Paling umum ragrag di barudak

Paling umum ragrag di barudak

Urang terang yén budak leutik hoyong mendakan sadayana anu aranjeunna tingali di sakurilingna, naha éta urang kedah ngobrol ngeunaan ragrag anu paling sering di murangkalih. sabab saméméh kanyahoan, kacilakaan leutik salawasna bisa lumangsung. Éta mangrupikeun hal anu kadang urang teu tiasa nyingkahan sareng anu henteu gaduh dampak anu ageung pikeun aranjeunna.

Tapi sanajan kitu, urang bade nyandak stock sakabeh jalma ragrag paling sering di barudak jeung nu kudu disiapkeun keur maranehna. Upami anjeun badé ngabagéakeun budak leutik anjeun, anjeun bakal terang yén anjeun bakal hirup momen-momen anu bagja pisan tapi anu sanés-sanés pisan.Utamana nalika waktos sapertos kieu datang.

Tangga mangrupikeun salah sahiji ragrag anu paling sering di barudak

Pasti anjeun parantos terang yén tangga nyababkeun seueur kacilakaan unggal dinten. Lamun urang mikir ngeunaan eta, pasti anjeun ogé bakal inget nalika anjeun leutik atawa leutik sarta anjeun ngalaman sababaraha mishap kalawan aranjeunna. Éta anu paling umum! Tapi ayeuna urang gaduh sababaraha halangan anu nyegah petikan sareng anu bakal ngajantenkeun urang langkung tenang. Éta disarankeun pisan upami anjeun gaduh murangkalih anu mimiti leumpang sareng anjeun kedah ngajaga aranjeunna dugi ka umur dua taun. Aranjeunna biasana ditempatkeun di duanana wewengkon, nyaeta, di handap sarta di luhureun tangga, saprak dimungkinkeun éta sasaena pikeun nempatkeun aranjeunna ngaco pikeun kaamanan gede.

ragrag ka handap tangga barudak

Nabrak juru jati

Sabaraha kali janggol bakal muncul alatan pencét sudut jati! Pasti anjeun parantos sangsara dina waktos éta sareng ayeuna giliran barudak anjeun. Éta salawasna sasaena tetep spasi teu teuing dieusian ku parabot, utamana lamun éta parabot low kayaning tengah atawa méja samping, contona. Sanaos kitu, upami jati ngagaduhan sudut anu seukeut, anjeun parantos terang yén aya séri pelindung silikon anu tiasa diterapkeun ka aranjeunna sareng aranjeunna pasti bakal nyayogikeun panyalindungan maksimal. Ogé émut yén teu aya salahna nempatkeun karpét atanapi lantai anu langkung lembut supados upami aya niup atanapi ragrag éta sabisa-gancang.

Gerbang

Nalika aranjeunna mimiti leumpang, éta ogé umum pikeun panto narik perhatian maranéhanana, kawas sagalana sejenna di sabudeureun éta. Tapi perlu urang ngajarkeun aranjeunna dina cara nu bener, nalika nutup aranjeunna, ambéh maranéhanana henteu noél aranjeunna atanapi ngalakukeun hal eta ku cecekelan nalika aranjeunna meunang ka dinya. Kusabab panto bisa ditutup sarta ramo tiasa dina posisi sahenteuna dituduhkeun. Lantaran kitu, urang boga kacilakaan imah anyar jeung paku ganjil nu megatkeun jeung ramo nu robah jadi rada wungu. Ieu bisa lumangsung dina sagala kasalahan, tapi aya ogé hiji pilihan dina pasaran nyaeta panto eureun ambéh maranéhanana henteu nutup lengkep. Upami sadayana pancegahan sakedik sareng sakedik di bumi!

ragrag di barudak

Anu ngarobih

Kami sok nyarios yén kasalahan naon waé tiasa penting sareng éta. Sanajan urang mikir sabalikna, Teu nyeri pisan ati-ati nalika nempatkeun orok dina méja ganti atanapi bahkan dina ranjang.. Sateuacan éta, urang kedah gaduh sadayana anu diperyogikeun di sisi urang, supados urang henteu kedah ngalih teuing. Ieu moal jadi kahiji kalina nu urang ngahurungkeun sabudeureun tur orok ngalir, bisa ragrag jeung masihan urang hiji nyingsieunan alus. Janten, urang gaduh pilihan pikeun ngatur sadayana saé sateuacan ngarobih atanapi ngalakukeunana di daérah anu langkung handap. Langkung ti naon waé sabab ku cara éta urang bakal langkung aman sareng urang bakal nyingkahan kasieunan anu teu perlu. Teu sangka?

Jandéla

Bisa jadi sejen tina ragrag paling sering di barudak. Sanaos leres sareng aranjeunna, urang kedah ati-ati pisan, urang henteu tiasa gagal nyebut aranjeunna. Hadé pisan mun éta henteu nempatkeun sagala jinis jati di deukeutna, ku kituna budak leutik henteu kagoda naek kana aranjeunna. jeung lean kaluar Sistem kaamanan ogé sayogi, sapertos anu kami sebutkeun pikeun panto. Sadaya pancegahan sakedik, sareng urang terang!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.