Tanda yén anjeun panginten hamil

kamungkinan kakandungan

Gejala kakandungan tiasa bénten pisan pikeun unggal awéwé, Malah anjeun sorangan tiasa ngagaduhan gejala anu béda sareng tanda ti hiji kakandungan ka anu sanés. Tanda kakandungan anu paling umum nyaéta tetep sareng bakal kakurangan jaman, tapi aya cara anu langkung halus pikeun terang yén anjeun parantos hamil.

Upami anjeun hoyong terang naha mungkin anjeun reuneuh, kuring badé masihan koméntar kana sababaraha tanda anu paling sering anjeun tiasa alami sasarengan henteuna aturan.Upami anjeun ngagaduhan sababaraha tanda ieu dina kahirupan anjeun, anjeun panginten terang yén anjeun hamil bahkan sateuacan nyandak tés, anu bakal ngaleungitkeun sadaya mamang salami anjeun ngalaksanakeunana dina waktos anu pas (14 dinten saatos nalika masa anjeun kedah diturunkeun).

Nyeri sapertos anjeun ngagaduhan haid

Upami anjeun parantos reuneuh sareng dinten haid anjeun caket, anjeun panginten ngaraos lieur kumargi anjeun bakal ngaraos nyeri anu normal dina haid anjeun. Anjeun bakal kagum sabab aranjeunna bakal nyeri sapertos aturan tapi langkung kuat ti biasana anjeun biasa, sareng upami waktos na henteu muncul sareng anjeun ngaraos nyeri ieu ... mangrupikeun tanda anu jelas yén anjeun panginten hamil.

kamungkinan kakandungan

Anjeun gaduh pendarahan sakedik

Nalika anjeun hamil tiasa némbongan implantasi ngaluarkeun getih. Henteu sadaya awéwé ngalakukeun, tapi éta anu paling umum. Pendarahan ieu lumangsung sababaraha dinten saatos konsepsi, tepatna antara 6 sareng 12 saatos pembuahan. Salaku tambahan, meureun aya ogé pembuangan bodas-susu tina tumuhna sél anu ngajajar heunceut. Biasana perdarahan ieu dipikaterang salaku strip getih beureum ngora atanapi beureum anu noda panties.

Naon perdarahan implantasi?

Saur anu kitu hiji tina opat awéwé tiasa gaduh perdarahan implantasi. Sakumaha namina nunjukkeun, éta mangrupikeun kaleungitan getih alit, anu nunjukkeun yén endog anu dibuahan netep dina rahim. Nyaéta, kakandungan dimimitian, sanaos urang henteu acan sadar kana hal éta.

Pendarahan implanan kajantenan sababaraha dinten sateuacan datangna aturan. Tiasa dicarioskeun lumangsung antara dinten ka genep sareng kasapuluh saatos pembuahan. Tapi tetep diémutan éta éta mangrupakeun spotting sakedik. Sanaos sacara logis nalika caket haid, seueur awéwé yakin yén éta tiasa diubaran, tapi henteu. Salaku tambahan, henteu sadaya awéwé dibéré sami. Hal anu paling khas nyaéta pewarnaan ieu ngan ukur sababaraha dinten. Kadang-kadang nembongan ku warna pink atanapi coklat.

Tulisan anu aya hubunganana:
Pendarahan dina ovulasi

Kumaha ngabédakeun implantasi perdarahan tina haid

Pendarahan sateuacan haid

Nalika urang mairan, henteu katingalina sapertos haid pisan. Leres leres yén mimitina éta tiasa ngakibatkeun urang ragu. Pendarahanna némbongan salaku a noda lampu sareng teras caket kana tanggal anu urang ngagaduhan aturan. Tapi urang bakal sadar yén éta henteu langkung seueur sareng éta henteu ngagaduhan kapadetan atanapi aliranana. Aranjeunna ngan ukur bakal janten noda pisan terang.

Naha perdarahan implantasi nyeri?

Nyeri dina perdarahan implantasi

Sakumaha aturan umum, implantasi perdarahan sapertos kitu henteu matak nyeri. Nyaéta, awéwé éta tiasa ngarareunah tapi aranjeunna diturunkeun tina prosés anu lengkep. Dina hiji sisi, kusabab aya seueur awéwé anu ngaku ngarasa sami nyeri sateuacan haid, tapi anu tungtungna ngakibatkeun kakandungan.

Poé kahiji anjeun biasana henteu merhatoskeun anu béda-béda, ku sabab éta mamang ngaganggu kami. Nyeri dada atanapi nyeri indung biasana hal dasar unggal bulan. Éta sababna naha gaduh perdarahan implantasi henteu teras-terasan beda-beda. Naon anu kajantenan nyaéta upami nyeri janten colic, maka anjeun kedah konsultasi sareng dokter anjeun. Kusabab sakumaha urang carioskeun, duanana perdarahan sareng nyeri sok sanget sareng tahan.

Sabaraha lami pendarahan implantasi tahan?

Pendarahan implanan nganyenyeri

Éta bakal salawasna gumantung kana awak awéwé. Janten urang moal tiasa netepkeun naon-naon anu konkrit nalika nyarioskeun ngeunaan perdarahan jenis ieu. Sanaos salaku aturan umum urang tiasa nyarios éta bakal lepas tina hiji dugi ka tilu dinten. Tapi éta moal nambahan. Nyaéta, anjeun bakal salawasna perhatikeun sajumlah leutik getih. Nalika ragu, langkung saé nyandak tés kakandungan. Upami getih langkung seueur atanapi perdarahanna tetep sababaraha dinten, disarankeun anjeun angkat ka dokter.

Gejala ngiringan perdarahan implantasi

Pembuahan endog  

Kusabab unggal awéwé bénten, pantes émut gejala anu sanés anu tiasa ngiringan prosés ieu. Salaku tambahan kana sababaraha nyeri di daérah rahim, ogé katelah keram, anjeun tiasa perhatoskeun pusing atanapi seueul ogé sababaraha pembengkakan, boh dina beuteung boh dina dada. Sanaos urang tiasa ngalaman sababaraha gejala ieu unggal bulan, panginten diantawisna, aya parobihan sakedik anu ngajantenkeun anjeun curiga yén kahirupan dimimitian dina diri anjeun.

Kacapean

Awéwé hamil mendakan yén aranjeunna kusabab aranjeunna mimiti ngaraos langkung capé tibatan biasana. Tapi éta sanés kacapean tina gugah mimiti atanapi gaduh dinten anu sesah, éta mangrupikeun kacape anu langkung saléngkah tibatan ieu sadayana.

Gula darah rendah sareng tekanan darah tiasa nyababkeun anjeun karaos langkung capé tibatan diperyogikeun. Sanaos tingkat progesteron ningkat dina getih ogé ngahasilkeun langkung seueur getih pikeun tiasa masihan kahirupan pikeun orok anjeun ogé tiasa tanggel waler.

Tulisan anu aya hubunganana:
Naon gejala anu anéh nalika kakandungan?

Anjeun ka kamar mandi langkung seueur kanggo kiih

Anjeun ujug-ujug kedah langkung sering angkat ka jamban sareng anjeun teu ngagaduhan inféksi cikiih. Ieu kusabab tingkat hormon anu langkung luhur sareng tumuhna rahim mimiti nyorong kandung kemih. Sanaos mimitina éta henteu pati katénjo, at Nalika kakandungan tumuh, diperyogikeun pikeun ngijih langkung seueur kali.

kamungkinan kakandungan

Pembesaran payudara sareng nyeri

Nalika kakandungan, payu gancang robih. Meureun nalika haid anjeun turun anjeun biasa pikeun payudara anjeun janten ngabareuhan malah nyeri, tapi nalika anjeun hamil éta nunjukkeun langkung seueur. Salaku tambahan, areolina bakal mimiti poék ampir saolah-olah ku sihir.

Tulisan anu aya hubunganana:
Puting peureup

Seueul jeung utah

Seueul sareng utah mangrupikeun sinyal anu jelas pisan sareng cukup konci anu nyarioskeun yén anjeun hamil. Panyakit énjing biasana dimimitian saatos minggu ka genep sareng biasana mimiti ngirangan sakitar minggu ka-13 atanapi ka-14 nalika kehamilan sareng liren pisan dugi ka minggu ka-19, tapi en sababaraha kasus anu terasing tiasa lumangsung sapanjang kakandungan. Ieu rada ngaganggu pikeun sadaya ibu hamil.

Seueul tiasa nyiptakeun ngidam, tapi ogé ngajantenkeun awéwé henteu resep kana sababaraha tuangeun. Pikeun nyegah awéwé hamil tina raos pisan seueul, langkung saé tuang sakedik tuangeun sababaraha kali sapoé.

Dizziness

Sababaraha awéwé anu hamil tiasa ngalaman lieur bahkan pingsan. Biasana lumangsung dina waktos anu singget sareng mangrupikeun hal sporadis janten anjeun henteu kedah hariwang langkung ti diperlukeun. Ieu lumangsung kusabab pelebaran pembuluh darah., tina ngirangan kadar gula getih sareng tina tekanan getih. Perlu aya sadayana aspek ieu ogé dikawasa sapanjang kakandungan pikeun nyegah tina sering kajadian.

Hésé pikeun anjeun ngalakukeun beuteung

Sembelit ogé tiasa janten tanda anu jelas yén orok tiasa di jalan. Nalika anjeun nyandung, awak mimiti siap-siap pikeun pamekaran orok dina rahim anjeun, janten paningkatan progesteron bakal nyababkeun tuangeun ngalirkeun langkung laun dina peujit, nyababkeun kabebeng. Éta sababna ibu hamil kedah nginum seueur cai, olahraga (ogé pikeun tetep bugar sareng henteu beurat teuing) sareng tuang tuangeun anu beunghar serat.

Rasa bau siga kakuatan anu super

Gejala ciri nalika anjeun reuneuh nyaéta bau anu mimiti langkung akut sareng anjeun ngaraoskeun bau ku cara anu kaleuleuwihi. Anjeun tiasa ngabédakeun sareng ngararasakeun sadaya bau anu anjeun resep tapi anu anjeun henteu resep bakal ngusir anjeun pisan. Bahkan hal-hal anu anjeun kantos resep bau sapertos anjeun ayeuna moal resep pisan, atanapi sabalikna.

kamungkinan kakandungan

Kalbu

Kuring ngalaman gejala ieu sacara pribadi salami 9 bulan kakandungan sareng kuring mimiti perhatoskeun ti minggu ka genep dugi ka waktos putra abdi lahir. Kaseueuran awéwé nalika aranjeunna hamil tiasa ngalaman sababaraha jinis nyeri haté, utamina dina trimester katilu nalika orok langkung ageung sareng neken kana beuteung nyababkeun asam lambung didorong nepi. Tapi dina kasus kuring, éta hormon anu nyababkeun otot sphincter esofagus handap pikeun bersantai sareng éta sababna kuring ngalaman nyeri haté sapanjang kakandungan.

Nyeri sareng nyeri

Nyeri sirah, nyeri punggung, sareng nyeri dina bagian awak sanés tiasa cukup normal nalika kakandungan sareng mangrupikeun tanda séjén yén anjeun panginten hamil.

