Rahasia perkawinan anu kuat sareng bahagia

Pasangan anu hoyong gaduh murangkalih

Nalika urang nyarioskeun perkawinan urang tingal pasangan anu ngahiji sareng yén aranjeunna silih mikanyaah tanpa sarat. Pasangan tiasa dianggap perkawinan sanaos aranjeunna henteu acan nandatanganan makalah hukum anu dilabélan salaku perkawinan di masarakat. Tapi Rahasia pikeun janten pasangan anu bahagia / perkawinan sami pikeun sababaraha ogé pikeun anu sanés. Perkawinan kedah bahagia sareng kuat supados henteu aya kasusah anu tiasa ngéléhkeun aranjeunna.

Utamana upami anjeun ngagaduhan murangkalih, kabahagiaan pasangan penting pisan. Kusabab kolot anu bahagia tiasa ngabina barudak anu bahagia. Barudak anu tumuh di lingkungan kanyaah sareng hormat ka kolotna sareng diri sorangan.

Henteu aya anu langkung saé tibatan lingkungan anu pinuh ku harmoni sareng kabahagiaan anu tiasa dirasakeun sareng kulawarga. Tapi kumaha anjeun hirup dina perkawinan anu bahagia sareng kuat pikeun sareng kapentingan kulawarga? Entong sono rahasia ieu pikeun tetep émutan.

Perkawinan anu kuat sareng bahagia

Ngadegkeun cara anu épéktip pikeun komunikasi kahoyong, kabutuhan, karesep sareng karesep tanpa agrésip atanapi hartosna penting pisan pikeun sepuh sareng batur dina kabagjaan sareng harmoni lengkep. Pikeun ngawangun hubungan anu jero sareng jalma anu anjeun resep, anjeun kedah tetep aya hal anu penting: émosi komunikasi anu saé.

Ngadegkeun cara anu épéktip pikeun komunikasi kahoyong, kabutuhan, karesep sareng karesep tanpa dianggap agrésif penting pisan pikeun pasangan anjeun bogoh ka anjeun unggal dinten. Ketegasan sareng empati maénkeun peran anu mendasar dina hubungan cinta antara dua jalma anu hoyong gaduh proyek hirup babarengan.

Anjeun tiasa janten salah sahiji jalma anu nyarios naon anu aranjeunna pikirkeun, tapi anjeun kedah ngartos yén henteu sadayana jalma sapertos kitu, sareng anjeun kedah hormat kumaha masing-masingna. Aya anu ngaraos henteu raoseun nalika aranjeunna kedah nyarioskeun kumaha parasaan aranjeunna. Tapi dina sababaraha waktos, anjeun bakal kedah nyarios émutan anjeun sacara asértif sareng empétis upami anjeun hoyong ngamanfaatkeun hubungan cinta anjeun.

hal anu kudu dipikirkeun sateuacan gaduh orok

Komunikasi diperyogikeun pikeun kahirupan anu anjeun bagikeun sareng jalma sanés janten suksés. Henteu ngan ukur di tingkat pasangan, upami henteu di tingkat kulawarga sareng jinis hubungan anu sanés, komunikasi sok penting. Sami manglaku ka pasangan anjeun; anjeun hoyong pasangan anjeun tumuh sareng mekar sapertos anu anjeun pikahoyong. Dina hubungan kedahna anjeun tumuh salaku jalma sareng anu dina waktos anu langsung anjeun nyangkut. Cara anu paling gancang pikeun ngajauhkeun diri nyaéta ngeureunkeun silih bagikeun sareng saling komunikasi, sareng hanjakalna, rutinitas sareng henteuna komunikasi nyababkeun pasangan janten jauh sacara émosional.

Pikeun ngagaduhan hubungan anu saé, anjeun henteu kedah satuju kana sagala hal, tapi Leres, anjeun kedah nyobian ngartos naon anu dicarioskeun ku jalma sanés sareng kumaha cara ngucapkeunana, sanaos pikiran anu sami henteu kabagi. Méré kabébasan ka pasangan anjeun ngalangkungan tahap alamiah hirup tanpa ditilik pisan istimewa. Ngartos anjeunna hartosna anjeun tiasa ningali ti mana anjeunna asalna sareng pasangan anjeun ngaraos yén anjeun sok ngadukung anjeunna, henteu masalah naon. Damaian batin anu sumping tina terang yén pasangan anjeun ngartos anjeun, ngadukung anjeun, sareng hoyong masa depan ku anjeun, henteu masalah naon anu kajantenan, mangrupikeun bintang emas pikeun perkahwinan anu bahagia.

