Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan susu formula ti 6 bulan

WHO, Organisasi Kaséhatan Dunya nyarankeun nyusu khusus pikeun 6 bulan mimiti hirup. Tapi ieu sanés hartosna nyerah nyusu, tapi langkung saé suplemén tuangeun sareng susu formula. Dina waktos ayeuna anjeun kedah nuturkeun rekomendasi dokter pediatrik pikeun milih formula pikeun murangkalih langkung 6 bulan anu paling cocog sareng anjeun.

ieu susu formula bakal ngijinkeun sareng ngagampangkeun pamekaran anu saé sareng kamekaran orok, aranjeunna anu disebut susu panerusna. Kami ngawartosan naon anu panginten sababaraha ahli, upami aranjeunna disarankeun atanapi henteu, kumaha anjeun kedah milih éta sareng tilu mérek pangsaéna numutkeun daptar anu disiapkeun ku OCU.

Kumaha milih rumus kanggo murangkalih langkung ti 6 bulan

susu formula 6 bulan

Ti 6 bulan disarankeun laktat campuranDina kecap sanésna, teraskeun sareng indung sareng kalebet lajuning atanapi susu formula tahap 2. Salaku bagian tina pola makan anu beragam sareng rupa-rupa, ieu mangrupikeun waktos nalika sababaraha pangan padet bakal laun diwanohkeun, nuturkeun paréntah dokter murangkalih. Tapi anjeun kedah neraskeun sahenteuna 500 ml susu unggal dinten.

Panilitian anu dibiayaan ku Uni Éropa tina proyék EARNEST nunjukkeun yén jumlah protéin anu aya dina susu ibu, dibandingkeun sareng susu formula, bakal ngajelaskeun kunaon orok anu di tuang susu payudara tumuh langkung laun tibatan anu diseupan formula anu diadaptasi. Timuan ieu nyorot pentingna ngamajukeun nyusu ogé kabutuhan pikeun terus ningkatkeun komposisi rumus anu diadaptasi.

Susu formula tiasa teras dianggo dina cara pelengkap dugi ka 3 taun, sareng sababaraha spesialis nyarankeun ka susu sapi, yén urang biasana nganggo déwasa. Di sisi anu sanésna, anu sanés nyarankeun pikeun nyingkahanana kusabab kaleuwihan asupan kalori, ayana gula sareng kadar vitamin anu luhur anu henteu diperyogikeun pikeun ngajaga diét anu leres.

Naha sadayana susu susulan sami?

susu formula 6 bulan

Émut yén gula dina susu formula, sapertos dina susu ibu, asalna tina laktosa. Tapi susu susu tinangtu tiasa ngandung gula tambahan pikeun bernuansa rasa gizi sapertos beusi atanapi DHA. Penting pisan yén éta jelas nunjukkeun komposisina sareng henteu ngandung minyak sawit.

Penting pisan yén susu formula pikeun orok langkung ti 6 bulan kalebet sadayana vitamin sareng nutrisi yén si alit meryogikeun. Dina unggal tahapan kahirupan, orok peryogi kabutuhan khusus pikeun protéin, lipid, beusi sareng vitamin D. Sadaya susu anu sayogi pikeun anjeun di pasar parantos dirumuskeun sareng diuji pikeun ngalakukeun éta.

Alternatif pikeun formula dumasar kana susu sapi nyaéta Capricare, rumus susu domba. Susu susulan ieu, dumasar kana susu domba utuh sareng prosés produksi anu langkung alami, diadaptasi sareng diperkaya pikeun nyayogikeun vitamin, mineral sareng nutrisi anu ngalengkepan pola pangan anu beragam sareng saimbang ti taun payun.

Susu Formula 3 Susulan Top OCU

Pilihan kahiji anu disarankeun ku Consumer Organisation salaku susu formula ti 6 bulan nyaéta Susu Hipp Combiotik2 Teraskeun, kalayan formula susu organik énggal ti saprak Maret 2020, prebiotics (GOS) sareng vitamin A, C sareng D pikeun sistem imun orok.

Dihandap ieu disarankeun Nutribén Teraskeun 2 - Pro Alpha, kalayan asam a-linolenat anu nyumbang kana ngembangkeun otak sareng sistem saraf, ogé vitamin sareng mineral sapertos zat beusi. Anu katilu dina réngking nyaéta Almirón 2 susu Terusan. Susu ieu ngandung GOS / FOS, vitamin C sareng D, Omega-3 sareng Omega-6, sareng nukleotida.

La daptar produk pangalusna susu kontinyu diterbitkeun ku OCU sareng tiasa dianggo salaku rujukan sareng ngabantosan anjeun nalika ngagaleuh produk ieu. Tapi tong hilap anu paling penting nyaéta konsultasi sareng pediatrik éta ti saprak budak ngarawat sareng ngabandungan orok anjeun. Anjeunna bakal terang riwayat médis sareng ciri anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.