Ayunan

Upami anjeun ujug-ujug mimiti perhatoskeun yén anjeun gaduh seueur ayun-ayunan wanda (bahkan langkung ti nalika nuju ovulate) sareng anjeun henteu tiasa mendakan réspon kana kaayaan émosional anjeun, maka éta ogé tiasa dirasa salaku tanda peringatan ngeunaan kakandungan anu mungkin.

Upami anjeun ngagaduhan gejala ieu sareng ogé henteu nurunkeun jaman anjeun… Tong dipikir dua kali ... Candak tés kakandungan! Kéngingkeun kadieu, sareng ningalkeun mamang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

147 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandra cenahna

    Abdi hoyong naroskeun naon-naon anu kuring hubungan sareng kabogoh kuring saatos kuring haid sareng ayeuna-ayeuna kuring ngagaduhan kopi cair anu ngandung getih?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami anjeun ngagaduhan séks anu teu dijagaan, anjeun panginten janten hamil. Éta gumantung kana dinten-dinten anu parantos kalangkung (tina 6 dugi ka 12) éta tiasa janten perdarahan implantasi, dina sababaraha awéwé éta ngagaduhan warna anu pinkish sareng anu sanésna langkung poék. Upami aturan ieu henteu nurunkeun anjeun, anjeun tiasa nyandak tés kakandungan. Salam!

      1.    Alejandra cenahna

        Leres, tapi ayeuna kuring siga anu nuju beurang sareng teu ngartos? Leres, kuring parantos nyéépkeun waktos

      2.    Augustinus cenahna

        Kuring turun sapoé, dinten kadua kuring henteu turun pisan ngan ukur ngabersihkeun diri sorangan kuring berdarah tapi pisan pink dinten ayeuna dinten katilu kuring ngagaduhan perdarahan coklat sareng nalika kuring ka kamar mandi pikeun ngabersihan diri kuring ngagaduhan poék warna beureum tapi teras kuring tumaros deui Brown

        1.    Shofi Da Siilva cenahna

          Halo ka kuring kuring turun tina hiji dinten, dinten kadua kuring henteu ngagaduhan nanaon ngan nalika kuring meresihan abdi pendarahan tapi pisan pink dinten ieu dinten katilu kuring ngagaduhan perdarahan coklat sareng nalika kuring ka kamar mandi pikeun ngabersihan diri kuring ngagaduhan warna beureum poek tapi teras anjeunna balik deui ka coklat
          Aya seueur gejalana... nyeri sirah, nyeri tonggong, nyeri ulu hati, nyeri beuteung, sesah ngagerakkeun awak, peurih saban waktos, payudara nyeri sareng beuteung langkung bareuh... abdi ngadamel kakandungan tea tapi garis positif éta pink pisan lampu ... Kuring miharep anjeun bisa mantuan kuring?

        2.    María cenahna

          Halo, kuring gaduh patarosan ngeunaan hubungan anu saé, urang bahkan henteu nyobian éta sareng kabogoh kuring, anu éta tanpa perlindungan, ngan tipna anu lebet sareng kabogoh kuring nyarios yén henteu aya anu kaluar tina naon waé….
          Sareng ayeuna 3 nurunkeun jaman kuring sareng kuring henteu turun ..
          Tapi teu aya anu kaluar Sareng éta sapertos 5 detik ...
          Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi….

      3.    Carlota cenahna

        Halo, kuring gaduh patarosan. Kuring kantos hubungan intim, tapi teras turun normal, sabulan katukang… Ayeuna kuring ampir 7 dinten telat, naha kuring tiasa hamil?

        1.    Julianne cenahna

          Tungtungna upami anjeun?

      4.    Camila cenahna

        Halo, dinten Sabtu, 17 Juli, kuring ngalaman hubungan intim sareng getih sareng ti ka sareng ti kuring mimiti ngaluarkeun getih kuring ngagaduhan bintik coklat sareng dinten Senén kuring ngagaduhan haid kuring sareng lumangsung dua dinten kuring ngalaman nyeri punggung sareng debit sareng seueul naha anjeun tiasa ngabantosan abdi budak awéwé mangga

    2.    Mireya cenahna

      Halo budak awéwé berkah
      Nya kuring bakal nyaritakeun yén kuring gaduh saminggu éta nyangsang tapi anu leres nyaéta kuring gaduh 3 sareng kuring bahkan henteu wani ngalakukeun tés. Kuring rumaos punsons dina ovarium kuring sababaraha dinten kuring ngaraos nyeri dina dada. Asam sapertos ngagedéan dina beuteung sareng seueul Abdi hoyong tiasa ngajawab kuring kumargi bakal janten orok munggaran kuring

      1.    Maman cenahna

        Halo, dinten ayeuna dinten Senén sareng dinten Saptu kuring kedah nurunkeun haid (kuring pisan waktuna) masalahna nyaéta kuring aya noda, nalika kuring ka kamar mandi sareng bersih kuring janten warna pink atanapi beureum atanapi henteu nanaon. Kamari, Minggu, kuring nganggo kompres mikir yén éta bakal haid tapi kuring ngan ukur nyésakeun hiji tempat sadidinten. Dinten Senen sami
        Dada kuring henteu nyeri, sapertos adat nalika haid kuring turun, éta seueur ngabandungan, tapi henteu ayeuna. Upami kuring memeres nipples, kuring kéngingkeun cairan bodas (2 taun ka pengker kuring janten indung) Kuring perhatoskeun dada anu rada ngabareuhan sareng vebas henteu langkung seueur. Abdi mendakan halo langkung ageung ... Naha kusabab reureuh haid? Naha kuring kedah ngalakukeun tés reuneuh? 2 bulan ka pengker kuring mimitian nganggo femibion.
        hatur nuhun

      2.    Valentina cenahna

        Kuring ngalaman reureuh dina menstruasi sareng kamari kuring ngalaman sareng kuring masih ngalaman perdarahan tapi éta sanés dinten kuring tapi karaos capé kuring bobo pisan kuring nyeri sirah kadang nyeri punggung kuring di bagian handap tapi aranjeunna masihan kuring nyeri pisan siga Aranjeunna colic sareng émosina kuring robih sareng kuring nyandak tés Kuring bakal nikah sareng kaluar négatip tapi nyobaan noda dina tés, éta bakal janten upami kuring hamil

    3.    Valloleth Guzman cenahna

      Halo, abdi peryogi bantosan, ogé periode abdi kedah sumping persis dina 31 Nopémber, tapi éta dugi ka 7 Désémber, waktos ieu kuring ngagaduhan colic anu pikareueuseun, fatal, biasana période kuring salami 3 atanapi 4 dinten, janten waktos Ieu ngan ukur lumangsung sadayana Saptu sareng Minggu enjing, kuring perhatoskeun yén warna na waktos ieu sapertos anu pink, sareng éta henteu seueur sapertos bulan-bulan sanés, ayeuna parantos ampir 1 minggu ti saprak masa kuring datang. karaos sapertos anu aya dina jero beuteung kuring bakal ngageleger sareng / atanapi bakal nawiskeun Abdi hoyong terang naha éta normal ???

    4.    Rocio cenahna

      Halo kumaha kabarna? Upami kuring hoyong terang hiji hal, kuring ngalaman hubungan seksual salapan dinten sateuacan masa kuring datang, anu dina tanggal 21 bulan ieu, tapi pendarahan kuring ngan ukur lumangsung hiji dinten, kuring terang éta masih kénéh leungit, tapi kuring hoyong terang upami éta normal atanapi éta pikeun sababaraha alesan. sabab. Kudu disebatkeun yén tbm dinten sateuacan sareng saatos jaman kuring kuring sering ngalaman sareng kuring henteu terang naha éta mangaruhan aturan kuring. Abdi hoyong anjeun tiasa ngabantosan kuring sareng netelakeun mamang kuring. Ti parantos hatur nuhun pisan

    5.    DENISE cenahna

      Halo, mudah-mudahan anjeun tiasa ngajawab kuring kunaon kuring hariwang, Hatur nuhun pisan kuring parantos hubungan intim dina 30 Désémber sadinten saatos haid kuring réngsé sareng kuring henteu nganggo panyalindungan ayeuna 8 Januari kuring nyeri colic sareng nyeri mache dina beuteung sakedik getih beureum sareng coklat tapi éta ngaleungit énjingna, kuring kedah turun di akhir Januari tapi naha turunna ieu normal? Naha aya kamungkinan janten reuneuh? Kusabab kuring henteu ngagaduhan gejala, kuring raoseun, éta ngan ukur sakedik perdarahan tapi éta ngaleungit.

      1.    Nancy cenahna

        Halo, kuring umur 45 taun, haid kuring parantos robih sareng kuring henteu terang kunaon bulan kamari kuring ngagaduhan bintik coklat, tulang 28 sareng 29, sareng dina 30 sareng 31, kuring ngagaduhan aturan hideung, kuring henteu terang kunaon anu bakal janten bulan ieu, kuring sumping 27 sareng 28, sareng kuring getihan sapertos getih, hérang sapertos getih. ku cai sareng kadang kuring nyeri beuteung sareng seueul sareng seueur nyeri sirah, sakedik pisan capé di suku kuring sareng kuring teu puguh.

    6.    caang Star cenahna

      Halo, kasus kuring sapertos kieu, jaman abdi réngsé dina 6 Januari, kuring ngagaduhan hubungan anu anyar, anu pasti, tanggal 15 Januari éta tanpa proreksi sareng kuring réngsé di luar sareng ayeuna kuring ngagaduhan perdarahan coklat alit, naha kuring tiasa hamil ?

    7.    viviana guadalupe cenahna

      Halo wilujeng énjing kuring gaduh patarosan kuring telat 6 dinten sareng dina dinten katujuh kuring noda teuing sareng dina dinten kadua sareng katilu ampir teu aya nanaon, biasana période kuring lilana 5 dinten sareng kuring henteu ragu kusabab kuring parantos ragu yén kuring ngarasa super capé sareng éta masihan kuring seueur sensasi dina dada, kuring ngarepkeun sareng aranjeunna tiasa ngajawab kuring!

    8.    Camila cenahna

      Halo, dinten Sabtu, 17 Juli, kuring ngalaman hubungan intim sareng getih sareng ti saprak éta kuring mimiti ngaluarkeun getih kuring ngagaduhan bintik coklat sareng dinten Senén kuring ngalaman haid kuring sareng lumangsung dua dinten kuring ngalaman nyeri punggung sareng debit sareng seueul, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring awéwé Punten

  2.   buah kawung17 cenahna

    Halo, wilujeng siang. Dinten mimiti ragla kuring, kuring sareng kabogoh tanpa nembus tapi upami kuring éjakulasi dina panties kuring, kuring langsung angkat ka kamar mandi pikeun mandi, naon kamungkinan kakandungan?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami teu aya penetrasi heunceut moal aya kamungkinan kakandungan. Salam!

