Tips pikeun nyusu usum panas ayeuna

lactation usum panas

Nyusu orok anjeun mangrupikeun pilihan dahar anu pangsaéna pikeun anjeunna. Éta nyayogikeun anjeun sadaya nutrisi anu anjeun peryogikeun, salian ti manpaatna pikeun ngembangkeun otak anjeun sareng pencegahan inféksi sareng obesitas. Éta ogé ngagaduhan manpaat pikeun anjeun. Éta ngabantosan rahim anjeun tiasa gancang cageur, éta bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun beurat awak sareng nyegah anjeun tina panyawat tertentu.

Usum panas nyandak kaistiméwaan na kusabab cuaca, anu ngagaduhan kalemahan sareng kaunggulan. Kami ngantunkeun anjeun tips pikeun nyusu dina usum panas dina cara anu pangsaéna.

Entong ngantosan orok ceurik nempatkeun anjeunna disusuan

Orok garing dehidrasi tadi dina usum panas. Kumaha aranjeunna henteu kaluar nyarios, aranjeunna bakal ceurik tina kalaparan nalika aranjeunna asa pisan. Entong ngantosan ekstrem éta datang na nempatkeun anjeunna ngabandungan tanpa naros bisi waé, pikeun nyegah hidrasi. Anjeunna tiasa nyedot langkung seueur dina jumlah anu kirang pikeun nguasaan haus na.

La bagian kahiji tina susu ibu nyaéta anu langkung seueur diwangun ku cai sareng gula, éta sababna langkung nyugemakeun aranjeunna. Tawarkeun kadua buah dada ka anjeunna supados anjeunna tiasa nyandak bagian kahiji susu tina kadua buah dada upami anjeunna haus pisan. Upami anjeun umurna kirang ti 6 bulan, anjeun henteu kedah nginum cai di antara tuang. Kalayan dada gampang terhidrasi. Ti dinya anjeun tiasa masihan cai sips.

Pikeun merangan panas anjeun ogé kedah hidrasi sorangan. Salaku orok tiasa nyusu pikeun waktos anu lami sareng perasaan haus naék nalika aranjeunna tumerapna kusabab hormon oksitosin, gaduh botol cai gunana. Janten anjeun moal ngagaduhan waktos anu goréng.

Pakean anu raoseun

Hal anu saé ngeunaan nyusu sacara éksklusif, diantara anu sanésna, nyaéta kabébasan pikeun tuang anjeunna iraha waé anu dipikahoyong bari henteu kedah nyandak nanaon. Kadaharanana dibawa ku anjeun. Ieu bakal masihan anjeun seueur kabébasan nalika usum panas ieu pikeun nyusu nalika orok anjeun lapar.

Dina raraga ngalakukeun anu langkung saé, urang tiasa ngagunakeun pakean anu raoseun sapertos kaos katun atanapi kaos lébar ku beuheung bentuk V atanapi ku tali ipis anu tiasa diangkat tanpa masalah. Anjeun ogé tiasa nganggo baju atanapi jumpsuits anu gaduh celah di payun. Upami anjeun ragu anjeun tiasa nyandak sabetan orok atanapi syal ageung pikeun nutupan dada anjeun. Anjeun tiasa ogé mésér baju asuhan khusus, sanaos hargana biasana mahal pisan.

Upami anjeun nganggo baju anu kedah nurunkeun beuheung, saatos saatos éta bakal masihan jalan. Usum panas pikeun pakéan sareng nyusu langkung gampang tibatan dina usum salju. Entong hilap dina liburan anjeun kanggo di tangan cakram asuhan pikeun tantangan susu sareng kesang.

nyusu dina usum panas

Masalah panas

Saatos bari normal pikeun anjeun duaan ngaraos haneut. Pikeun meranganana anjeun tiasa nempatkeun a kasa atanapi anduk ipis antara orok sareng panangan anjeun pikeun nurunkeun suhu awak. Pasang diri dina tempat anu tiis, upami éta di bumi, turunkeun blinds sareng buka jandéla. Upami masih panas pisan anjeun tiasa nempatkeun kipas anu henteu langsung diarahkeun ka anjeun.

Hiji trik nyaéta ngagem hiji anduk baseuh ku cai tiis dina beuheung anjeun tetep tiis.

Nyusu topless

Upami nyusuan anjeun tiasa angkat topless, tangtosna nyingkahan jam-waktos terpanas sareng kalayan panangtayungan. Nalika nerapkeun tabir surya, hindarkeun areola sareng pentil. Upami anjeun parantos nyandak, bersihkeun saé sateuacan nyandak.

Coba tinggalkeun dada dina hawa terbuka sakedik saatos nyoco pikeun nyegah rengat.

iinditan

Teu aya kasusah pikeun indit-inditan ngabandungan. Upami anjeun iinditan nganggo karéta atanapi pesawat, nyusuan bakal gampang sabab bakal ngarambat dina panangan anjeun. Di sisi anu sanésna, upami anjeun nyandak perjalanan ku mobil, anjeun kedah lirén sababaraha, anu hartosna nambihan waktos di jalan.

Sareng ieu mangrupikeun tip kami pikeun anjeun pikeun nyayogikeun liburan nyusu.

Kusabab émut ... nikmati tahap ieu, éta bakal langkung rumit nalika ngamimitian tuangeun padet.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.