Putra sawawa kuring henteu ngahargaan kuring

Putri sareng bapak anu jauh saatos kirang ngartos sareng diskusi.

Aya murangkalih anu mikanyaah ka sepuhna, nanging, aranjeunna henteu ngabagi jalan pikeun ngalakukeun sababaraha hal sareng sesah pikeun hirup sareng aranjeunna.

Hubungan antara sepuh sareng murangkalih sok rumit, utamina ti rumaja. Masalahna ningkat nalika budak déwasa henteu ngahargaan kolotna. Penting kolotna terang kumaha netepkeun wates sareng ngalaksanakeunnana. Ieu langkung seueur inpormasi ngeunaan kaayaan ieu.

Hubungan budak kolot-déwasa

Sakumaha aturan umum, barudak mangrupikeun hal anu paling berharga pikeun kolot. Nanging, sapertos dina sagala hal, aya pengecualian, sareng sababaraha kolot henteu cekap ngahargaan budakna. Henteu ngan éta, nu kolot aranjeunna kedah terang kumaha tetep dina tempatna, ogé pikeun masihan tempat pikeun turunanana. Kasalahan gedé nyaéta sosobatan jeung budak. Sakali ambang éta dipeunteun, kapercayaan sareng pangobatan anu salajengna pikeun putra déwasa sareng bapak tiasa kaleuleuwihi sareng ngawatesan anu teu hormat.

Ti saprak budak, kolot kudu ngajarkeun budakna pikeun ngahargaan dirina, netepkeun wates sareng maksa. norma. Barudak kedah terang saha anu ngatur, saha anu ngadidik sareng saha anu mikanyaah aranjeunna tanpa syarat. Henteu cekap pikeun ngawartosan aranjeunna yén anjeun mikanyaah aranjeunna nalika perjanjian kalayan aranjeunna kirang atanapi henteu penting pisan. Kolot mangrupikeun pendidik munggaran sareng kedah aya pikeun murangkalih, ngabantosan sareng percanten kana kualitasna.

Pandangan kolot. Hormat

Indung sareng putri déwasa kaganggu ku sauyunan karakterna.

Nalika dina wates budak leutik parantos dileuwihan ku putra atanapi pasotisme bapak parantos menang, masa depan tipayun nyerat hubungan anu sopan sareng henteu hormat antara bapa sareng putra déwasa.

Éta ilahar pikeun kolot anu ngarasa kurang dihargaan ku anakna henteu ngarti sababna. Kolot ningali éta tina sudut pandangna sareng jero kandelna. Pandangan kolot henteu sami sareng pandangan batur anu ningalina ti luar. Kanggo sababaraha murangkalih, cinta anu kaleuleuwihi anu dianggap bapa anu ngirimkeun anjeunna sanés anu diperyogikeun. Kadang-kadang murangkalih nungtut hal anu henteu pernah dipikaterang ku aranjeunna, boh tina kabodoan, kabodoan, pasotisme atanapi kanyamanan.

Janten indung bapa sanés hal anu dipelajari, anjeun kedah olahraga langkung waktos sareng damel. Conto na nyaéta kolot anu nyarios yén aranjeunna masihan sadayana ka murangkalihna, nalika ku "sadayana" aranjeunna ngartos unsur matéri. Putra peryogi kontakna sayang sareng persetujuan kolot. Waktos putra sadar kana kasepianana, kurangna pangrojongna ... anjeunna berontak sareng hubungan na lirén siga anu idéal. Dina déwasa anak ningali deui sareng nyatet yén batal anu henteu katutup. Komunikasi antara sepuh sareng murangkalih penting pisan supados henteu dugi kana waktos éta, sigana tanpa balik.

Budak leutik teu hormat

Budak déwasa nepi kana tahapan éta parantos perjalanan. Aya seueur aspek anu anjeunna terang sareng parantos kaalaman anu ngajantenkeun anjeunna nyandak kaputusan anu pasti. Euweuh anu bisa menerkeun teu ngahargaan kolot. Analisis pikeun nyimpulkeun alesanana rumit pisan sareng panjang. Sesi sareng therapist sareng profesional pasti bakal diperyogikeun, Nanging, pangaruh kana kapribadian sareng karakter bapa sareng putra, jinis hubungan anu parantos kabentuk ti mimiti sareng renda anu duanana dipiboga.

