Tes anu kakandungan

Tés kakandungan positip

nu tes kakandungan Tés buatan tiasa masihan positip, négatip, positip palsu atanapi négatip palsu, janten nalika anjeun uji positip anjeun kedah yakin pisan yén anjeun leres-leres hamil sabab upami henteu anjeun panginten panginten upami aya garis samar dina tés kakandungan éta palsu positip

Hormone Human Chorionic Gonadotropin (hCG)

Pikeun tés kakandungan janten positip, awak anjeun kedah gaduh tingkat anu tiasa didétéksi ngalangkungan cikiih hormon Human Chorionic Gonadotropin (hCG). Upami anjeun ngalakukeun tés getih di rumah sakit hasilna biasana lumayan dipercaya, tapi dina tés kakandungan di bumi, anjeun kedah terang yén henteu sadayana tés kakandungan tiasa ngadeteksi jumlah hCG anu sami, janten kuring mamatahan anjeun Upami anjeun kedah ngalakukeun tés di bumi, mésér tés anu kualitas sareng dipercaya.

Kumaha tés kakandungan jalan?

Naha kuring embarzaa upami aya dua garis?

Ku alatan éta, tés kakandungan ngukur jumlah hormon Human Chorionic Gonadotropin (hCG) sareng disumputkeun ku sél naon anu bakal janten plasénta. Hormon ieu henteu aya di awéwé anu henteu hamil sareng tiasa dideteksi 8 dinten saatos pembuahan. Jumlah hCG aya dina awak awéwé dua kali dua kali unggal dua atanapi tilu dinten, janten upami anjeun ngulang tés engké, anjeun bakal kéngingkeun hasil anu langkung dipercaya. Hormon na ngahontal tingkat na pangluhurna sakitar 12 minggu kakandungan terus mimiti turun sanajan tetep tiasa dideteksi dina cikiih sareng getih nalika kakandungan.

Iraha langkung saé pikeun nyandak tés reuneuh?

Kumaha terang upami kuring hamil ku uji kakandungan

Upami anjeun henteu hoyong diuji (kalayan setrés anu disababkeun ogé biaya anu teu perlu) unggal dinten sanés, langkung saé anjeun ngupingkeun awak anjeun sareng mikawanoh gejala mimiti kakandungan. Upami haid anjeun reureuh, anjeun ngaraos pusing, kaleungitan kakuatan, anjeun ngaraos jahitan dina beuteung handap… Anjeun tiasa hamil sareng ngalakukeun tés bumi mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun mersihan keraguan anjeun. Tapi penting pikeun anjeun henteu ngalakukeun tés teuing sareng anjeun sabar ngantosan waktos anu pas pikeun hasil anu tiasa dipercaya.

Kanggo hasil anu tiasa dipercaya anjeun kedah ngalakukeunana 10 dugi 12 dinten saatos hubungan séks anu teu dijagaan atanapi saatos sahenteuna 3 atanapi 4 dinten saatos masa anjeun henteu turun sareng waktosna pikeun ngalakukeunana (khusus dina aturan anu angger).

kamungkinan kakandungan
Tulisan anu aya hubunganana:
Tanda yén anjeun panginten hamil

Upami anjeun kéngingkeun garis négatip atanapi samar, nyandak tes kakandungan anu sanés saminggu saatosna. Salawasna coba lakukeun di énjing-énjing sabab kiih langkung kentel sareng ngagaduhan hCG anu langkung seueur (upami anjeun henteu acan gaduh seueur cai wengi tadi). Tapi leres ogé yén anjeun tiasa ngalakukeun tés kakandungan iraha waé sadidinten, salami anjeun henteu ngagaduhan seueur cairan.

Guguritan

Saatos kaluron tingkat hormon tetep tinggi bahkan sababaraha minggu saatos gaduh, janten tés kakandungan dina kaayaan sapertos kieu moal tiasa dipercaya. Hasil anu positip tiasa disababkeun ku kakandungan énggal atanapi ku hormon hCG sésana résidu tina kakandungan sateuacanna sateuacan aborsi.

Tés kakandungan sénsitip

Tés anu sénsitip mangrupikeun hal anu masihan anjeun positip sanaos aya jumlah hormon anu handap pisan dina waktos anu tepat. Upami anjeun nyandak tés kakandungan gancang teuing, éta bakal masihan anjeun négatip palsu atanapi upami anjeun ngalakukeunana sanés tapi anjeun nyandak, contona, ubar anu ngarobih hormon ieu, éta ogé tiasa masihan anjeun positip palsu.

Tés sénsitip bakal paling mahal di apoték kusabab éta bakal ngagaduhan sensitipitas tinggi pikeun ngadeteksi hormon ieu dina cikiih anjeun. Misalna sareng tés kakandungan sareng sensitipitas 20 IU / L (sarébu unit per liter) éta bakal ngabéjaan upami anjeun hamil sateuacan tés kalayan sensitipitas 50 IU / L Biasana edina kotak uji kakandungan diwincik sacara sensitipitas dina tés, Janten anjeun tiasa milih anu anjeun pikahoyong pikeun ngémutan kamungkinan anjeun nyandung atanapi henteu.

Kumaha cara digunakeun tés kakandungan?

Upami anjeun henteu hoyong tés kakandungan ngahasilkeun garis kabur anu bakal ngabingungkeun anjeun, anjeun kedah leres-leres ngalaksanakeunana. Tés kakandungan cikiih bumi paling populér sabab dijual di apoték. Tés ieu bakal ngadeteksi hormon hCG dina cikiih nganggo antibodi anu réaksi positip atanapi négatip sahingga nunjukkeun warna anu tangtu (garis atanapi palang tés cikiih bumi).

Tes kakandungan ieu upami dianggo saé aranjeunna 99% dipercaya. Jarang pisan pikeun tés janten positip upami anjeun henteu leres-leres hamil. Di sisi anu sanésna, upami anjeun tiasa nguji négatip sanaos anjeun reuneuh upami anjeun nyandak tés teuing atanapi upami tés na kadaluarsa.

tés kakandungan
Tulisan anu aya hubunganana:
Tés kakandungan di bumi

Pikeun ngagunakeun tés anu leres anjeun bakal kedah nahanana di handapeun aliran cikiih anjeun pikeun sababaraha detik sahingga sababaraha tetes tiasa ngalir nuju swab sahingga tiasa nyandak sampel cikiih, nyaéta; "Basah iteuk ku pee."

Dina sababaraha menit sinyal bakal muncul dina tés anu bakal nunjukkeun anjeun naha positip atanapi négatip. Salawasna pastikeun yén anjeun parantos maca pitunjuk anu leres sateuacan ngamimitian nganggo tés, ti saprak hiji mérek ka mérek anu sanésna panggunaanna tiasa rada beda.

