Tip pikeun murangkalih anjeun tuang sadayana

naséhat barudak tuang saé

Aya murangkalih anu ngahakan sagala naon anu anjeun pasihkeun sareng anu sanés anu ngagaduhan masalah sareng tuang tinangtu (lauk, buah ...), ku barang énggal atanapi sayuran henteu hoyong ningali dimana-mana. Mangrupikeun perjuangan anu tetep pikeun seueur kolot pikeun mastikeun yén barudakna tuang saé. Pikeun ngahontal tujuan anjeun yén anak anjeun tuang kalayan saé, kami masihan anjeun sababaraha kiat pikeun murangkalih anjeun tuang sadayana.

Kolot hoyong ngurus murangkalih urang sareng diét anu saé. Supados aranjeunna tumuh séhat sareng ngembangkeun leres, aranjeunna peryogi diét anu séhat sareng rupa-rupa.. Upami anak anjeun salah sahiji jalma anu nolak, anjeun panginten parantos nyobian sarébu hiji penemuan supados anjeunna tuang langkung seueur sayuran atanapi tuangeun anu nolak anjeunna.

Masalah-masalah ieu biasana dimimitian nalika ngenalkeun tuangeun pelengkap ti 6 bulan. Sababaraha parantos ngamimitian protés ku tuangeun orok sareng anu sanés nganggo dahareun padet. Bahkan barudak anu tuang saé sacara rutin ngalaman krisis tuang dimana aranjeunna henteu resep naon-naon anu aranjeunna resep. Éta normal, éta mangrupikeun prosés anu kedah diliwatan. Hayu urang tingali sababaraha tip pikeun murangkalih anjeun tuang sadayana.

tuang ogé barudak

Tip pikeun murangkalih anjeun tuang sadayana

  • Entong keukeuh. Upami anjeun teras-terasan keukeuh, naon anu anjeun tiasa ngahontal nyaéta anak anjeun tungtungna benci kana tuangeun sareng teu aya cara anjeunna bakal ngahakan éta. Seueur jalma generasi kuring ngalaman kawajiban tuang "upami anjeun henteu tuang piring lentil ieu, anjeun parantos angkat wengi" atanapi "anjeun henteu ngalih ti dinya dugi ka réngsé piring." Salian ti nyiptakeun a sangsara henteu kapake di anak Kami ngirim pesen ka anjeun yén saha waé anu tiasa maksa anjeun ngalakukeun hal anu anjeun henteu kersa lakukeun.
  • Entong meres aranjeunna. Seueur kolot milih memeres "upami tuang sayuran abdi masihan anjeun sacoklat." Gagasan anu kami kirimkeun nyaéta teu aya mahluk hirup anu hoyong aranjeunna sareng perlu ngical aranjeunna dina sababaraha cara pikeun tiasa tuangeun. Kasalahan ageung. Dahareun sanés hukuman atanapi memeres.
  • Setél conto. Upami anjeun henteu tuang lauk atanapi sayuran, bakal hésé pikeun anak anjeun nampi éta salaku hukum. Di sisi anu sanésna, upami anjeun ningali yén unggal jalma tuangeun normal, ideu tuangeun tuangeun bakal langkung pikaresepeun.
  • Kanggo tuangeun énggal. Upami anjeun hoyong nyobian katuangan énggal, mimitian ku potongan alit. Ningali sapotong ageung tina hal anu teu biasa tiasa ngajantenkeun anjeun ditolak tanpa nyobian. Ogé naséhat anu saé nyaéta nawiskeun éta lamun kuring lapar sareng henteu nalika parantos wareg.
  • Nyiptakeun suasana santai bari tuang. Henteu aya televisi atanapi telepon sélulér, perhatian kedah difokuskeun ka anjeun sareng polah tuang. Jantenkeun kagiatan anu pikaresepeun dimana anjeun tiasa ngabagi waktos ka kulawarga. Ieu positip bakal nguatkeun hubungan anjeun sareng tuangeun.
  • Puji anjeunna nalika anjeunna tuang saé. Éta ngeunaan nguatkeun paripolah positip sareng ngeureunkeun merhatoskeun paripolah négatip. Upami anjeunna parantos ngalaksanakeun kalayan saé, anjeun tiasa nyaritakeun kumaha anjeunna parantos hadé sareng upami anjeunna salah laku, teu paduli anjeunna supados henteu nguatkeun paripolah éta.
  • Tulang tonggong. Barudak sering nolak lauk kusabab tulang na. Solusi na nyaéta naros ka tukang lauk pikeun ngabersihan éta ogé atanapi mésér lauk beku bersih tanpa tulang.
  • Hayu anjeunna milih tuangeun anu anjeunna henteu hoyong tuang. Misalna upami anjeun teu tahan brokoli maka entong tuang salami anjeun tuang sayuran anu sanés.
  • Entong nyerah. Upami aranjeunna masihan anjeun henteu, éta sanés hartosna aranjeunna moal tuangeunana. Éta panginten sanés waktosna, anjeun moal lapar, atanapi dinten éta anjeun henteu acan siap. Mangga cobian waktos sanés engké.
  • Nyiapkeun piring pikaresepeun. Aya resep pikeun murangkalih anu ngajantenkeun tuangeun langkung pikaresepeun. Anjeun bahkan tiasa nyungkeun anjeunna pikeun ngabantosan anjeun nyiapkeun aranjeunna.

Kusabab émut ... nutrisi barudak penting, tapi hubungan anu aranjeunna sareng tuang langkung penting.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.