Naha surimi sareng kakandungan cocog?

Naha surimi sareng kakandungan cocog?

Pentingna dahareun nalika kakandungan geus dibahas dina artikel séjén. Salaku aturan, lauk geus salawasna geus kadaharan pisan bergizi dina sagala rupa diets, tapi lamun orok keur gestating, runtuyan perawatan kudu dilaksanakeun. Naha surimi sareng kakandungan cocog?

Daging atah atanapi kirang asak henteu cocog sareng diet ibu hamil, kumargi kakeunaan kontrakan teh toxoplasmosis atawa listeriosis. Kami geus dikaitkeun salmon smoked sarta kami geus kapanggih discrepancies nalika nyandak eta alatan jenis na masak lemes jeung kamungkinan ngandung baktéri ngabahayakeun. Naha surimi janten tuangeun anu dilarang nalika kakandungan?

Naha surimi mangrupikeun kadaharan anu cocog pikeun dikonsumsi nalika kakandungan?

Kaleresan enya. Kadaharan naon waé anu asalna tina daging sato sareng anu parantos ngalangkungan prosés masak langkung ti 100 ° sareng éta cocog pikeun dikonsumsi ku ibu hamil. Komo lamun geus beku salila 3 poé dina sababaraha lauk eta bakal sasaena mun bisa maehan teh anisaki atanapi listeriosis.

Kumaha surimi dijieun?

Surimi lahir ampir sarébu taun ka tukang di Jepang, sabab éta cara dahar lauk dina diet Jepang. Komposisina dijieun tina fillet lauk, sahingga ngahontal imah urang dina cara seger jeung bergizi.

Naha surimi sareng kakandungan cocog?

Surimi sok aya hubunganana sareng produksi anu dilakukeun tina runtah atanapi lauk sésa. Sabenerna nu pangalusna surimi iteuk dijieun ku lauk pollock Alaska. Komponénna ditetepkeun dina labél bahanna, sabab sadayana lauk henteu gaduh kualitas anu sami.

Surimi henteu ngandung gluten sareng cocog pikeun awéwé celiacÉta ogé ngagaduhan rasa anu pikaresepeun sareng henteu nyababkeun nyerna anu beurat. Éta dijieun tina campuran bahan alami, kayaning minyak sunflower, bodas endog, tipung jagong, uyah jeung paprika.

Pentingna surimi

Perlu diinget deui pentingna jinis diet anu kedah diturutan nalika kakandungan. Diét diwangun ku dahar kadaharan sehat jeung lauk asup salaku salah sahiji kadaharan fundamental, salami teu ngandung dosis badag merkuri.

Surimi digolongkeun kana kategori ieu sareng nawiskeun kamungkinan nyandak suplai badag protéin kualitas luhur. Molekul ieu penting pisan pikeun formasi jeung ngembangkeun jaringan kayaning tulang jeung otot.

Kumaha bisa dikonsumsi?

idéal nyaéta meakeun porsi lauk antara 3 sareng 4 kali saminggu. Tapi surimi teu diganti pikeun lauk, ngan nyadiakeun jumlah badag protéin, omega 3 EPA jeung DHA alam nu asalna ti lauk alam. Kontribusi ieu penting pikeun ngembangkeun sistem visual jeung cerebral orok.

Aya ogé suplai leutik vitamin B12, sakumaha dina kalolobaan pangan asal sato. Vitamin ieu penting pikeun merangan kacapean indung tur mantuan formasi sél getih, division sél jeung ngembangkeun psikologis fétus.

Naha surimi sareng kakandungan cocog?

Naha surimi tiasa dikonsumsi nalika kakandungan? Garis handap nyaéta enya. Salaku tambahan, surimi kedah dikonsumsi dina diet naon waé anu dipasihkeun asupan protéin, omega 3 jeung vitamin B12. Pondokna, urang kedah ngabiasakeun ide pikeun ngalebetkeun tuangeun ieu kana menu mingguan urang, sabab éta séhat pisan.

Nalika di ragu, éta pangalusna konsultasi ka spesialis pikeun ngaoptimalkeun diet nalika kakandungan. Ku cara kieu, ngembangkeun orok moal boga teu aya masalah kaséhatan nalika kakandungan. Upami anjeun hoyong terang langkung rinci, konsultasi naon diet anu disarankeun nalika kakandungan.

Item langkung anjeun tiasa pariksa: "Diét pikeun nyegah anemia nalika kakandungan", Diet Tengah nalika kakandungan o "Kumaha teu nambahan beurat nalika anjeun hamil".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.