Rongga botol orok teu lulucon

botol dahar pikeun orok

Kami henteu ngaregepkeun buruk huntu salaku masalah pikeun orok sareng murangkalih alit, tapi éta mangrupikeun masalah umum sareng serius pikeun sepuh pikeun nganggap éta. Buruk gigi di PAUD tiasa nyababkeun masalah dental pisan serius dina kahirupan. Kolot kedah waspada kana ieu supaya, jaga huntu barudak anjeun, bahkan sateuacan nembongan dina permén karétna.

Susu formula, téh rooibos, jus buah - Seueur murangkalih nampi botol cairan amis siang sareng wengi. Sanaos urang henteu mikir pisan ngeunaan kabiasaan nginum botol orok urang, éta tiasa ngalemahkeun huntu sareng ngantepkeun rongga ngawangun. Ieu kusabab gula dina cairan ieu asup kana huntu, ngarah kana piagam anu ngaleupaskeun asam bahaya, anu antukna ngarusak huntu leutik.

Sanaos ieu tiasa kajantenan sababaraha kali sadidinten, para ahli nyatakeun yén résiko cilaka langkung ageung nalika orok disusu botol sateuacan sateuacan bobo, kusabab cairan amisna tetep dina huntu orok. leutik pikeun sababaraha jam nalika aranjeunna bobo.

Dina pengertian ieu, batesan panggunaan botol orok anjeun sareng zat amis siang sadidinten sareng entong ngantepkeun éta botol sabab anjeunna tiasa maén dina pentil nyababkeun huntu leuleus sareng rongga anu teu diarepkeun dibentuk. Idéalna, upami anjeun masihan susu formula, anjeunna kedah nginumna sareng botolna kedah dikumbah, atanapi upami anjeun masihan jus anu ngan ukur nyeuseup tapi ulah ngantepkeun botol kalayan kabébasan. Naon deui, Upami budak leutik anu haus, anu pangsaéna anjeun tiasa pasihkeun hidrasi nyaéta cai.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.