Hasil uji kakandungan

Kumaha cara maca tés kakandungan

Seueur awéwé tiasa kéngingkeun hasil positip anu lemah (kalayan garis samar dina tés) sabab hormonna masih tiasa muncul. Upami ieu kajantenan ka anjeun anjeun tiasa malikan tés kakandungan dua atanapi tilu dinten engké pikeun mariksa hasil anu langkung akurat. Sanaos upami anjeun parantos sono kana waktos, anjeun pikir anjeun panginten hamil kusabab anjeun parantos ngalakukeun séks anu teu dijaga ... mungkin anjeun hamil sareng upami anjeun ngalaman corétan samar éta sabab awak anjeun masih nyiptakeun jumlah hCG normal.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun parantos gaduh tes kakandungan anu positip tapi ku garis samar teras saatos dua atanapi tilu dinten anjeun malikeun deui sareng éta masihan anjeun négatip anu jelas pisan, mungkin waé anjeun ngalaman kaluron. Hanjakalna, kaluron mimiti pisan umum (20-30% kakandungan tiasa tungtungna kaguguran).

Tapi upami saatos ngayakeun tés kakandungan sababaraha kali anjeun mikir yén hasilna henteu pasti atanapi garis tésna henteu jelas atanapi anjeun henteu terang kumaha naksirna sacara leres (sanaos gampang diinterpretasi), anjeun sigana bakal dipikaresep angkat ka dokter.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha hamil nalika ngeureunkeun kontraséptip?

Upami anjeun angkat ka dokter sareng aranjeunna ngalakukeun tés getih atanapi bahkan tés cikiih ... aranjeunna bakal ngawartosan anjeun leres-leres naha anjeun leres-leres hamil atanapi upami henteu. Ku cara ieu anjeun bakal kaluar tina mamang.

Naon anu kedah dilakukeun upami tés kakandungan anjeun positip

Meunang tés kakandungan pikeun milarian terang naha anjeun hamil

Upami anjeun pikir anjeun reuneuh sareng parantos mutuskeun nyandak tés ... sareng hasilna positip, hatur nuhun! Ieu ngandung harti yén anjeun reuneuh sareng yén upami sadayana lancar, dina salapan bulan anjeun bakal ngagaduhan mahluk anyar dina panangan anjeun. yén dina waktosna anjeunna bakal nyauran anjeun ibu.

Tapi ayeuna anjeun terang yén tés kakandungan anjeun positip, anjeun kedah ngawartosan nyalira jinis kakandungan anu aya sareng ngalakukeun sababaraha hal anu penting pisan:

  • Wartoskeun ka pasangan anjeun sareng bagikeun kabagjaan ieu sareng anjeunna.
  • Janjian sareng dokter gancang-gancang. Ayeuna anjeun reuneuh, pamariksaan médis bakal dimimitian sareng kakandungan anjeun bakal diawasi terang yén sadayana saé saéna sareng upami aranjeunna aya perhatosan anu normal, aranjeunna kedah ngalaman kontrol anu langkung lengkep.
  • Eureun nginum obat éta tiasa ngaganggu kamekaran orok anjeun.
  • Tarohan dina gaya hirup séhat.
  • Eureun geura ngaroko atanapi nginum alkohol.
  • Mimiti nginum asam folat sareng vitamin upami diperyogikeun.
  • Tuang tuangeun anu séhat sareng hindarkeun anu tiasa ngabahayakeun.
  • Ati-ati sareng ucing dugi ka diuji pikeun toksoplasmosis (sareng éta gumantung kana hasilna, anjeun kedah jaga-jaga sareng seueur deui upami anjeun gaduh ucing di bumi. Tapi kalayan ukuran anu saé, henteu aya anu goréng kajadian).
  • Bagikeun warta ka sadaya babaturan sareng kulawarga!
Tulisan anu aya hubunganana:
Naon gejala anu anéh nalika kakandungan?

Dimana mésér uji kakandungan?

Henteu sabar ngantosan naha anjeun hamil atanapi henteu? Maka tong ragu: mésér tés kakandungan ti dieu, milih salah sahiji anu kami nyarankeun:

  • Deteksi dini mimiti Clearblue: éta mangrupikeun tés anu hébat anu tiasa anjeun anggo sakedik 6 dinten saatos tanggal dimana periode anjeun kedahna dimimitian. Mibanda reliabilitas 99%, sareng biaya 6,86 euro. Dibeuli ka dieu.
  • Tés Kakandungan Babycolor Ultrasensitive - Set 5 unit: tés ieu sénsitip pisan yén éta ngadeteksi tingkat lemah pisan hormon HCG: 10MIU / ml. Tapi ogé, dina 3-6 menit anjeun bakal tiasa terang hasilna. 99% dipercaya. Kéngingkeun paket lima kanggo 12,99 euro di dieu.
  • Gampang @ Bumi 20 Tés Kakandungan Ultrasensitif: sénsitip pisan kana hormon HCG, sareng gampang diinterpretasi, sabab upami anjeun nandaan hiji garis éta hartosna anjeun henteu hamil, sareng dua éta anjeun. Kéngingkeun hasil anu tiasa dipercaya dina sababaraha menit. Bungkus 20 hargana 8,99 euro. Teu aya produk anu kapendak..

Janten ayeuna anjeun terang, ti ayeuna anjeun tiasa nyandak tés anu leres supados henteu kalebet kana kasalahan atanapi kabingungan. Naha anjeun gaduh tés kakandungan anu positip? Hayu urang terang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

124 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ivonne cenahna

    Halo, kuring parantos tés, éta kaluar garis anu samar pisan, bias, kuring ngalaksanakeun deui sareng kaluarna rada kuat, éta upami kuring hamil? Nuhun kana perhatosanna

    1.    soralda Cruz cenahna

      Kuring parantos tés sareng kaluar positip tapi hiji corétan kaluar langkung poék tibatan anu sanés, naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun hal éta?

    2.    gianella cenahna

      HELLO kuring ogé strip anu pangheulana kaluar, Pisan TENUA Siga 3 dinten éta turun dina warna kuring hamil atanapi henteu

  2.   Yvonne cenahna

    Kamari kuring ningali uji coba sareng éta kaluar persis sami sareng anu aya dina poto, dua garis sareng C langkung ditandaan, maka upami kuring sareng naon anu mimiti kuring kedah lakukeun? buka dok gelombang naon?

