Solusi pikeun Masalah Umum Sakitar Sakola

catetan ditunda

Balik deui ka sakola parantos ragrag sareng di seueur bumi éta mulai diperhatoskeun di lingkungan sakola. Parabot sakola énggal dipésér, dinten-dinten mimiti pondok sareng barudak bobo sateuacanna janten nalika aranjeunna kedah mimiti gugah, henteu seueur biaya pikeun ngalakukeunana. Nyatana, saatos ampir 3 bulan liburan, parobihan anu anyar kana rutinitas sareng sakola tiasa ngajantenkeun murangkalih rumaos henteu saimbang sacara émosional.

Sadaya kulawarga kedah ngarobih kana rutinitas énjing na deui, supados murangkalih bobo dina waktosna ... Sareng aranjeunna nyanghareupan sababaraha masalah umum anu disababkeun ku barudak nalika balik ka sakola. Organisasi sareng pencegahan bakal penting gaduh hasilna anu saé dina transisi ieu tina liburan ka rutinitas sakola.

Di dieu kami ngantisipasi sababaraha masalah anu biasana lumangsung nalika balik ka sakola sareng kami masihan anjeun Rahasia supados anjeun tiasa méréskeun éta gancang-gancang, pikeun kapentingan sadayana!

Entong hudang isuk-isuk

Anak anjeun panginten gaduh masalah bangun isuk-isuk sareng sesah ngarobih kabiasaan usum panas na ... Anjeun kedah netepkeun dasar rutinitas anu hadé pikeun bobo unggal dinten sareng ngamimitian ayeuna pikeun mastikeun anak anjeun bobo cukup.

Umur 3 dugi 5 taun peryogi bobo 10 dugi 13 jam, 6 dugi 12 taun peryogi 9 dugi 12 jam). Perhatoskeun yén hal-hal anu tiasa ngaganggu bobo barudak kedah dikawasa kalayan saé (tuang coklat dina waktos tidur, kamar tidur anu teu raoseun, panggunaan alat sélulér, jst.).

Teu hoyong uih deui ka kelas

Hal ieu tiasa kahartos pisan yén anak anjeun henteu hoyong uih deui ka kelas, éta hartosna kedah ngerjakeun PR sareng diajar deui! Éta saé pisan sareng kalenturan usum panas sareng sesah pikeun jalan deui. Usum panas hartosna kabébasan, nyéépkeun waktos langkung di bumi atanapi badé tiis tempat sakulawarga ... ngarobih éta sadayana pikeun aturan sareng peraturan henteu gampang pikeun sadayana. Bahkan déwasa gaduh sindrom déprési pasca pakansi kusabab alesan anu sami! Butuh waktos pikeun nyaluyukeun sareng sadayana deui.

Anjeun tiasa nyobian ngajantenkeun awal sakola pikaresepeun sareng ngingetan anjeunna ngeunaan sagala hal anu saé pikeun ningali babaturanna deui, ngalakukeun kagiatan anu pikaresepeun di sakola, indit-inditan sareng kagiatan anu anjeunna resep saatos sakola. Ogé, anjeun tiasa lebet kana jadwal harian anjeun waktos 'waktos luang' sahingga anjeun ningali yén henteu sadayana mangrupakeun kawajiban sareng anjeun ogé tiasa gaduh waktos anu fléksibel dimana anjeun raoseun sareng séhat.

Anjeunna sedih kusabab liburan parantos réngsé

Dina akhir liburan anak anjeun bakal ngarasa hanjakal, tapi ogé kamungkinan anjeunna bakal ngaraos hariwang sabab balik deui ka kelas. Éta henteu gampang pikeun aranjeunna sareng aranjeunna panginten janten kesel badé balik ka sakola…. Aranjeunna ngarasa teu aman kusabab teu yakin kana sagala hal. Éta panginten gaduh babaturan sakelas atanapi guru énggal sareng hariwang upami henteu cocog. Éta tiasa janten lingkungan anu teu dikenal sahingga, anjeun tiasa nganggap éta mangrupikeun hal anu ngancam.

Cole

Dina pengertian ieu, bakal janten ide anu saé pikeun anak anjeun maén sareng murangkalih anu sanés di luar sakola, contona di taman. Anjeun ogé kedah pastikeun anak ngagaduhan bobo anu cekap sareng tuangeun anu saé, sabab duanana tiasa ngabantosan setrés sareng kahariwang. Ngalakukeun kagiatan pikaresepeun anu anjeun lakukeun dina usum panas (sapertos hiking, tuangeun di teras, atanapi hal-hal anu pikaresepeun dina akhir minggu), janten anjeun bakal karaos motivasi ku sababaraha dinten.

Gelut dina waktos sasarap

Aya waktos nalika énjing tiasa janten paséa, utamina nalika aya buru-buru sareng murangkalih siga anu gerak lalaunan tina bobo atanapi capé. Nalika ieu kajantenan kedah aya perencanaan sareng persiapan wengi sateuacana, sabab ieu bakal ngabédakeun énjing kulawarga anjeun ti Senén dugi ka Jumaah.

Peuting sateuacana, baju éta kedah disiapkeun supados murangkalih anjeun terang naon anu kedah dianggona gancang, ransel ditutup sareng sadayana anu diperyogikeun, sareng ogé penting pikeun ngantepkeun dahar beurang anu disiapkeun dina wengi sateuacan atanapi nyiapkeun sasarengan sareng sasarap sateuacan aranjeunna hudang. barudak anjeun, éta, éta anjeun kedah gugah sakedik sateuacan murangkalih.

Penting pikeun mikir sacara ati-ati ngeunaan sarapan sareng dahar beurang barudak kusabab diétna penting pisan pikeun aranjeunna ngagaduhan konsentrasi anu hadé di sakola sareng kaséhatan anu saé umum.

Hates ngalakukeun PR

Nalika murangkalih henteu resep kana hiji hal, aranjeunna sigana henteu hoyong ngalaksanakeunana dina kaayaan naon waé. Upami anak anjeun benci ngadamel padamelan, éta panginten kusabab anjeunna kedah seueur teuing, kusabab anjeunna henteu terang kumaha ngalaksanakeunana, atanapi kusabab butuh teuing waktos kanggo ngalakukeun kagiatan sanés anu ogé penting dina pamekaran na: maén sareng tumuh salaku budak.

Indung sareng putrina di lawang sakola

Upami murangkalih setrés sareng padamelan di sakola atanapi nyéépkeun seueur waktos pikeun ngalakukeunana, anjeun kedah nyarios ka guru anak anjeun pikeun milarian terang kumaha anjeun tiasa ngabantosan aranjeunna ningkatkeun. Taroskeun ka sepuh sanésna pikeun milarian terang upami hal anu sami kajantenan ku padamelan sareng upami seueur teuing, panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun milarian jalan kaluarna. Sangkan waktos damel PR langkung épéktip, atur daérah padamelan anu sepi sareng raoseun sareng ngamungkinkeun anjeunna ngagaduhan otonomi nyalira. Bantosan anjeunna nalika anjeunna meryogikeunana tapi henteu ngalakukeun hal-hal pikeun anjeunna.

Parobihan tiasa henteu gampang pikeun anak anjeun sareng awal sakola panginten henteu saageung anu anjeun imajinasi. Anjeun kedah ngabantosan budak anjeun pikeun ngagampangkeun sagala rupa sareng sadar yén mimiti sakola ngan ukur awal tahap anyar. Balik deui ka sakola tiasa pikaresepeun, sareng éta ogé bakal masihan kaamanan pikeun murangkalih anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.