Kumaha carana kéngingkeun perkawinan anu bahagia

Kusabab ieu sareng terang sadayana ieu, anjeun tiasa ngagaduhan hubungan perkawinan anu bahagia sareng kuat, mantep pisan yén teu aya anu tiasa ngéléhkeun anjeun sareng bahkan kasusah anu paling hébat ngabantosan anjeun pikeun janten langkung ngahiji sareng mekar henteu ngan ukur salaku jalma, tapi ogé salaku pasangan. Dina pengertian ieu, tong batu diri tips ieu pikeun nerapkeun dina perkawinan atanapi hubungan anjeun, sabab éta bakal nguntungkeun pikeun anjeun sareng ogé pikeun murangkalih anjeun. Barudak anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ningali hubungan cinta anu séhat, tanpa karacunan dimana silih asih, percaya, komunikasi anu hadé sareng hormat sok janten tihang dasar.

pasangan kalayan kasuburan

Jalan kana cara hirup anu sami

Pasangan anu leumpang dina jalur anu béda pasti bakal gagal, gancang atanapi engké aranjeunna bakal ngagaduhan tanggal béakna upami aranjeunna henteu terang kumaha jalan babarengan dina jalur kahirupan. Kusabab kitu, luangkeun waktos sareng pasangan anjeun leumpang babarengan, janten dukungan mendasar anjeun sareng sadar kumaha anjeun tiasa jalan babarengan, janten tim anu ngahiji.

Ngobrol pasangan anjeun unggal dinten

Ngobrol pasangan anjeun unggal dinten, sanaos anjeun silih tingali sakedap waktos kusabab tanggung jawab sadidinten. Ngagaduhan waktos kanggo hubungan sareng pasangan anjeun penting. Naha dina siang, tuangeun atanapi sateuacan bobo. Milarian rohangan pikeun nyéépkeun waktos sareng nyingkahan hal-hal alit atanapi hanjelu janten masalah anu ageung teuing.

Éta rangkulan sareng ciuman henteu kakurangan

Dina pasangan anu silih asih, silihambung sareng rangkulan henteu tiasa dilangkungan. Peluk pasangan anjeun unggal dinten sahenteuna 5 kali sareng pasihan anjeunna cium anu anjeun pikahoyong. Mangrupikeun cara ningkatkeun hubungan épéktip anjeun anu henteu tiasa kakurangan dina kahirupan anjeun. Panjakan sareng belaan penting pisan, tong nganggap anjeun silih asih, sareng nunjukkeun éta. Éta hiji-hijina cara pikeun terang yén anjeun leres-leres silih cinta sareng jarak émosional henteu cocog sareng anjeun.

Pikirkeun masa depan anjeun babarengan

Entong nganggap yén hirup anjeun bakal salawasna sapertos ayeuna. Pikirkeun babarengan ngeunaan kumaha anu anjeun pikahoyong pikeun masa depan anjeun, ngagaduhan rencana sasarengan. Kami henteu ngarujuk ka bulan payun, tapi ogé pikeun taun payun, lima, sapuluh taun ti ayeuna ... komo nalika anjeun pensiunan. Ngalamun babarengan mikiran masa depan penting pikeun ngahijikeun proyék kahirupan anjeun. Bayangkeun kumaha anjeun ningali diri di mangsa hareup sareng upami anjeun resep, berjuangkeun éta. Nalika pamikiran dimimitian dina émutan anjeun, éta ngan ukur masalah katekunan sareng kateguhan dihijikeun pikeun tiasa ngahontal éta.

Ngobrol ngeunaan naon anu anjeun resep ngeunaan hubungan anjeun

Émut ka waktos anu saé anjeun, nalika anjeun pendak sareng kumaha parasaan anjeun harita. Émut sasarengan kukupu dina beuteung anjeun, kumaha anjeun resep éta mimitina anjeun nguseup, nalika anjeun sadar yén anjeun kedah nyéépkeun kahirupan anjeun séwang-séwangan. Ngobrolkeun perkawis carita éndah anjeun sareng murangkalih anjeun, wartoskeun aranjeunna kumaha éndah cinta anjeun.

Kudu babarengan, nyaan

Pikirkeun yén anjeun milih pasangan pikeun alesan. Jalan anjeun nyebrang, sanés ku kabeneran, tapi kusabab anjeun diciptakeun pikeun silih. Ngartos yén dimana anjeun ayeuna aya persis di tempat anu anjeun sakuduna dituju, janten resep aya, sepanjang waktos


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.