  3.   Anu V. cenahna

    Halo, kamari kuring nyandak tés reuneuh, salah sahiji garis kaluarna beureum sareng anu sanésna anu sanésna, hartosna, kuring hamil atanapi henteu, punten, jawab kuring, éta mendesak ... hatur nuhun

    1.    sushipoki cenahna

      Upami anjeun nyandung

  4.   Yeni cenahna

    halo dua minggu ka tukang kuring ngalakukeun tes bumi sareng dua jalur kaluar, anu langkung jelas tibatan anu sanés, naha kuring hamil atanapi henteu, naon anu kuring lakukeun? Abdi badé ka dokter

  5.   nena cenahna

    halo sabulan katukang kuring gaduh gejala kakandungan haha ​​kuring kasieunan sareng ujian, ngan ukur garis beureum anu kuat dina garis kontrol, sareng kuring nyalametkeun diri, sabulan periode kuring tunda 6 dinten, nalika kuring pas unggal 28 dinten, sareng kuring sieun, énjingna abdi turun sareng ngucap syukur alhamdulillah, aranjeunna nyarios ka kuring yén anjeun tiasa hamil sanaos leres, naha leres? Kuring henteu hoyong ngalakukeun tés deui, tapi kuring panasaran mikir yén éta tiasa leres ... naon anu anjeun tiasa carioskeun ka kuring ngeunaan éta ...

    1.    Stephanie cenahna

      Kuring parantos tés, kuring kéngingkeun garis biru samar pisan dina hasilna sareng anu sanés anu kuat kuring hamil?

  6.   OR cenahna

    Saé pikeun naon anu dicarioskeun ku para dokter, sanaos kuring kaluar, éta kusabab anjeun reuneuh sabab HCG HORMONE handap kusabab éta ngan ukur lumangsung sareng bakal nambahan
    Sareng upami ngan ukur hiji anu kaluar, éta kusabab anjeun henteu ngandung. Ieu anu saderhana.

  7.   Pidéo1985 cenahna

    Dinten ieu kuring parantos ngajantenkeun tés sareng kaluar sareng sisir anu saé sareng detik anu dimmer anu nunjukkeun poto ieu, naha kuring bakal hamil ???

  8.   manik rosary cenahna

    x kanggo kuring éta sami sareng janin, hiji beureum sareng anu hiji deui pink. Naha éta hartosna kuring hamil? Punten kuring peryogi terang

  9.   Danny cenahna

    Hiji patarosan sumping ka kuring salami 5 menit atanapi ngan ukur garis di c tapi teras kuring ningali deui atanapi engké sareng aya garis dina tungtung c, hartosna éta kuring atanapi henteu hamil?

    1.    Juliana cenahna

      Ami saé pisan éta kaluar dina c teuing beureum sareng kuring henteu terang éta kusabab enya atanapi éta kusabab henteu éta kuring henteu hoyong barudak

  10.   Betty cenahna

    muhun kuring ngayakeun tés kakandungan di bumi, hasilna mangrupikeun garis karat sareng warna pink sanésna tapi anjeun boro-boro ningali éta, naon ieu hartosna upami kuring hamil atanapi henteu?

  11.   Ruby murillo cenahna

    Naon anu tiasa dilakukeun dina hal ieu

    1.    ascen jiménez cenahna

      Hai Ruby,
      Hal anu pangsaéna nyaéta anjeun angkat ka dokter. Anjeunna bakal nyaritakeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun.
      Salam!

  12.   Budak awéwé bodas cenahna

    Kamari kuring nyandak tés, sakitar jam 4 soré kirang langkung, sareng hasilna négatip, tapi .. Abdi henteu miceun, sareng kuring mariksa malana ieu sareng éta garis anu samar pisan, tapi upami anjeun tingali éta .. naon hartosna? Naha kuring tiasa reuneuh?

    1.    Jorge cenahna

      Guera, anjeun hamil tungtungna?

  13.   Cecilia cenahna

    halo

    Abdi henteu kénging waktos abdi…. Abdi parantos tés reuneuh tilu dinten ka pengker ... .. éta positip tapi kuring indit ka dokter sareng aranjeunna ngalakukeun ultrasound intravaginal sareng teu aya anu kaluar, naha ieu?

    naha kuring hamil atanapi henteu?

  14.   Nancy cenahna

    Abdi telat 12 dinten sareng kuring nyandak tés kakandungan di bumi sareng éta kaluar sareng hurup T beureum sareng hurup pink C upami kuring hamil ngabantosan hatur nuhun

    1.    Ina cenahna

      Tes ka-2 kuring positip, anu mimitina nyaéta garis samar sareng dua minggu ka hareup éta ogé dicirian. Ayeuna kuring kedah nganjang ka dokter? Abdi henteu hoyong gumbira, abdi parantos kaleungitan dua

  15.   claudia cenahna

    Halo, wilujeng siang, kamari kuring nyandak tés reuneuh ku merk FARMACOM kusabab kuring telat tilu dinten saminggu sareng dua garis na muncul mawar anu rada kuat .. upami nuju kakandungan? sareng kumaha dipercaya ieu hasilna?

  16.   pileuleuyan cenahna

    Dina tés anu kuring ningali hasilna henteu jelas sakumaha anu kuring ngarepkeun sareng kuring hoyong terang kunaon hasilna hiji garis langkung kuat sareng anu sanésna henteu sakumaha sengitna sareng kuring henteu yakin aya anu tiasa ngawartosan upami hasilna positip atanapi négatip kumargi kuring henteu gaduh pangalaman dina ieu sareng kuring sieun pisan

    1.    ascen jiménez cenahna

      Hai pily. Langkung saé anjeun konsultasi sareng dokter. Anjeun tiasa ogé ngantosan sababaraha dinten teras ngulang tés, pastikeun hasilna bakal langkung jelas.
      Good tuah!

  17.   iris cenahna

    iris
    Abdi nyandak tés reuneuh, anjeunna mencét anu beureum pisan sareng anu sanésna dicét alit pisan, hayu urang nyarios sakedik warna pink, naha kuring hamil atanapi henteu, punten waler

    1.    Mariel cenahna

      Hai…
      Kuring ngalakukeun tés kakandungan di bumi sareng éta masihan kuring corétan poék sareng anu énténg pisan
      Abdi telat 13 dinten
      Dupi abdi bakal reuneuh?
      Hatur nuhun pikeun sadayana?

  18.   anak ucing cenahna

    Kuring gaduh mamang pangaruh naon anu sisi garis rambut tina tés sumping atanapi éta henteu janten masalah salami éta ngan ukur hiji

  19.   Alejandra Narvaez cenahna

    Halo, ami ami, kuring ngan ukur ngagaduhan sakedik garis, uff, bieu ditingali, dimana kuring bakal ningali anu sanésna, sigana baseuh ku cikiih sareng anjeun ningali noda pink sareng anjeun ngan ukur ningali garis na.

  20.   danna paola cenahna

    halo abdi parantos tés kakandungan di bumi sareng kuring ngan ukur ngagaduhan garis beureum sareng teu aya c upami kuring bakal reuneuh oh kuring henteu kedah k bantosan abdi ku fiis ngajawab enya

  21.   ivonne cenahna

    Halo, kuring telat 23 dinten, 3 dinten ka pengker kuring ngaluarkeun getih beureum sakedik dibarengan ku héd bodas kuring panginten éta haid tapi henteu, kuring gaduh sababaraha dinten kalayan nyeri sakedik dina beuteung, dada kuring nyeri sareng aranjeunna rada ngabareuhan Kuring ogé parantos lapar sareng dinten ayeuna kira-kira jam 7:30 sonten kuring nyandak ujian kakandungan sareng kuring ngagaduhan garis pink anu jelas pisan sareng dina hiji sisi anu sanés ampir kabur tapi upami aranjeunna tiasa perhatoskeun aranjeunna pikir éta langkung saé nyandak tés getih?

