Pikeun ngagaduhan murangkalih anjeun kedah stabil sacara émosional

Janten indung atanapi bapak sigana teu aya sarat, tapi saatos ningal seueur berita ngeunaan bapak sareng ibu anu lalai ... Aya seueur ahli anu beuki yakin yén kedah aya sababaraha jenis "buktina" sateuacan kolot tiasa mutuskeun naha janten kolot atanapi henteu.

Salaku tambahan kana aspek kauangan, stabilitas pasangan, stabilitas propésional ... ogé aya faktor anu penting pisan yén kadua sepuhna kedah ngahargaan: stabilitas émosional. Barudak kedah tumuh di bumi dimana kolotna sacara émosional stabil pikeun ngirimkeun henteu ngan ukur nilai-nilai anu saé dina kahirupan, tapi ogé, ngajamin kecerdasan émosional anu saé ti dinten mimiti hirup.

Sababaraha awéwé nalika janten indung ngalaman setrés, déprési, hariwang, parobihan fisik, rambut rontok ... janten indung henteu gampang sareng anjeun kedah siap nyanghareupan sagala hal kalayan integritas. Barudak peryogi indung anu tiasa nyaimbangkeun kabutuhna nyalira sareng aranjeunna, utamina upami indung éta hirup teu stabilitas émosina. Nanging, ibu-ibu sering ngaraos yén aranjeunna nempatkeun budakna tibatan kabutuhan nyalira, anu sakuduna mah bisi na

Ieu sababaraha cara pikeun ngagarap diri anjeun sateuacan gaduh anak sareng saatos orok anjeun lahir:

  • Milarian dukungan profesional iraha anjeun meryogikeunna
  • Entong ngajaga perasaan anjeun
  • Milarian waktos kanggo nyalira sareng kabutuhan émosina
  • Ngobrol kulawarga anjeun sacara rutin

Janten indung, anjeun kedah émut yén anjeun ngagaduhan masa lalu di tukangeun anjeun anu tiasa ngiringan indung anjeun. Upami anjeun ngaraos racun nalika anjeun ngémutan, langkung saé anjeun nyarioskeun deui sareng anu ahli sateuacan gaduh murangkalih. Janten nalika anjeun badé ngagaduhan murangkalih, langkung saé anjeun naros ka diri sorangan: Naha kuring gaduh stabilitas anu hadé pikeun tiasa?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.