah-olah haid abdi badé lungsur tapi teu aya pisan ...

  11.   Jose cenahna

    SELAMAT DUA BULAN SAKULUYA KITU PIL PÉLÉ PÉNGKEUN ANJEUN ANJEUN ANAK.ÉNA 33 TAUN JEUNG KURING NÉangan sababaraha taun teu nanaon. Abdi angkat ka rahina. Anjeunna ngawartosan kuring yén anjeunna ningali sababaraha titik bodas. Naha kuring ngagaduhan misi masih teu ngagaduhan hasilna tapi kumaha upami dina dinten ka tilu kuring mimiti ngala getih sareng nyeri sakedik .. parantos kajadian? Abdi NYAJARI BENER.

  12.   Sonia cenahna

    Halo, kumaha upami ieu anu kajantenan kuring dina 31 Méi, jaman normal kuring datang sareng kuring sadayana, tapi kamari 12 Juni kuring ngalaman perdarahan "béda" tina aturan, ku sababaraha colic, maca tulisan ieu kuring parantos sadar. Éta panginten alatan ovulasi sataun katukang ogé kajantenan kuring, kuring sieun mikir yén kuring bisa hamil sabab bulan kamari saatos période kuring parantos hubungan sareng salaki anu saé, anjeunna nyelapkeun sirit na tapi teu aya éjakulasi tapi kuring terang yén éta ogé tiasa kuring hamil ku precum, teras kami nganggo kondom tapi nalika masa kuring datang bulan normal ieu dina waktos kuring mutuskeun kakandungan tapi saatos ieu naon anu kajantenan kuring upami kuring sieun sareng ngalakukeun tés balik négatip sareng éta nalika kuring datang pikeun nalungtik ngeunaan naon, hatur nuhun kanggo inpo na. Kuring masih bakal nganjang ka dokter.

  13.   Monica cenahna

    halo tilu bulan ka pengker kuring ngaluarkeun tembaga T sareng nyobian nyandung haid kuring dina tanggal 6 sareng getih mung dina tanggal 14 ovulasi kuring jelas éta nalika kuring hubungan sareng kabogoh kuring pikir kuring bisa hamil

  14.   Jennifer cenahna

    Halo, hal anu aneh kajadian ka kuring 10 dinten saatos kuring ngagaduhan masa kuring ngagaduhan sandrado lebe anu nyandak kuring siga kamari kuring ngagaduhan serelek coklat anu sanés kuring ngagaduhan hubungan tapi dinten ieu kuring nyandak tés sareng éta négatip, anu tiasa janten

  15.   Fabiola cenahna

    Hai! Ngan hal anu sami kajadian ka kuring, bulan ieu kuring ngagaduhan waktos abdi dina kaping 11 sareng sadayana normal, tapi saprak dinten sateuacan tanggal 25 kuring ngamimitian perdarahan coklat sakedik sareng beureum anu kuat sareng dibarengan ku lendir serviks sakedik, janten kuring hariwang upami ieu leres-leres janten hal anu serius, atanapi kakandungan atanapi ngan ukur ovulasi kuring kusabab éta henteu kantos kajantenan ka kuring. Dina akhir haid kuring kuring hubungan seksual tapi tanpa anjeunna éjakulasi. Tulung!!

  16.   Madeline cenahna

    Halo, kuring ngalaman keguguran dina 1 Oktober anu kuring pendarahan 5 dinten, saatos kuring ngalaman hubungan anu teu dijagaan, tanggal 16 bulan anu sami kuring ngalaman pendarahan sakedik 3 dinten, sareng ayeuna kuring 3 dinten ka tukang .. Naha mungkin anjeunna hamil deui? sareng perdarahan anu kuring aya di dinya disababkeun ku implantasi .. punten bantosan

  17.   Xochitl Iturbe cenahna

    Halo, wilujeng wengi, kuring gaduh patarosan, kuring ngagaduhan masa abdi dina 30 Oktober sareng kuring ngalaman hubungan anu teu dijagaan sareng ngan ukur 12 dinten saurna kuring ngalaman pendarahan sakedik-sakedik éta pink teras janten warna sapertos coklat sareng coklat sareng awét salami 2 dinten. pendarahanna henteu seueur Abdi hoyong terang naon waé éta Hatur nuhun …

    1.    Lola cenahna

      Hai! Terang, hal anu sami kajadian ka anjeun sareng kuring hoyong terang naon anu kajantenan ka anjeun sareng upami kuring kedah hariwang ngeunaan hamil atanapi badé ka dokter. Nuhun 😀

