Syarat naon waé anu kedah dilakukeun ku kémping usum panas anu anjeun pilari?

camp usum panas

Nalika usum panas sumping, seueur kolot mikirkeun kamungkinan ngadaptarkeun murangkalihna di kemah supados aranjeunna tiasa ngaraos libur nalika diajar, gaduh waktos anu saé sareng ogé sosobatan. Éta biasana mangrupikeun pilihan anu dipeunteun ku sepuh anu damel janten murangkalihna tong diperhatoskeun teuing henteuna aranjeunna nalika aranjeunna kedah jauh ti bumi kusabab alesan damel.

Tapi henteu ngan ukur kemah naon waé anu bakal jalan, perlu yén barudak janten aman sareng bahagia di tempat kemah, janten, sateuacan ngadaptarkeun murangkalih anjeun dina hiji sareng mayar biaya, penting pisan anjeun mastikeun yén éta téh kemah anu saé sareng yén éta nyumponan sababaraha sarat anu penting pikeun mastikeun yén murangkalih anjeun bakal diasuh kalayan saé sepanjang waktos.

Profésional kalayan kualifikasi anu saluyu

Bisa jadi aya seueur jalma anu resep nyéépkeun waktos sareng murangkalih sareng anu senang sareng aranjeunna ku ngalakukeun kagiatan maén. Tapi nyéépkeun waktos sareng aranjeunna henteu sami sareng nyéépkeun sababaraha dinten di jaga. Penting pisan pikeun anjeun mastikeun saha anu bakal janten jalma anu bakal aya sareng murangkalih anjeun di kemah.

camp usum panas

Aranjeunna kedah janten ahli kaséhatan, pendidikan sareng hiburan. Tangtosna, aranjeunna kedah ngagaduhan kualifikasi anu cocog sareng pangalaman damel. Nalika aranjeunna badé nyéépkeun sababaraha dinten sareng murangkalih di luar imahna sareng di tempat anu jauh ti bumi Perlu yén jalma déwasa anu ngajaga aranjeunna gaduh élmu anu diperyogikeun tiasa sumping dina sagala kaayaan.

Latihan monitor

Salaku tambahan, perlu ogé para profesional pikeun ngagaduhan latihan monitor sareng waktos luang pikeun mastikeun yén aranjeunna terang sagala aturan, pertolongan pertama sareng yén aranjeunna gaduh latihan luang sareng waktos luang. Dina latihan monitor anjeun moal tiasa sono latihan teras-terasan supados aranjeunna tiasa ngadaur mulang élmu sareng sahingga tiasa diajar deui hal-hal pikeun kapentingan barudak di kamp.

Salaku tambahan, dina latihan monitor, kedah jelas pisan naon babandingan murid per sawawa anu tanggung jawab. Perlu kolotna ogé terang data ieu supados aranjeunna terang yén upami sajumlah khusus murangkalih kedah aya sajumlah profesional ogé khusus pikeun tiasa nutupan sadaya kaayaan anu tiasa timbul.

Ukuran kaamanan anu jelas

Nalika anjeun hoyong terang perkawis perkemahan, aranjeunna kedah ngajelaskeun ka anjeun naon tindakan kaamanan upami barudak anjeun aya. Upami aranjeunna gaduh halaman wéb, penting pisan aranjeunna jelas ngajelaskeun naon langkah-langkah kaamanan sadidinten sareng dina unggal-unggal kagiatan anu parantos disiapkeun pikeun dilakukeun.

camp usum panas

Sakali deui, pentingna propésional kalayan kualifikasi anu saluyu dicandak deui, ku sabab kanyaho sareng pangalaman penting pisan pikeun aranjeunna tiasa leres nuturkeun tindakan kaamanan anu parantos ditangtoskeun. Upami anjeun ngaraos aya anu teu koheren, anjeun ngagaduhan hak pikeun ngajelaskeun katerangan, kasalametan barudak mangrupikeun hal anu paling penting sepanjang waktos.

Nilai jeung Aturan Camp

Kémping tiasa nuturkeun nilai sareng norma anu béda, sahingga anjeun tiasa nargétkeun murangkalih anjeun sareng yakin yén sadayana bakal saé. Éta kedah janten nilai anu saluyu sareng cita-cita kolot anjeun atanapi anu ngamajukeun hal-hal anu anjeun pikahoyong ku barudak anjeun ku cara anu pikaresepeun sareng pikaresepeun.

