Tip anu pangsaéna pikeun ngajagaan barudak anjeun nalika Covid

Topeng FFP2 ngajaga barudak anjeun

Ngajagaan budak anjeun mangrupikeun salah sahiji padamel anu paling rumit anu kedah anjeun laksanakeun. Sesuatu anu parantos aya pikeun kahirupan sareng anu sapertos kitu, unggal fase dimana aranjeunna ayana, masihan kami pitunjuk anyar ngeunaan kumaha urang kedah bertindak. Kanggo naon pandemi parantos sumping ka dinten urang ka dinten sareng dina waktos Kovid kami ogé kedah ngabantosan aranjeunna langkung ti kantos.

Hal anu pangsaéna anu kedah dijagi nyalindungan aranjeunna sabisa-bisa nyaéta aranjeunna tiasa ngaraosan kagiatan anu aranjeunna paling resep. Kusabab aranjeunna moal tiasa tetep dikurung pikeun panjang na aranjeunna kedah termotivasi dina bentuk kaulinan atanapi perusahaan babaturan pangsaéna. Naha anjeun hoyong mendakan tip hébat anu kami parantos siapkeun?

Entong sieun kagiatan outdoor

Leres pisan urang sok nyarioskeun perkawis ruang tertutup sareng yén titik-titik éta anu tiasa ditunda dina hawa, bakal langkung katingali nalika urang aya di tempat anu katutup kalayan saeutik ventilasi. Tapi di luar anu robih, sanaos leres yén urang henteu tiasa nurunkeun hansip urang, urang tiasa gaduh lengan anu langkung lega. Tetep, ati-ati sareng panangtayungan kedah dilaksanakeun. Boh jarak kaamanan sareng panggunaan topéng mangrupikeun dua hal anu penting. Pikeun anu terakhir, kami jelas yén paling épéktip nyaéta FFP2.

Ngajaga barudak anjeun ngalawan Covid

Entong maksakeun nyium atanapi rangkulan

Isro nyaéta sumping di imah mana waé atanapi pendak sareng jalma anu urang kenal sareng ngawartosan ka barudak urang pikeun nyium aranjeunna. Kami parantos terang yén usum ciuman parantos nyandak korsi deui tapi sahenteuna urang tiasa langkung caket sareng anu dipikacinta. Tangtosna, henteu paduli ka Covid, para ahli parantos mastikeun yén aranjeunna henteu kedah dipaksa sareng ayeuna, langkung-langkung. Duanana nyium sareng rangkulan kedah sumping sacara alami sareng kolot moal tiasa keukeuh maksa, paduli kumaha urang hoyong.

Salawasna ngajelaskeun kaayaan sacara alami

Sanaos murangkalih alit, urang kedah teras-terasan tetep tenang sareng teu merhatoskeun teuing parobihan anu urang hirup. Panik nuju teu dimana-mana sareng kumargi kitu, langkung saé kanggo nyarioskeun kaayaan ku cara alami. Cara anu kedah adaptasi sareng umur aranjeunna. Tapi kumargi aranjeunna ogé bakal ningali éta di sakola, aranjeunna bakal nampi sakedik-sakedik. Kami tiasa sareng kedah pituduh aranjeunna dina léngkah anu kedah dilakukeun, tapi nyobian henteu ngagaduhan seueur larangan.

kabersihan budak

Ngumbah leungeun ayeuna janten rutin

Upami sateuacan aranjeunna némpél sadayana, ayeuna aranjeunna bakal teras-terasan sabab urang moal tiasa ngarobihna ti hiji dinten ka énjing. Aranjeunna parantos lami di bumi tapi ayeuna, sakali deui, urang tiasa ningali kumaha urang hirup deui beuki loba. Ieu ngandung harti yén urang moal tiasa nyasar sareng iraha aranjeunna balik, euweuh kawas nyeuseuh leungeun anu saé. Hal anu urang ogé bakal sering dilakukeun, salaku rutin sareng cara anu langkung saé tibatan ngalaksanakeunana ku nambihan kaulinan atanapi lagu pikeun anu alit. Janten tong hilap nuturkeun rutin saderhana ieu!

Naon kagiatan anu tiasa dilakukeun ku barudak leutik supados langkung dijagi dina jaman Covid?

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, anjeun kedah ati-ati bahkan sanaos kaayaan ningkat. Tapi di jero dirina aya sababaraha kagiatan anu kirang résiko sapertos jalan-jalan atanapi biking sareng rollerblading. Aranjeunna tiasa ngalakukeun éta sareng babaturanana, ngajaga indikasi anu parantos kami sebatkeun di luhur. Langkung saé saé sakedik-sakedik, di tempat anu terbuka, dimana teu seueur seueur jalmi sareng dimana aranjeunna tiasa sareng sababaraha réréncangan, anu aranjeunna sok aya di kelas. Kalayan topéng sepanjang waktos sareng nalika aranjeunna dugi ka bumi, nyeuseuh leungeun. Pitunjuk naon anu anjeun nuturkeun pikeun ngajaga barudak anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.