  18.   naty cenahna

    Hello sadayana! Hal anu sami kajadian ka kuring ku pendarahan, dinten ovulasi kuring nurunkeun perdarahan anu alit sareng kuring ngaraos nyeri siga anu badé sumping. Maca sadayana ieu kuring ningali yén éta normal. Abdi rutin pisan sareng masa kuring, éta saé tapi kuring asa pisan néang orok sareng kuring henteu cukup untung cicing, kuring sedih unggal bulan
    Kuring leungit tanduk tapi saatosna pamariksaan sareng studi kuring kaluar sampurna. Naha aya anu tiasa masihan nasihat ka kuring pikeun tetep cicing. ?

  19.   Jessica cenahna

    Halo ka kuring, éta kajantenan kuring dua dinten anu sami saatos ovulasi kuring, kuring gaduh debit coklat tapi kuring ngagaduhan colic colic, kuring rada sieun kusabab ieu henteu pernah kajantenan kuring. Jiga kuring parantos lami milarian orok

  20.   catalina asogo bakale obono cenahna

    Kuring resep pisan pikeun orok, aya sababaraha bulan anu pendarahan ieu muncul sareng anu sanés henteu, kadang turun dua atanapi tilu dinten sateuacan haid kuring, waktos sanés dina periode ovulasi. Abdi leres-leres teu terang. Punten bantosan !!

  21.   Rocky cenahna

    Halo wilujeng wengi, éta kajantenan kuring sakumaha tulisan dina dieu. Kuring super sieun ngeunaan éta. Dinten ayeuna mung kaping 14 sareng kuring pendarahan pisan énjing-énjing. Dua bulan ieu parantos ngalangkungan kuring. Abdi angkat ka dokter saminggu kamari, anjeunna ngintun kuring duphaston sareng anjeunna ngawartoskeun ka kuring yén anjeunna bakal ngalakukeunana dina 3 Nopémber salami 10 dinten anu dina tanggal 11 kuring bakal ngagaduhan periode normal. Sareng dina dinten ka 3 jaman kuring ngalakukeun tés pikeun estradiol sareng fsh. Kuring lieur pisan sareng pendarahan ieu dinten panginten anu janten jaman abdi deui sapertos anu kajantenan bulan kamari. Naha kuring tiasa nginum ubar éta teras tés sakumaha ceuk dokter ka kuring ??! Bantosan ku patarosan éta punten

  22.   miki cenahna

    Juston jaman abdi parantos atos, éta lumangsung (6 dinten) tapi éta ngan ukur kajadian 3 dinten na deui deui sareng henteu dugi ka 1 atanapi 2 dinten éta tahan 6 sareng éta perdarahan anu loba. Tiasa batur ngawartosan kuring kunaon?

  23.   Juli cenahna

    halo, ayeuna kuring nuju ovulate, kuring gaduh écés jelas tapi teras kuring ngalaman bintik coklat sareng pendarahan pink saeutik teu kuat sareng nyeri anu lumangsung dina ovulasi, masih; Kuring gaduh hubungan salaki sareng salaki sabab kami milarian orok, naha mungkin bakal hamil saprak kuring aya dina waktos subur sareng kuring noda?

    1.    Maria cenahna

      Hai Juli,
      Éta kajadian ka kuring sapertos kieu dua taun ka pengker, sapertos dua bulan berturut, teras angkat sapertos sataun sataun sareng éta kajantenan deui taun ka tukang, sami sareng dua atanapi tilu bulan berturut, (nyaéta debit sapertos endog bodas sareng bintik-bintik warna coklat sareng dina hiji waktos titik getih beureum). Nya éta ngaleungit deui sareng ayeuna kajadian deui ka kuring bulan kamari, tapi waktos ieu kuring gaduh hubungan séks dina dinten anu sami yén kuring ngagaduhan titik beureum, sareng tilu dinten ka pengker kuring nyandak tés kakandungan sareng éta positip deui. 🙂