    2.    Pepah cenahna

      Halo
      Abdi telat 6 dinten, teu karaos nanaon, gugah salami dua dinten bari seueul, naha tiasa janten hamil?
      Periode terakhir kuring turun di 30 Juni sareng réngsé dina 4 Juli sareng kami aya dina 3 Agustus sareng éta masih henteu turun

      1.    Wendy cenahna

        Halo, kuring sacara praktis ngagaduhan hubungan tanpa ngurus diri sareng dina Januari sareng Fébruari kuring turun sareng parantos dina Maret kuring turun tiheula tapi ngan ukur dua dinten sareng warna perdarahanna coklat coklat teras di bulan April kuring parantos turun sareng Abdi badé salami 3 bulan qn nyandak kuring turun

  3.   Marta cenahna

    Kuring nyaritakeun hal kuring sareng kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan kuring
    Kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki kuring tanpa panangtayungan naon waé sareng kuring parantos nyeri dina ovarium salami sababaraha minggu, beuteung kuring ngabareuhan sareng saprak kamari daérah beuteung burih parantos nambihan kana pembengkakan, tétéla yén kuring lumayan rutin sareng waktos sareng kaping 13 kuring parantos angkat tapi éta payun dua minggu ti kuring nalika teu kantos kajadian ka kuring sateuacanna, sadaya tés apoték négatip tapi éta masihan kuring perasaan yén kuring mawa sakedik hiji Payudara kuring beuki nyeri sanaos kuring ogé kedah nyarios yén sababaraha ratillo lirén ngaraheutan tapi énjing-énjing aranjeunna ngabareuhan pisan sareng nunjukkeun; Tummy kuring ngabareuhan deui nalika wengi sareng kuring henteu hoyong tuang nalika gaduh sapertos sakedik, éta henteu sadayana anéh sabab kuring pohara lemek ... Kadang-kadang sirah kuring nyeri, bau nempel dina irung siga aranjeunna nyeureud sareng sadayana nyababkeun kuring nyéépkeun deui lauk nalika kuring resep sareng kanyataanna kuring parantos tuang bari sapertos kieu tapi hayam bau kuring sareng endog raoseun henteu tiasa didahar .... naha bakal hamil ? Kuring bakal ngantosan dugi ka Natal pikeun nyandak tés anu sanés sareng upami gagal dina warris moal aya mamang tapi kanggo ayeuna ... kuring miharep sababaraha nasihat ngeunaan perawatan dina waktos éta ...

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Iraha aya penetrasi anu teu dijaga, aya kamungkinan kakandungan. Salam!

      1.    dayana cenahna

        Halo, mugia anjeun tiasa ngabantosan ... Abdi gaduh hubungan anu teu dijaga .. tanggal 11 Méi kuring dina kaayaan kuring tapi jarang pisan, coklat coklat sareng susah 3 dinten sareng waktos anu pondok .. dinten-dinten anu lalu kuring seueur nyeri dina sirah, lieur hampang sareng ningkat lapar langkung normal ... sareng Juni ieu kuring kedah turun dina 11 tapi kuring henteu turun tanggal 13 sareng jarang pisan warna beureum poék sareng aliran konéng sareng kuring pondok Alós 3 dinten ... ayeuna patarosan kuring pikeun muka kamungkinan kakandungan ?? Abdi ngantosan waleran anjeun

  4.   Gaby cenahna

    Halo. Kuring ngalaman hubungan intim dina tanggal 10 sareng kaping 14 kuring ngagaduhan masa kuring (anu sateuacana mimiti sabab sok datang dina akhir bulan) sabab kuring ngagaduhan periode kuring henteu masihan penting, tapi dinten-dinten akhir ieu kuring ngagaduhan parantos capé pisan sareng kuring ngalaman nyeri beuteung sakedik. Naha kuring tiasa reuneuh?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Salami aya penetrasi anu teu dijaga, aya kamungkinan kakandungan, upami anjeun hubungan séks sareng panyalindungan teu aya masalah. Salam!

  5.   Mm cenahna

    Dua dinten kakurangan haid, dinten kadua nalika kuring hudang kuring boro gerak kuring capé pisan, kuring henteu acan ngayakeun olahraga atanapi latihan fisik sanés anu mana kuring tiasa nyarios ah ok éta kusabab ieu, sadidinten ku seueur bobo sareng capé kuring tiasa janten gejala kakandungan?

  6.   Andite cenahna

    Kuring gaduh sababaraha gejala ieu, kuring tiasa

  7.   Cesi cenahna

    Kuring gaduh mamang kuring mangrupikeun warna jalu suci tuberelasiones ase tilu dinten opat dinten tabien sareng kamari kuring ninggalkeun anu suci tiasa anjeun ngabantosan abdi

    1.    Cesi cenahna

      Kuring gaduh pananggalan upami panyalindungan peryogi 13 dinten ketube peryogi tilu dinten ayeuna sareng kuring ngatur punten anjeun tiasa ngabantosan kuring dina mamang kuring kuring anyar dina ieu

  8.   Itza cenahna

    Nya, kuring gaduh hubungan séks salami 3 minggu tapi kuring nyandak IUD sareng saminggu kuring turun tapi sakedik pisan, waktos na normal

    1.    Lampu Laut cenahna

      halo
      abdi peryogi bantosan
      Kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh
      Kumaha dina tanggal 17 Séptémber waktos abdi sumping dina 6 Oktober
      Ti 28 sareng 29 Séptémber
      Kuring nampilkeun pendarahan beureum saeutik sareng ngan ukur peryogi sababaraha jam
      Dinten ayeuna, 29 Séptémber, kuring nyandak tés kakandungan sareng kaluar négatip
      Janten kuring bingung
      Abdi peryogi waleran punten hatur nuhun

  9.   Viviana cenahna

    Hai, kumaha damang? Tingali, 6 taun ka pengker kuring ngalaman saluran napas tuba tapi 1 minggu ka tukang kuring ngamimitian gim sareng 2 dinten ka pengker kuring ngalaman nyeri ovarium anu maéhan kuring .. sareng parantos 20 dinten atanapi langkung anu période abdi parantos teu aya .. Kuring gaduh hubungan salaki sareng salaki sapertos biasa .. anjeunna tungtungna lebet. Tapi nyeri .. aranjeunna henteu ngan ukur nyeri Kuring gaduh seueur gerakan di daérah indung telur .. sareng nyingsieunan kuring

    1.    Macarena cenahna

      Halo Viviana, anjeun parantos konsultasi sareng dokter?

      Nu nangkeup

    2.    katherine cenahna

      Halo ami hal anu sami anu kajadian ka kuring dina Kemis kuring ngalaman pendarahan pink éta ngan ukur hiji goth tapi dinten ka dua nyaéta dinten terakhir kuring Kemis kuring ningali masa kuring ngalakukeun tes getih tapi satengah négatip

  10.   Paola cenahna

    Halo, kuring parantos ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring sareng anjeunna ngalaman seueur nyeri haté sareng langkung ti naon waé dina wengi sareng kuring ngaraos yén kuring pinuh tapi henteu didahar sareng dinten ayeuna kuring ngalaman nyeri sirah sareng aranjeunna ogé masihan kuring nyeri dina ovarium kuring sareng aranjeunna henteu pernah masihan kuring sareng kuring ogé henteu tiasa bobo peuting bakal hamil? ? Hatur nuhun pisan sareng kuring ogé sering nganggo kamar mandi

  11.   Victoria cenahna

    Kuring kantos hubungan intim tapi kabogoh kuring sok éjakulasi di luar ... Naha anjeun tiasa hamil?

  12.   Sumbang cenahna

    Kuring ngalaman pendarahan siga jaman normal kuring, naha ieu tiasa kajantenan? Ngan éta henteu kedah lami upami 3 dinten tapi kuring parantos nampilkeun seueur gejala

    1.    Macarena cenahna

      Halo Alondra, dina tulisan aya sadayana waleran, upami anjeun gaduh mamang langkung saé anjeun nganjang ka dokter.

  13.   Zonibuk cenahna

    Halo, ieu mangrupikeun patarosan ka kuring saminggu sateuacan kuring angkat kuring pendarahan sareng 17 yén kuring kedah turun Abdi henteu turun dugi ka ayeuna kuring henteu turun kuring hamil.

  14.   Mary cenahna

    Halo, wilujeng enjing pisan, muhun, kuring telat 8 dinten sareng kuring ngalakukeun hubungan séks tanpa lindungan tanggal 17 sareng kuring henteu ngaraos capé, ngan ukur henteu ngantuk kuring sareng sigana éta seni pisan saatosna, kuring bakal kencing éta poko tanbn, beuteung kuring nyeri. naha tiasa hamil ??

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Hai Mary, anjeun tiasa nyandak tés pikeun milarian. Salam!

  15.   Tanya cenahna

    Hai! Abdi telat 22 dinten tapi kuring parantos ngalaman tes getih négatip! Tapi beuteung kuring nyeri pisan, pusing, nyeri sirah, peradangan dina beuteung sareng sakapeung kuring ngarasa yén éta nurunkeun kuring tapi teu nanaon! Naon éta tiasa ???

  16.   Charlotte bb cenahna

    Halo, kuring biasa, kuring gaduh hubungan anu teu dijagaan sareng kabogoh, kuring henteu getihan tina implantasi, kuring gaduh reureuh 5 dinten, kuring kedah turun dina 14. Tapi éta henteu sapertos kitu, kuring ngagaduhan nyeri pisan sareng tanggal 19 kuring mimiti ngalaman noda getih coklat, janten kuring nyéépkeun dinten-dinten Salasa 21 yén kuring murag, tapi éta fe rofillas, kuring ngalaman seueur gejala kakandungan, sabab panginten tiasa hamil, Kuring ngan ngantosan sakedik deui pikeun ngalakukeun tés, kuring énggal dina sagala hal ieu, dinten Rebo tanggal 22 kuring mimiti ngaluarkeun getih sareng nyeri pikasieuneun dina tonggong sareng beuteung kuring, dugi ka soré ieu kuring ngaluarkeun getih, sanés anu tiasa kajantenan, Kuring henteu terang naha éta mangrupikeun gejala kakandungan, atanapi upami kuring ngalaman aborsi, atanapi upami bulan kuring datang, kuring motong éta leres, tapi kuring ngagaduhan aturan yén perdarahan lumangsung kira-kira 5 dinten ka saminggu, kuring peryogi naséhat anjeun , naha normal getihan nalika kakandungan? Pilarian terang naon tanggal x bulan anjeun upami tiasa ngaluarkeun getih, abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun, bantosan kuring upami

  17.   Isa cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring sareng anjeunna éjakulasi di jero, dinten énjing kuring gaduh haid. naha kuring tiasa ningali hamil atanapi henteu?

  18.   Laura cenahna

    Naon anu kuring pikirkeun upami kuring ngagaduhan gejala sapertos nyeri punggung handap, beuteung, wanda goréng, nyeri punggung handap, payudara lembut, saré tapi kuring sono kana masa kuring? Sareng kuring masih sami ...

  19.   Anais Lisset cenahna

    Ola Abdi peryogi terang upami kuring hamil sareng kuring ogé hoyong pisan angkat ka kamar mandi sareng unggal 20 menit kuring ogé ngagaduhan cairan bodas nalika noda sareng urang henteu pernah nganggo panyalindungan sareng pasangan kuring kusabab kuring kirang beurat sareng aranjeunna parantos ngawartosan kuring yén kusabab beurat kuring kuring henteu tiasa l. Ngandung beurat beurat kuring nyaéta 47.800 perp Kuring ngarasa aneh meureun kuring hamil atanapi meureun beuratna henteu ngajantenkeun kuring ngajalankeun haid kuring kedah ngagaduhan beurat anu nyukupan pikeun nyandung atanapi masih aya kamungkinan….

