Tips pikeun ngarencanakeun liburan kulawarga anu bahagia

liburan kulawarga bahagia

Moal lami deui urang bakal ngaresmikeun usum liburan anu paling dipikahoyong: usum panas! Kalayan éta anjeun hoyong langkung di jalan, di pantai, ngadamel rencana sareng kulawarga, bobo engké, ... Panonpoé ngajantenkeun urang langkung jauh ti bumi, langkung poék sareng dina suasana anu langkung saé. Tapi nalika aya murangkalih di bumi, liburan tiasa janten sakedik benten nepi ka iraha teu aya. Kusabab kitu urang ngantepkeun anjeun sababaraha tips pikeun ngarencanakeun liburan kulawarga anu bahagia.

Urang sadayana resep ngarencanakeun liburan. Aranjeunna mangrupikeun dinten rélaxasi, istirahat, ningali tempat énggal, pegatkeun sambungan tina rutinitas, ngiringan sareng nyambung sareng anjeun. Nalika aya murangkalih atanapi murangkalih (atanapi duanana) anjeun kedah ningali hal-hal anu langkung seueur, sareng perencanaan tiasa langkung seueur waktos. Kalayan naséhat kami kami bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan liburan kulawarga anu bahagia.

Pilih tujuan

Kaputusan penting kahiji. Barudak tiasa masihan pendapat, penting yén aranjeunna ngaraos yén penilaianana penting sanaos kaputusan akhir dilakukeun ku kolot. Aranjeunna bakal ngaraos kalibet dina kulawarga sareng dina nyandak kaputusan. Idéalna nyaéta milih tujuan anu dipikahoyong ku sadayana, supados sadayana bagja. Faktor sapertos umur barudak, ékonomi sareng iklim, penting nalika milih tujuan.

Tingali kana program anu sayogi pikeun nyayogikeun hiburan pikeun sakulawarga. Sakali anjeun parantos milih tujuan, anjeun tiasa ngajar murangkalih gambar tempat éta, bantosan anjeunna nunjukkeun éta dina peta, nunjukkeun adat-istiadatna ...

Organisasi atanapi perjalanan gratis?

Éta gumantung. Hal anu saé ngeunaan perjalanan anu teratur nyaéta anjeun hilap sadayana. Anjeun parantos bungkus diatur sareng anjeun ngan kedah ngarangkep kantong anjeun. Salaku tambahan, éta biasana cocog sareng seueur kulawarga anu parantos milih paket liburan anu sami, murangkalih gaduh seueur murangkalih kanggo ulin sareng anu langkung sepuh ogé nyiptakeun silaturahmi. Éta ogé ngagaduhan kaunggulan nyaéta anjeun tiasa ngatur kagiatan sateuacanna sateuacan perjalanan.

Sareng anjeun ti kulawarga éta anjeun resep improvisasi, hal anu pangsaéna nyaéta angkat nyalira. Unggal dinten naon anu bakal dilakukeun énjingna direncanakeun gumantung kana cuaca, tingkat kacapean, tempat ningali ... Éta ogé biasana langkung hemat upami aranjeunna ngamangpaatkeun tawaran menit terakhir.

rencana barudak pakansi

dokuméntasi

Gumantung kana tujuan anu dipilih, wartosan diri ogé pikeun sadaya dokuméntasi anu anjeun peryogikeun sareng waktos anu diperlukeun pikeun nyungkeun éta. Kusabab 2012 pikeun kirang ngapung anjeun peryogi DNI atanapi paspor. Upami anjeun cerai atanapi dipisahkeun, salian ti buku kulawarga, anjeun bakal kedah idin ti urut pasangan anjeun sareng SK perceraian, upami aya, lebet ka sababaraha nagara. Siapkeun éta gancang-gancang pikeun nyingkahan hariwang.

Akomodasi

Kalayan murangkalih pilihan akomodasi ageung robih pisan. Idéalna nyaéta hotél kulawarga, langkung saé sareng kolam renang, sareng kagiatan kanggo murangkalih. Éta bakal kasuksésan upami anjeun gaduh dapur, sabab anjeun bakal ngahémat seueur artos nalika tuang di tuang.

Upami anjeun ngagaduhan orok, taroskeun ka akomodasi supados aranjeunna tiasa nyiapkeun susukan kanggo anjeun.

Ngepak

Koper sareng barudak ngalikeun. Salaku tambahan kana tuangeunana upami henteu nyusuan, aya méja ganti na sareng popok, krim, parobihan, cocooan, pacifiers, baju, ... Penting nalika ngumbara sareng murangkalih ngagaduhan pak darurat darurat.

Upami aranjeunna langkung sepuh aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun ngepak koper anjeun nyalira.

Parantos dina pesawat

Hal anu saé pikeun perjalanan sareng murangkalih nyaéta nyandak hampang, alit sareng raoseun ngalipet korsi. Anu urang anggo unggal dinten biasana langkung beurat, langkung kaku sareng kirang tiasa diatur. Kalayan tilas anjeun bakal ngagaduhan mobilitas sareng anjeun bakal langkung tenang. Upami anjeun milih pesawat salaku padika transportasi, samet henteu dianggap koper normal janten anjeun tiasa ngecék éta.

Bawa tuangeun anu disiapkeun upami aranjeunna henteu sayogi dina pesawat sareng hal-hal pikeun ngahibur budak nalika ngumbara sapertos cocooan, buku ngawarnaan atanapi maca ... Tong hilap parios larangan pikeun tas bawa.

Naha émut ... Idéalna nyaéta senang-senang sareng kulawarga sareng nyiptakeun hubungan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.