Bubur ku susu indung

Bubur sareng susu ibu kanggo orok

Dina sababaraha kasempetan urang parantos nyarioskeun seueur manpaat susu ibu kanggo orok. Nyatana, ayeuna aya tren anu penting pikeun ngalakukeun prakték ieu, anu dina sababaraha taun ka pengker ieu kaleungitan kakuatan. Upami anjeun masih ragu ngeunaan kado anu saé anjeun nawiskeun ka anak anjeun ku nyusu, link ieu anjeun bakal tiasa mendakan alesan anu kuat anu bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeunana.

Nanging, nalika waktosna dimimitian ku bubuka dahareun sakitar 6 bulan, seueur indung mimiti ngagunakeun susu formula pikeun nyiapkeun tuangeun orok sareng persiapan kanggo orok, hal anu henteu diperyogikeun. Penting pikeun diémutan yén nyusu kedah éksklusif dugi 6 bulan, tapi Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) nyarankeun prakték ieu dugi ka 2 taun.

Nyaéta, sanaos orok anjeun mimiti nyandak tuangeun sanés, susu ibu kedah teras-terasan janten katuangan utami. Komo, anjeun tiasa nganggo susu ibu anjeun kanggo nyiapkeun porridges tina orok anjeun. Ku cara kieu, anjeun bakal nyingkahan kedah mésér produk buatan anu orok henteu resep sareng éta ogé mahal pisan.

Kumaha nyiapkeun kadaharan orok nganggo susu ibu

Susu susu tiasa disimpen dina cara anu sami sareng susu buatanÉta bahkan tiasa dibekukan tanpa kaleungitan pasipatanana. Kusabab kitu, anjeun tiasa ngagunakeun susu anjeun pikeun nyiapkeun porridges anu bakal dicandak ku orok, boh séréal atanapi jinis makanan anu sanés.

Teu aya tuangeun anu langkung saé tibatan tuangeun anu anjeun nyiapkeun di bumi, ieu bakal janten pilihan anu pangsaéna, paling séhat sareng paling hemat. Ku alatan éta, upami anjeun hoyong nyiapkeun sadaya tuangeun orok anjeun nyalira, kalebet bubur séréal, dina tautan ieu anjeun bakal mendakan sababaraha tip kanggo nyiapkeun bubur nasi buatan (gratis gluten). Dina cara anu sami, dina tautan anu sanés ieu kami nyaritakeun naon éta séréal pangsaéna kanggo orok anjeun.

Dihandap ieu anjeun bakal mendakan Resep bubur orok didamel sareng susu ibu. Nanging, ieu ngan ukur sababaraha pilihan, asa bébas ékspérimén di dapur anjeun.

Oatmeal sareng bubur cau kalayan susu susu

Bubur séréal buatan imah

Bubur ieu sampurna pikeun sarapan sareng kanggo cemilan. Anjeun ngan ukur kedah saluyukeun tékstur bubur numutkeun raos ti orok anjeun, di awalna, anjeun tiasa nyéépkeun pisan supados henteu bénjolan. Engké anjeun tiasa ngantepkeun langkung saé supados orok tiasa ékspérimén sareng tuangeun.

bahan:

  • patengahan cau Maduro
  • 3 atanapi 4 séndok oatmeal
  • sagelas tina susu payudara

Persiapan:

  • Kalayan garpuh, naksir cau teras lebetkeun kana panci alit, tambahkeun susu sareng panas dina seuneu.
  • Aduk ku sababaraha rod teras-terasan.
  • Nalika datang ka kulub tambahkeun gandum sareng teraskeun aduk dugi campuran kentel.
  • Cabut tina panas na antepkeun hérang sateuacan dipasihkeun ka orok.

Bubur sayuran amis sareng susu ibu

Puree ubi jalar

Sayuran amis sampurna pikeun ngamimitian tuang pelengkap, aranjeunna tiasa ditoleransi sareng aranjeunna, aranjeunna gampang dicerna sareng kusabab raos, orok condong nampi aranjeunna kalayan senang dina hal anu sering. Anjeun tiasa nganggo sayuran anu sanés sapertos wortel, waluh atanapi parsnips atanapi kacang polong lembut,

bahan:

  • 1 wortel leutik
  • Satengah kentang manis atanapi ubi jalar
  • 1 daun bawang
  • Satengah gelas tina susu payudara

Persiapan:

  • Mesek sareng cuci kalayan saé pisan sayuran, ngaluarkeun taneuh sésana.
  • Rendang sayuran ogé na kulub dina cai salami 15 menit.
  • Cabut tina panas na Cabut kaleuleuwihan cai, sayuran kedahna garing pisan.
  • Diparaban sayuran atanapi mash ku garpuh, dugi ka tékstur anu dipikahoyong dicandak.
  • Tambihkeun susu ibu dugi ka kénging krim lampu, kalayan konsistén anu saluyu sareng cita rasa orok anjeun.

Tip persiapan

Anjeun teu kedah ngantosan dugi masak pikeun nganyatakeun susu anjeun, sabab anjeun tiasa nganyatakeun nalika anjeun gaduh waktos luang sareng tetep dina kulkas atanapi mesin pembeku. Kukituna, anjeun bakal ngagaduhan jumlah anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun bubur atanapi saha waé anu ngurus orok anjeun tiasa ngurus éta upami anjeun henteu sayogi. Dina acara anjeun milih susu beku, hal anu penting pikeun anjeun ngalelepkeun éta pikeun ngalakukeun sadayana pancegahan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sofia cenahna

    Hai, Tony! Upami kuring hoyong ngadamel kendi buah sapertos tina gandum sareng cau kalayan susu ibu, naha kuring tiasa ngadamel éta kaléng? Hatur nuhun