Tip pikeun mayungan orok tina sinar panonpoé

Kulit orok sareng murangkalih lemes pisan, bahkan paparan pondok pikeun panonpoé bisa ngabalukarkeun karuksakan. Maka, penting pisan pikeun ngajaga orok tina sinar panonpoé, henteu ngan ukur dina usum panas nalika panonpoe haneut sareng langkung katingali. Salila usum salju, panonpoé masih bahaya pikeun kulit lemes orok.

Sanaos leres yén panonpoé langkung bahaya nalika usum panas sareng janten dina waktos ayeuna diperyogikeun pikeun ningkatkeun ukuran kaamanan pikeun mayungan kulit orok. Salajengna urang bakal ningali sababaraha konci penting pikeun mayungan orok sareng murangkalih alit tina sinar panonpoé.

Konci pikeun mayungan orok tina sinar panonpoé

  1. Cegah paparan panonpoé nalika jam paling bahaya sadidinten. Pikeun saha waé, panonpoé paling bahaya nuju jam tengah dinten. Ku alatan éta, upami anjeun hoyong nyéépkeun waktos di pantai sareng orok anjeun, disarankeun pikeun mimiti isuk-isuk atawa telat isuk-isuk pm
  2. Salawasna nerapkeun panyalindungan panonpoé. Salaku tambahan, éta kedah janten produk khusus pikeun kulit orok, kalayan faktor perlindungan panonpoe anu pangluhurna, tahan cai sareng pinuh dijagaan. Pastikeun nutupan kulit, bahkan di tukangeun ceuli atanapi dina suku.
  3. Orok kedah cicing dina tempat teduh salami mungkin. Upami anjeun badé nyéépkeun waktos di pantai, sanaos kanggo waktos anu singget, éta penting nyandak payung sareng anjeun sareng yén orok dijagaan dina tempat teduh sepanjang waktos.
  4. Ngajaga sirah orok. Paparan langsung kana panonpoé tiasa ngarusak kulit orok anjeun, tapi salian ti kaduruk, panonpoe tiasa nyababkeun heatstroke atanapi sunstroke. Salawasna nganggo topi atanapi kopéah ngajaga sirah anjeun.
  5. Salawasna terhidrasi ogé. Éta ogé penting pikeun mastikeun yén orok sok terhidrasi saé pisan. Anjeun tiasa masihan bubuahan seger, jus buah homemade, atanapi susu anu beunghar ku cai.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.