Tip pikeun leungit beuteung anjeun saatos ngalahirkeun

kaleungitan beuteung saatos ngalahirkeun

Kusabab hayu urang jujur ​​kecuali urang salah sahiji Malaikat Rahasia Victoria atanapi urang gaduh genetik kejem, saatos ngalahirkeun urang bakal teras gaduh beuteung. Sareng éta bakal teras teras saatos sabab awak urang kedah pulih deui normal. Sababaraha awéwé ngatur deui inohongna saatos ngagaduhan murangkalih sareng anu sanésna sesah kaleungitan pon anu tambahan. Hayu urang tingali sababaraha tips pikeun kaleungitan beuteung anjeun saatos ngalahirkeun.

Parobihan dina awak awéwé kalayan kakandungan

Kakandungan mangrupikeun waktos parobihan dina kahirupan. Émosi, prioritas sareng parobahan awak. Awak urang nyiapkeun diri salami 9 bulan ieu pikeun masihan kahirupan anyar ka dunya ieu. Mangrupikeun prosés anu saé, urang kedah hormat awak urang pikeun ngalakukeun padamelan ieu ku cara anu pangsaéna, sareng utamina nalika urang parantos ngalahirkeun.

Seueur awéwé saleresna janten obsesi sareng meunangkeun deui bentukna saatos ngalahirkeun gancang-gancang. Tapi kanyataanna nyaéta 48 jam saatos ngalahirkeun, hal anu paling normal nyaéta gaduh beuteung sakitar 5-6 bulan ngan ukur leueur. Kusabab kitu rahim peryogi waktos kanggo uih deui ka tempatna, bahkan tiasa sababaraha minggu. Éta mangrupikeun hal anu kajantenan pikeun kalolobaan urang awéwé sareng urang kedah normalisasi babarengan. Pura-pura gaduh awak ti sateuacan pas ngalahirkeun, sagigireun henteu nyata, mangrupikeun utopia. Saatos waktos (langkung saé konsultasi sareng dokter numutkeun kaayaan pribadi anjeun) anjeun tiasa ngamimitian ngagarap pamulihan ku cara anu tenang sareng aman. Hayu urang tingali sababaraha tips pikeun leungit beuteung anjeun saatos ngalahirkeun.

kaleungitan kakandungan beuteung

Tip pikeun leungit beuteung anjeun saatos ngalahirkeun

  • Pikeun nyusuan. Mangrupikeun cara anu paling séhat sareng alami pikeun ngirangan beurat sareng beuteung beuteung, nyusu. Salian ti janten kadaharan anu pang lengkepna pikeun orok, éta ogé ngagaduhan ieu pedah ngaduruk gajih kanggo ibu-ibu. Ieu kusabab hormon prolaktin, hormon anu kalibet dina produksi susu ibu, nyababkeun rahim janten kontrak balik deui ka ukuran aslina.
  • Nutrisi anu saé. Diét anu saé, saimbang sareng séhat mangrupikeun dasar awak anu séhat. Entong ngalaksanakeun diet anu ketat pikeun nyepetkeun prosésna, sabab hiji-hijina hal anu anjeun bakal laksanakeun nyaéta maksa awak anjeun sareng kéngingkeun beurat awak nalika anjeun lirén ngalakukeun éta. Diét anjeun henteu kedah kirang ti 1200 kalori sapoé. Idéalna nyaéta tuang tuangeun anu séhat 90% waktos, dimana buah sareng sayuran ngagaduhan tempat anu menonjol, ulah aya olahan sareng manisan. Janten anjeun henteu kedah ngitung kalori. Konsultasi sareng dokter upami anjeun nyusuan, supados diet anjeun henteu mangaruhan produksi susu anjeun.
  • Inuman seueur cai. Nginum cai bakal ngabantosan anjeun ngaleungitkeun gajih sareng ningkatkeun sirkulasi anjeun. Anjeun ogé bakal terhidrasi sareng éta bakal ngabantosan anjeun ngirangan beurat.
  • Latihan fisik. Henteu aya misteri ngeunaan kaleungitan beurat, kedah aya gabungan antara diet anu saé sareng olahraga pikeun ningali hasilna. Éta ogé mangrupikeun waktos anu anjeun tiasa nyéépkeun nyalira saminggu pikeun ngurus diri sareng diri anjeun. Idéalna, laksanakeun 3 dinten saminggu. Latihan aérobik (ngaji, leumpang) épéktip pisan sareng anjeun tiasa ngagabungkeun sareng anu sanés sapertos ngojay, pilates, yoga, abs hypopressive ... pikeun otot otot. Parantos gumantung kana karesep anjeun, waktos sareng kabutuhan. Konsultasi sareng dokter nalika anjeun tiasa ngamimitian olahraga, sabab upami parantos aya bagian sesar anjeun kedah ngantosan dua bulan kanggo ngamimitian.
  • Entong nganggo iket. Seueur gynecologists henteu nyarankeun éta sabab otot beuteung kedah pulih nada na nyalira. Konsultasi sareng dokter anjeun anu pangsaéna pikeun kasus anjeun.

Kusabab émut ... masing-masing awéwé mangrupikeun dunya, tong ngabandingkeun diri sareng awéwé sanés anu parantos gancang cageur sabab henteu normal. Hormat prosés anjeun sareng awak anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.