Tim redaksi

Mothers Today mangrupikeun halaman wéb Internét AB sareng urang ngalaksanakeunnana kalayan raos pisan, nyarios ka sadaya kolot atanapi jalma anu aya hubunganana sareng dunya barudak sareng nonoman anu hoyong mendakan inpormasi ngeunaan kaibuan, kaakalan, ka kolot, pendidikan, psikologi anak, kaséhatan budak, karajinan , resep kanggo murangkalih, pedoman pendidikan, tips kanggo sepuh, kiat kanggo guru ... Pamustunganana, kami didaptarkeun pikeun nganalisis inpormasi anu paling penting anu dipikahoyong ku kolot saha waé, atanapi saha waé anu ngagaduhan murangkalih atanapi nonoman anu ngurus, éta tiasa pikaresepeun. Kami ogé nyarioskeun kulawarga, émosina, sakola, panasaran sareng seueur deui.

Tim panulis diwangun ku jalma-jalma anu, dina hiji cara atanapi cara anu sanés, nyambung ka dunya pendidikan sareng kaibuan. Husus dina nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan ngasuh murangkalih anjeun. Eusi anu kami nawiskeun kualitas luhur sahingga anjeun gaduh inpormasi anu pangsaéna pikeun anjeun. Upami anjeun hoyong terang naon anu tiasa urang ngobrol sareng anjeun, buka halaman kami bagian!

El Tim redaksi Madres Hoy Éta diwangun ku éditor ieu:

Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim panulis Ibu-ibu Dinten, eusian formulir ieu.

Koordinator

    Éditor

    • Tony Torres

      Kolot mangrupikeun dunya anu pikagumbiraeun, pinuh ku tangtangan anu tiasa neken kadang-kadang. Kabogoh ka murangkalih teu aya watesna, tapi éta henteu salawasna cekap pikeun méréskeun masalah sadidinten. Kapendak dina kulit kuring sorangan ngarah kuring nalungtik langkung seueur ngeunaan keibuan sareng parenting anu hormat. Bagikeun diajar kuring, ditambihkeun kana karep kuring pikeun nyerat, parantos janten cara hirup kuring. Kuring Toñy sareng kuring ngiringan anjeun dina dunya anu pikaresepeun anu disebut indung. .

    • Alicia tomero

      Kami Alicia, resep pisan ka indung kuring sareng masak. Abdi resep ngadangukeun murangkalih sareng mikaresep sagala kamekaranana, sabab éta panasaran ngeunaan aranjeunna parantos masihan kuring mampuh nyerat sakur naséhat anu tiasa dipasihkeun salaku indung.

    • Maria Jose Almiron

      Nami abdi María José, kuring cicing di Argéntina, sareng kuring ngagaduhan gelar dina Komunikasi tapi anu pangpayunna indung tina dua murangkalih anu ngajantenkeun hirup abdi langkung warna-warni. Kuring resep pisan barudak sareng éta sababna kuring ogé guru janten janten barudak ieu gampang sareng pikaresepeun pikeun kuring. Abdi resep ngirimkeun, ngajar, diajar sareng ngupingkeun. Utamana lamun ngeunaan barudak. Tangtosna, ogé nyerat sapertos kieu nyaéta di dieu kuring nambihan pulpén kanggo saha waé anu hoyong maca kuring.

    • Susana godoy

      Gelar dina Bahasa Inggris Filologi, resep basa, musik anu hadé sareng teras sareng panggilan salaku guru. Sanaos profési ieu tiasa digabungkeun sareng nyerat eusi sareng khususna sareng indung. Dunya anu urang pelajari, rasakeun sareng mendakan unggal dinten sasarengan sareng barudak alit urang, janten rusak di dieu.

    • Mari carmen

      Halo! Abdi resep nyerat sareng kuring sumanget, ku padamelan sareng latihan, kreativitas sareng ngajar, dua aspek dimana ibu-ibu diajar ngadamel jam tangan sahingga janten ahli anu leres pikeun murangkalihna.

