Tips pikeun ngabantosan anjeun berhasil miceun popok

tips pikeun ninggalkeun popok

Ninggalkeun popok nyaéta salah sahiji prestasi anu paling penting pikeun orok. Teu aya umur atanapi waktos khusus pikeun ngahontal éta, unggal murangkalih bénten. Sababaraha bakal kéngingkeun sateuacanna sareng anu sanés saatos.

Mangrupikeun prosés anu éta tiasa nyandak tina sababaraha dinten ka sababaraha bulan. Mangrupikeun prosés anu tiasa nyéépkeun waktos sareng anjeun kedah gaduh kasabaran ti pihak sepuh. Dina tiori anu langkung alit aranjeunna, langkung seueur biaya pikeun aranjeunna diajar. Pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal ieu, kami nyungkeun sababaraha tip pikeun ngabantosan aranjeunna kaluar tina popok sacara suksés.

Iraha wayah anu pangsaéna pikeun nempatkeun popok?

Nya teu aya umur anu pas pikeun ngalakukeunana. Aya murangkalih anu ngahontal éta kalayan 18 bulan sareng anu sanés anu gaduh 3 taun. Éta gumantung kana kematangan fisik sareng méntal budak. Anjeunna bakal nunjukkeun ka anjeun dirina ku sababaraha sinyal yén anjeunna siap: upami anjeunna tiasa jalan nyalira, upami anjeunna resep niru sawawa, upami anjeunna tiasa asup sareng mareuman baju jero na, sareng nurut kana paréntah anu saderhana. Budak kudu nunjukkeun kahoyong sareng minat dina ngalakukeun éta.

Éta ogé kedah janten waktos nalika jalma anu paduli anjeun gaduh waktos sareng kasabaran. Dewasa ogé kedah siap-siap pikeun prosés ieu, anu henteu gampang sareng tiasa nyandak kasabaran anjeun kaluar. Upami aya waktos robih atanapi setrés langkung saé ditingalkeun sakedik engké.

Hayu anjeunna kalibet dina prosés

Ngidinan anjeunna milih potty orok atanapi adaptor wc. Seueur barudak sieun ragrag di jero, sareng adaptor bakal masihan aranjeunna langkung aman. Dina hal ieu, anjeunna ogé mésér léngkah supados aranjeunna tiasa dugi ka dinya nyalira, sareng ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun ku aranjeunna.

Upami éta pot nyaéta nempatkeun dina tempat anu katingali sareng ngantepkeun anjeunna maénkeun éta. Anjeun tiasa ngahias sakumaha anjeun resep nganggo stiker. Anjeun tiasa ningalikeun anjeunna kumaha bonéka na nganggo anjeunna kanggo kiih sareng kotoran.

Cek yén anjeunna raoseun sareng yén anjeunna tiasa nyalira sareng mareumanana nyalira. Sareng tong maksakeun anjeunna nganggo éta, éta bakal ngajantenkeun anjeunna gélo. Anjeun tiasa nganggo éta mimitina diasah supados anjeun biasa, teras tanpa baju.

Barudak diajar ku conto

Entong isin éta anak anjeun ngiringan kamar mandi. Ku cara ieu anjeun bakal ningali éta salaku hal anu alami sareng bakal gampang pikeun anjeun diajar ngalaksanakeunana.

Saha anu langkung lami diajar, budak lalaki atanapi budak awéwé?

Barudak nyandak sakedik deui tibatan budak awéwé ninggalkeun di popok. Pikeun ngabantosan anjeun ngirangan bédana ieu, anu tiasa urang lakukeun nyaéta antepkeun aranjeunna kencing linggih. Éta langkung gampang pikeun aranjeunna, janten upami aranjeunna hoyong éta ogé tiasa kotoran.

Carita ngeunaan nyerah popok

Aranjeunna aya di pasar carita khusus pikeun memotivasi barudak salami tahap ieu tina Transisi. Maca éta ka aranjeunna tiasa ngabantosan waktosna. Éta bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun keraguan, ngartos yén éta mangrupikeun prosés alami sareng murangkalih anu sanésna ogé sesah.

pamitan popok

Naha kuring ngantep anjeunna naroskeun atanapi naha kuring nempatkeun éta sateuacan?

Kami terang murangkalih urang sareng urang terang iraha aranjeunna tiasa raoseun ngaleungitkeun dirina. Upami aranjeunna nuju maén atanapi dihibur panginten aranjeunna bingung dina naroskeun janten entong ngantosan aranjeunna naros ka anjeun. Barudak bakal naroskeun nalika parantos ngalangkungan prosésna.

Naon anu kuring lakukeun upami kuring kacilakaan?

Upami anjeun perhatoskeun nalika éta parantos kajantenan ngantepkeun bérés. Entong dimarahi atanapi ngahukum anjeunna. Sadaya murangkalih kacilakaan sateuacan aranjeunna kéngingkeun éta. Pikeun aranjeunna éta mangrupikeun prestasi pikeun ngendalikeun WC sareng henteu kahontal sapeuting.

Perlindungan wengi

Wengi-wengi langkung rumit upami teu walakaya. Aranjeunna henteu acan ngembangkeun pinuh awakna, sareng aranjeunna henteu tiasa hudang ku anu dipikahoyong. Kusabab ieu pikeun nyingkahan kacilakaan urang tiasa ngalakukeun tips ieu:

  • Ninggali pot di caket ranjang anjeun upami anjeun hudang.
  • Pasang pelindung dina kasur.
  • Yén anjeunna henteu nginum seueur cai sateuacan bobo sareng anjeunna pipis sateuacan bobo.
  • Nalika anjeun hudang, anu mimiti dilakukeun nyaéta nganggo pot anjeun.
  • Upami anjeunna gugah anjeunna bakal nyauran anjeun pikeun ngabantosan anjeunna.

Ngahaturkeun nuhun ka anjeunna

Upami anjeunna ngahontal prestasi, anjeunna kedah diucapkeun selamat! Éta nguatkeun parasaan cinta diri, otonomi sareng mandiri.

Naha émut ... nunda popok mangrupikeun pangwangunan anu penting pisan tapi anjeun henteu kedah ngadorongna. Sooner atanapi engké éta bakal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.