Naha orok ngegel dada

Tip nyusu

Dina kaseueuran kasus nyusuan rada rumit sareng sesah, utamina nalika orok didamel pikeun ngegel pentil dina waktos ngabandungan. Kanyataan ieu lumayan matak nyeri pikeun ibu-ibu sareng hanjakal éta tiasa ditungtungan ku disapih ku indung-indungna nyalira.

Nanging, sateuacan dugi ka kaayaan sapertos kitu téh saé milarian sababaraha jinis solusi anu ngamungkinkeun orok neraskeun nginum susu indung na nya moal sangsara tina kanyataan nyusu.

Naha orok kuring ngegel kuring nalika nyusuan

Anu nyababkeun aranjeunna ngegel sagala rupa sapertos anjeun tiasa tingali di handap ieu:

  • Orok sering ngigel saderhana sabab henteu nempel oge. Kalayan teu aya huntu, permén karét éta ogé seueur ngarusak putingna nyalira. Upami orok tiasa nangkél sampurna kana dada, éta sacara otomatis lirén ngegel.
  • Kalayan munculna huntu anu munggaran, sababaraha orok tiasa ngegel nalika nyusu. Aranjeunna kedah ngegel kana hal anu matak tenang nyeri y dina sababaraha kasempetan aranjeunna milih ngegel dada indung.
  • Salami sababaraha bulan, orok nyalira tiasa ngegel payudara salaku saderhana perhatian. Dina sababaraha kasempetan indung bieu merhatoskeun nalika orok mimiti nginum susu sareng Ieu nyababkeun si alit ngamimitian ngegel.
  • Dina waktos anu sanés, orok bisa ngegel pikeun senang. Upami aranjeunna niténan yén indungna ngajerit atanapi gaduh waktos anu teu hadé, maka aranjeunna ngulang deui salaku kaulinan tanpa terang karuksakan anu disababkeun.
  • Éta ogé tiasa kajantenan yén orok ngegel teu dihaja, nalika anjeunna bobo nginum susu ibu sareng nutup sungutna.

Nyusu vs botol

Solusi pikeun ngegel orok

Nyusuan kedah janten hal anu saé sareng unik pikeun indung sareng orok nyalira.. Mangrupikeun waktos nalika hubungan janten caket sareng anjeun kedah resep. Upami, di sisi anu sanés, janten panyiksaan pikeun indungna sorangan kusabab nyeri dada, penting pikeun milarian jalan kaluar:

  • Upami nyababkeun ngegel éta kusabab kancingna goréng dina waktos tuangeun, langkung saé konsultasi ka spesialis anu bakal ngabantosan anjeun nempatkeun orok ku cara anu pas pisan kana payu. Aya posisi di mana orok ngatur pikeun nempel dina cara anu sampurna sareng henteu ngegel.
  • Dina acara orok ngegel ningali éta salaku kaulinan atanapi pikeun narik perhatian, Anjeun kedah misahkeun diri tina pentil sareng ngawartoskeun ka anjeunna, ningali rarayna, yén ieu henteu acan réngsé. Nalika ngabandungan, disarankeun pikeun indung pikeun ngobrol sareng anjeunna teras-terasan supados anjeunna sadar yén anjeunna gaduh perhatosan indung.
  • Upami ngegel anjeun disababkeun ku saré, indung tiasa ngaluarkeun puting tina sungutna nalika anjeunna mariksa yén anjeunna bobo sareng anjeunna masih henteu nutup cangkem na.
  • Sateuacan ekstrim nyapih orok sareng milih susu formula, langkung saé milarian solusi sareng kéngingkeun sakedik teraskeun nginum susu indung. Dina kaseueuran kasempetan, masalahna direngsekeun ku cara anu nyukupan sareng indungna henteu kakurangan tina gigitan orok.

Pondokna, leres yén dina sababaraha kasus nyusuan tiasa janten panyiksaan sareng panyiksaan anu nyata ti indung. Seueur anu milih nyapih kusabab nyeri kumaha nyusuan budakna. Sateuacan éta, Disarankeun milarian anu nyababkeun orok ngegel sareng ti ditu, pikeun méréskeun masalah. Nyusu mangrupikeun hal anu saé pikeun indung sareng orok nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.