    • Miriam Guasch

      Apoteker lulusan taun 2009 ti Universitas Barcelona (UB). Ti saprak éta kuring museurkeun karir kuring pikeun ngamangpaatkeun pepelakan alami sareng kimia tradisional. I am a lover barudak, sato jeung alam.

    Tilas éditor

    • Maria Jose Roldan

      Indung, pedagog terapi, psychopedagog sareng sumanget ngeunaan nyerat sareng komunikasi. Barudak kuring ngajar kuring janten jalma anu langkung saé sareng ningali dunya ku cara anu béda, hatur nuhun ka aranjeunna kuring masih diajar terus ... Indung ngarobih kahirupan kuring, panginten langkung capé tapi sok langkung bahagia.

    • Ana L.

      Halo, kuring nyerat ngeunaan hampir mata pelajaran naon sabab kuring henteu tiasa ngalakukeun anu sanés. Penyebaran ideu, nilai sareng inpormasi sigana penting pikeun kuring. Utamana masalah pendidikan, diatur atanapi henteu, sareng latihan pikeun murangkalih sareng nonoman sigana pikaresepeun pisan pikeun kuring.

    • Martha Castelos

      Psikolog gairah ngeunaan Kecerdasan Émosional sareng pamekaran pribadi. Kuring resep ngalakukeun sagala kamungkinan supaya barudak sareng sepuhna ogé séhat, sareng anu paling penting: bagja, sabab teu aya anu langkung saé tibatan ningali kulawarga anu ngahiji.

    • Sergio Gallego

      Kuring bapa dua barudak anu saé sareng kuring resep sagala hal anu aya hubunganana sareng pedagogi sareng pendidikan. Tiasa nyerat dina Ibu dinten ayeuna ngabantosan kuring ngalirkeun sagala hal anu kuring parantos pelajari salami mangtaun-taun salaku bapa sareng salaki kulawarga anu luhung.

    • Macarena

      14 satengah taun ka pengker kuring pendak sareng guru hébat kuring, dua taun ka pengker jalma anu hirup dugi ka namina (Sofia) sumping ka dunya; Aranjeunna henteu siga barudak impian kuring sabab aranjeunna langkung saé ... kuring hoyong pisan nyarioskeun hal-hal ngeunaan naon anu kuring pelajari ... sareng pikeun anjeun carioskeun.

    • Ana M. Longo

      Kuring lahir di Bonn (Jérman) taun 1984 sareng abdi putri ti Galicia sareng kolot imigran. Barudak parantos kantos janten sareng janten rujukan dina kahirupan kuring; Nyatana, kuring diajar Sarjana Pedagogi sabab kuring terang, ti saprak alit, padamelan kuring kedah aya hubunganana sareng aranjeunna, sareng kuring kantos janten pangasuh budak sareng guru swasta dina sababaraha waktos. Abdi resep naon anu kuring lakukeun, sareng kuring miharep éta kagambar dina tulisan kuring.

    • Jasmin bunzendahl

      Kami indung dua murangkalih anu ku kuring diajar sareng tumuh unggal dinten. Salian ti janten indung, anu mangrupikeun "gelar" anu kuring paling reueus, kuring gaduh Sarjana Biologi, Téhnik Gizi sareng Diététik sareng Doula. Abdi resep diajar sareng nalungtik sagala rupa anu aya hubunganana sareng kaibuan sareng parenting. Ayeuna kuring ngahijikeun padamelan kuring di apoték sareng kursus sareng bengkel anu kuring ajar dina sababaraha topik anu aya hubunganana sareng kaibuan.

    • Iris Gamen

      Kaasih nu dirasakeun ka budak leutik di imah téh teu kaitung. Nulis ngeunaan petualangan anyar anu dialaman ku janten kolot mangrupikeun pangalaman diajar pikeun anjeun sareng kuring.

    • Nati garcia

      Abdi bidan, indung sareng kuring parantos lami nyerat blog. Kuring resep pisan kana sagala hal anu aya hubunganana sareng kaibuan, didikan sareng tumuh pribadi awéwé. Ngan ku urang terang pisan urang tiasa mutuskeun naon anu pangsaéna pikeun urang sareng kulawarga.