    Punten bantosan

  20.   angely cenahna

    Halo, wilujeng siang, abdi gaduh patarosan kanggo terang naha aya anu hamil, nyeri dada biasana muncul sateuacan aturan atanapi saatos reureuh

  21.   Mayerlis cenahna

    Halo Punten, kajadian kuring kantos hubungan sareng kabogoh saminggu atanapi dua kamari tapi anjeunna henteu dugi ka jero anjeunna dugi ka luar tapi kuring sieun yén résidu mani asup ka ditu, kuring parantos pusing, nyeri dina beuteung, nyeri sirah , Kuring Lapar Unggal 30 Menit, Sareng Sanés Teu Nyaho, Punten Naha Kuring Kakandungan? Bantosan abdi Plis

  22.   melati cenahna

    Halo, saha anu tiasa ngawartosan upami kuring hamil? Kuring kantos hubungan sareng pasangan kuring tanggal 9 April kalayan panangtayungan sareng dina waktos kaping 15 dina bulan anu sami, tapi kami ogé ngalakukeun éta tanpa panangtayungan tapi éta gancang pisan sareng anjeunna angkat jauh sateuacan anjeunna sumping.
    Teras dina tanggal 21 Méi urang gaduh hubungan séks deui sareng anu sami sareng kondom. Siklus kuring henteu teratur tapi kuring parantos ngagaduhan 49 dinten saatos waktos terakhir kuring anu henteu turun sareng pikahariwangeun kuring pisan, éta henteu lami pisan tanpa turun, sareng kadang kuring ngalaman colic saolah-olah anjeun parantos turun tapi henteu , sareng dinten ayeuna kuring ngagaduhan salah noda pink nalika ngusap nalika ngijih. Éta mangrupikeun hiji-hijina gejala anu kuring atos atos parantos tés cikiih sareng kaluar na négatip. Tapi tetep henteuna haid kuring saha waé anu tiasa ngantunkeun kuring.

  23.   Stephanie cenahna

    Halo, kuring nyandak kontraséptif ... Abdi henteu mendakan anu sering kuring candak sareng kuring nyobian anu énggal, éta nyababkeun kuring salaku réaksi nyeri dina awak sareng perdarahan ... Tapi sateuacanna kuring sababaraha bulan henteu ngurus diri ! Saatos éta kuring ngarobih kontraséptip 2 bulan ka pengker tapi pendarahanna langkung lami tibatan kuduna sareng getihna poék sareng kandel sareng henteu seueur pisan .. Abdi siga beuteung kuring ngagerem ... Naha éta réaksi tina pél anyar? Atanapi tiasa anjeunna hamil?

    1.    Camila cenahna

      Saé, dua satengah bulan ka pengker kuring pernah hubungan anu teu dijagaan dina dinten-dinten kanyataan yén aranjeunna nempatkeun susuk dina panangan kuring sareng ti dinten hubungan nepi ka ayeuna kuring turun coklat sareng saminggu satengah satengah aranjeunna nyulam jahitan tulang tina heunceut

  24.   dayhana sidekick cenahna

    Halo .. tétéla kuring gaduh sadayana gejala kakandungan .. sareng reureuh 10 dinten ... tapi kuring parantos ngagaduhan implan jadelle salami 4 taun ... Kuring cicing sareng salaki sareng hubungan teu dijagaan .. Abdi gaduh seueur handap nyeri sareng perdarahan anu enteng pisan ... anu kuring perhatoskeun nalika kuring ka kamar mandi ... kusabab baju jero kuring bersih ... Abdi nyandak tes sareng éta négatip ... tapi kuring henteu terang naha kuring tiasa janten reuneuh

  25.   melati cenahna

    wilujeng énjing kuring gaduh keraguan nyaéta kuring ngaraos nyeri punggung sareng sirah sareng ngalaman kareseban irung nalika nyeri beuteung bulan kamari kuring ngalaman pendarahan sareng bulan ieu période abdi ditunda salami 19 dinten teras kuring mimiti miceun titik coklat ka kuring atos 2 Abdi nyéépkeun sababaraha dinten sareng lima dinten saatosna éta patri deui tapi ku langkung seueur deui kuring parantos ngayakeun tés kakandungan di bumi sareng kaluar négatip kuring hariwang

  26.   Adriana dias cenahna

    Halo, naon anu janten hal anu salajengna ngeunaan bulan kuring kéngingkeun waktos abdi, tétéla kuring nembé hubungan seksual di akhir bulan, waktos abdi sumping hiji dinten sareng dinten anu sami kuring atanapi kuring masihan suntikan kontraséptip, ternyata kaluar yén aranjeunna bakal ngalakukeun 20 dinten sareng éta masih henteu dugi. jaman na kuring nyeri uterus anu kuat tapi henteu datang ka kuring, naha éta kuring hamil?

  27.   daiana cenahna

    Halo, anjeun tiasa ngabantosan abdi? Tingali, kuring kedah ningali sorangan dina kaping 20 sareng henteu datang sateuacanna, kuring ngamimitian nyeri 4 dinten sapertos kieu sareng ngéléhkeun pisan kuring .. Sabulan ka pengker kuring ngalaman kaluar konéng hampang tanpa bau .. Abdi nyeri sirah pisan sareng nyeri dina pingping sareng punggung ... kuring sieun beuteung kuring buleud pisan .... Éta tiasa ngabantosan kuring ... sareng pusing nalika gugah

  28.   Ailin cenahna

    Tanggal 28 Agustus, kuring masihan suntikan ka diri kuring supaya henteu hamil. 6 dinten ka pengker kuring hubungan sareng salaki sareng éjakulasi di jero kuring tanggal 16 Séptémber kamari kamari, 22 Séptémber, kuring ngagaduhan jet getih coklat sareng ayeuna kuring masih kénéh ngagaduhan kopi , éta tiasa diubaran Abdi gaduh mamang ngeunaan kakandungan?

  29.   marli cenahna

    Halo anjeun tiasa ngabantosan kuring, kuring hariwang.
    Ternyata jaman kuring kedahna sumping dina tanggal 22 bulan ieu. Soré poé éta kuring angkat ka kamar mandi sareng merhatikeun noda getih alit anu kaluarna transparan, panginten éta jaman kuring sareng kuring nganggo tuayita tapi henteu noda, kuring tiasa perhatoskeun nalika kuring ngeringkeun kertas. diwarnaan ku ngambah leutik getih beureum sareng kadang coklat, kuring parantos sapertos kieu sakitar 6 atanapi dinten 7. Kuring kedah nyebatkeun yén kuring parantos ngalakukeun hubungan séks sareng salaki kuring tanpa perlindungan.
    Naha kuring tiasa reuneuh?

  30.   Isabel cenahna

    Halo, kuring gaduh hubungan séks tanggal 12 Séptémber tanpa panangtayungan, waktos abdi sumping tanggal 27 tapi sajumlah alit anu jarang kuring, éta salami 3 dinten nalika biasana lilana 5 dinten. Abdi ngantosan aturan Oktober? Abdi henteu terang naon anu kedah dipikirkeun .. ..

  31.   Lizzy cenahna

    Halo, kajantenan kuring éta 1 minggu ka tukang kuring asa anéh pisan. Dinten Sabtu mimiti kuring bobo sareng jalan-jalan sareng kuring teu tiasa ngalakukeun sadayana, éta nyeri, kuring pusing sareng beuteung kuring masihan kram, tapi éta henteu acan tanggal kuring janten gering, 3 dinten kalangkung sareng masa kuring turun . Uff aman Abdi henteu nyandung !! Kuring nyarios dina diri kuring nyalira patarosan nyaéta kuring turun ti mimiti Salasa sareng dinten Kemis kuring henteu turun nanaon sareng dinten ayeuna waktos abdi mimiti turun deui. Anu anéh nyaéta anu mimiti transparan jambé. Terus kaluar coklat. Abdi lieur lieur sareng anjeun bobo pisan tapi kuring tetep henteu hoyong ujian tés sabab panginten upami haid kuring turun, jelas yén kuring henteu hamil. Tapi waktos ieu waktos abdi bénten sareng jaman harita jadi akhir minggu ieu kuring ngagaduhanana sareng kuring ningali naon anu kaluar kuring bakal ngintunkeun anjeun poto tés kuring

  32.   juliet cenahna

    Halo Abdi hoyong ngabantosan kuring, kuring ngagaduhan hubungan saatos reila abdi 3 dinten saatos kuring ngalangkungan reila nyaéta 19 dugi ka tanggal ieu kuring henteu ngaraos nanaon pisan tapi upami éta tungtungna aya naon kamungkinan kuring hamil

  33.   Lujan124 cenahna

    Halo, Abdi peryogi réspon anu ngadesek. Ami dina kaayaan kuring dina 11 Séptémber sareng kuring pensiunan tanggal 14 Séptémber 18 Séptémber kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijagaan sareng pasangan kuring. Kuring malah terang yén éta sanés dinten subur kuring dina Séptémber 23 24 26 27 29 Kuring ngagaduhan hubungan tanpa perlindungan sareng kuring tungtungna asup ka jero. Sareng dinten Senén kuring angkat kiih sareng meresihan diri sareng gaduh noda getih tapi pink pisan. Hal anu sami kajadian dina dinten Salasa sareng dinten Rebo kuring ngalaman langkung seueur perdarahan sareng kuring parantos dinten Senén, 9 Oktober sareng kuring neraskeun pendarahan, naha kuring tiasa hamil atanapi henteu?

  34.   Katherine cenahna

    Halo, kuring rada setrés, kuring gaduh titik coklat sareng waktos abdi kedah sumping dina 10 dinten deui !! Sataun katukang kuring ngalaman kaluron atanapi henteu kuring terang yén kuring hamil kusabab hasil kuring meunang dina kampanye sareng hamil 9 bulan ka pengker tapi éta kakandungan ectopic, salian ti noda coklat kuring ngagaduhan nyeri sirah sareng nyali kuring disada sakedik nyeri dina ovarium sareng pembengkakan abdi .. bantosan !!

  35.   mandy cenahna

    Hiji patarosan punten, kuring ngarepkeun aranjeunna ngajawab kuring. Kuring pisan gugup saprak 2 dinten ka pengker yén période kuring henteu lungsur sareng kuring nguping nalika hubungan sareng budak kuring, kuring noda sakedik getih, naha éta kajantenan kuring? Punten jawab kuring

  36.   Carmen cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan haid dina tanggal 23 Oktober sareng kuring ngayakeun hubungan seksual dina 28 sareng 29 Oktober tanpa panangtayungan kumargi kuring hoyong hamil, numutkeun akun kuring mimiti subur kuring nyaéta ti kaping 31 dugi ka 5, naha kuring tiasa hamil? jawab punten

  37.   Carmen cenahna

    Halo, haid handapeun 23 Oktober, kuring ngalaman hubungan anu teu dijagaan tanggal 28 sareng 29 sareng numutkeun dinten anu subur kuring bakal ti tanggal 31, naha kuring tiasa hamil? jawab punten

  38.   Romi cenahna

    Halo, kuring peryogi bantosan, éta kajantenan kuring yén dina bulan Séptémber kuring ngalaman haid anu anéh sabab datang ka kuring hiji poé sareng henteu sakumaha biasana datang ka kuring dina bulan Oktober, kuring henteu turun langsung sareng kuring gaduh parobihan tina suasana haté sareng kuring bobo pisan, lieur sakedik sareng kuring kaluarna warna pink. Anu ogé salami sasih kuring henteu sumping, kuring ngalaman aliran anu biasa sareng nyeri haid, naha kuring hamil ???

