Rencana di Madrid pikeun ngarasakeun jeung barudak

Rencana di Madrid pikeun ngarasakeun jeung barudak

Madrid mangrupakeun kota hébat pikeun bisa nyieun rencana jeung barudak jeung waktu pakansi. Ieu téh lain wewengkon basisir, tapi aya loba tempat rencana jeung leuwih leutik. Aya rohangan pikeun ningali sareng ngalakukeun kagiatan, sareng upami anjeun resep rencana di dieu anjeun bakal mendakan sadayana pikeun dinikmati sareng kulawarga.

saran kami bakal idéal pikeun bisa ngarasakeun fun pikeun poé. Najan kitu, urang boga ibukota salaku tempat emblematic nganjang na pasar, lingkungan, monumenjadi coba gastronomy na. Madrid ogé nangtung pikeun repertoire lampu na di jalan-jalan na nalika Natal, ku kituna dina kaping ieu anjeun ogé tiasa ngaraosan sadayana kamulyaan na.

Museum

Aya rupa-rupa musium, ku kituna anjeun tiasa milih anu paling anjeun pikahoyong. Anu paling dikenal nyaéta Musieum lilin, lokasina di Paseo Recoletos. Anjeunna parantos nunjukkeun akalna tokoh lilin jeung protagonis nu geus nyieun sajarah jeung jeung selebriti ayeuna.

Museum Nasional Élmu Pengetahuan Alam Tempatna di jalan José Gutiérrez Abascal sareng mangrupikeun salah sahiji anu paling penting di dunya. Cai mibanda hiji takterhingga koleksi unbeatable loba mahluk hirup di pangeusina, géologi jeung entomologi (serangga).

Musieum séjén anu anjeun tiasa nganjang nyaéta tina Kareta api lokasina di Paseo de las Delicias, dimana anjeun tiasa nyandak barudak nganjang model spektakuler maranéhanana sarta manggihan naon karéta éta kawas saméméhna. Tur Santiago Bernabéu Ieu mangrupa tempat idéal pikeun fans bal. Barudak bakal tiasa ngarasakeun sagala taun sajarah tim favorit maranéhanana sarta judul maranéhanana atawa unggul cangkir.

Dina Christmas anjeun bisa ngarasakeun kawentar na jalan-jalan dihias ku lampu Natal. Cahayana pikeun seueur wisatawan anu spektakuler sareng ngeusian dugi ka 25 jalan kalayan lampu. Di alun-alun Spanyol eta dihias ku leuwih ti belasan tangkal fir luhur 14 méter luhur. Anjeun tiasa naek beus 'Naviluz' pikeun niténan sadaya jalanna ku cara wisata sareng henteu tiis.

Micropolyx mangrupa tempat sejen spektakuler a mikaresep a kota katutup sarta skala pikeun barudak. Ieu mangrupa dipager 12.000 méter pasagi anu lokasina di San Sebastián de los Reyes mana barudak bisa nyieun deui saolah-olah maranéhna hirup di dunya nyata déwasa, kalawan tanggung jawab jeung usaha maranéhanana.

Rencana di Madrid pikeun ngarasakeun jeung barudak

olahraga

Upami anjeun resep latihan olahraga anjeun tiasa nganjang dina tanggal Natal Istana És, ayana di jalan Silvano. Éta diwangun ku 1.800 méter pasagi lagu sareng aranjeunna tiasa nyayogikeun anjeun sadaya alat anu dipikabutuh pikeun nyéwa.

Palabuhan Navacerrada eta oge nawiskeun loba salju jeung nepi ka 8 lamping ski. Tempatna di Sierra de Guadarrama sareng sanaos lokasina 60 kim ti Madrid éta patut didatangan.

Tempat luang anu sanés sareng seueur kagiatan anu aya di a kandang katutup disebut 'Vertical Park' kalawan dalapan tembok climbing, garis pos jeung kaulinan di jangkung jeung sagala rupa tingkatan kasusah, Sarta sakabeh ieu jero rohangan na kalawan téma kayaning 'Dracula urang Castle'.

Rencana di Madrid pikeun ngarasakeun jeung barudak

Tempat outdoor jeung senang

Aya seueur pusat atraksi supados murangkalih sareng kolotna tiasa gaduh waktos anu saé. Taman hiburan Éta mangrupikeun salah sahiji klasik pikeun sababaraha dekade, kalayan téma ayeuna sapertos 'Dora the Explorer', 'The Paw Patrol' atanapi 'SpongeBob'.

Warner Park eta oge ngawengku sakabeh atraksi jeung tema tina karakter Warner. Dina usum panas anjeun bisa ngarasakeun taman cai sarta boga jalan spektakuler jeung hiasan Amérika ti California, Hollywood tur Beverly Hills.

Kebon binatang Ieu mangrupikeun tempat anu unik sareng pikaresepeun dimana budak leutik sareng sadaya umur tiasa tingali sato hirup deukeut datang ti sakuliah dunya. Anjeun oge bisa ngarasakeun koleksi nice lauk di akuarium anjeun sarta di imah reptil Anjeun.

Leuweung Enchanted Ieu mangrupakeun tempat unik pikeun ngarasakeun outdoor, sanajan keur usum. Kebon anjeun pinuh ku tangkal éndah, kembang, tatangkalan jeung pager hirup pruned nu disusun ku téma.

Ieu sababaraha tempat dimana anjeun tiasa ngaraosan sababaraha dinten tina luang tireless pikeun barudak di Madrid. Aya seueur deui daptar sareng kanikmatan tiasa teu aya habisna. Petualangan jeung jalan kasenangan kudu dibarengan ku modalitas unggal kulawarga jeung cara maranéhna ngahiji. Wilujeng nyéépkeun waktos!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.