    • Gambar placeholder Maria Madroñal

      Indung cahaya anu mereun, pedagog kahareup, tukang ngahias téknis, panulis abadi dina kalangkang, pengrajin, vokalis sareng komposer, magang tina sagala rupa, guru teu nanaon. Cinta sareng pendidikan, musik sareng kahirupan sacara umum. Positivist sacara ekstremis, sadayana ngagaduhan sisi anu saé sareng upami henteu, kuring bakal tanggung jawab nyiptakeunana. Gigireun budak leutik kuring, sadayana langkung saderhana.

    • Valeria sabater

      Abdi psikolog sareng panulis, karep kuring nyerat sareng murangkalih. Kuring ngabantosan aranjeunna pikeun ningkatkeun kamampuan dasarna, pikeun ngahijikeun kana dunya anu rumit ieu supados aranjeunna diajar bagja sareng mandiri. Gawe sareng aranjeunna mangrupakeun petualangan anu saé anu henteu pernah bérés.

    • Yasmina Martinez

      Indung dina prakték, YouTuber sakapeung sareng Téknik Laboratorium Superior. Kuring minuhan impian kuring janten indung ngora, unggal dinten mangrupikeun petualangan énggal, sareng kuring henteu ngarobih waé! Abdi hoyong diinpormasi ngeunaan sadaya masalah ayeuna ngeunaan didik barudak alit urang sareng ngabagi naon anu kuring pelajari sareng anjeun sadayana. Kuring yakin pisan yén barudak ayeuna tiasa ngarobih masa depan Bumi urang.

    • Martha Crespo

      Halo! Kami sosiologis sareng sumanget ngeunaan murangkalih. Kuring ngadamel pidéo ngeunaan cocooan anu paling dipikaresep ku barudak leutik di bumi. Salaku tambahan pikeun ngahibur pikeun aranjeunna, aranjeunna bakal tiasa kéngingkeun ilmu anu bakal ngabantosan aranjeunna dina prosés pendidikan sareng sosialisasi, diajar hubungan sareng kulawarga sareng lingkunganana dina cara anu séhat sareng bahagia.

    • Ale Jiménez

      Nami abdi Ale sareng abdi Pendidik PAUD. Abdi henteu acan indung, sanaos kapayunna kuring hoyong janten indung ti saprak kuring bogoh ka murangkalih. Kuring ogé resep pisan kana dunya masak, karajinan sareng ngagambar, éta sabab kuring yakin yén kuring tiasa ngabantosan anjeun pisan ku pendidikan barudak anjeun.

    • Montse Armengol

      Ibu reueus ku budak lalaki dina nonomanna. Cinta sareng kahirupan sareng alam. Pecinta literatur, fotografi sareng jogét ti saprak budak. Ngajar diri ku alam sareng ku jumlah proyék anu teu aya wates wangenan anu kuring angon gugah. Khusus kana psikologi murangkalih, profési kuring mah karep. Kuring sok kagum ku panasaran barudak pikeun mendakan sareng poténsi kréatipna.

    • Mel elices

      Karep kuring pikeun pendidikan ngarah kuring diajar Atikan Budak Awal heula sareng teras karir Pedagogy. Sareng panasaran kuring (kana wates anu teu disangka-sangka), ngarah kuring nalungtik jejer anu aya hubunganana sareng pendidikan émosional, disiplin positip sareng parenting anu hormat.

    • Rosana Gadea

      Kuring panasaran, guligah sareng henteu konformistis, anu ngajantenkeun kuring naroskeun ampir teras-terasan dunya anu ngurilingan urang, utamina anu aya hubunganana sareng kaibuan sareng parenting, dimana seueur mitos sareng kayakinan palsu cicing. Abdi resep kana akar, kana sabab na ti ditu, meta. Kuring dilatih pikeun nyusu sareng pencegahan sareng promosi kaséhatan budak.

    • Donlu Musik

      Kusabab kuring alit kuring ngagaduhan karep pikeun ngajar budak leutik sareng maénkeun sareng aranjeunna. Janten kuring ngarepkeun ku ngalangkungan tulisan kuring tiasa nunjukkeun sagala kaunggulan kagiatan kulawarga.