  39.   Shelly cenahna

    Halo, kuring rada sieun ngeunaan haid kuring, éta ditunda 8 dinten, teras haid kuring datang tapi ngan ukur salami 3 dinten sareng ampir 2 minggu sareng pendarahan enteng, henteu seueur deui, abdi boga pusing, nyeri sirah, hiji gangguan dina diri kuring. beuteung Abdi henteu tiasa ngagolér nyanghareupan sabab kuring ngarasa teu genah kuring ngarasa capé. Naha éta kuring hamil?

  40.   Isabel cenahna

    Halo, kuring peryogi pisan bantosan anjeun, kuring parantos nyobian hamil salami sataun satengah sareng kuring henteu acan sanggup. Kuring henteu teratur sareng kuring nyimpen rekening abdi, contona upami kuring turun tina tanggal 12 sareng dipungkas dina tanggal 15 unggal bulan kuring ngitung 6 dugi 9 dinten deui kanggo kuring turun sareng kuring leres, tapi terakhir kali ieu kuring henteu ' t terang naon anu kajadian sareng kuring, kuring turun ti 12 Séptémber 15 sareng dugi ka ayeuna éta henteu nurunkeun kuring. Tanggal 31 Oktober kuring turun sapertos setetes coklat getih engké kuring ngagaduhan cairan transparan ketan sakumaha biasana kuring gaduh sareng teu aya renik getih tapi dina 7 Nopémber dugi ka ayeuna kuring aya noda dina baju jero kuring sakedik sareng éta henteu sapertos aturan seueur sareng beureum. ,, kuring ngagaduhan sensasi aneh dina beuteung siga anu ngambek sareng aneh nyeri leutik sareng nyeri sirah. Kuring henteu hoyong nyandak tés reuneuh kusabab sieun éta bakal kaluar négatip, kuring parantos gaduh hubungan sareng salaki kuring teras-terasan dugi ka dua atanapi tilu kali sapoé tanpa panangtayungan tapi saminggu atanapi 15 dinten angkat sareng kami henteu ningali masing-masing lain kusabab padamelan. pikeun pitulung anjeun hatur nuhun

    1.    Macarena cenahna

      Halo Isabel, kuring ajak anjeun nyandak tés reuneuh, anjeun bakal ninggalkeun mamang. Éta ogé seueur minggu tanpa période, sareng upami anjeun reuneuh anjeun kedah ngamimitian nyandak asam folat.

      Nu nangkeup

  41.   Evelyn cenahna

    Halo, Isa, ampir kumaha ati m kajantenan. Abdi tiasa ngawartosan anjeun yén kuring parantos nyobian hamil salami 3 taun ASE sataun dina bulan Séptémber kuring ngalaman aborsi spontan sareng dina bulan Juli taun ieu kuring ngamimitian pangobatan sareng pil hormonal progyluton dina bulan Agustus m handap tina 1 dugi ka 5 sareng dina Séptémber sami dina Oktober dinten anu sami tapi bulan ieu kuring henteu nyandak éta sareng kuring henteu datang masa kuring dina 30 Oktober di handapeun noda coklat poék sareng kuring pikir km bakal nurunkeun kakawasaan kuring tapi henteu ayeuna dina 11 m éta dimimitian turun tapi salaku warna pink transparan saolah-olah éta Pee Clarita kalayan warna pink sareng kuring ngira yén aturan kuring bakal turun tapi dugi ka ayeuna teu aya pelindung pinuh anu ngan ukur tetes malahan aranjeunna henteu turun atanapi ngagulung atanapi naon waé kuring karasa peradangan dina beuteung tapi ogé sieun aya tés sabab kuring sieun yén kuring bakal kaluar négatip sareng kuring bakal kuciwa yén aranjeunna tiasa ngabantosan kuring sareng kuring hoyong hamil. Abdi ngantosan waleran anjeun

  42.   Lorena cenahna

    Halo, namina lorena ... sasih Séptémber sumping ka kuring tanggal 27 sareng sesah kanggo kuring, dinten nomaa sareng éta sanés jumlah anu kuring kedah lami ... sasih Oktober henteu sumping sareng kuring hubungan séks tanpa perawatan naon wae. tes sareng kaluar négatip .. urang nyobian deui sareng tes kaluar négatip deui tapi tanggal 20 Nopémber sareng kuring ngagaduhan debit pink sareng pansa kuring nyeri pisan sareng kuring henteu terang naha kuring hamil atanapi période kuring badé sumping ... Mugi anjeun ngarepkeun waleran anjeun, hatur nuhun pisan ...

  43.   TAPI cenahna

    Halo Abdi umur 17 taun, 2 minggu ka tukang kuring parantos ngajaitan kuat dina rahim, sakumaha kuatna nalika haid, sareng aya sakitar 5 dinten dugi ka haid kuring salajengna, sareng kuring sieun pisan ku nyeri sareng kuring ngalaman sering nyeri sirah kuring henteu terang Naon anu tiasa janten?

  44.   lily cenahna

    Abdi devaTada! Kuring ngagaduhan sasih normal, tapi dinten ayeuna kuring turun deui dina sasih anu sami ngan ukur dua dinten kuring kaserang pendarahan parah sareng henteu dina kaping tilu. Kuring turun sareng saatos éta datang ka kuring coklat, naha kuring tiasa hamil ???

  45.   Carla cenahna

    Halo, abdi peryogi bantosan, waktos kuring datang ka kuring dina tanggal 20 unggal bulan sareng bulan ieu datang ka kuring tanggal 8, tapi henteu seueur, ngan ukur sababaraha tetes, kuring sieun ngalakukeun tés.

  46.   Lamar cenahna

    Halo Abdi peryogi bantosan eh Ngagaduhan hubungan tanpa panangtayungan Ti mimiti momen Bulan kamari kuring turun dina 9 Nopémber Tapi dinten ayeuna nyaéta 12 Désémber Sareng teu aya anu turun, kuring ngan saukur ngalaman debit bodas sapertos susu sareng nyeri dina tuangeun anu kuat pisan kuring gaduh Timbangan Anu Paling Inflasi Naha kuring hamil?

  47.   MARISOL cenahna

    Halo, nami abdi Marisol, kuring yuswa 21 taun. Jangka waktos abdi kedah diturunkeun dina 5 Désémber sareng kami parantos aya dina tanggal 15 Désémber, siklus abdi 28 dinten sareng biasana haji kuring lilana 5 dugi 6 dinten. Tanggal 29 Nopémber kuring ngagaduhan titik coklat sareng lumangsung salami 3 dinten, naha kuring tiasa hamil?

  48.   Antonella cenahna

    Halo bulan kamari (Nopémber) waktos abdi peryogi saminggu dugi, éta kedahna sumping dina 17 Nopémber sareng tanggal 23 aya anu coklat sumping tapi ngan ukur lumangsung hiji dinten, saminggu sanggeusna (28 Nopémber) éta coklat sareng Sababaraha getih sareng éta lumangsung saminggu sapertos kieu (hal anu teu pikaresepeun kusabab siklus kuring sok 28 dinten sareng dina bulan Nopémber éta langkung). Ti iraha anjeun nyandak dinten 1 dina siklus kuring?
    Hal satuluyna nyaéta upami kuring nganggap dinten "1" 28 Nopémber bakal gaduh dinten subur kuring ti 10 dugi ka 14 Désémber atanapi 15 atanapi kirang langkung sareng ngan sababaraha dinten kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijagaan sareng salaki kuring (kami milari murangkalih). Ayeuna urang yuswa 27 taun sareng kuring ngaraos nyeri tapi henteu datang ka kuring, kuring nyandak tés tapi éta négatip.
    Kuring ngitung kaayaan kuring pikeun ningali iraha kuring kedah nganggap dinten salah sahiji siklus sareng ningali naha éta négatip palsu atanapi nalika kuring kedah nyobian tés deui ... hatur nuhun !!!!!

    1.    karin_uru@hotmail.com cenahna

      Halo, dinten ayeuna dinten genep belas anu datang periode kuring, (salami 3 dinten sapertos biasa) dinten ayeuna 7 dinten saatos hubungan sareng salaki kuring kuring gaduh perdarahan coklat-pink anu leutik pisan, kuring kedah 12 dinten kanggo ngagaduhan haid kuring, abdi biasa, naha kuring kantos ngalaman paling lami 2 atanapi 3 dinten, sareng naha éta anu kajantenan kuring nyaéta perdarahan implantasi? Kuring gaduh mamang, kuring ngantosan waleran anjeun, hatur nuhun pisan

  49.   kamila cenahna

    Halo, kuring yakin, kuring ngagaduhan hubungan 9 dinten Sateuacan aturan kuring, kuring turun dina tanggal 21 bulan ieu tapi coklat, janten hese sadidinten. Dina tanggal 22 sareng 23, kuring turun tina norma sareng 24 sareng 25, kuring turun coklat, naha kuring bakal hamil?

  50.   Andrea cenahna

    Halo, punten, kuring hoyong anjeun ngabantosan kuring dina waktos ieu, waktos abdi tanggal 6 Désémber 2017, kuring parantos kelamin tanpa ngurus diri dina 21 sareng 26 Désémber, dina 4 Januari 2018 kuring turun 2 dinten tapi sakedik pisan , getih siga pink abdi henteu terang tapi Béda pisan sareng aturan abdi sateuacana, x hiji waktos siga merthiolate, kuring henteu ngaraos nyeri, éta siga anu henteu menstruasi sabab kuring henteu ngaraos nanaon ..... . Kuring hoyong terang naha éta normal atanapi aya kamungkinan kakandungan.