  22.   Bladilenny cenahna

    Halo .. dinten ayeuna kuring ngayakeun tés bumi sareng kuring ngagaduhan corétan pink setan sareng anu langkung poék .. Abdi hoyong terang naha kuring hamil atanapi henteu, kuring bingung kusabab kuring henteu gaduh pangalaman dina hal-hal ieu .. bantosan pliis ..

  23.   Cintia cenahna

    Halo, kuring telat 18 dinten, kuring nyandak tés sareng mimiti kaluar garis anu jelas pisan, ampir transparan, tapi upami garis beureum anu kadua ditandaan, mungkin kuring hamil atanapi henteu mendesak

  24.   xiomara cenahna

    Abdi gaduh xiomara
    telat kuring nyandak tés kakandungan apoték sareng kuring ngagaduhan garis rambut tapi kuring ngartos yén éta négatip éta bakal kaluar payuneun huruf t upami positip éta bakal kaluar dina surat cyt kuring henteu ragu

  25.   Merari Plancarte cenahna

    AZÉRET:
    Halo, dinten ayeuna kuring nyandak tés reuneuh sareng ngan aya titik pink di awalna, naha kuring muka salahna atanapi kuring hamil? abdi peryogi bantosan

  26.   aridai cenahna

    Abdi nyandak tes bumi sareng kuring ngagaduhan corétan beureum sakedik sareng anu ipis sapertos pink, naha kuring hamil? Punten bantosan

  27.   carla cenahna

    Halo, kuring parantos tés, kuring ngagaduhan garis rambut sareng warna anu kuat pisan sareng anu sanésna henteu ngagaduhan warna .. Naon anu lumangsung? Abdi peryogi terang mendesak

    1.    Claudia cenahna

      Anjeun reuneuh, anjeun kedah nyerat patarosan upami anjeun ngagaduhan gejala, jsb.

  28.   Arelis cenahna

    Halo umur kuring 24 taun, kuring ngalakukeun dua tés bumi anu sami sareng hasilna sami, garis C warna pink semu beureum sareng T jelas, sareng kuring ngagaduhan tempat tapi kuring henteu getihan deui, naha éta? Naha kuring bakal hamil atanapi henteu

    1.    sopa cenahna

      Halo, kuring ngalakukeun dua tés, hiji umum sareng anu digital anu nyarios hamil sareng langkung ti tilu minggu éta positip kuring badé angkat ka dokter.

  29.   Claudia cenahna

    Ieu bakal janten kakandungan kadua kuring, kaleresan kuring henteu ngagaduhan bintik coklat sareng tampoko pink ... tanggal 26 Juli 2014 kuring ngagaduhan tes kakandungan anu positip sareng kuring mésér anu sanés dina 7 Agustus, éta kaluar positip tapi sami sareng poto anu kuring gaduh 7 minggu dina 5 minggu anjeunna parantos keuheul sareng keuheul pisan ku sadayana, anu kuring rasakeun nalika kakandungan munggaran di bulan kadua kakandungan (éta sanés kusabab beurat tapi gejala kakandungan nalika murangkalih téh lemah sareng budak awéwé ngan ukur masihan 5 minggu nalika budak awéwé)… budak awéwé anu untung, henteu kedah ngalakukeun ujian dina 5 minggu langkung saé ujian nalika umurna langkung ti 15 minggu, sabab dina 5 minggu anjeun moal ningali nanaon ...

  30.   kadal cenahna

    Kuring ngalakukeun dua tés kakandungan sareng dina lasc 2 kajadian anu sami, baris kahiji kaluar sacara jelas sareng anu kadua kuat kuring hamil

    1.    Amy gancang cenahna

      anjeun ?? Hal anu sami kajadian ka kuring ayeuna .. jawab punten

  31.   lilibeth cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring ngalakukeun tés sareng éta kaluar sami sareng poto na kuring lakukeun énjingna sareng éta kaluar sami sareng tétéla.

  32.   Jeny cenahna

    Nya, kuring ngalakukeun tés dina hiji kontrol, éta kaluar garis anu jelas pisan sareng anu lemah pisan, bieu ditingali, kuring milih ngadamel béta sareng kaluar négatip, éta bakal sabab kuring parantos sateuacan waktos , parantos waktuna pikeun kuring nurunkeun tanggal 22 atanapi 28 Séptémber sareng kuring tumaros 8 dinten sateuacan angkat

  33.   denise cenahna

    Kamari kuring ngalakukeun tés kakandungan di bumi sareng kuring ngagaduhan sinar saeutik tina lémparan kuat naon anu anjeun pikahoyong ti kidul punten aya anu ngajelaskeun kunaon

  34.   Francisca cenahna

    Halo, dinten ayeuna kuring kéngingkeun tés reuneuh sareng ngan hiji garis anu kaluar? Naha kuring hamil ????

  35.   Pamela cenahna

    Halo ojlas saha m. Ditanya pikeun ngajawab oi dinten dina puasa kuring kéngingkeun tes kakandungan anu upami kuring muka hasil henteu tapi anu t sareng c na beulah x satengah sareng c kuring nyirian hurup murni T. Batur tiasa nyarios naon anu lumangsung sareng éta Punten

  36.   Angelica cenahna

    Halo, abdi nyandak tés reuneuh sareng éta kaluar dina c tapi butuh langkung ti sapoé hasilna muncul upami kuring hamil atanapi henteu kuring parantos dua bulan telat

  37.   Diana e cenahna

    Aranjeunna sadayana gaduh keraguan yén hiji garis langkung poék tibatan anu sanésna, anu kaluar warna pink. Teu aya ragu upami aranjeunna hamil, anu ngagaduhan dilema ieu.

  38.   Alejandra cenahna

    Hai! Abdi telat 4 dinten. Abdi biasa unggal 30 dinten. Abdi parantos 3 bulan henteu ngontrol KB. Kuring ngalakukeun anu paling mimiti pikeun anu munggaran, sareng tanpa terang kuring parantos ngenalkeun panah pink dina cikiih, anu numutkeun pitunjukna henteu acan dilakukeun. Teu aya garis anu mimiti, tapi dina 5 menit saatos kaluar tina emih, 2 garis némbongan, anu langkung énténg tibatan anu sanés. Abdi hamil?