  24.   isela cenahna

    Natty ngan ukur sayah
    Kuring terang éta henteu gampang sareng anjeun kantos nguping sateuacanna tapi anjeun kedah tenang sareng bébas setrés sahingga awak anjeun henteu diblokir sareng anjeun tiasa hamil.
    Kenalan diri anjeun langkung seueur, henteu ngan ukur terang naon anu anjeun resep atanapi henteu, ogé pikeun terang naon anu anjeun tuang, naon anu ngajantenkeun anjeun janten gélo atanapi sedih, naon anu ngabahagiakeun anjeun, naon anu ngajantenkeun anjeun. Ngalakukeun hal-hal anyar; olahraga, anjeun tuang langkung saé, nyéhatkeun awak anjeun langkung (di sana anjeun bakal ngurus orok anjeun, kahirupan bakal angkat ka dinya, janten anjeun kedah nyiapkeun sareng ngarawat awak sateuacan orok sumping pikeun ngorotan nalika éta)
    Jaga diri anjeun langkung seueur, janten anjeun ogé kaluar tina Setrés sareng Kahariwang anu cicing sareng henteu ngabantosan.

    Kuring miharep anjeun anu pangsaéna sareng yén orok éta ngahontal panangan anjeun.
    Nangkeup?

    (Kuring terang yén pesenna parantos aya waktos tapi kuring miharep éta pikeun anjeun)

  25.   Andrea cenahna

    Halo, sakitar sataun katukang sapertos kalolobaan anjeun kuring ningali hiji atanapi dua dinten salami ovulasi atanapi dinten ovulasi kuring. Sababaraha bulan kapengker kuring ngamimitian perawatan pikeun depresi sareng kuring parantos ngalaman sababaraha parobihan dina période kuring, kuring ngan ukur 23 taun sareng kuring parawan janten kuring nganggap yén parobihan anu kuring ngalaman nyaéta, boh kusabab antidepresan atanapi kusabab a parobahan hormonal, Kuring boga beurat cageur , euweuh kasakit kronis sarta kuring dahar kacida alusna sarta kuring ogé latihan, naha jadi aneh sabab bulan ieu kuring geus spotting pikeun leuwih ti 7 poé? jeung kabeneran aya nu worries kuring, sarta kuring pikir kuring bakal ningali dokter anu ngubaran kuring keur depresi pikeun nempo lamun manehna weruh lamun éta ubar anu ngabalukarkeun ieu, sarta kuring bakal ngabejaan aranjeunna. Pilarian di internet leres-leres antidepresan mangaruhan siklus menstruasi, malah kuring gaduh babaturan anu haidna leungit kusabab obat-obatan ieu, tapi indung kuring ngagaduhan fibroid, anu sigana mah sami sareng fibroid tapi jarang sabab anjeunna ngagaduhan. cukup sawawa?Kuring ngan miharep éta nanaon serius?

    1.    Nadia cenahna

      Wilujeng énjing! Abdi ngaluarkeun getih kamari, anu mangrupikeun dinten ovulasi kuring, kami milari hamil sareng kuring mendakan saatos kelamin. Mangrupikeun bulan kadua anu kajantenan kuring, sateuacanna henteu kajantenan ka kuring.

  26.   Elizabeth Diaz cenahna

    Hai Katresna!!! Éta kajadian ka kuring pas dina siklus 18. Kuring sieun sabab éta henteu kantos kajantenan sateuacanna sareng kuring angkat ka Google sareng éta normal ... Kuring henteu terang, ayeuna kuring langkung tenang. Nu Biasa Tapi Ta Kuring Sok Ngadalian Diri!! Wasalam.??

  27.   Yuliet cenahna

    Halo, kuring umur 34 taun, haid unggal 24 dinten sareng kuring ngalaman pendarahan nalika ovulasi, henteu unggal bulan, sadaya tés sapertos tés sitologis, tés gran, chlamydia sareng keputihan négatip, sanaos kitu kuring masih kasieunan unggal-unggal ieu kajadian ka kuring, anu tiasa mamatahan ka kuring atanapi panginten tiasa nungtun kuring

  28.   Nadia cenahna

    Wilujeng énjing! Abdi ngaluarkeun getih kamari, anu mangrupikeun dinten ovulasi kuring, kami milari hamil sareng kuring mendakan saatos kelamin. Mangrupikeun bulan kadua anu kajantenan kuring, sateuacanna henteu kajantenan ka kuring.

  29.   Aileen cenahna

    Halo, kuring gaduh 2 dinten ka pengker pendarahan pinkish ayeuna coklat tapi sakedik sareng kuring gaduh nyeri sapertos haid sareng kaping 26 kuring ovulate, éta 2 minggu sateuacan haid kuring, éta mangrupikeun kahiji kalina kuring kajantenan, naha normal?