  51.   kadal cenahna

    pantun,
    Wilujeng siang anu kajadian nyaéta kuring lungsur sakedik getih teras kuring henteu neraskeun bouncing Teu sangka waktos abdi sumping énjingna kuring ngagaduhan debit coklat lampu sareng éta pareum deui sareng ieu henteu pernah kajadian ka kuring sareng kuring henteu nyangka yén kuring hamil kusabab kuring henteu kantos ngurus diri sareng henteu hamil teu terang kunaon ieu kajantenan sareng kuring hampang nalika isuk-isuk nalika hudang haid kuring henteu teratur, période terakhir kuring dina 3 Désémber 2017

  52.   Melis cenahna

    Halo, kuring umur 13 taun, kuring gaduh batang anu kabeuleum, haid kuring sumping salami sadinten dina kaayaanana sareng bal sareng kuring teu ngarareunah lambung sapertos kabeuratan sareng kacapean nalika bobo dina tonggong kuring. Naha aranjeunna bakal ngabantosan kuring, jawaban

  53.   Enya cenahna

    Hai, abdi Naye, kaluar tina mamang, sigana kuring hamil, dada abdi nyeri, abdi parantos sapertos kieu salami opat dinten sareng aranjeunna ngabareuhan pisan, kuring sering ngalaman colic tapi kuat pisan sareng seueur bobo, tapi kuring masih kakurangan période kuring tanpa dalapan dinten, waktos abdi tanggal 26 Désémber sareng abad kuring yuswa 28 dinten sareng dina Januari 7 8 9 10 Abdi hubungan sareng pasangan kuring, punten bantosan abdi

  54.   ana cenahna

    Halo, wilujeng enjing, kuring gaduh mamang, waktos abdi lungsur tanggal 28 12 17 sareng dugi ka tanggal kuring kedah sumping dina tanggal 28 01 18 sareng dugi ka tanggal éta henteu acan turun, hartosna, kuring telat 9 dinten sareng dua dinten kamari kuring perhatoskeun nalika kuring mandi sareng nyeuseuh di ditu di bagian kuring kuring parantos perhatoskeun perdarahan sakedik dina ramo nalika kuring nyeuseuh ieu bakal nolmar Kuring ngantosan sababaraha dinten kanggo ngalakukeun tes batur tiasa ngabantosan kuring

  55.   ana cenahna

    Halo, wilujeng enjing, kuring gaduh patarosan naha kuring hamil, waktos abdi sumping dina 28-12-2017 sareng dina 28-01-2018, éta henteu acan lungsur, janten kuring telat 9 dinten tapi dua dinten ka pengker iraha Kuring mandi kuring merhatikeun yén kuring gaduh sakedik getih dina ramo nalika kuring nyeuseuh langkung kuring henteu noda bluemer ngan nalika kuring nempatkeun ramo pikeun nyeuseuh kuring bakal ngantosan dugi ka gaduh 15 dinten kanggo ngalakukeun tés, batur tiasa masihan kuring hiji jawaban

  56.   Marie cenahna

    Saminggu Kapungkur Kuring Ngaluarkeun getih Pikeun 4 Dinten Éta Cahaya Pink Ku Coklat Ngaluarkeun getih Anu Aneh Sareng Pisan Aneh Éta Teu Pernah Kajantenan Kuring Sateuacan Sareng Abdi Ngaraos Aneh Ku Nuasias Pungkur nyeri sirah sareng ngantunkeun nyeri haté tiasa ngabantosan kuring sieun. tina ngalakukeun éta tés kusabab sieun henteu

    1.    anita52 cenahna

      Caritakeun, naha anjeun hamil ??, hal anu sami anu sami kajadian sareng kuring sieun ku ujian ..

  57.   Cristina cenahna

    Hai, tingali naha anjeun tiasa ngabantosan kuring sakitar 25 dinten anu kuring henteu ngalaman haid, kuring nyandak dua tés kakandungan sareng kaluar négatip, abdi henteu terang naon anu kajantenan, kuring ngagaduhan hubungan kusabab urang milari orok sareng éta négatip négatip sareng kuring masih henteu ngagaduhan sénsus kuring ayeuna. 2 dinten kuring parantos pink patri ku strip sareng kuring nguping kuring gaduh quagle anu alit pisan sareng ayeuna kuring henteu miceun naon anu kajantenan kuring? hatur nuhun

  58.   ieu cenahna

    Konsultasi Kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki kuring dina 3 Maret, kalayan metode interupsi tapi anjeunna nyarios yén éta henteu kaluar sacara lengkep dina waktosna, kuring nyandak bagian mani anu saé dina hitungan detik sareng kuring nempatkeun kana heunceut abdi, jaman harita kuring nyaéta 18/02 sareng haid kuring kedah sumping dina 18/03 tapi kuring ngalaman noda getih coklat sedeng dinten ayeuna 14/03 sareng kuring ngaraos spasme dina rahim sareng beuteung. Abdi nyandak tes getih kamari sareng négatip, naon anu kuring lakukeun?

  59.   carleidys cenahna

    Naon anu lumangsung nyaéta kuring ngalakukeun hubungan séks sareng kabogoh kuring tanpa panyalindungan dina kaping 4 bulan ieu AND Dua minggu ka pengker kuring asa Pohara Lelah sareng kuring ngagaduhan periode normal hiji dinten Getih Kalayan Aliran sareng Sadayana anu hartosna Ngan ukur Sapoe

  60.   Paulina Melendez cenahna

    Nya, perkawis kuring henteu terang pisan kumaha upami kuring hamil atanapi naon anu kajantenan kuring, dinten Senén tanggal 18 kuring ngalaman kram anu kuat pisan sareng kuring nyangka yén masa kuring bakal datang pisan sareng henteu sapertos kitu, éta éta ngan ukur tempat sareng éta lumangsung sapoé Pikeun anu sanés, kuring angkat di dinten Salasa 19 sareng upami kuring ngaraos rada anéh ti saprak éta, panginten éta bakal datang deui ka kuring tapi henteu deui, maka kuring gaduh keraguan anu hébat, kuring teu acan angkat nyandak cikiih atanapi tés getih.

  61.   Adriana Perez cenahna

    Alus soré.
    Kuring gaduh hubungan sareng salaki tapi upami anjeunna nembus kuring, tapi éjakulasi di luar, naha aya kamungkinan kakandungan =?

  62.   Br cenahna

    Kuring kantos hubungan séks dina dinten Sabtu, Minggu, kuring seueul sareng utah engké dinten Salasa, getih sareng kaluar dinten Kemis, 10 dinten sanggeusna, kuring ngagaduhan bodas anu kentel leupas sareng kuring ngaraos kram dina bagian beuteung kuring upami ngarareunah .

  63.   pikasieuneun cenahna

    Halo, wilujeng siang, tingali dina waktos menstruasi kuring, waktosna kanggo kuring dina tanggal 22 Juli taun ayeuna tapi bakal nyandak kuring 4 dugi 5 dinten, tapi éta sanés masalahna, tapi kuring sareng pasangan kuring tanggal 7 saatos abdi. jaman, sareng dua dinten saterasna. tina hubungan seksual cairan coklat ngora mimiti datang ka kuring, henteu kandel, kuring hariwang naon sababna ieu datang ka kuring

  64.   Rodrigo cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring tanggal 8 bulan ieu, jam 16:XNUMX sonten anjeunna nyerna pil darurat
    Anjeun kedah gering dina tanggal 24 bulan ieu tapi dinten anjeun gaduh perdarahan sapertos haid
    Éta tiasa kajantenan?

  65.   rvs cenahna

    Kuring gaduh implanon kuring kedah ngaleungitkeun dina 20 dinten, tapi dinten kamari kuring seueul sareng wengi kamari basa kuring kiih sareng kuring ngaluarkeun kertas aya sababaraha titik getih, énjing-énjing hal anu sami kajadian deui, tapi éta sanés tanggal dimana kuring kedah nurunkeun haid, naha kuring tiasa hamil?

  66.   Roxana cenahna

    Halo, kuring hoyong anjeun naroskeun patarosan!
    Dina dinten ka 7 nyandak énjing saatos pil. Kuring nyandak éta sateuacan 12 jam saatos sanggama (kuring nyandak éta salaku pancegahan langkung ti nanaon sabab éta hitungan detik yén urang ngalakukeun éta tanpa panangtayungan) sual anu saatos 6 dinten kuring getihan ngeunaan 6 dinten. Abdi hoyong terang naha éta kusabab pélna ditetepkeun, atanapi waktos éta payun ti kuring saprak kuring dina satengah mimiti siklus menstruasi atanapi kusabab kuring hamil.

  67.   pamela zhizin cenahna

    Kuring kantos hubungan intim dina dinten terakhir dina haid kuring, dinten haid kuring, éta normal pikeun kuring tapi ku dua dinten deui, mm ayeuna sirah kuring nyeri, kuring pusing, kuring capé pisan.
    Kuring nyandak tés pikeun minyak sareng éta positip, aya kamungkinan kuring hamil

  68.   pamela zhizin cenahna

    Tingali bantosan kuring upami kuring ngagaduhan hubungan salami 3 menit penetrasi ubo salami 2 kali sasih sumping 6 dinten tapi ayeuna kuring asa pusing
    ku nyeri sirah sareng kacapean kuring tiasa reuneuh
    Atanapi naon

  69.   florence kuhn cenahna

    Halo, kuring béjakeun ka anjeun: ami kuring ngagaduhan cairan transparan sareng dada kuring nyeri sareng kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring sareng kuring ngarasa teu ngarareunah dina jero heunceut. Naha éta kuring hamil atanapi bakal kaserang haid kuring?

  70.   jaqueline cenahna

    Halo, wilujeng siang, kuring Jaqueline sareng kuring ngagaduhan implan tapi kuring parantos yuswa 1 taun anu période kuring henteu dugi sareng kuring nyeri pisan dina beuteung kuring sareng kuring bakal ngompol tapi emih abdi jelas tapi kuring ngagaduhan getih pink saeutik. ieu ngajantenkeun kuring anéh

  71.   Rocio cenahna

    Kuring ngagaduhan masa kuring dina tanggal 27 Agustus 2018 sareng kaping 31 kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring teras kuring gaduh deui tanggal 9 sareng 10 Séptémber dinten ayeuna kuring ngaraos 25 Séptémber 2018 datang ka kuring salaku jaman kuring tapi mimitina éta poék sareng ayeuna éta langkung beureum atanapi kuring tiasa hamil

  72.   Eni cenahna

    Halo, wilujeng siang, kuring kantos ngayakeun hubungan séks anu teu dijagaan bulan kamari tanggal 27 sareng waktos abdi sumping bulan ieu, 5 dinten deui, éta henteu seueur pisan sareng kuring pusing, nyeri sareng nyeri langkung keuheul, mungkin kuring hamil

  73.   MARIA OCHOA cenahna

    Hello!
    Wilujeng énjing, période terakhir kuring nyaéta dina tanggal 4 Agustus sareng lumangsung 6 dinten sakumaha biasana dina masa-masa kuring, kuring ngagaduhan hubungan dina tanggal 20 Agustus tanpa aya perlindungan sareng pasangan kuring. Kuring parantos ngadalikeun siklus kuring nganggo aplikasi anu ngabantosan kuring nalika dinten subur kuring, ngan ukur kadang-kadang waktos abdi 30 atanapi 32 dinten. Kuring gaduh waktos reureuh 6 dinten sareng kuring turun ngan 3 dinten dina bulan Séptember perdarahanana sakedik, kuring henteu gaduh gumpalan atanapi nyeri kolik, tapi kuring ngagaduhan gejala kakandungan sareng kuring parantos mendingan garis dina bagian bujal nuju bagian intim kuring beuki poek. Kuring miharep anjeun tiasa ngadukung kuring punten.