Kadang aya cinta tapi teu aya soliditas, teu cekap hubungan pikeun silih asih sareng silih hormat tanpa merhatoskeun teuing kaayaan anu sanés. Aya murangkalih anu mikanyaah ka kolotna tapi henteu tiasa hirup sareng aranjeunna sareng cara ngalakukeun hal-hal. Kolot henteu kedah kabebeng atanapi disalahkeun. Ngeleput mangrupikeun manusa, wajar. Aranjeunna teu nyarios ka sasaha kumaha kaayaan, atanapi kumaha kaayaan budakna. Kanyataanna nyaéta nyobaan ngalakukeun hal-hal tina haté, tina maksud ngajantenkeun murangkalih karaosna dijagaan, sanés diganggu, tapi dibarengan. Leres pisan yén hormat dihasilkeun, kolot parantos gaduh bagian, tapi perséntase sanésna kedah dihasilkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eliana cenahna

    Leres pisan leresna, kuring hirup persis anu diterbitkeun, aya hubungan anu lemah tanpa komunikasi tanpa aya hubungan, kusabab kacapean damel sareng teu asak kolot, tapi kumaha cara ngubaran anu ayeuna, yén kaayaan parantos sepuh pisan.

  2.   Manuel cenahna

    Dina hal kuring, sabalikna, indung kuring jalma sombong sareng sombong yén anjeunna sok nyarios yén kuring ngahormat tapi anjeunna henteu ngahargaan kuring sareng ngahina sareng ngancam kuring kusabab anjeunna indung, kuring henteu satuju sareng anu kuring yakin dina hormat silih maka ngancam pikeun nelepon bapa kuring kuring umurna ampir 20 taun anjeunna nganggap kuring siga budak umur 6 kuring ngagaduhan peunteun anu saé, abdi damel PR kuring minuhan kawajiban, sigana anjeunna ngan ukur hoyong nganyenyeri sareng milarian konflik di sababaraha margi, sareng bapak kuring henteu kuring ngagaduhan masalah ieu anu disebatkeun di luhur, kuring hormat ka anjeunna, anjeunna ngahargaan kuring, indung kuring mangrupikeun kakurangan nilai anu mutlak kusabab anjeunna nyumput janten indung kuring pikeun ngalakukeun naon waé anu dipikahoyong (kaasup ngahina sareng ngagorowok unggal dinten). Kumaha carana kuring tiasa ngeureunkeun kaayaan ieu kusabab kuring sering réaksi parah, henteu hormat sareng kuring sieun yén kaayaan bakal parah.

