Rahasia pikeun orok bobo

Rahasia pikeun orok bobo

Terang naha orok badé ngantor atanapi henteu, éta mangrupakeun tantangan anu timbul di seueur kulawarga. Nalika anjeun ngagaduhan turunan anjeun anjeun bakal teras mandi patarosan, di antawisna anjeun bakal ngantosan épolusi na sumping ku cara alami sareng diantara anu teu pasti éta patarosan anu sami teras muncul Dupi anjeun bobo saé?

Aya rusiah pikeun orok bobo Urang tiasa ngagunakeun taktik anu pangsaéna pikeun urang sadayana bobo kalayan leres. Éta sanés tugas anu gampang, kumargi upami salah sahiji prakték henteu jalan urang teras-tingali kana batur. Urang kedah nyayogikeun diri ku kasabaran ti saprak Bobo sacara alami moal gampang pisan.

Rahasia pikeun orok bobo

Urang kedah terang éta orok anu nembé lahir moal bobo sababaraha bulan mimiti hirup, sahenteuna sapeupeuting. Éta bakal hudang unggal 3 jam, sabab logis yén éta kedah tuang. Nuturkeun pitunjuk anu sacara umum pikeun sadaya orok, aranjeunna ngan ukur bakal bobo paling henteu dugi ka 5 jam wengi sareng dugi ka umur sataun aranjeunna moal ngatur saré ku usaha pikeun bobo sadayana wengi.

Kami terang yén éta mangrupikeun kanyataan anu matak nyusahkeun henteu bobo bahkan sapeuting berturut, sabab ditungtungan ku kacapean frustasi saha waé, tapi kalem kedah dijaga. Henteu sadayana murangkalih sami, cobi ulah ngarasa salah tina naon anu lumangsung sareng sanaos teu aya solusi sihir, sahenteuna pikir yén aranjeunna bakal tumuh sareng kabiasaan bobo na bakal normal. Kumaha carana ngajar orok anjeun bobo nyalira Mangrupikeun usulan anu parantos kami tulis.

Rahasia pikeun orok bobo

Salaku prakték munggaran anjeun kedah ngajantenkeun budakna bobo dina saré na, sanaos tiasa, nalika kuring masih kénéh hudang. Kukituna anjeunna bakal nyaritakeun ranjangna ka waktos bobo. Coba lakukeun dina tonggong anjeun, tanpa objék di sakuriling anjeun sareng dina a lingkungan sepi kalayan suhu anu saé.

Turutan jinis rutin ieu sareng konsisten bakal ngabantuan karaharjaan anjeun dina jangka panjang. Anjeun tiasa ngalantarankeun tenang ieu sareng a mandi sayah, baju nyaman, rangkulan, sora leutik lemes, musik santai sareng seueur katenangan pikeun bagian anjeun. Milikna asupan susu panungtung sateuacan bobo ogé tiasa ngabantosan.

Upami, ku alesan naon waé, anjeun moal tiasa ngantunkeun orok anjeun bobo nyalira dina imbit na, anjeun tiasa selalu ngayakinkeun anjeunna kalayan lemes, kecap nengtremkeun ati. Meureun anjeunna ngan peryogi ayana anjeun caket atanapi panginten anjeunna hoyong anu langkung. Upami ieu henteu nenangkeun anjeunna, anjeun tiasa nyandak anjeunna dina panangan anjeun.

Entong ngantep anjeunna nangis dina imbit na, éta panginten henteu adil pikeun urang duaan. Candak dina panangan sareng ayunkeunana kalem, éta anu paling dibutuhkeun ku orok. Sora anjeun sareng panas anjeun éta hal anu paling pikaresepeun pikeun aranjeunna. Nalika anjeunna tenang deui, cobian deui nempatkeun anjeunna dina imbit na. Coba pasihan anjeunna pacifier Mangrupikeun pilihan anu saé pisan pikeun nengtremkeun guligah seueur murangkalih.

Rahasia pikeun orok bobo

Dina séri ieu alternatip anjeun tiasa ngiringan sareng sababaraha solusi. Aya kolot anu milih nenangkeun aranjeunna kalayan aplikasi kumaha Quietbaby maén tiruan sora sapertos pengering rambut, mesin cuci atanapi sora alam. Aplikasi sanés sapertos Crytranslator bakal ngabantosan anjeun tarjamahkeun ceurik orok anjeun, sanaos anggoanna masih tiasa nyiptakeun kontropérsi dina ideu anu béda.

Co-bobo sareng nyusuan leres-leres dianggo saé pisan. Aya ibu anu milih alternatif terakhir ieu sareng bobo sareng aranjeunna dina ranjang anu sami panginten langkung praktis. Fakta pikeun nanganan kaayaan sapertos kieu, tiasa nyiptakeun kateupastian, kumargi urang henteu terang naha orok tiasa biasa bobo sareng urang teras-terasan.

Upami anjeun pikir orok anjeun ngagaduhan masalah bobo anjeun tiasa maca tulisan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.