Resep cuci mulut coklat pikeun barudak

Budak lalaki maén coklat

Sadayana bapak sareng ibu terang pentingna ngurus diét barudak anjeun. Barudak kedah tuang diét anu séhat, anu kalebet tuangeun tina sadaya kelompok, sareng anu kalebet tuang-tuang. Kanggo anu alit pikeun tumuh sareng ngembangkeun ku cara anu séhat, aranjeunna kedah ngonsumsi sagala rupa nutrisi.

Ayeuna urang nuju usum panas, éta nalika tugas ngajaga kabiasaan tuangeun anu hadé janten langkung rumit. Salaku tambahan kana tuangeun di luar bumi, biasa dina waktos taun ieu, urang kedah nambihan jam-jaman seueur barudak nyéépkeun henteu seueur dilakukeun.

Gagasan anu saderhana pisan pikeun ngabantosan barudak nempatan waktos luang ieu nyaéta nyiptakeun manisan sareng resep saderhana salaku kulawarga. Kanggo kaseueuran murangkalih alit aranjeunna katarik kana ideu ulin dahareun, masak sareng tingali kumaha produk anu béda-béda janten tuangeun tuangeun buatan sendiri. Éta sababna dinten ayeuna urang badé ngamangpaatkeun sadaya kaayaan ieu, urang bakal resep waktos luang dina usum panas pikeun masak sareng murangkalih.

Bahan baku dinten ayeuna badé janten coklat, kumargi ampir sadaya murangkalih resep sareng damel sareng éta pikaresepeun pisan. Kalayan usulan saderhana ieu, anjeun tiasa nyéépkeun soré anu pikaresepeun sareng kulawarga, nyiptakeun manisan anu pikaresepeun sareng terasrasakeun engké.

Lollipop coklat

Lollipop coklat

Bahan-bahan pikeun ngadamel lollipop anu lezat ieu nyaéta:

  • sakotak coklat poék atanapi coklat susu
  • sapotong coklat bodas
  • sacangkir cikopi
  • sacangkir mie coklat
  • iteuk és krim
  • kertas baking

Kumaha nyiapkeun lollipop coklat

  • Mimiti urang nempatkeun lebur coklat dina bain-mariePikeun ieu anjeun ngan ukur kedah nempatkeun panci kalayan handapeun cai dina seuneu, tempatkeun wadah anu cukup jero di luhur supados caina henteu lebet. Tempatkeun cikopi anu dicincang dina mangkok anu kadua, sareng aduk kanggo ngabantosan sadayana. Kami ngalakukeun hal anu sami sareng dua jinis coklat sareng nyayogikeun unggal coklat dina kantong pastry.
  • Nyebarkeun kertas parchment dina konter. Ayeuna mangrupikeun waktos anu pikaresepeun pikeun murangkalih, motong nozél kantong pastry sareng nyebarkeun coklat dina kertas. Éta tiasa nyiptakeun bentuk anu dipikahoyong, kembang, haté, atanapi bunderan anu saé. Tambahkeun hiasan anu diarepkeun, taburan, mi, haté, naon waé anu aranjeunna pikahoyong.
  • Tempatkeun és krim és dina unggal bagian coklat sareng tiis ogé supados coklat padet. Sakali aranjeunna haneut, nempatkeun kana kulkas bari. Teras Anjeun tiasa ngaluarkeun kertas sayur tanpa masalah. Sareng ayeuna, pikeun ngaraosan lollipop coklat anu enak ieu.

Susu coklat sareng biskuit

Cookie oyag

Para ngiringan camilan naon waé, naha amis atanapi asinTeu aya anu sapertos sasalaman anu saé, langkung-langkung upami éta buatan sendiri.

bahan:

  • Bubuk kakao, langkung saé dipotong sareng henteu diasakan
  • Oreo cookies, cookies coklat, atanapi cookies anu dieusi
  • 2 gelas susu
  • 2 séndok gula
  • 1 konéng endog

Persiapan:

  • Urang lebetkeun kana gelas adun susu, gula, konéng endog, sareng koko sareng sambel ogé.
  • Saatos urang tambahkeun cookies dipilih sakedik dicincang sareng urang ngéléhkeun deui.
  • Hayu etiis dina kulkas sateuacan nginum kocok, sateuacan disajikeun, tambahkeun sababaraha potong biskuit supados katerap nalika nginum.

És krim cau sareng coklat

És krim cau sareng coklat

Tungtungna, urang bakal tambahkeun sababaraha buah ngarobih amis sareng coklat kana super kadaharan anu lengkep.

bahan:

  • 1 cau per jalma, henteu asak teuing
  • coklat jenis fondant
  • dicincang almond, kenari, atanapi kemiri
  • iteuk és krim

Persiapan:

  • Kami nempatkeun coklat kana wadah anu aman pikeun gelombang mikro sareng lebur ogé. Ngalakukeun éta sakedik sakedik supados cikopi henteu kaduruk, mimitian kanggo menit, aduk sareng balikeun dina waktos 20 atanapi 30 detik.
  • Ayeuna urang kedah mesék cau sareng motong tipna, urang taliti nyelapkeun iteuk és krim di tengah cau tanpa némbongan ti luhur.
  • Kami nyiapkeun kacang-kacangan anu dipilih dina mangkok sareng coklat dina anu sanés. Ayeuna waktuna pikeun senang-senang barudak. Hayu masing-masing nyandak cau na sareng nutupan heula ku cikopi, jaga supados sadayana buahna ditutupan kalayan saé. Engké, ngaliwatan mangkok kacangan dugi ka raos masing-masing. Tempat dina kertas perkamen dugi ka coklat solid, teras lebetkeun kana beku pikeun sababaraha jam.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.