Kunaon putra abdi guligah pisan

Hujan teu tenang pisan

Naha anak anjeun pisan gugup, henteu nangtung tetep na anjeun pikir anjeunna hiperaktif? Éta meureun atanapi ngan ukur janten budak anu teu tenang pisan. Kami ngawartosan anjeun sababaraha pedoman antara budak lalaki, budak awéwé, energetic sareng salah saurang anu gaduh gangguan, sareng éta henteu gampang nyarios anak kuring hiperaktif. Kasus anu tingkat hiperaktifitas langkung luhur normal kedah kauninga

Kami ogé bakal nyobian ngabantosan anjeun ku masihan anjeun runtuyan ideu anu tiasa nyalurkeun poténsialna. Sareng émut, murangkalih anu séhat bakal ngalir, sacara mental sareng fisik teu tenang. Janten nalika anak anjeun henteu daptar dina sababaraha dinten, maka parantos waktosna hariwang.

Naha anak kuring guligah pisan atanapi hiperaktif?

Guligah

Sigana mah jaman ayeuna saha waé budak anu teu tenang pisan diklasifikasikeun dina gangguan hyperactivity deficit perhatian (ADHD). Tapi éta ngan saukur janten budak anu teu tenang, pindah, jahat, impulsif, energetik, nyaéta: anak.

Pikeun murangkalih ngagaduhan seueur énergi henteu kunanaon, tapi upami anjeunna henteu terang kumaha nyalurkeunana, éta tiasa rumit, pikeun anjeunna sareng kulawargana. Anu diperyogikeun ku aranjeunna hartosna pembuangan, pangertian, dosis tinggi kasabaran sareng ngajantenkeun watesan jelas pisan. Barudak ieu, sacara umum, ogé meryogikeun perhatian anu langkung ageung sareng pamrograman anu langkung jelas.

Upami murangkalih anjeun parantos didiagnosa ngagaduhan gangguan hiperaktifitas defisit perhatian, anu ahli anu ngurus anjeunna bakal masihan anjeun sababaraha tungtunan sareng rekomendasi pikeun ngalaksanakeun dinten ka dinten. Kusabab Anu paling penting sanés tingkat hiperaktif, tapi kasusah anu tiasa disababkeun, boh dina tingkat diajar, dina tingkat sosial boh dina tatakrama paripolah.

Kumaha ngabantosan budak anu teu tenang

yenga

Upami anak anjeun henteu tenang sareng anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kami bakal masihan anjeun sababaraha ide pikeun ngabantosan anjeunna. Budak guligah peryogi langkung seueur waleran tibatan hiji anu henteu, anjeun kedah terang langkung ti batur naon anu bakal kajantenan. Upami sadayana ngagaduhan kauntungan tina rutinitas, anak anjeun bakal langkung seueur deui. Disarankeun anjeun ngawartosan anjeunna ngeunaan dintenna ka unggal dinten, yén anjeun ngajaga disiplin sareng kabiasaan na sareng anjeun ngulang sagala léngkah pikeun nuturkeun cara anu asih.

Upami murangkalih henteu jelas ngeunaan watesna, aranjeunna bakal ngaraos kaleungitan, tanpa ngawadahan, anu bakal ngabalukarkeun gugup sareng teu aman. Anjeun kedah ngajaga aturan anu mantep tapi komprehensif; sareng henteu teras-terasan ngarobih aranjeunna atanapi ragu-ragu nanyakeun anjeun matuh.

Ka barudak anu teu tenang pisan aranjeunna resep ngaraos mangpaatPasti anjeun parantos niténan kalakuan ieu ka putra anjeun. Hayu énergi éta ngajantenkeun ngabantosan padamelan bumi, gumantung kana umur na. Tangtosna, bawa ka taman, terasrasakeun di luar ruangan salami mungkin. Maén olahraga Éta ogé bakal ngabantosan anjeun pisan pikeun nyalurkeun énergi anjeun kalayan hadé.

Sababaraha tips pikeun nenangkeun budak anu teu tenang pisan

barudak kreativitas

Teu aya anu langkung terang budak anjeun tibatan anjeun. Nengetan bandéra beureumna. Salaku conto, upami gula teuing stimulasi, hindarkeun masihan permén. Atanapi upami anjeun gugup kana hal, pésta ulang taun, catetan, ngobrol sareng anjeunna ngeunaan hal éta ku cara anu saderhana. Ieu bakal nguatkeun kayakinan aranjeunna, dina umur ieu anjeun masih sumber pangrojong utama aranjeunna.

Un mandi ku cai panas sareng urut pikeun nengtremkeun sumanget aranjeunna aranjeunna salawasna ngaapresiasi, dina sagala umur. Barudak anu gelisah ogé ngalakukeun pisan kagiatan anu narik perhatian aranjeunna sareng ngembangkeun katerampilan motor anu hadé, sapertos tatarucingan, adonan maén, lukisan ramo, atanapi gim konstruksi. Sanaos mimitina hargana sakedik, akhirna aranjeunna bakal tetep dituturkeun,

Di bumi anjeun tiasa latihan sababaraha téhnik rélaxasi babarengan. Barudak ampir sok ilubiung dina éta kalayan senang, upami anjeun ngajelaskeun ogé ngeunaan naon. Sakali aranjeunna sadar kumaha raos aranjeunna raos, aranjeunna ampir bakal ngalakukeun éta sorangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.