Solusi pikeun nipples retak

Solusi pikeun nipples retak

Aya seueur kasus dimana seueur ibu-ibu anu mimiti nyusuan sareng saatos sababaraha dinten, henteu tiasa ngaresmikeunana kalayan leres kusabab retakan teu kaampeuh. Sanajan breastfeeding sigana gampang pikeun nerapkeun, kadang bisa jadi pajeulit jeung kajadian leutik teu kaduga. Kusabab ieu, urang badé nawiskeun anu pangsaéna solusi pikeun nipples retak jeung kumaha carana ngajawab masalah umum ieu.

Konsékuansi mungkin pikeun éfék éta éta biasana cekelan goréng ku orok dina nipple. sungut anjeun teu kudu ngalakukeun mékanisme nyusu ogé atawa teu settling handap Sikep anu saé nalika nyusu.

nu patch pikeun ngurangan nyeri nipple Bisa jadi salah sahiji solusi pangalusna lamun datang ka penyembuhan nipples retak.

Nipples retak

Retakan tiasa muncul dina sababaraha dinten saatos ngamimitian nyusu. Dina loba kasus ieu dipercaya yén kurangna gesekan di daérah ieu tiasa nyababkeun retakan sapertos kitu, tapi dina kanyataanana urang kudu néangan alesanana.

Leres, dina waktos sapertos kieu, indung tiasa ngalaman waktos anu parah, sabab keuheulna luhur. Seueur ibu-ibu nyobian nyobian tameng puting salaku ubar anu henteu tiasa dilaksanakeun, bahkan mungkin pikeun nampi kamungkinan ngaluarkeun ASI pikeun henteu ngadukung éta.

Sakedik kasabaran sareng milari jalan pikeun ngabéréskeun kajadian anu teu kaduga ieu bakal jadi konci pikeun nuluykeun breastfeeding. Urang kedah milarian épék anu mungkin tina retakan ieu:

  • Orok teu tiasa diposisikan saé nginum susu anjeun. Éta kedah dijajarkeun saé sareng kedah diperhatoskeun yén orok henteu ngalakukeunana kalayan sungutna dibuka, biwirna dibalikkeun deui, yén éta henteu ngaluarkeun sora anu aneh nalika nyusu sareng beuteungna napel kana awak indungna.
  • Dina kasus séjén, retakan muncul sabab orok nalangsara ti frenulum pondok dina létah. Kanyataan ieu pisan ngahesekeun nyusu sareng ngabatesan gerakan létah, sahingga henteu lengket ogé.

Solusi pikeun nipples retak

Solusi pikeun retakan dina dada

Aya sababaraha cara pikeun nenangkeun nyeri éta sareng nyageurkeunana, sanaos nyusuan diteruskeun. Nu penting mah kudu sabar jeung sabar. Nyusuan penting pisan pikeun tumuwuh orok dina bulan kahiji, Nyusuan teu kedah dileungitkeun kusabab kajadian anu teu kaduga.

Ieu sagemblengna normal pikeun némbongan retakan sanajan cekelan keur dipigawé bener. Ieu biasana kajadian sabab nipples tungtungna ditutupan ku pakean, ngabalukarkeun iritasi misalna. Upami mungkin, éta penting pisan dada nepi ka garing dina hawa kabuka sanggeus unggal nyokot. Anjeun malah tiasa make sababaraha tetes susu pikeun baseuh eta sabudeureun nipple lajeng ngantep eta garing.

Solusi pikeun nipples retak

Aya krim anu biasana disarankeun ku bidan: lanolin. Éta mangrupikeun lilin alami anu diproduksi pikeun kelenjar sebaceous sababaraha mamalia sareng anu fungsina nyaéta panyalindungan sareng hidrasi kulit jalma. Lamun urang geus rengse breastfeeding, urang ngabersihan wewengkon ogé, garing ogé jeung nerapkeun saeutik lanolin ka wewengkon.

Anjeun bakal aya bewara loba tenang sanggeus aplikasi na. Dina dahar salajengna anjeun bisa ngabersihan wewengkon kalawan kaen beueus leutik tur formalize lactation. Dina tungtungna urang ngulang prosés nepi ka shot salajengna. Kana waktosna, daérah éta tiasa diubaran kalayan jaminan total.

The liners bisa jadi sejen tina sumberdaya nu dianggo. Nalika breastfeeding, tulangan ieu bakal nulungan orok teu boga kontak langsung jeung wewengkon nyeri. Sacara pribadi, éta henteu tiasa dianggo saé, biasana kusabab orok henteu biasa. The nipple shields murah, jadi anjeun teu leungit nanaon ku nyobian aranjeunna.

Dina kasus sanés sareng nalika anjeun henteu hoyong ngeureunkeun nyusuan pikeun naon waé di dunya, anjeun tiasa ngeureunkeun ngagunakeun éksprési susu. Kalayan sistem ieu, susu bakal dikumpulkeun teras dikaluarkeun nganggo botol. Nanging, urang henteu kedah nyerah, urang kedah nunjukkeun yén éta mangrupikeun pasualan anu khusus sareng yén nalika retakan pulih, éta bakal mungkin. terus nyusuan normal.

nu nipple patch Éta ogé solusi anu tiasa dianggo pikeun anjeun. Éta mangrupikeun bantalan hidrogel anu disimpen dina pentil saatos nyusuan sareng nenangkeun nyeri. Éta ogé mawa zat anu mantuan nyageurkeun nipple, ku kituna bakal cageur leuwih gancang.

Solusi anu pangsaéna pasti sikep bener nalika nyoco orok. Parobahan dina sikep bakal hartosna yén anjeun teu salawasna nempatkeun tekanan dina tempat anu sarua, jadi wewengkon kalawan retakan ogé bakal beristirahat sarta cageur sooner.

Panginten solusi tunggal moal tiasa dianggo pikeun anjeun, tapi tanpa ragu kombinasi sababaraha usulan ieu éta tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun retakan pikeun nyageurkeun sareng ngahontal ASI anu suksés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.