Salaku conto, aya kubu anu ngamajukeun nilai-nilai Kristen atanapi kaagamaan kalayan nekenkeun kana kagiatan anu ningkatkeun aranjeunna. Anu sanés tiasa ngalaksanakeun kagiatan atanapi berorientasi pikeun diajar basa anu anyar, anu sanés pikeun nguatkeun hubungan sareng alam, anu sanés panginten ngamajukeun tingkah laku anu hadé sareng sikep anu pantes pikeun kahirupan ... Dina unggal kamp ieu aranjeunna kedah ngagaduhan ahli anu tiasa ngalaksanakeun kagiatan numutkeun nilai-nilai ieu sareng improvisasi sanés hal anu kajantenan. Kegiatan kedah direncanakeun sateuacana supados sepuh terang aranjeunna sareng nganilai naha éta kagiatan anu cocog pikeun murangkalihna.

kecerdasan emosi

Salaku tambahan, penting pisan pikeun Kecerdasan Emosi diperhitungkeun di kamp. Di tempat-tempat ieu seueur murangkalih condong kumpul sareng kedah aya ayana babarengan anu saé pikeun déwasa sareng murangkalih sareng pastikeun yén pangalaman éta bakal janten hal anu positip pikeun masing-masing barudak anu hadir dina kemah. Tujuan utama nyaéta salain ngamajukeun nilai-nilai sareng ngalaksanakeun kagiatan anu diusulkeun, éta ogé Émosi kedah digarap supados barudak ngaraos raoseun sepanjang waktos.

camp usum panas

Dina raraga ngagarap émosina, penting pikeun diperhatoskeun dina masing-masing kagiatan anu dilakukeun henteu paduli téma camp. Kitu ogé, perlu pikeun méréskeun résolusi konflik supados tiasa masihan stratégi anu cekap dina kahirupan sadidinten. Ayana psikolog murangkalih atanapi téknis pendidikan émosional di kalangan ahli kemah tiasa mastikeun yén ieu tiasa dianggo kalayan leres sareng yén barudak diajar pelajaran anu hadé pikeun kahirupan sadidinten di bumi sareng di interaksi sareng anu sanés.

Ménu cocog pikeun saha waé

Aspék séjén anu penting pisan anu kedah diperhatoskeun sadaya kubu nyaéta ménu pikeun murangkalih. Dinten ayeuna aya murangkalih diabetes, panyakit celiac atanapi sababaraha alergi sareng para ahli anu ngajalankeun kemah kedah ngémutan sadayana pikeun ngahindarkeun bahaya dina kahirupan barudak. Perlu yén upami aya murangkalih diabetes, panyakit celiac atanapi kalayan jenis pertimbangan sanés anu diperhatoskeun, aranjeunna kedah ngagaduhan ménu anu cekap pikeun aranjeunna sareng nyandak tindakan kaamanan anu diperlukeun.

Ogé, penting pikeun ngagaduhan pilihan ménu anu sanés sapertos anu nyirian gaya hirup anu béda sapertos vegetarian. Aya seueur kulawarga anu nuturkeun modél dahar ieu sareng murangkalih ogé nuturkeun étaKu alatan éta, sagala rupa ménu kedah disayogikeun numutkeun karakteristik murangkalih anu sumping ka kemah.

camp usum panas

Transparansi dina sadaya inpormasi

Salaku tambahan kana sadaya anu parantos dibahas dugi ka ayeuna, penting pisan yén organisasi anu ngajalankeun kemah gaduh kajelasan mutlak sareng transparansi dina inpormasi, yén éta ngagaduhan sadayana makalah dina urutan sareng yén éta mangrupikeun perusahaan anu mantep nyayogikeun anjeun kaamanan di luhur sadayana.

Naon anu saur anjeun anu kedah diperhatoskeun sateuacan ngadaptarkeun murangkalih kemah?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Macarena cenahna

    Inpormasi lengkep naon! Hatur nuhun kanggo postingan ieu. Kaleresan nyaéta ngurus barudak di kubu usum panas atanapi koloni mangrupakeun tanggung jawab anu hébat, sareng aya waktos anu sepuhna ngan ukur nganggap aspek anu paling pikaresepeun, tanpa mikir yén aya seueur detil anu kedah dikokolakeun pikeun nawiskeun kualitas sareng kaamanan.

    Latihan waktos atanapi luang masih seueur hilap, sareng perusahaan anu damel di sektor ieu (khususna anu ngalaksanakeunnana saé) terang éta: perencanaan, asuransi, pelatihan pertolongan pertama, pilihan monitor, ngahadiran émosi (sakumaha anjeun nyarios) tina barudak ... Kuring malahan kantos ningali monitor anu saatos jam kerja didaptarkeun ka kolot siga anu bimbingan (sareng aranjeunna padamelan samentawis).

    Dina kagiatan ieu kabutuhan sosial anu ageung katutup (anu alit nuju pakansi sareng sepuhna henteu), nanging ayeuna henteu dilakukeun deui ku cara naon waé, tapi ku wasiat jasa anu nawiskeun sababaraha manpaat, sareng ngalakukeun éta dina jaman langkung pondok tibatan taun ajaran.

    Kuring yakin yén tulisan éta minuhan dua tujuan: pikeun nyarankeun yén kolotna milari kualitas sareng kaamanan, sareng ngajantenkeun kagiatan anu seueur monitor, seueur monitor (atanapi koordinator) nempatkeun ilusi anu luar biasa.

    Hiji salam.