  39.   Marisol cenahna

    Upami saleresna bari dua garisna ditandaan bahkan rada tenuous éta kakandungan 98% yakin nalika tés négatip ngan hiji garis anu dicirian anu sanésna henteu ditandaan leres pisan nanaon. Mugi koméntar kuring bakal ngabdi lamun aya mamang tes getih seueur langkung aman sareng nyarios ka aranjeunna sabaraha lami aranjeunna hamil.

  40.   Sabrina cenahna

    Kamari kuring ngalakukeun tés kakandungan sareng kuring ngagaduhan garis anu kuat sareng anu sanésna ditandaan tapi bodas éta katingali sareng kuring nyimpen éta sareng tétéla yén anu éta sareng anu hiji deui kaluar langkung kuat tapi ngan éta hartosna ngabantosan Hatur nuhun anjeun

  41.   lungguh cenahna

    Halo, kuring nyandak tés tanggal 23 Désémber 2014 sareng garis kahiji kaluar lampu bn sareng tanda poék kadua bn. Naon anu kuring hamil? Bantosan aranjeunna

  42.   Alexa cenahna

    Halo, abdi parantos ujian kakandungan, kuring ngagaduhan dua garis, hiji beureum sareng anu sanésna lampu pink, anjeun tiasa ningali duanana tapi salaku anu langkung jelas tibatan anu sanésna sapertos gambar anu kuring raoseun, punten bantosan kuring Naha positip atanapi henteu?

  43.   japati cenahna

    Abdi nembé tes kakandungan, hasilna mirip sareng anu dina gambar, aya garis beureum dina C sareng garis pinkish di T…. Mangrupikeun warna pink anu jelas, anjeun tiasa ningali dua garis ... kuring kedah terang naha éta positip atanapi négatip .. ?? Punten bantosan

  44.   Maria Jose cenahna

    Halo ... Kuring parantos tés heula, garis beureum pisan kaluar sareng sateuacan 5 menit garis pink sanés kaluar, pingsan tapi anjeun tiasa ningal ... naha kuring bakal hamil ??? Bantosan kuring, kuring pisan hariwang.

  45.   wani cenahna

    Halo kamari kuring ngalakukeun tés sareng kuring ngagaduhan dua garis tapi hiji ogé ditandaan c sareng t henteu katingali tapi anu ieu. ken tiasa ngabantosan kuring yakin éta positip. Abdi anu munggaran dina hal ieu sareng kuring henteu terang saha deui anu bade dipénta, punten bantosan kuring

  46.   gurita cenahna

    Ami m sami sareng kandel anjeun, c kaluar langkung pink tapi garis rambutna dibagi satengah sareng T kaluarna kandel tapi kuring utah warna pink tapi warna vajita pisan siga tinta disiram km teras hal anu paling merenah nyaéta buka dokter kandungan sareng muhun kuring gaduh seueur pusing sareng nyeri sirah sareng hiji kaseueuran anu sanés tapi kuring ngagali upami urang hamil sareng kanggo waktos anu singget, tapi upami aya anu tiasa masihan naséhat aranjeunna aranjeunna bakal bersyukur sareng butuh waktu pikeun garis pikeun némbongan

  47.   kembang bakung cenahna

    Ola dinten ayeuna kuring nyandak tés reuneuh di C Kuring ngagaduhan garis beureum anu kuat, sareng di T kuring ngagaduhan garis pink, kuring pusing sareng nauceas énjing kuring hoyong terang upami kuring hamil ngabales gancang xfa kuring kedah terang pisan ayeuna dimana dimana anjeunna damel picilakaeun, ngadesek xfaaaaa

  48.   Kieu haséi cenahna

    Teu aya garis anu muncul dina tés négatip. Nalika awéwé henteu hamil, jandéla hasilna henteu robih sareng kosong.

    Upami garis nembongan, sanaos samar pisan, tésna kedah diinterpretasi kamungkinan positip.
    Beuki luhur tingkat hCG, beuki kuat garisna.
    Upami tés dilakukeun dina tahap awal kakandungan, garis anu muncul dina jandela hasilna tiasa pingsan, sesah bahkan pikeun diidentipikasi.

  49.   Monica Cortes cenahna

    Halo dinten ayeuna kuring gaduh tes, garis dina c beureum pisan tapi nada anu sanés pisan kaluar dina sisi anu sanés tapi anjeun ogé ningali noda

  50.   cahaya cenahna

    Halo tés kuring kaluar salaku gambar nunjukkeun kanyataan kuring pisan gugup kuring henteu terang upami kuring hamil batur tiasa ngaluarkeun kuring tina mamang kuring bakal ngahargaan éta .. ?????

  51.   cahaya cenahna

    Halo kamari kuring ngalakukeun tés kuring éta kaluar sabab gambarna nunjukkeun kanyataan kuring pisan gugup kuring henteu terang upami kuring hamil tiasa saha waé anu nyingkirkeun kuring da ragu kuring bakal ngahargaan éta .. ?????

  52.   Madeleine cenahna

    Halo, kuring hoyong naroskeun, tingali kuring, kuring nyandak tés reuneuh sareng kuring kaluar dua garis tapi hiji deui langkung beureum tibatan anu sanésna, sapertos pink, kuring atanapi henteu hamil

    1.    Marilyn Perez-Cartes cenahna

      anjeun aya atanapi henteu ... hal anu sami kajadian ka kuring

  53.   Marilyn Perez-Cartes cenahna

    Halo, kuring peryogi bantosan, kuring ngalakukeun tes pikeun pertama kalina, garis C nyaéta pink sakedik sareng T na dimuat ogé yén kuring hamil; ??????

  54.   Karla cenahna

    Abdi sami !! ku dua garis anu béda ... saha anu ngajawab ?? !!

  55.   Jane cenahna

    Halo babaturan, dinten ayeuna kuring nyandak tés reuneuh sareng kuring kurang leuwih 10 dinten telat sareng kaluar négatip sareng kuring ampir sadaya gejala anu kuring kedah lakukeun, bantosan kuring

  56.   domi cenahna

    Hai, kuring ngagaduhan tes kakandungan buatan sareng garis rambut biru sareng pink kaluar, tapi anjeun henteu merhatoskeun éta, naon hartosna, kuring hamil

  57.   Noelia cenahna

    Kuring nyandak ujian sareng kaluar biru biru, kotak sanésna garis anu langkung jelas sareng garis anu langkung jelas, aturan kuring henteu datang ka kuring dina Méi.

