Résiko kaluron dina minggu 9 kakandungan

Résiko kaluron dina minggu 9 kakandungan

Minggu ka-9 kehamilan dibarengan sareng awal bulan kehamilan katilu. Ieu nalika ngawaskeun kakandungan dimimitian ku nganjang heula ka dokter kandungan. Tés naon waé bakal janten tindakan pencegahan, kumargi aya dina jero kuartal ieu sareng sasarengan sareng minggu 9 kalayan kajadian résiko aborsi. Pikeun ieu kami nganggo kami seueur sajumlah spesialis anu tiasa ngabimbing anjeun sanajan anjeun ngalaman aborsi anu teras-terasan.

Penting pikeun ngamimitian ngalakukeun tés munggaran éta nunjukkeun yén teu aya jinis komplikasi dina perkembangan kakandungan. Awéwé éta kedah ngalaman évaluasi umum, ngukur beurat sareng tekanan getihna. Anjeun ogé bakal gaduh tés getih sareng tés cikiih. Atan teu kedah urang hilap ultrasound pikeun ningali penampilan anjeun, nyandak pangukuran masing-masing sareng mariksa keteg jajantung.

Nalika urang tiasa curiga résiko aborsi?

Antara ieu runtuyan ulasan sareng analitik ngarepkeun hasil anu akurat sareng normal anu nunjukkeun yén teu aya jinis robahan. 80% tina aborsi kajantenan sateuacan 12 minggu kakandungan, ngalebetkeun 9 minggu dina pasisian.
Seueur awéwé tiasa ngalaman perdarahan dina minggu kasalapan sareng dina kaseueuran kasus éta henteu matak pikahariwangeun, tapi disarankeun pikeun gancang ningali dokter. Pendarahan tiasa nandakeun keguguran anu kaancam, Tapi éta henteu sapertos kieu. Salaku tambahan, éta tiasa dibarengan ku nyeri jaman anu tiasa hariwang urang langkung seueur. Tinjauan sareng ultrasound bakal mariksa yén sadayana leres.

Résiko kaluron dina minggu 9 kakandungan

Naha aya résiko keguguran dina minggu 9 kakandungan?

Salah sahiji faktor anu tiasa mangaruhan nyaéta umur awéwé hamil. Hiji awéwé umur 40 taun parantos ragrag dina 50% tingkat kaluron. Sareng awéwé di handapeun umur 35 parantos ragrag dina 15%. Aya awéwé anu rentan ka keguguran, janten kamungkinan menderita éta dua kali kamungkinan.

Dina kalolobaan kasus fétus henteu mekar leres sareng ieu nalika pangaruh ieu tiasa nyababkeun aborsi. Dina trimester ieu penting pisan yén orok kahareup mimiti nganggo sadaya kromosom anu janten bagian tina kamekaranana.
Upami henteu gaduh sadaya fakultas pikeun ngalatih (nyaéta, jumlah kromosom henteu leres) maka éta bakal ngamimitian a ngeureunkeun kakandungan. Anu janten sabab anu sanésna biasana disababkeun sabab anu tepa, kalayan masalah pembekuan getih, hypothyroidism, jst.

Dina kasus séjén, meureun aya endog anu henteu dibuakeun sareng parantos aya kakandungan tanpa embrio, engké aborsi ieu bakal kajadian kusabab akibat ieu. Kakandungan molar Éta biasana ogé konsékuansi anu sanés, éta kusabab tumuhna rahim anu teu normal. Dimana cikal bakal aya tungtungna henteu kajantenan sareng disangka kakandungan.

Résiko kaluron dina minggu 9 kakandungan

Pikeun kasus ieu dimana teu aya kakandungan nyata, hiji aborsi kedah dilakukeun supados henteu mekar kana akibat anu langkung parah. Anjeun bakal dibéré pil anu bakal ngabantosan ngusir sadaya eusi uterus, asal aya sababaraha sarat anu dicumponan. Aborsi kedahna dilengkepan ku curettage a halangan, dimana sadaya eusi rahim bakal diberesihan ngaleungitkeun sadayana sésa-sésa aborsi.

Upami anjeun aya dina golongan awéwé anu ngalaman aborsi ngulang deui, sareng anjeun hoyong neraskeun kakandungan anjeun, anjeun kedah ngalaman dina panangan spesialis infertilitas. Urang kedah nyobian terang sadayana akibat tina aborsi pikeun nempatkeun ubar épéktip sareng mimiti pikeun nyingkahan akibat kitu.

Kasimpulanana, aborsi dina trimester mimiti kakandungan aranjeunna biasana sering pisan, janten sok aya dokter anu spesialis dina nganalisis sareng diagnosa pikeun nyingkahan aborsi. Entong nganggap enteng nyobian kakandungan énggal deui, pasti dina waktos salajengna janten positip. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan kaluron dina "naon sabab utama"Atawa"naon anu kudu dilakukeun saatos kaluron".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.