  74.   Claudia cenahna

    Abdi lami 42 taun sareng kuring ngagaduhan waktos kuring dina 5 Séptémber Abdi ngagaduhan hubungan dina dinten-dinten kuring sareng dina dinten 6 kuring ngamimitian waktos kuring tapi ngan ukur ditahan tilu dinten sareng dicabut naon hartosna kuring ngarepkeun sareng ngabantosan abdi Hatur nuhun nelepon kuring ngaku

  75.   alejandra cenahna

    Halo!
    Kuring gaduh hubungan séks tanpa lindung sahenteuna sataun sareng kabogoh kuring, masa kuring parantos reureuh salami 12 dinten sareng kirang langkung tilu dinten sareng kuring ngalaman kram hampang, dinten ayeuna kuring turun kuring ngalir pink ... kuring bingung kusabab 4 dinten kamari kuring latihan tes kakandungan sareng éta négatip, ogé kuring ngagaduhan inféksi kemih saminggu katukang, kuring hoyong terang upami gejala ieu kusabab inféksi atanapi kedah nyandak tés kakandungan anu sanés?
    Mugi anjeun tiasa ngabantosan kuring sieun pisan .. hatur nuhun

  76.   Maria Camila cenahna

    Héi anu di dinya..
    Abdi peryogi bantosan mendesak ... anu kajadian nyaéta sakitar sataun kuring hubungan sareng kabogoh tanpa perlindungan sareng masa abdi angger, tapi bulan ieu kuring parantos 12 dinten telat salami periode. sareng tilu dinten ka pengker kuring gaduh colic hampang sareng dinten ayeuna kuring gaduh hégar warna pink. Tétéla yén tilu dinten ka pengker kuring nyandak tés kakandungan sareng kaluar négatip .. sareng ogé saminggu katukang kuring gaduh inféksi kemih. Hoyong terang naha gejala anu kuring hadirkeun kusabab inféksi atanapi kedah nyandak kakandungan anu sanés tés?
    Kuring hariwang pisan ... hatur nuhun kana kolaborasi anjeun.

  77.   ros cenahna

    Halo; Abdi hoyong anjeun ngabantosan kuring, waktos abdi kedah sumping dina 18/09, tapi dina 14/09 kuring ngagaduhan titik coklat sareng dinten énjingna garis kaluarna pink. Abdi nyandak tés reuneuh getih dina 18/09 (anu dintenna kuring ngagaduhan haid), sareng kaluar négatip, tetep moal nyandung?

  78.   Hayquin cenahna

    Halo, période terakhir kuring bulan kamari nyaéta tanggal 28 Séptémber éta lumangsung 5 dinten sareng siklus haid kuring sakitar 27 dinten numutkeun kalénder kuring dinten subur kuring sakitar 6 ka 13 Oktober atanapi 15 Oktober, kuring ngagaduhan hubungan anu ngajaga dina saminggu éta, tapi kuring ogé ngagaduhan hubungan anu teu dijaga sareng éta dina tanggal 12 kalayan hubungan anu kaganggu, kuring kedah ngagaduhan masa abdi dina 26 Oktober, Jumaah tapi kuring ngagaduhan tanggal 28 ku seueur nyeri uterus sareng perdarahan sakedik, masa abdi henteu seueur, sareng ieu kadua kalina anu kajantenan kuring ti saprak kuring lirén nganggo suntikan sabulan sakali kira-kira 7 bulan ka pengker. Kuring henteu ngalakukeun tés reuneuh, kuring henteu ngagaduhan gejala kakandungan tapi upami kuring sering ngompol .. yuswa 44 taun na pendarahan kuring henteu keukeuh pisan. Kuring ngantosan waleran anjeun, hatur nuhun.

  79.   AGAMA cenahna

    Kuring gaduh patarosan bulan kamari 9 Oktober, kuring kedah nurunkeun periode kuring, kuring pasti, tapi éta ditunda 7 dinten sareng kuring turun, dinten ayeuna abdi 18 Nopémber sareng 2 dinten telat tapi kuring lemes pisan, henteu aya pikir naon , bantosan kuring ningali. Naon anu kuring tiasa lakukeun

  80.   Gladysmar cenahna

    Wilujeng énjing mugia anjeun tiasa ngabantosan kuring. Kuring kantos hubungan sareng salaki tanpa panangtayungan .. Kuring henteu terang dinten anu mana kuring subur tapi kanyataanna nyaéta 13 dinten ka pengker kuring réngsé haid sareng kuring noda anu hampang ku nyeri beuteung leutik salami 2 dinten. Saur kuring henteu teratur sabab haid kuring sering dugi di akhir bulan atanapi dinten pertama bulan ... éta bakal hamil ..

  81.   Erii cenahna

    Halo, wilujeng siang !! Abdi gaduh mamang!
    Mangsa kuring dimimitian dina 11/11 sareng réngsé dina 17/11, ti 17/11 dugi ka 06/01/19 Abdi gaduh hubungan séks, sareng kuring kedah ningali 11 datang saban bulan, sareng éta sumping sapoé sateuacanna, hartosna abdi Tanggal 10/01 ,,, kuring ngamimitian titik pinkish sareng nyeri dina rahim, hal anu henteu pernah kajantenan kuring, sareng kumaha anéhna ngan ukur 4 dinten, sareng dina kuring hal anu normal anu haid kuring lilana nyaéta ti 6 dugi ka 7 dinten, saparantos réngsé, kuring ngagaduhan aliran anu semu coklat, sareng ayeuna kuring nyeri sirah sareng dinten ayeuna kuring pusing ... naha kuring hamil? aya anu ngabantosan abdi ??

  82.   Mary cenahna

    Alus kuring sok hubungan sareng salaki tanpa ngurus kami .. dina Januari kuring turun tina waktos dina 2 Januari sareng urang gaduh hubungan saatos kuring angkat sareng sababaraha dinten deui. sareng dinten anu terakhir nyaéta 30 Januari sareng dina 2 Pébruari menstruasi kuring turun tapi kuring ngan ukur getihan dina dinten kahiji kirang langkung getih sareng dina dinten ka 2 henteu seueur sareng dina dinten ka 3 kuring henteu pisan ngaluarkeun getih .. sareng éta jarang kusabab kuring sok ngaluarkeun getih 4 oh 5 dinten pisan ... éta bakal tiasa hamil mantuan kuring

  83.   sawah mariana cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah, kuring gaduh hubungan séks tilu kali diselang ku salaki kuring sareng kuring noda getih tapi kuring ngan ukur noda kana waktos-waktos na sareng kuring henteu noda deui sareng masa kuring kedah datang ka kuring akhir Januari sareng dugi ka ayeuna acan datang ka kuring naon posivilidad atanapi persentase aya Naha anjeunna hamil atanapi henteu? Abdi ngahargaan réspon anu langsung anjeun, punten hatur nuhun

  84.   Maria cenahna

    Halo, dinten anu saé, éta kajantenan kuring tanggal 7 Pébruari, kuring ngagaduhan héd pink pikeun ngan hiji dinten ...

  85.   Silvia cenahna

    Halo Abdi umur 46 taun sareng kuring hoyong naroskeun hoyong reuneuh Kuring henteu ngurus diri salaki kuring umur sami sareng kuring sareng urang gaduh 4 murangkalih anu bungsu yuswa 12 taun sareng abdi hoyong pisan anak anu sanés sareng kuring henteu nyandung patarosan kuring tiasa nyandung hatur nuhun

  86.   eyleen cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, période terakhir kuring nyaéta dina 5 April sareng dina 25 April kuring ngamimitian sareng hégar pink saatos sababaraha dinten sareng kuring gaduh hubungan séks sapertos dugi ka indit sareng kuring tuang kalayan nyeri kolik dugi ka ayeuna kuring gaduh masa abdi Henteu low Abdi telat 10 dinten nalika telat 4 dinten kuring nyandak tes sareng kaluar négatip tapi kuring henteu terang naha kuring hamil atanapi kuring henteu pisan gugup. Batur tiasa ngabantosan kuring. Sareng dua bulan ka pengker kami henteu ngurus diri.

  87.   iris cenahna

    Halo, kuring gaduh sababaraha gejala, kacapean, nyeri sirah, tonggong, debit bodas dina beuteung, kuring ngalakukeun dua tés tés sareng aranjeunna kaluar négatip 16 dinten telat, kuring ngarencanakeun suntikan bulanan, ulah gagal dina éta, tiasa anjeun pasihan abdi nasihat.

  88.   marieta cenahna

    halo wilujeng wengi, bisi kuring inseminasi buatan, dua dinten sateuacan ngalakukeun tes kakandungan kuring ngalaman debit pink Salasa, Rebo sareng Kemis tapi sanés waktos normal kuring teu ngeusian atanapi serbet saniter dokter ningali kuring sareng ngawartoskeun kuring éndométrium Tes kakandungan anu kandel tapi négatip, éta bakal seueur pisan hormon anu ngarobih haid kuring sareng anu hampang sareng pink.

  89.   lilibeth cenahna

    Halo ,
    mamang kuring ngalaman hubungan anu teu dijagaan saatos éta kuring mésér pél énjing-énjing dina sababaraha dinten kuring ngalaman pendarahan sakedik teras kuring hubungan intim deui tapi henteu turun tilu minggu tapi kuring gaduh kram menstruasi, aya kamungkinan hamil sareng iraha alus pikeun nyandak tés?

  90.   Oscar Andean cenahna

    Halo, wilujeng wengi pamajikan kuring kedah kéngingkeun waktosna dina 22 Oktober sareng teu aya nanaon tapi tanggal 23 kuring ngan ukur noda, urang ngantosan 15 sareng abdi nyandak anjeunna ka dokter, sadaya ujian parantos réngsé sareng sadayana berjalan saé saatos kuring nitah anjeunna dilakukeun Tés kakandungan sareng kaluar négatip, sareng upami teras-terasan sapertos kitu, antosan dugi ka 22 Nopémber ti waktos ka waktos anjeunna ngagaduhan kahoyong utah, sareng ngan sakali anjeunna utah hamil atanapi kuring henteu ngantosan waleran Hatur nuhun anjeun

  91.   Sarahi cenahna

    Hai dinten anu saé
    abdi peryogi bantosan

    Dina Oktober kuring gaduh hubungan séks sareng kuring henteu ngurus diri, tapi minggu kamari kuring réngsé période kadua tapi kuring seueul pikeun opat dinten

  92.   Patricia cenahna

    halo wilujeng siang abdi nginum obat kontrasépsi
    sareng kuring ujug-ujug lirén sareng hubungan anu teu dijagaan sakitar saminggu jelas jaman abdi langkung caket 10 dinten payun ti kuring tapi ngan ukur 2 dinten pendarahan éta coklat sareng getih anu poék pisan ... saatos éta, tilu dinten saatos réngsé haid kuring mimiti noda coklat deui sababaraha dinten sareng kuring gaduh colic anu sengit pisan sareng kuring tetep noda coklat tapi sakedik pisan ... naha kuring tiasa hamil?

  93.   Charlotte cenahna

    Hai, kuring parantos hubungan séks dina bulan Pébruari tapi urang silih jaga dina Maret waktos abdi parantos robih sareng di April ogé, tapi ayeuna kuring kedah turun dina 3 Mei, kami umur 12 sareng masih henteu salah, aya anu tiasa nyarios ka kuring

  94.   nancy cenahna

    Kuring yuswa 45 taun kuring henteu terang naha éta bakal ménopause atanapi naha kuring hamil kuring parantos 2 bulan yén kuring ngagaduhan mestruasi anu aneh pisan bulan kamari kuring ngagaduhan getih hideung salami 2 dinten éta lumangsung kuring sareng dina bulan ieu Kami, kuring gaduh getih enteng sapertos cai sareng getih sareng tahan 2 dinten Naon sababna, karesep? Sakapeung kuring ngarasa seueul sareng nyeri dina suku, asa aya jahitan dina bagian tina vulva di jero sareng sirah kuring nyeri. Punten, kuring kedah terang naon anu lumangsung. Hatur nuhun.