  58.   ameng cenahna

    Halo budak awéwé, bantosan kuring, kuring bakal nyaritakeun bulan ieu kuring kenging waktos kuring dina 3 Juni sareng saatos 3 dinten éta ngan ukur noda saatos hubungan kira-kira tilu kali saatos éta kuring henteu deui tapi kuring gaduh kram saolah-olah kuring bakal turun sareng teu aya naon-naon sering beuteung kuring ngagulung ampir kuring henteu ngukur Ambre Kuring nyandak tés reuneuh sareng garis rambut kaluar anu bahkan henteu ngaleungit, kuring ampir henteu terang naon anu kedah dilakukeun nyaéta meise salah sahiji avuela anu ti sateuacan sareng kaluar positip isin anu klorin anu robih warna teras engké sareng minyak sareng boom aranjeunna sumping Kuring henteu terang yén panginten perdarahan bakal kusabab kuring ngalaman masa sareng kuring hamil atanapi naon pitulung punten, hatur nuhun anjeun

  59.   ameng cenahna

    Abdi hilap kuring ngan ukur ngagaduhan haid dina hiji dinten tanggal 3 Juni

  60.   Sofi cenahna

    Halo budak awéwé, naon anu kajantenan nalika anjeun reuneuh, ngawartosan hal anu sami anu kajadian ka kuring

    1.    Amy gancang cenahna

      enya budak awéwé ngajawab punten

  61.   angelina cenahna

    Halo, kuring nembé nyandak uji kakandungan sareng dina bagian c éta dicirian sareng dina waktos éta langkung pink, naha kuring hamil? sakumaha anu katingali dina poto

    1.    Amy gancang cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, upami kuring tés getih sareng kaluar négatip

  62.   Katherine cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, période kuring kirang saprak 3 Juni, kuring ngalaman utah sareng lieur sareng ngidam tuang, tapi kuring ngagaduhan sababaraha titik ngan ukur dua dinten.

  63.   indung cenahna

    halo abdi nyandak tés reuneuh dinten ayeuna soré
    sareng hiji garis katingali sareng anu sanés anu padamelan tiasa ditingali, kuring hoyong terang upami kuring hamil, kumargi salaki kuring sareng kuring gaduh waktos nyobian nyandung. Abdi hoyong terang naha éta positip atanapi henteu

  64.   bulan cenahna

    Nya kuring ngalakukeun tés reuneuh 3 dinten ka pengker sareng garis anu ditandai pisan kaluar sareng anu sanésna henteu katingali, tapi kamari kuring ngadamel anu sanés sareng ngan ukur garis rambut anu kaluar, kuring henteu terang naha kuring atanapi henteu, kuring parantos 3 minggu telat, punten ngabales, éta urgent terang

  65.   Mary Jane cenahna

    Halo, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring? Kuring terang yén kuring hamil, kuring gaduh aplikasi dina telepon kuring sareng éta nyatakeun yén kuring gaduh 4 minggu 2 dinten sareng kuring ngalakukeun hubungan séks tanggal 29 Juli tapi ogé dina 16 Agustus, ngan ukur 16 Agustus éta mangrupikeun dinten anu subur numutkeun telepon kuring kuring ngayakeun tés bumi sareng jalur na surem pisan dugi ka sabaraha lami kuring tiasa 4 minggu atanapi 2 minggu kuring bingung

    1.    maria jose roldan cenahna

      Coba tés deui saatos sababaraha dinten, anjeun henteu kedah ngantosan lami deui.

  66.   Michelle cenahna

    Halo, patarosan kuring satengah hariwang dinten énjing-énjing kuring ngalakukeun anu Evatest sareng kuring ngagaduhan garis satengah pink narik dina kapal, nyaéta, éta katingalina saé sareng anu sanésna kaluar satengah pink tangtosna. Punten, mendesak !!!!!!! Hatur nuhun.

  67.   miimii cenahna

    Kuring gaduh reureuh sareng kuring ngalakukeun tés sareng kuring ngagaduhan garis sakedik langkung dicét tibatan anu sanés teras kuring ngalakukeun anu sanés sareng kaluar négatip, naon hartosna éta?

  68.   Ines cenahna

    Abdi nyandak tés kakandungan sareng masihan kuring corétan beureum caang. Naha kuring hamil?

    1.    maria jose roldan cenahna

      Halo Inés, tingali paréntah pikeun terang naon hartosna simbol éta kusabab éta gumantung kana jinis tés anu sinyal hartosna hiji hal atanapi anu sanés. Upami anjeun ragu, cobian deui. Salam!

  69.   Marlen cenahna

    Halo, kuring sabulan sareng opat dinten telat, kuring ngalaksanakeun dua tés bumi, hiji dua dinten jauh sareng anu sanésna sareng aranjeunna kaluar positip bahkan kalayan garis anu bieu diperhatoskeun kuring nyeri tina dada anu ngagedéan dina beuteung kuring gaduh sakedik radang sareng pinggul kuring nyeri sakedik, kuring henteu terang, salaki kuring bakal mikir kumaha anjeunna henteu memperhatoskeun garisna, anjeunna ngawartosan yén éta négatip, tapi kuring siga hamil.

    1.    maria jose roldan cenahna

      Hai Marlen! Upami anjeun telat sasasih sareng opat dinten, anjeun panginten janten hamil. Upami anjeun henteu percanten ka tés, anjeun tiasa angkat ka dokter kulawarga pikeun tés getih sahingga mupus keraguan anjeun. Salam!

  70.   gisela cenahna

    Halo, abdi hoyong terang upami kuring hamil kuring alit teuing. Naha aya anu ngajelaskeun ka kuring! Kuring ngagaduhan tés sareng dua garis alit kaluar, tapi salah sahiji henteu katingalina saé pisan. Abdi hoyong terang upami kuring aya atanapi henteu? Tulungan abdi

    1.    maria jose roldan cenahna

      Éta gumantung kana jinis tés éta tiasa hartosna hiji hal atanapi anu sanés. Tingali kana pitunjuk na, sareng émut yén lamun anjeun ngalakukeun hubungan séks anjeun kedah ngalakukeun éta kalayan panangtayungan. Salam!

  71.   Jessica Hernandez cenahna

    Kamari kuring parantos tés jam 12 énjing sareng garis beureum anu tandana pisan kaluar tapi anu sanésna kaluar anu bieu pisan katingali, dupi anjeun tiasa ngabantosan kuring terang naha kuring hamil atanapi henteu!

  72.   Jessica Hernandez cenahna

    Pdt: Kuring parantos turun tapi abdi gaduh sadayana gejala

    1.    alfredo montiel cenahna

      Halo, sabaraha dinten anjeun telat?

  73.   Ésperanza cenahna

    Kuring bakal nyaritakeun ngeunaan pangalaman kuring, kuring ngayakeun uji kakandungan apoték sareng kuring ngagaduhan dua garis, tapi salah sahiji jalur éta ampir teu katingali, nyatana éta henteu katingalina saé pisan, kuring ngalakukeun tés getih sareng éta kaluar sami , maka kuring Dr. nyarankeun yén kuring ngalakukeun tés kualitatif anu ogé getih sareng kuring ngagaduhan 80.2 sareng nilai pikeun diagnosa kakandungan nyaéta langkung ti 10 kuring hamil pisan sareng bageur, janten kuring bakal nyaritakeun yén lamun tés apoték kaluar duanana garis tapi anu éta Ampir teu mungkin pikeun ditingali, tapi anjeun masih tiasa ningali éta, kuring bakal nyaritakeun yén aranjeunna hamil.
    Abdi pisan budak awéwé

  74.   Magali cenahna

    Halo, kuring kéngingkeun tés kakandungan sareng hiji garis anu saé pisan sareng anu sanésna surem pisan. anjeun boro-boro ningali éta. Naha kuring hamil?

