Tés Prenatal I: Hematic Biometry

La biometri hematik ngungkabkeun panorama lega status kaséhatan ibu hamil, sabab éta ngadeteksi kaayaan sapertos anémia.

Sampel getih dicandak sareng beureum, sél getih bodas, sareng trombosit diuji. Pasén henteu peryogi persiapan atanapi puasa.

Tés ieu kedah dilakukeun pas kakandungan didiagnosa, dina awal trimester kadua sareng katilu. Teu aya résiko, jumlah getih anu ditarik henteu mangaruhan indung atanapi orok.

Biometri hematik ngamungkinkeun pikeun niténan parobihan penting anu dihasilkeun dina getih indung atanapi sapanjang kakandungan, sareng ogé ngamungkinkeun pikeun ngadeteksi masalah anu tiasa nyababkeun komplikasi kakandungan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Caroline Kembang cenahna

    Wilujeng wengi Dr.

    Abdi tiasa nafsirkeun ujian kuring kumargi Dr. mah di luar kota

    Pikeun perhatosan anjeun hatur nuhun

    BIOMETRI HEMATIK
    WBC 10.11 x10 ^ 3 / uL 4.10 11.00
    RBC 3.96 x10 ^ 6 / uL 4.00 6.30
    HGB 11.90 g / dL 12.00 15.30
    HCT 36.20% 37.00 51.00
    MCV 91.40 fL 80.00 97.00
    MCH 30.10 pg 26.00 36.00
    MCHC 32.90 g / dL 31.00 36.00
    PLT 310.00 x10 ^ 3 / uL 140.00 440.00
    RDW-SD 44.00 fL
    RDW-CV 13.60%
    MPV 9.70 fL
    NEUT # 7.43 x10 ^ 3 / uL
    LYMPH # 1.83 x10 ^ 3 / uL
    MONO # 0.66 x10 ^ 3 / uL
    EO # 0.17 x10 ^ 3 / uL
    DASAR # 0.02 x10 ^ 3 / uL
    NEUT% 73.5%
    LYMPH% 18.1%
    MONO% 6.5%
    EO% 1.7%
    BASO% 0.2%

    KUMIS UMUM
    Munculna BERSIH
    WARNA EMAS
    DENSITAS 1.015
    PH 6
    NITRITES neg
    PROTEINS neg
    GLUCose norma
    KETONE neg
    Norma UROBILINOGEN
    BILIRUBINS neg
    HEMOGLOBIN neg
    KOMENTAR UJIAN MICROSCOPIC Érythrocytes 0 ku LEUKOCYTES FIELD 0-1 KU Sél ÉLÉLÉ BANGSA SCARCE CRYSTALS SCARCE AMORPHOUS

    KIMIA getih

    GLUCose getih 78 mg / dl 65 110
    UREA 17.23 mg / dl 10.00 50.00
    UREA NITROGEN 8.05 mg / dl 5.00 18.00
    CREATININE IN SERUM 0.33 mg / dl 0.50 1.20
    Asam urat dina getih 2.80 mg / dl 3.40 7.00

    GLUPS
    GLUCOS 1 JAM 103 mg / dl 120.00 170.00
    Beban DEXTROSE: 50 GRAMS

  2.   MARIAM QUIRIZ cenahna

    Éta sigana pikaresepeun pisan pikeun kuring ti saprak ayeuna teu tiasa logis pisan sareng upami henteu, kuring henteu resep