  95.   Susana cenahna

    Halo, kuring hoyong naros. Kuring kantos hubungan sareng kabogoh teu dijagaan saminggu saminggu sateuacan masa kuring turun. Sapertos dina dinten katilu saatos sanggama kuring mimiti getihan sapertos coklat sareng nyeri sakedik dina beuteung, ayeuna kuring dina dinten 6 sareng kuring teraskeun anu sami: bintik-bintik sakedik sareng nyeri sakedik. Abdi ngagaduhan masalah ovarium polikistik. Naha anjeun tiasa reuneuh?

  96.   Yanelia cenahna

    Hai, abdi tiasa naroskeun patarosan? Punten, kuring terang yén anjeun ngecas pangaweruh anjeun, tapi tiasa anjeun ngabantosan kuring dina hiji hal… punten… Anu kajantenan nyaéta kuring gaduh hubungan anu teu dijagi 2 dinten saatos haid kuring réngsé, sareng saatos sababaraha jam hubunganana kuring nginum pil éta. isuk-isuk saatos Escapel, sareng 5 atanapi 4 dinten saatos nyandak éta, kuring mimiti ngagaduhan perdarahan anu lumangsung sakitar 4 dugi ka dinten 5. Sareng hiji hal anu terakhir, siklus kuring unggal 25 atanapi 28 dinten sareng kami dina dinten 32 sareng éta henteu musna. turun jeung sékrési abdi caian.Naon kamungkinan kakandungan?

  97.   Yanelia cenahna

    Hai, abdi tiasa naroskeun patarosan? Anu kajantenan nyaéta kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijagi 2 dinten saatos période kuring réngsé, sareng saatos sababaraha jam hubunganana kuring nyandak pil Escapel énjing-énjing, sareng 5 atanapi 4 dinten saatos nyandak éta, kuring mimiti ngalaman perdarahan anu lumangsung sakitar 4 ka poé 5. Sareng hiji hal anu terakhir, siklus abdi unggal 25 atanapi 28 dinten sareng kami dina dinten 32 sareng éta henteu surut sareng kaluaran abdi caian.Naon kamungkinan kakandungan?
    hatur nuhun

  98.   Johana cenahna

    Halo, abdi peryogi bantosan anjeun, kuring badé sumping dina tanggal 17 bulan ieu teras kuring henteu sumping sateuacan tanggal anu kuring badé sumping, dada kuring nyeri tapi henteu aya anu nembongan nalika giliran kuring sareng kuring ogé masih ngantosan teras anu parah tina Sagala nyaéta dinten sateuacan waktos abdi badé sumping kuring mimiti ngaraos Maríada sareng seueur nyeri sirah kuring masih teras-terasan sapertos kieu ku pusing sareng nyeri sirah sareng seueur debit bodas sareng ti waktos ka waktos éta masihan kuring resep seueul tapi kuring ngagaduhan kakandungan tés sareng kuring janten négatip sabab bakal sareng bakal yén kuring hamil sareng ayeuna colic dimimitian deui kuring parantos gaduh budak awéwé sareng bakal janten kakandungan anu kadua upami kuring bakal, kumaha anjeun pikir kuring mah oh henteu

  99.   Stephanie cenahna

    Halo, kuring nyobian hubungan intim tapi anggota lalaki éta henteu lebet sareng éta masihan kuring nyeri anu pikareueuseun, sareng kuring panasaran naha éta tiasa ngajantenkeun abdi hamil, ogé kuring dina dinten-dinten kuring henteu ngagaduhan masa kuring tapi henteu datang handap sareng anu hariwang kuring sakedik Naha anjeun ngabantosan mangga sareng kuring bakal ngahargaan kana éta

  100.   Macarena cenahna

    Halo, kuring gaduh 3 murangkalih sareng kuring dioperasi tapi ayeuna masa abdi teu datang sasasih satengah katukang sareng nyeri sareng kuring angkat ka bank kuring ngabersihkeun éta sareng éta warna pink sareng kuring henteu tiasa turun deui kuring tiasa hamil

  101.   Lampu vera cenahna

    Halo, bulan kamari kuring masihan haid kuring dua kali sareng kuring seueur seueul, nyeri sirah sareng nyeri panggul, sareng kuring kedah sumping waktos abdi dina 10 sareng kuring sumping dina tanggal 27 normal

  102.   Katherin hernandez cenahna

    Halo, période terakhir kuring nyaéta 18 Séptémber, kuring telat 14 dinten sareng kuring noda warna pink tapi saeutik pisan sareng bau na bau. Pinggang kuring ogé nyeri Abdi hoyong terang perkawis naon .. Kuring teu ngagaduhan gejala payudara abdi henteu raoseun deui

  103.   Blanche cenahna

    Kuring parantos ngalakukeun hubungan séks sareng pasangan kuring sababaraha bulan, sareng salami 1 minggu kuring ngamimitian nyeri panggul sareng teu ngarareunah payu, kuring dikaitkeun sareng masa kuring, sareng éta turun 2 dinten sateuacan (nalika biasana biasana 2-3 dinten engké tibatan anu diarepkeun ) sareng aranjeunna ngan ukur tetes tapi ku nyeri pikareueuseun sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun ...

  104.   Blanche cenahna

    Halo, kuring parantos hubungan séks sareng pasangan kuring sareng panangtayungan 2 bulan ka pengker sareng sering waktos abdi hadir tapi dina jumlah anu alit sapertos anu biasa pikeun kuring, nanging 1 minggu ka pengker nyeri panggul anu kuat mimiti ogé dina dada, kuring pakait sareng haid kuring mangkaning, kumaha kuring mimiti ngaluarkeun getih 2 dinten langkung ti payun (sareng kuring biasana getihan 2-3 dinten saatos dijadwalkeun) sareng aranjeunna ngan ukur tetes gelap, éta ngan ukur nalika badé ka kamar mandi anu katingali sareng dina pad feminin aranjeunna boro katingali Anjeun perhatikeun, kuring hariwang sabab nyeri pikasieuneun sareng pikasieuneun.

  105.   Taty cenahna

    Halo abdi 16 dinten telat dugi ka dinten ka-15 kuring ngalaman kaluarna warna pink sareng coklat tapi éta ngan ukur sababaraha jam sareng aliran na minimal

  106.   Taty cenahna

    Halo abdi 16 dinten telat dugi ka dinten ka-15 kuring ngalaman kaluarna warna pink sareng coklat tapi éta ngan ukur sababaraha jam sareng aliran na minimal

  107.   bapa cenahna

    Kuring rencanakeun suntikan bulanan dua taun ka pengker, masa kuring saprak éta rutin pisan sareng tanggal 13 éta kedahna sumping sapertos biasana, tapi éta henteu kajantenan tapi kuring ngalaman nyeri sapertos keram sanaos tanpa spotting

  108.   laut laut luhur nayeisis cenahna

    Hai
    Kuring pernah ngayakeun hubungan anu teu dijagaan sababaraha kali dina sababaraha dinten anu béda ti 26 Désémber ka payun sareng kuring éjakulasi unggal waktos, kuring milarian orok, tapi dina 04 Januari kuring ngagaduhan pangaluaran sareng hal anu pink pisan nalika kuring meresihan diri. Ti dinya kuring gaduh colic hampang, nyeri sirah sering, teu ngarareunah sareng kalemahan, males pisan ngalakukeun hal tapi kuring ngagaduhan ovarium polikistik ... kuring henteu terang naha kuring tiasa hamil, ogé période abdi henteu turun.

  109.   Maria cenahna

    Tanggal 3 Januari kuring ngalakukeun hubungan séks sareng perlindungan (kondom) sareng tanggal 4 Januari kuring nyandak pél énjingna, dina tanggal 10 Januari kuring ngayakeun hubungan sareng panyalindungan (kondom) deui sareng dina 11 Januari kuring nyandak pél énjingna deui, Dina 14 sareng 15, getih datang ka kuring dibarengan ku kram, sareng tanggal 16 sakedik tapi coklat, tanpa kram, tanggal 14 kuring angkat suntikan kontraséptip 1 bulan, saatos éta kuring ngalaman nyeri sirah sareng sakedik lieur tapi peuting, panasaran naha aya kasempetan hamil upami kondomna gagal

  110.   Mabel Suarez cenahna

    Halo, kuring béjakeun yén ti bulan Désémber 2020 haid terakhir kuring lumangsung 16 dinten nunjukkeun ilustrasi kuring jarang pendarahan anu paling jelas sareng dugi ka dinten ayeuna 26 Pébruari 2021 kuring henteu nampi téks sareng kaluar négatip kuring ngagaduhan hubungan ampir unggal dinten sareng gejala kuring utah isuk-isuk sareng siang sareng sababaraha kadaharan aranjeunna nyababkeun kuring utah pedang handap kuring nyeri sareng kuring parantos aya dina beuteung luhur kuring sakitar 3 bulan, sinus bulusy kuring henteu nganyenyeri kuring kuring sering ngompol sareng teras sareng gaduh 2 putra salah sahiji yuswa 29 taun sareng anu sanés 27 yuswa abdi yuswa 48 taun nembé ngancik dina bulan Désémber 2020 Kuring janji sareng dokter kuring pikeun mariksa kuring

  111.   Cynthia cenahna

    Halo!! Mangsa kuring kedah sumping dina 22 Pébruari. Dinten ayeuna tanggal 5 Maret sareng anjeunna henteu sumping. Aranjeunna telat 11 dinten. Kuring teu ngagaduhan gejala, seueul, pusing. Kuring ngan ukur ngaraos nyeri siga anu ngantosan sumping. Teu karaos lapar pisan sareng teu gaduh beuteung. Dada kuring nyeri pisan. Anjeun hamil ??

  112.   Giseth cenahna

    Saha anu tiasa ngabantosan kuring dina Maret 22,23,24,25,26, 2021 éta normal pikeun kuring sareng kuring henteu hubungan anu dijagaan tapi waktos-waktos di bulan éta kuring henteu éjakulasi di jero, bulan kamari tanggal 18 April kuring ngalaman hubungan anu teu dijagaan sareng tétéla Leres, kuring éjakulasi di jero tapi énjingna waktos lemes sumping sareng ayeuna di bulan Mei ieu henteu dugi sareng 7 dinten sateuacan akhir bulan hartosna abdi tanggal 25 Méi kuring kaluarna hégar sakedap sareng parantos na kuring gaduh nyeri dina kahirupan kuring tilu meureun kuring hamil

  113.   Yaya cenahna

    Halo, kuring rada lieur ningali kuring nyandak pil KB sareng parantos hubungan sareng salaki kuring, anjeunna henteu ngurus dirina, tapi hal normalna sok béak sareng ogé, teu kedah lami, carita dina Salasa I kapaksa nurunkeun haid kuring, tapi kuring henteu ngatur Upami henteu, éta sapertos bintik coklat anu leutik pisan sareng kamari Rebo ngan ukur titik beureum lampu sareng kuring henteu ningali anu sanés, naha mungkin kuring hamil? Punten bantosan