  75.   yeuh cenahna

    Halo, kuring ngayakeun tés kakandungan sareng kuring ngagaduhan dua garis pink anu kuat sareng lega tapi nalika kuring nyéépkeun waktos aranjeunna angkat sareng ngan hiji garis pink tetep ... kuring henteu ngartos naon anu kajantenan ... aranjeunna ngajelaskeun.

  76.   DJ cenahna

    halo ... abdi nyandak tés kakandungan tanggal 1 februari sareng hasilna kaluar garis ka 2 teu kuat .. tapi awak kuring tos laun-laun robih .. payu abdi janten langkung ageung ogé pinggel abdi .. sareng periodon na henteu Sareng datangna saprak Désémber éta mangrupikeun waktos terakhir kuring ... ayeuna kuring terang yén kuring hamil ... sareng prihatin kuring nyaéta kuring bakal kaleungitan deui kusabab nyeri leutik dina beuteung anu kuring gaduh ti saprak kuring kantos ngalaman kaluron ... sareng kuring hoyong gaduh ieu- ... naon anu kuring kedah hindarkeun salain ti anu disebatkeun dina daptar anjeun ... salam

  77.   Nataly Rosmery cenahna

    Awéwé Olaa .. Kuring nyaritakeun hal anu aneh pisan anu kajantenan kuring minggu ayeuna .. dinten Saptu kamari kuring ngalakukeun tes kakandungan .. sareng kuring ngantosan dugi ka 10 menit hasilna bakal kaluar sareng teu aya nanaon .. teras kuring nganggap nanaon bakal kaluar kusabab jaman harita kuring ngalaman inféksi kemih .. Janten dinten ayeuna deui kuring mutuskeun pikeun nyandak tés deui sareng ngantosan lami sareng teu aya anu kaluar .. sakitar saminggu katukang pikiran kuring kalimpudan .. naon maksad abdi. . nalika kuring lungguh .. cik kuring lirén sareng kuring hideung sadayana .. sareng nalika abdi badé ka kamar mandi .. di akhir ngompol bagian anu caket kuring .. sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun .. Abdi henteu kéngingkeun hasil tés cikiih .. sareng henteu abdi hoyong ngalakukeun tés getih sabab mahal pisan pikeun kuring ... sareng kuring henteu gaduh artos cekap

  78.   Paulina cenahna

    Halo, kuring parantos tés kakandungan di bumi tapi kuring ngalaman teu ngarareunah sapertos peradangan ñ, seueul, kuring rumaos lemah sareng kabebeng, kuring parantos diwartosan yén éta mangrupikeun kolitis akut, nanging kuring henteu hoyong lirén ngalakukeun tés, kuring nginum obat pikeun kolitis, tapi dina tés kuring ngagaduhan garis Bn anu dicirian sareng anu sanésna di tengah sareng langkung tenuous, naha mungkin kuring hamil?

  79.   naty cenahna

    Halo, kuring nyandak tés dinten ayeuna sareng kuring reuwas ningali yén garis pocitiba transparan pisan sareng ayeuna kuring ningali pesen-pesen ieu kuring sadar yén kuring hamil tapi kuring ngalaman perdarahan alit: / Sigana éta henteu saé

  80.   Hawa cenahna

    Halo, sababaraha minggu ka pengker, kuring ngagaduhan sababaraha hubungan sareng pasangan kuring tanpa panangtayungan, dinten ayeuna kuring ngagaduhan tets, bagian t kaluar garisna terang pisan sareng gelap c kuring macet Kuring terang upami kuring bakal hamil kisas kuring bakal tingali éta pas pisan waktosna kedah sumping sareng henteu masih datang ka kuring, hatur nuhun

  81.   Cami cenahna

    Halo dinten ayeuna kuring ngayakeun tés kakandungan tabuh 8 enjing. Sareng kuring ngan ukur ngagaduhan hurup T anu dicirian sareng paréntah nyarios upami kuring nampi C sareng T anu ditandaan nyaéta xq kuring hamil tapi upami ngan ukur némbongan C, éta xq abdi henteu. . Sareng kuring ngan ukur ngagaduhan serat T henteu enya enya kuring bakal aya didinya sabab kuring ngagaduhan orok umur 3 bulan upami aya anu terang yén aranjeunna ngajawab kuring xfaaa

  82.   Mel cenahna

    Kuring nyandak tés kakandungan saatos saminggu tunda dina waktos abdi sareng kuring ngalaman nyeri pisan dina beuteung kuring, tés na kaluar hiji garis poék sareng anu sanés deui sareng numutkeun tés anu positip, tapi énjingna mah période sumping, kuring masih ngaraos nyeri tapi sakedik, kumaha éta? '?

  83.   APRIL SANTA cenahna

    Dinten ayeuna kuring ngan ukur nyandak tés kakandungan, stripsi kaluar pisan beureum sareng hiji pisan anu nembé ditingali, kuring hamil, kuring ngan saukur ngaliwat kuring ngadesek….

  84.   samah cenahna

    HELLO MINGGU AKHIR AYA KURING CACERA UJI HÉNÉNGI KUDU DUA JEUNG Strips SÉJANG PINK JEUNG LAIN JEUNG PINK TAPI SIKIT PISAN

  85.   Tatiana Acelas cenahna

    Halo dinten ieu kuring ngayakeun tés reuneuh sareng hiji garis kaluar beureum pisan tapi anu séjén jelas pisan janten kuring hoyong anjeun ngabantosan naha kuring hamil atanapi henteu

    1.    Carolina cenahna

      Naha anjeun hamil tungtungna ???

  86.   beuteung patricia cenahna

    Kuring ngalakukeun tés kakandungan nalika garis muncul, duanana muncul sareng hiji leungit sareng ngan ukur anu henteu kakandungan tetep
    naha kuring hamil atanapi henteu?

  87.   mery cenahna

    Hello!
    Abdi peryogi bantosan, kamari kuring ngayakeun uji nganggo cikiih anu munggaran sareng garis Clarita kaluar positip tapi katingali sareng dinten énjingna kuring ngagaduhan anu sanés pikeun mastikeun sareng éta kaluar bodas atanapi henteu aya goresan, ngan ukur anu ngatur ...
    Abdi henteu terang naon anu kedah dipikirkeun?
    naon anu anjeun pikirkeun?

  88.   Pekezu cenahna

    Wilujeng wengi!! Kamari kuring nyandak tés reuneuh di mana dua garis muncul, hiji samar pisan. Dinten ieu kuring ngulang tés sareng ngan hiji anu parantos kaluar. Naha éta anjeunna masihan positip palsu?.

