Solusi pikeun masalah kamungkinan bobo

saré dina ranjang

Budak awéwé sareng budak lalaki ogé resep resep sapeupeuting sareng réréncanganna… Sareumpingan saré mangrupikeun jalan kaluarna. Éta ngabantosan aranjeunna pikeun nguatkeun hubungan antara aranjeunna sareng nyéépkeun waktos langkung babarengan.

Tapi éta penting pikeun anjeun tumut yén sababaraha masalah tiasa kajantenan sareng éta bakal janten ide anu saé pikeun tetep aya dina pikiran pikeun milarian jalan kaluarna gancang-gancang.

Jantenkeun aranjeunna betah di bumi

Langkung dalit barudak di imah, langkung saé. Kusabab kitu, nalika aranjeunna lebet panto penting pikeun anjeun nyarioskeun aranjeunna dimana aranjeunna bakal bobo, dimana aranjeunna tiasa nyimpen barang-barangna, dimana aranjeunna tiasa gaduh privasi upami aranjeunna meryogikeunna, dimana aranjeunna bakal tuang ... jsb. Mangrupikeun ide anu saé pikeun ngagaduhan juru pikeun nyimpen barang-barang anjeun.

Idéal pikeun ngayakeun pésta pajama terstruktur saé supados murangkalih henteu karaos teuing disorientasi sareng tiasa ngaraos raoseun salami aranjeunna aya di bumi anjeun. Ogé pikirkeun tuang siang supados naon waé anu aya didinya anu tiasa didahar sadayana, upami aya murangkalih anu raoseun anjeun kedah nyarios heula sareng indungna.

Kumaha upami aranjeunna sono ka kolotna?

Kadang-kadang, khususna barudak anu langkung alit, tiasa sono ka bumi sareng kulawargana sakapeung. Barina ogé, aranjeunna aya di tempat anu sanés zona kanyamanan aranjeunna. Mangrupikeun ide anu saé pikeun ngaganggu gangguan sareng kagiatan anu ngajantenkeun anjeun raos saé, upami ku alesan naon anjeun ngaraos parah pisan, anjeun tiasa teras nyauran ka kolot pikeun sumping sareng ngajemput anjeun.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun tiasa ngaliwat wengi sareng gaduh waktos anu saé, anjeun tiasa ngarasa reueus dinten énjing anjeun parantos ngahontal éta. Hal tanpa ragu, éta tiasa dipuji.

Kumaha upami aya anu gering?

Upami salah sahiji tamu mimiti ngaraos teu damang atanapi bahkan gering, kedah nyauran kolotna gancang-gancang sareng henteu mikeun pangobatan naon waé tanpa kanyaho ti kolotna. Nelepon kolotna sareng supaya aranjeunna langsung angkat. Budak leutik éta bakal hoyong sareng kulawargana gancang-gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.