Botley, robot program pikeun barudak ti 5 taun

Dinten ieu kami mawa anjeun teh Analisis botley, robot anyar tina mérek Learning Resources anu anjeun pikirkeun ngajarkeun konsép pamrograman mimiti ka barudak ti umur 5 dugi ka 9 taun kalayan saderhana, cara intuitif sareng jantenkeunana janten kaulinan anu pikaresepeun pikeun murangkalih anjeun. Robot ngamungkinkeun ngajalankeun sagala rutinitas dasar tina program komputer sapertos urutan urutan, gelangan pengulangan sareng kondisional. Éta ogé ngagaduhan set asesoris anu hadé pikeun ngagedekeun pilihan maén robot.

Gaduh a harga 79,90 € sareng anjeun tiasa kéngingkeun kalayan harga anu pangsaéna klik di dieu. Upami anjeun resep, kami bakal ningali deui sacara langkung rinci di handap ieu.

Botley sareng asesorisna

Botley nyaéta robot anu gaduh dua roda di sisina sareng dua panon ageung ayana di tukang sirah. Éta dilengkepan dua panangan anu tiasa dicabut anu ngamungkinkeun anjeun nahan sareng nyéred bagian pikeun mindahkeun éta ti hiji tempat ka tempat anu sanés. Di luhur éta ngagaduhan opat indikator lampu sareng tombol Stop / On anu ngamungkinkeun urang pikeun ngeureunkeun robot atanapi ngahurungkeun sakumaha diperyogikeun.

Desain robot saé pisan sareng pikaresepeun pikeun barudak hatur nuhun kana warna anu jelas na sareng panon anu mencolok tina robot, anu salain ti ngahias tiasa nempatkeun sensor anu ngamungkinkeun ngadeteksi halangan atanapi bahkan nuturkeun garis. Salaku tambahan, éta ogé ngagaduhan sora bahkan sanggup nyarios frasa alit.

Robot ngagaduhan dua modeu operasi:

  • garis: dina modeu ieu robot tiasa dianggo modeu otomatis nuturkeun garis. Pikeun jalanna leres kedahna garis hideung janten rada kandel; Dina asesorisna aya sababaraha potongan nganggo jinis garis ieu kanggo anjeun nyobian tapi anjeun ogé tiasa ngadamel sirkuit anjeun nyalira ku sababaraha lambar sareng spidol kandel. Gerakan otomatis robot rada lucu sareng enteng, murangkalih anjeun bakal resep.
  • Code: ieu mangrupikeun modeu pamrograman. Di dieu barudak anjeun kedah nganggo remote control robot pikeun tiasa program urutan gerakan anu anjeun badé dilakukeun ku robot. Engké urang bakal ningali sadaya pilihan anu ditawarkeunana ka anjeun.

Salian ti robot sorangan, panangan sareng kadali jarak jauh, kotakna aya pakakas aksésori lengkep dina bentuk kartu coding (40), papan (6), iteuk (8), batu (12), kerucut (2), umbul (2), bal (2), gawang (1) sareng lambaran stiker. Hatur nuhun kana asesoris ieu, murangkalih anjeun tiasa maén sareng robot anu ngalir bagian, ngahindaran halangan, nempatkeun bal dina gawang sareng seueur pilihan sanés anu aranjeunna bakal mendakan sakedik-sakedik.

Éta ogé hadir ku buku petunjuk lengkep pikeun panggunaan sareng tantangan pikeun ngungkulan éta asalna dina basa Spanyol.

Urang mimitian program robot

Robot siap dianggo langsung tina kotak, anjeun ngan ukur kedah nempatkeun batréna (3 aki AAA) sareng murangkalih anjeun tiasa mimiti maénkeunana.

El modeu garis Éta saderhana pisan, anjeun ngan ukur kedah nempatkeun robot di luhur garis hideung, pencét tombol kakuatan teras otomatis bakal ngamimitian ngalangkungan éta berkat sensor na.

Kaulinan anu asli aya dina modeu kode; ieu dimana barudak anjeun tiasa ngawitan ngaasimilasi katerampilan sapertos urutan urutan, logika, pamikiran komputasional, orientasi spasial, baralik ka dua sisi, lateralitas, jst. Ngaliwatan panggunaan kadali jauh, aranjeunna bakal tiasa ngirim robot sadaya paréntah supados dijalankeun sareng ngalaksanakeun tugas anu paling saderhana sapertos mindahkeun robot ngalangkungan papan ka anu langkung kompleks sapertos ngadeteksi halangan sareng ngahindaranana, nempatkeun bola dina gawang sahingga pilihan sajajalan. Memori pengendali sanggup nyimpen nepi ka 80 paréntah sareng ngirim sadayana ka robot nalika hoyong budak; anu saderhana sareng praktis.

Kontroler gaduh tombol kanggo maju sareng mundur, muterkeun dina dua arah, ngadeteksi objék, loop, mupus sadaya paréntah, ngirimkeunana kana robot, sareng tombol polumeu ka luhur / ka handap.

Saha eta keur?

Botley khususna dirancang pikeun barudak umur 5 dugi ka 9 taun anu henteu ngagaduhan elmu program (atanapi dasar pisan). Mangrupikeun robot anu Éta tiasa janten terusan tina Bee Bot anu kami ogé analisa dina halaman wéb ieu sawaktos katukang kumargi palebah henteu ngijinkeun gelung atanapi bifurkasi dilaksanakeun. Éta ngamungkinkeun anjeun maénkeun salaku hiji tim, sahingga saurang anak anu jaga nyiapkeun tantangan sareng anu sanés tina ngungkulanana sareng berkat iket aksésori, pilihan na dilegakeun pisan ku supados barudak tiasa langkung senang.

Hatur nuhun ka Botley barudak anjeun bakal diajar:

  • Konsep pamrograman dasar sapertos loop sareng kondisional.
  • Matematika, rékayasa, program, sabab éta mangrupikeun cocooan STEM (Élmu, Teknologi, Téknik sareng Matematika) anu bakal ngabantosan budak anjeun janten insinyur atanapi élmuwan kahareup
  • A dianggo salaku tim a upami anjeunna ulin sareng dulur-dulurna atanapi babaturan sakelasna
  • Janten kreatif, nyieun kaputusan, ngarengsekeun masalah nyalira, nyanghareupan kaayaan sesah
  • A seneng-seneng tanpa nganggo layar tina telepon sélulér, tablet atanapi TV
  • Sabar, ngalakukeun kasalahan sareng keukeuh dugi ka mendakan solusina

Harga sareng dimana ngagaleuh

Botley ngagaduhan harga 79,90 € y Anjeun tiasa ngagaleuh dina halaman wéb HopToys ku ngaklik dieu.

kacindekan

Produk ieu diantarana robot atikan anu tiasa diprogram sayogi dina pasaran kirang ti € 100. Éta langkung maju tibatan robot sanés sapertos Bee Bot kumargi éta ngamungkinkeun pemrograman loop sareng kondisional. Pilihan anu saé Upami anjeun hoyong murangkalih anjeun diajar konsép pamrograman kalayan cara anu senang sareng henteu ngalibetkeun usaha tambahan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.