  89.   janette cenahna

    Kuring ngalakukeun tés kakandungan sareng garis rambut hantu parantos kaluar, tapi parantos langsung kaluar dina tés cikiih, énjingna kuring ngalakukeun éta ku getih sareng jalma anu tanggung jawab henteu terang naha bakal nguji positip atanapi négatip sabab kuring nanganan alat anu sami sareng uji cikiih bumi tapi ieu getih sareng garis hantu muncul deui…. Kuring sering pisan henteu teratur sareng kami dina prosés ngaleungitkeun kista sabab éta perlakuan ovolasi anu henteu jalan sahingga kista muncul, ti saprak Agustus taun kamari kuring dina pangubaran ngaleungitkeun kista, dina Januari kuring nyandak DOSTINEX salami 3 bulan dina permén karét dina dinten 1 tina haid, éta diatur, bahkan saatos. Saatos réngsé ngubaran ieu, période kuring kedah sumping ti 6 Juni sareng henteu dugi, éta nuturkeun bulan Juli sareng henteu dugi sareng ampir dua bulan….
    Abdi henteu terang naon anu kedah dipikirkeun .. nalika kuring langsung naros aranjeunna nyarios ka kuring yén kuring sareng aranjeunna ngabagjakeun kuring, tapi vdd yén kuring sieun émosional sareng janten négatip ...

    1.    Macarena cenahna

      Halo NJanette, upami anjeun leungit ti 6 Juni, sareng anjeun reuneuh, anjeun bakal ti kirang langkung 20 Méi, éta waktos cekap kanggo bidan atanapi dokter kandungan ningali anjeun sareng ngadamel ultrasound heunceut. Upami garis rambutna samar pisan, anjeun kedah ningali anu ahli. Salam.

  90.   Lorena cenahna

    Halo dinten ayeuna kuring ngalakukeun tés sareng kuring ngagaduhan garis anu kandel pisan saolah-olah éta dua garis anu caket pisan. Naha positip atanapi négatip ???

  91.   Jessica cenahna

    Halo, kumaha dinten ayeuna kuring ngayakeun uji kakandungan sareng kaluar positip, nyaéta, dua garis kusabab dina tés éta nyarios upami dua garis muncul, éta positip Sareng aya dua garis hideung kuring ngalakukeun éta kusabab kuring henteu turun salami dua bulan kuring ngan ukur hoyong terang upami éta bakal janten tes apoték anu tiasa dipercaya .. hatur nuhun

  92.   tami cenahna

    Halo, kumaha upami kuring, garis C kaluar langkung poék tibatan garis T, éta katingalina jelas pisan. Abdi hoyong terang upami kuring hamil, kuring sieun pisan

  93.   Erika cenahna

    Halo kamari, Minggu, 5 Nopémber, kuring tés kakandungan di bumi sareng garis anu dicét kalayan positip sareng kuring bungah pisan kuring pendatang

  94.   Bella Webster cenahna

    Kuring ngalaman tunduh menstruasi dina bulan Juli éta henteu datang dina bulan Agustus boh bulan payun janten kuring angkat ka dokter aranjeunna tés kakandungan di laboratorium sareng éta positip deui sareng kuring bungah pisan sabab éta orok kadua kuring, sanaos kuring henteu ngagaduhan gejala anu sami sareng mimitina @

    1.    Fabiola cenahna

      Halo, dina bulan Fébruari kuring telat saminggu, kuring nyandak tés sareng éta négatip, maka haid kuring turun, ayeuna haid kuring nyangsang deui, kuring gaduh saminggu anu henteu datang, kuring nyandak dua tés kakandungan sareng aranjeunna datang kaluar positip, kuring ngalaman sénsitip dina nipples tapi kuring henteu terang naha éta kusabab kahariwang kuring janten hamil. Abdi hoyong mersihan mamang tapi kunjungan dokter lumpuh, abdi ngantosan naha kuring tiasa ditingali di dokter

  95.   Melissa Torres cenahna

    Tanggal 21 Oktober kuring nyandak tés sabab kuring telat sareng éta négatip sareng kuring ngantosan sababaraha dinten deui sareng nalika kuring nuluykeun tunda kuring nyandak tes anu sanés sareng hasilna dina waktos éta négatip, saminggu saatosna masa kuring datang sareng anu sanésna Nya, ,,, salami dua dinten kuring mutuskeun ningali tés terakhir anu kuring laksanakeun sareng hasilna sanésna, hasilna nampilkeun garis beureum anu dicét pisan sareng garis anu meh teu katingali tapi dianggap umur kuring parantos nampilkeun dirina ka kuring. waktos éta kuring nampi tés éta sareng kuring ayeuna telat ,,, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring ???

  96.   Rocio cenahna

    Halo, saha anu ngabantosan kuring.

  97.   Debora cenahna

    Kuring parantos ngalaksanakeun tés kakandungan "bumi", nempatkeun sakedik cikiih dina gelas sareng tuang sakedik minyak, éta nyarios yén lamun tetes minyak ngahiji, anjeun hamil sareng kuring ngalakukeun éta dua kali sareng aranjeunna parantos ngahiji. Naha tés ieu tiasa dipercaya? Abdi peryogi anjeun ngabantosan abdi !!!

  98.   liliana cenahna

    Halo, kuring parantos ngoperasikeun traompas. Kuring henteu terang naha aranjeunna motong kuring, upami aranjeunna ngabeungkeut kuring atanapi upami aranjeunna pencét kuring ...
    Tapi sakitar 2 minggu kuring mimiti nunjukkeun gejala kakandungan anu kuring parantos gaduh pangalaman saprak gaduh 5 murangkalih .. sareng kuring ngagaduhan tés sareng kuring ngan ukur ngagaduhan garis anu seukeut pisan sareng kuring henteu sadar yén garis kulawu anu samar-samar bakal muncul . yén éta téh jarang ditingali ... mamang abdi upami abdi atanapi henteu ??? Naha aya anu tiasa ngantunkeun kuring atanapi upami aya kajadian anu sami?

  99.   beureum ngora cenahna

    Halo, abdi parantos ujian sababaraha dinten ka pengker, sareng pas baseuh, éta mulai janten pink teras jam dua langsung, sateuacan lima menit, éta mangrupikeun tanda anu saé pisan, leres?

  100.   verali cenahna

    Ola Kuring henteu teratur sareng waktos anu saé kuring bulan ieu sigana kuring yén éta nyangsang dina tanggal 25 Agustus sareng kanggo 25 Séptémber sareng kuring dugi ka akhir Séptémber sareng henteu nurunkeun kuring Kuring gaduh sababaraha tusukan dina beuteung kuring kalayan seueur aliran elastis anu jelas sareng anu leres kuring henteu ngagaduhan gejala anu sanés nyaéta nyaéta yén kuring nyandak tés