Produk dagang anu adil anu anjeun tiasa mendakan pikeun orok anjeun

toko cocooan

Dinten ayeuna, Saptu 8 Mei, Poé Dagang Pameran Dunya dirayakeun sacara internasional. Taun ayeuna paménta ditampi yén pulihna ékonomi sareng perdagangan di era pasca-COVID, prioritaskeun Hak Asasi Manusa, perlindungan lingkungan, sareng didasarkeun kana nilai-nilai Perdagangan Adil sareng Ekonomi Sosial.

Seueur organisasi nyatakeun yén kaayaan pandemi mangrupikeun titik balik kana modél ékonomi anu sanés. A modél anu ngirangan kasetaraan sosial sareng ngeureunkeun kaayaan darurat iklim. Kami masihan anjeun sababaraha conto toko sareng produk anu anjeun tiasa ngagaleuh kanggo orok anjeun, atanapi anak anjeun, sareng anu nuturkeun filosofi perdagangan adil.

Once Once a Time Children's Store, toko perdagangan anu adil

prinsip perdagangan adil

Toko barudak Érase Una Vez parantos dioperasikeun langkung ti sapuluh taun. Dina katalog na anjeun bakal mendakan hiji pilihan cocooan kanggo murangkalih sareng murangkalih dugi ka sapuluh taun, di sagigireun buku, baju, karajinan, jati, hiasan sareng barang-barang anu aya gunana, contona cina didamel ku awi.

Sadaya produk anu ditawarkeun di toko ieu, dipasarkeun dina parameter perdagangan adil sareng manufaktur sustainable. Kaseueuran cocooanna didamel nganggo bahan kai atanapi ramah-alam, didamel di Éropa sareng tanpa komponén toksik kanggo anu alit. Sareng aranjeunna ogé nawiskeun pangiriman gratis, kalayan henteu mésér minimum!

Bantal sareng bonéka rag anu didamel tina Katun organik atanapi nganggo Sértipikat OEKO-tex. Aspék fundamental anu sanés di toko nyaéta tawaran kaulinan sareng produk barudak anu ngamajukeun kasetaraan génder sareng, ti toko, manufaktur kalayan metode artisanal didorong.

Baju orok dagang anu adil, ti Paléstina

Beureum baju darat raray

Kami ayeuna nyaritakeun ngeunaan pangalaman manufaktur tina papakéan sustainable anu dipiguraan dina perdagangan adil. Kiddy Land mangrupikeun proyék Caritas Yerusalem anu nyayogikeun palatihan pikeun 400 awéwé ti daérah Bétléhém, dina téhnik ngaput, sulaman sareng desain. Kiddy Land nawiskeun 100% pakean katun organik organik sareng asesoris kanggo orok antawis 6 sareng 24 bulan.

Proyék ieu dikoordinir sareng dieksekusi ti Cáritas Yerusalem kerjasama sareng pamilik pabrik tekstil lokal, anu dina gilirannana ngawangun jaringan perdagangan anu adil The Holy Land Handicraft Coopertiave, Sacsociity, anu mimiti dioperasikeun di 2001. Di Spanyol aya sababaraha kota dimana anjeun tiasa mendakan pakean ieu, di toko Caritas sareng aranjeunna ogé ngagaduhan halaman Facebook.

Pakean ieu, kaos, baju, calana, blus, pisan gampang dikenalkeun, sabab dihias ku sulaman Paléstina tradisional leutik leungeun didamel. Nalika orok anjeun nganggo jinis pakean ieu anjeun ngabantosan produsen katun organik sareng pabrik anu bertanggung jawab.

Kadaharan anu adil sareng baju orok

orok dagang adil

lint-tarik mangrupikeun mérek anu diideuan ku gerakan vintage éta bet dina perdagangan adil sareng, dina waktos anu sasarengan, lokal. Aya bagian produksi anu masih dilakukeun di Barcelona, ​​dimana mérekna didamel, sanaos ogé aya bengkel di India sareng Thailand. Koléksi dihasilkeun dina cara étika, transparan sareng tanggung jawab sareng jalma-jalma anu kalibet sareng lingkungan.

Pikeun ngadamel kaos oblong, jasét, sareng sadaya baju orok na disayogikeun ti pabrik Assisi Garments. Pabrik ieu ngan nawiskeun Perdagangan Adil sareng katun organik anu disahkeun. Kalayan prakarsa ieu, kualitas hirup sareng gajih anu pantes ditawarkeun ka patani sareng padamel lokal ngalangkungan pembangunan berkelanjutan sareng proyek sosial.

Kami parantos masihan conto papakéan, sareng sababaraha asesoris, tapi émut yén aya seueur produk anu disahkeun ku segel Dagang Adil anu anjeun tiasa ngagaleuh kanggo orok anjeun, atanapi murangkalih anu panginten murag, contona sabun, gula, nasi, cookies, quinoa, koko, chip buah, bar sereal .... Sareng anjeun terang, aya toko khusus dina perdagangan adil, sareng seueur supermarket anu ngagedékeun produkna supados langkung gampang ngahontal ka konsumén.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.