Puree sayur pikeun barudak: resep lepat!

Puree sayur pikeun barudak

Hayu barudak nginum sayuran Éta sanés tugas anu gampang, pikeun seuseueurna. Seueur murangkalih nolak tuangeun penting ieu, sabab rasa sareng tékstur seueur sayuran sesah dicerna. Maka, penting milari cara nyiapkeun sayuran ku cara anu langkung pikaresepeun. Ku cara kieu, anjeun bakal kéngingkeun murangkalih anjeun tuang langkung séhat.

Cara tradisional pikeun nawiskeun sayuran ka barudak nyaéta bentuk puree. Ieu mangrupakeun cara paling saderhana pikeun ngenalkeun sagala rupa kadaharan sareng raos sareng téksturna langkung pikaresepeun pikeun anu alit. Nanging, henteu gampang pikeun ngahontal rasa beunghar anu bakal dipikaresep ku barudak kalayan senang. Bahan-bahanna, cara nyiapkeun puree komo cara ngalayananana, seueur hubunganana sareng kasuksesan akhir.

Sayuran naon anu kedah dipilih

Bahan pikeun puree sayuran

Sateuacan ngamimitian nyiapkeun puree, penting pikeun taliti meunteun bahan anu anjeun badé anggo. Sapanjang taun anjeun tiasa milarian sayuran naon waé ayeuna, tapi penting pisan éta cobi milih anu sayuran usumna. Ku cara kieu, anjeun bakal kéngingkeun tuangeun dina waktos anu optimal, anjeun bakal kéngingkeun sadaya nutrisi, éta bakal langkung mirah sareng anjeun ogé bakal nyumbang kana panangtayungan lingkungan.

Puree sayuran kedah disajikeun sapanjang taun sabab mangrupikeun sumber vitamin, mineral, sareng serat anu hadé. Tapi ayeuna nalika tiris datang, nalika jenis piring ieu paling sering disiapkeun. Janten, hayu urang tingali naon sayuran musiman pikeun nyiapkeun puree anu pangsaéna.

  • Chard Swiss, kentang amis, brokoli, kol, kembang engkol, endives, kangkung, apu, bawang, seledri, lobak sareng wortel

Campur salah sahiji bahan ieu anjeun tiasa kéngingkeun puree anu lezat sayuran, kami badé ngantepkeun anjeun sareng resep anu teu lepat. Tapi tong ragu ngadamel campuran anjeun nyalira, janten anjeun bakal kéngingkeun resep anu saluyu sareng cita rasa kulawarga anjeun sareng anjeun bakal ningkatkeun resep naon waé.

Resep puree sayuran anu teu lepat

Puree sayur pikeun barudak

bahan:

  • 400 gr tina bayem (anjeun tiasa ngagantikeunana pikeun chard)
  • 2 wortel grandes
  • 1 kentang ageung (2 upami alit)
  • un daun bawang
  • Satengah bawang
  • 1 turnip
  • Sapotong tina waluh koneng
  • Minyak zaitun tambahan
  • Sal
  • Lada bodas

Persiapan:

  • Mimiti urang bade ngumbah sadaya sayuran kalayan saé pisan sareng urang potong dadu.
  • Kami nempatkeun pot sareng handapeun anu saé dina seuneu sareng nambihan sapisan minyak zaitun parawan tambahan
  • Tambahkeun wortel kana pot, bawang, waluh, leek sareng kentang sareng tumis kalayan ati-ati supados sayuran henteu kaduruk.
  • Nalika sayuran janten warna, urang tambihan cai dugi ka sayuran ditutupan.
  • Sakali cai na panas, tanpa ngagolak, urang tambahkeun kangkung ogé diberesihan sareng ngantep sadaya sayuran masak sakitar 20 menit.
  • Nalika sayuran lembut, urang ngagiling ogé sahingga krim anu saé pisan tetep.
  • Dina waktos éta pikeunurang tambahkeun uyah secukupnya, cabé bodas sareng girimis minyak zaitun atah.
  • Urang naksir deui sahingga sadaya bahan tiasa diintegrasikeun saé.

Kumaha Ngawula ka Puree Sayuran pikeun Barudak

Rasa tina puri ieu lemes pisan berkat waluh sareng wortel, upami anjeun ngantep ipis pisan barudak bakal nyandak éta tanpa masalah. Tapi pikeun masihan langkung raoseun, anjeun kedah nambihan sababaraha trik anu ngadorong barudak. Anu paling beunghar sareng saderhana nyaéta sababaraha batu sederhana roti bakar. Anjeun kedah motong sababaraha irisan roti sareng roti bakar nganggo ciwit minyak zaitun dina wajan.

Rendang roti sareng tambihan crouton dina unggal piring masing-masing, ngan nalika anjeun badé nyayogikeun éta roti pikeun henteu soggy.

Alternatipna sareng hayam

Upami anjeun hoyong ngabeungharan puri saderhana ieu, anjeun tiasa nambihan bagian tina protéin sato. Pangpangna pikeun bahan ieu nyaéta hayam atanapi kalkun, sanaos anjeun tiasa ngadamel sababaraha variasi sareng nambihan lauk atanapi sapi. Anjeun kedah nambihan potongan anu dipilih kalayan bersih sareng tulang na dina pot nalika sayuran nuju asak. Sakali parantos asak, angkat tulang sareng kulit sareng mash sasarengan sareng sayuran. Simpen sababaraha hayam kanggo nambihan piring sareng crouton.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.