Sakumaha orok bobo?

Sakumaha orok bobo?

Sanaos sigana luar biasa, jam-jaman orok anu énggal lahir praktis 24 jam sapoé. Orok masih peryogi waktos kanggo nyaluyukeun siang sareng wengi. Sacara praktis dua bulan kahiji anjeun bakal bobo paling sering, kusabab awak anjeun teu acan adaptasi sareng lingkunganana sareng ngan bakal hudang tuang.

Sarta éta teu aya anu langkung pikaresepeun tibatan ningali orok anu boboutamina upami anjeun lakukeun sapeuting. Bulan kahiji sakedik anjeunna bakal nungtut asupan susu na unggal tilu jam sareng éta bakal janten masalah pikeun ngajadwalkeun bobo anjeun sareng mandi panas, tuangeun anu saé, kahaneutan sareng piyama anu raoseun.

Sakumaha orok anu énggal lahir?

Orok anu lahir tiasa bobo 16 dugi 20 jam sapoé, tapi naon anu aya dina pedoman anjeun tiasa dugi ka 14 dugi 17 jam bobo dina jangka waktu 24 jam. Ieu mangrupikeun waktos anu cekap pikeun anjeunna ngamimitian ngembangkeun sareng adaptasi sareng lingkungan barunya. Sacara praktis orok ngan ukur kedah tuang sareng bobo, pastina panginten yén ku lambung leutik sapertos éta parantos dicerna dina waktos 2 atanapi 3 jam, maka éta nungtut asupanna salami waktos-waktos éta.

Nalika aranjeunna nyandak susu ngalangkungan dada éta nalika paménta aranjeunna dumasar kana margina ieu, tapi nalika aranjeunna diberi makan botol aranjeunna tiasa nungtut tuangeun 3 dugi 4 jam. Margin ieu nunjukkeun, seueur murangkalih bahkan kalayan paménta botol unggal 3 jam sareng anu sanésna bahkan moal ngagaduhan jalan pikeun ngahudangkeun aranjeunna bahkan saatos jamna. Upami ieu masalahna, cobian supados anjeunna nyandak gambarna, kumargi orok kedah ningkatkeun paningkatan beurat awak salami minggu mimiti hirupna.

Sakumaha orok bobo?

Sakumaha orok bobo dugi ka 6 bulan yuswa?

Jam saréna dikirangan tapi masih seueur waktos anu aranjeunna bakal tetep bobo sabab masih kedah ngatur adaptasi na. Aranjeunna bobo sakitar 14 dugi 16 jam, tapi aranjeunna henteu deui gugah sering pikeun tuangeunana. Komo wengi biasana langkung henteu kaganggu, meunang bobo 6 dugi 8 jam lempeng.

Nalika aranjeunna ngahontal 4 bulan na urang tiasa nunjukkeun éta Aranjeunna kedah tiasa ngawartosan siang ti wengi ayeuna. Upami anjeun mikir yén orok siap bobo di kamarna nyalira, anjeun tiasa ngamimitian ngalaksanakeunana. Éta penting ngamimitian rutinitas anu ditandaan waktu sare waktu beurang, tuangeun sareng waktos bobo unggal dinten, sanés janten ketat pisan tapi éta mangrupikeun cara épolusi sareng konsisten.

Jam anjeun bobo ti umur 6 dugi ka XNUMX taun

Dina umur ieu orok janten langkung otonom. Anjeunna tiasa tetep jagjag deui sabab nampi seueur rangsangan yén anjeunna tiasa ngaasimilasi, mobilitasna ogé janten langkung mandiri. Orok bobo sajumlah 13 dugi 15 jam sadinten, meunang bobo sajumlah 11 jam lempeng wengi. Anjeun bakal ngagaduhan sakitar hiji dugi ka dua siang siang.

Sakumaha orok bobo?

Umur 12 dugi 18 bulan

Sareng henteu diarepkeun yén nalika anjeunna janten sepuh, ku kamampuan énggalna bakal ngajantenkeun anjeunna langkung guligah. Éta sababna jam jam bade bobo tiasa janten tantangan ageung. Nanging, orok umur ieu sanggup bobo sababaraha 10 dugi 11 jam wengi, sareng anjeun bahkan tiasa nyandak dua siang siang sadidinten. Pitunjuk ieu bakal gumantung kana jam anu diperyogikeun ku unggal budak.

Pitunjuk saeutik pikeun anjeun diajar bobo

Rutin jadwal sareng kagiatan mangrupikeun alternatif anu pangsaéna anu tiasa dilaksanakeun ku anu alit. Saatos ngatur sababaraha kabiasaan bakal ngajantenkeun orok nampi kabutuhan anjeun dina waktos anu tepat ku cara anu langkung tenang sareng gampang diakses, éta sababna éta bakal masihan anjeun kaamanan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.