  3.   pamela marie cenahna

    Kuring boga kaayaan jeung salah sahiji barudak kuring. Putri abdi gaduh kulawarga sorangan sareng alesan hirup anjeunna cicing di bumi kuring. Ieu luar biasa lamun kuring nyieun sababaraha determinations yén kuring teu hayang nulungan, atawa teu bisa, pamikiran maranéhanana nyaéta variabel sarta kuring nyandak sagalana janten negativity kaasup kurangna cinta, pamahaman jeung / atawa rojongan. Énergi kuring geus teu sarua jeung saméméhna, sajaba ti ayeuna kuring geus gering pisan. Kuring ngarti yén anjeun hoyong masa depan anu langkung saé pikeun murangkalih anjeun, tapi anjeun moal tiasa ngarobih kahirupan kuring, pikeun kanyataan saderhana yén anjeun kedah ngabéréskeun kahirupan anjeun. Hiji hal anu kuring bisa mantuan ti jaman ka jaman, teu unggal poe, sabab lajeng tanggung jawab barudak jadi milik kuring. Kuring ngagaduhan murangkalih sareng kuring tanggung jawab. Hal anu paling endah tina sadayana nyaéta anjeunna ngawadul ka kuring yén kuring henteu janten indung anu saé, sanés ngan ukur ku naon anu ayeuna, tapi sacara umum. Kuring ngarti yén frustasi nya ku hirup geus dilolongan dirina, jeung hanjakalna manehna geus bray eta jeung jalma salah. Anjeunna tiasa seueur pisan pikeun anjeunna sareng kuring ngaku. Tapi éta henteu masihan anjeun hak pikeun nangtoskeun kuring salaku indung (tunggal). Ngabantosan dina waktos ieu dina kahirupan mangrupikeun pilihan, sanés kawajiban. Cinta teu aya hubunganana sareng naha kuring ngabantosan atanapi henteu. Barudak ngora anjeun seueur sareng sababaraha kali stres. Kuring masih digawé sarta kuring datang ka imah pikeun digawé ogé. Di luhureun éta, putri abdi milih pakasaban kadua mangaruhan kuring dina cara sapertos nu Kami exhausted, mental jeung fisik. Abdi peryogi istirahat sareng rélaxasi kuring. Kuring ngarti yén hirupna téh fiasco a, tapi ... salaku sawawa, manehna kudu abide ku tanggung jawab kaputusan nya, lampah jeung konsékuansi. Sapertos sadayana dina kahirupan urang kedah ngalakukeunana. Sajeroning: Kuring ngarti yén kudu aya silih hormat teu aya. Nu ngaku, shouts, aggressiveness komo kabur ka ngangkat leungeun mah. Kumaha wani anjeun nyarios yén kuring henteu masihan anjeun cinta? Kumaha wani anjeun boga audacity mun pageuh ngabejaan ka kuring yen kuring geus teu jadi indung alus, sabab kuring teu mantuan, sarta nurutkeun versi anjeun nu kuring ngalakukeun eta kalawan dipikaresep, nyaeta, moneter, teu disinterestedly, atawa alami. Kumaha hese teu bener hayang diuk turun sarta ngalakukeun retrospectives sarta enumerate sagalana yén kuring ngartos yen Kuring geus rengse. Tapi gadis ieu, manéhna teu daék ngadéngékeun ngan naon manéhna hayang ngadangu. Sareng upami kuring nyobian nyarios hiji hal, upami sanés anjeunna ngahina, anjeunna henteu nampi, janten kuring ngarasa yén kuring miceunan waktos kuring nyobian nyarios sareng nganyatakeun diri kuring sareng éta ngaganggu kuring sareng ngajantenkeun kuring ambek pisan. Pikeun extent misalna yén Kuring geus sagemblengna ditarik kecap kuring, naha nyarita? naha cenah? Naha ngedalkeun perasaan kuring? upami aranjeunna henteu nganggap kuring, bahkan kusabab kuring gering pisan bahkan kuring henteu terang upami aranjeunna badé dioperasi, sabab nyeri anu kuring karasa di jero terus-terusan sareng kaayaan pikiran kuring robih, oge kakuatan kuring, sagalana kuring. naha teu ngarti? naha jadi kieu? Sakapeung kuring ngarasa yén éta langkung saé ngantepkeun anjeunna nyarios yén kuring goréng sareng henteu ngabela diri sabab kuring moal pernah leres, kuring moal kantos didangu sareng seueur anu kirang kahartos. Kuring boga jadi loba ngomong, tapi teu patut eta. Tangtos HORMAT kedah silih asah, sareng teu tiasa maksakeun indung bapa pikeun ngalaksanakeun kawajiban anu kedah ditanggung nalika dewasa. Lamun indung anjeun teu bisa, ogé manéhna teu bisa, naha keukeuh, naha nyiksa? Naha mundur incu anjeun kudu mayar béda pamadegan indung jeung putri? Kusabab aranjeunna gaduh persepsi ngeunaan hal sareng / atanapi ekspektasi sareng aranjeunna henteu ngartos yén kuring ogé manusa, yén kuring gaduh parasaan, sareng anu kuring pikir béda. Teu gampang pikeun jadi indung, teuing lajang. Diantara klaim na I dijieun Pilihan goréng bapa anu pernah mantuan sarta kuring satuju sareng anjeunna, tanggung jawab kuring dina milih, tapi Tapi kuring teu bisa maca atawa ngaduga hareup, Kuring henteu weruh yén anjeunna moal ngajawab pikeun putri hiji-hijina. Anjeunna henteu janten gadis anu gampang. Sareng kuring ogé henteu ngaraos pisan. Disiplinna ketat, tapi nalika anjeunna dewasa, sadayana anu diajarkeun ka anjeunna leungit. Dina kahirupan anjeun kedah gaduh struktur sareng sering nuturkeun aturan anu paling sering. Nalika anjeun kaluar tina rel sareng ngalakukeun naon waé anu anjeun pikahoyong tanpa ngadangukeun naséhat indung anjeun, seueur anu tiasa kajantenan. Lamun indung ngabejaan Anjeun hiji hal, manéhna méré Anjeun bandéra beureum, sabab teu poho yén hiji lahir munggaran tur aya di dinya. lain nu bade ngalungkeun karpét ku kituna anjeun henteu ngalalana, tapi sahenteuna nampi sareng nganalisis naséhat. yén aya hubungan anu rusak. pikeun kanyataan basajan nu Kuring geus hayang tungtungna boga hirup. pikeun hirup sesa hirup sabisa-bisa saprak kuring minuhan tanggung jawab greatest ka barudak. Kuring ngarti yén anjeun indung nepi ka maot, tapi ulah nyieun indung anjeun beurat kaputusan anjeun. Kuring mawa milik, chewed, swallowed jeung dicerna, sarta tanpa bantuan. ieu hal anu ngaku kuring sarua. yén kuring ngalakukeun éta nyalira ku kituna anjeunna ogé kusabab kuring henteu hoyong ngabantosan. Sabenerna, éta luar biasa. Teu gampang, tapi teu mungkin ogé. Kumaha carana abdi ngalakukeun eta? iraha waktos abdi? Iraha abdi tiasa ngadamel kahirupan pikeun diri? Iraha abdi tiasa ngaraos bagja janten nyalira?