Tip pikeun nyeuseuh popok lawon

Popok lawon

Popok lawon mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun jalma kolot anu ngadukung miara lingkungan sapinuhna. Éta ogé raoseun pisan sareng dina jangka panjang langkung mirah tibatan popok anu tiasa dianggo. Nanging, aranjeunna meryogikeun perawatan anu henteu diperyogikeun ku popok gunana tunggal. Upami anjeun hoyong nganggo produk ieu sareng orok anjeun tapi anjeun henteu yakin kumaha ngumbahna, tong sono tip ieu.

Kumaha nyeuseuh popok lawon

Penting pikeun anjeun kéngingkeun sababaraha popok kaén anu saé, sabab éta sigana henteu tiasa ngumbah sareng ngagaringkeunana dina kecepatan anu diperyogikeun. Catet éta rata-rata taneuh anu énggal antara 8 sareng 10 popok sapoé. Janten anjeun kedah sahenteuna dua kali jumlah ieu pikeun sok gaduh cadang bari ngabersihkeun anu parantos kotor.

Sangkan beberesih langkung gampang, aya ogé palapis anu tiasa dianggo anu napel dina popok tina lawon. Ku cara ieu, upami orok kotok anjeun tiasa miceun liner sareng éta bakal langkung gampil ngabersihkeun sesa popok. Nanging, ieu mangrupikeun bagian anu teu tiasa diséépkeun, anjeun tiasa teras nyabut sésa-sésa pas ngagentos popok orok anjeun.

Kumaha nyeuseuh popok lawon

Anjeun tiasa nganggo wadah éksklusif pikeun popok, ku cara kieu anjeun bakal nyingkahan noda kana baju sanésna sareng bau disebarkeun sakumna bumi. Coba henteu ngumpulkeun popok kotor langkung ti tilu dinten, upami éta moal langkung hésé pikeun aranjeunna pikeun leres-leres bersih sareng bau tiasa nyerang bumi anjeun.

Trik cuci

Popok lawon nolak suhu 30 atanapi 40 derajat ogé, sanaos upami anjeun nganggo detérjen anu saé éta henteu diperyogikeun sareng anjeun tiasa nyeuseuhna ku cai tiis. Sanaos kitu, Penting pikeun anjeun mariksa labél popok ogé sareng sésa baju. Ieu biasana aya saran ti pabrikan pikeun nyeuseuh sareng ngaropea.

Ngumbah sareng ngajaga popok lawon dina kaayaan anu sampurna sareng tiasa ngagunakeunana salami orok anjeun meryogikeunana, anjeun kedah nuturkeun trik cuci ieu:

Kumaha nyeuseuh popok lawon

  • Ngaleungitkeun kotoran sésa tina popok ku cai tiis sateuacan nempatkeun kana mesin cuci.
  • Entong teuing bedug mesin cuci, alat-alat jaman ayeuna condong ngahémat konsumsi cai. Popok lawon nyerep seueur cai sareng overload tiasa mangaruhan operasi mesin cuci. Anjeun teu kedah ngumbah langkung ti 12-15 popok dina hiji waktu.
  • Anjeun kedah ngagunakeun detérjen mesin cuci. Pamakéan sabun henteu disarankeun, janten sabun buatan, kadal atanapi sabun marseille, henteu valid pikeun panggunaan ieu.
  • Détérjen kedah parfum gratis, ngabodaskeun naon waé, énzim atanapi zat sanés anu tiasa ngarusak serat lawon atanapi kulit orok nyalira.
  • Entong nambihan pelembut lawon kana mesin cuciPopok lawon henteu meryogikeunana sareng éta tiasa ngabahayakeun kulit orok anjeun. Detérjen kedah khusus kanggo murangkalih atanapi kulit anu lemes, sami sareng anu anjeun biasa ngumbah baju orok anjeun.
  • Popok garing dina panonpoé, éta cara anu pangsaéna pikeun miceun noda anu nekad. Panonpoé mangrupikeun pemutih alami, anu anjeun ogé tiasa kéngingkeun gratis sahingga langkung nyumbang kana konservasi planét.
  • Popok lawon cuci tangan henteu disarankeun. Utamana kusabab ngambah detérjen tiasa tetep dina serat lawon sareng ieu tiasa ngarusak lawon.kana kulit orok.
  • Minyak tangkal téh salaku fungisida. Intina ieu bertindak salaku fungisida alami sareng anjeun tiasa nganggo éta tanpa masalah kanggo nyeuseuh popok lawon. Anjeun kedah nambihan sababaraha tetes kana laci deterjen kalayan unggal nyeuseuh sareng ngantepkeun popok garing di panonpoé.
  • Hindarkeun gaduh popok dina panonpoe anu panjang teuing. Sanaos mangrupakeun cara anu paling saé pikeun ngagaring lawon, sababaraha komponén popok tiasa gampang ruksak upami aranjeunna nyéépkeun waktos di panonpoé.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.