Tip pikeun ngajantenkeun anak anjeun nginum langkung seueur cai

Budak awéwé leutik sareng gelas rsas, poni sareng cai nginum cole tina botol cai plastik

Penting pikeun anak anjeun nginum cai anu cukup. Hidrasi anu nyukupan penting pisan pikeun sadaya sistem dina awak urang.

Sacara umum, barudak antara umur 4 jeung 8 peryogi ngeunaan 7 gelas cai sapoé, umur 9-13 taun peryogi sakitar 9 gelas sareng umur 14-18 taun peryogi sakitar 10 gelas sadinten.

Upami éta sigana seueur cai pikeun anjeun, émut yén total saran asupan cai henteu ngan ukur sagelas cai tapi ogé inuman sarta kadaharan séjén. Cara anu gampang pikeun ngabéjaan yén anak anjeun nginum cai anu cekap nyaéta ningali warna cikiihna, langkung jelas, langkung hidrasi anjeunna (inuman cai anu cekap).

Kuring ninggalkeun anjeun runtuyan tips pikeun barudak nginum leuwih cai.

Paké aplikasi

Upami anak anjeun gaduh smartphone atanapi tablet, aranjeunna tiasa ngaunduh aplikasi nyukcruk cai sareng gaduh panginget. Tujuanana nyaéta pikeun ngingetkeun yén éta giliran anjeun nginum cai. Ieu biasana leuwih senang jeung hiji aplikasi tur ogé teu dicokot salaku urutan atawa hukuman, tapi salaku kaulinan.

Aya seueur pilihan aplikasi pikeun nginum cai, sababaraha gratis sareng anu sanésna mayar, tapi ieu mangrupikeun sababaraha aplikasi anu paling cocog pikeun murangkalih:
  • Pepelakan Emban. Anjeun milih seedling sarta mantuan eta tumuwuh ku ngadalikeun konsumsi cai na. Ieu mangrupikeun aplikasi gratis, anu hartosna gaduh iklan. Éta henteu nawiskeun panginget sapertos aplikasi anu sanés. Tapi, éta pikaresepeun sareng ngajantenkeun prosés nginum cai langkung visual.
  • Carbodroid. Gantina tutuwuhan, make robot nice nu kudu hydrate mun anjeun hydrate. Aplikasi ieu henteu gratis sareng nawiskeun panginget anu masihan anjeun terang iraha nginum. Mibanda panganteur basajan tur lugas.

Pastikeun anak anjeun henteu nganggo aplikasi nyukcruk cai anu kalebet pesen budaya diet, atanapi anu ngaitkeun asupan cai kana beurat, ukuran awak, jsb.

Tambahkeun sababaraha rupa

Pikeun murangkalih boh déwasa, nambihan rasa, és, atanapi gelembung kana cai tiasa janten parobihan anu pikaresepeun.

Ieu sababaraha pilihan anu anjeun tiasa cobian:

  • Gelembung. Henteu sadayana kipas cai berkarbonat, tapi upami murangkalih anjeun resep, pertimbangkeun mésér cai mineral atanapi investasi dina Sodastream pikeun kulawarga anjeun. Eta ngidinan Anjeun pikeun botol cai sparkling sorangan di imah. Upami anjeun hoyong ngabumbui, anjeun tiasa nambihan percikan jus buah karesep anjeun.
  • Méwah és batu. Aya baki és kubus di pasar kalayan bentuk anu asli. Contona pikeun pencinta Lego, fans Star Wars jeung paling kreatif (wangun panonpoé, béntang, tangkal, kembang jeung fauna laut, jsb). Anjeun ogé tiasa ngadamel és kubus klasik tapi tambahkeun buah, daun mint atanapi percikan sari buah pikeun masihan sentuhan rasa sareng ledakan warna.
  • Hiasan buah. Gantina nambahkeun buah kana és nu, anjeun bisa nuturkeun kalungguhan tina spa fancy sarta resorts pantai, tur nambahkeun eta langsung ka caina. Teundeun buah anu dicincang atanapi buah beri langsung kana kendi cai.
  • Jarami lucu. Milarian jarami anu tiasa dianggo deui anu ku anak anjeun resep dianggo deui.

Pocoyo Kartun Reusable Child Botol

Paké botol senang

Botol anu saé tiasa ngadorong barudak nginum langkung seueur cai. Salaku tambahan, botol anu tiasa dianggo deui henteu ngahasilkeun runtah.

Barudak anjeun panginten hoyong cangkir atanapi gelas nganggo jarami. Hiji pilihan murah nyaeta gaduh tipena béda fun, straws reusable.

Janten conto anu saé pikeun hidrasi

Lanceuk-lanceuk jeung kolot bisa méré conto ku cara rutin nginum cai, mawa botol cai, néangan sumber cai, jsb.

warna cikiih sareng hidrasi

Warna cikiih penting pisan

Upami anjeun ningali yén cikiih anak anjeun warnana poék, éta tiasa janten tanda dehidrasi, sedengkeun cikiih anu warnana langkung terang mangrupikeun tanda yén awakna nampi hidrasi anu diperyogikeun. Anjeun tiasa ngabantosan anak anjeun ngadalikeun kaayaan umumna tina hidrasi (salawasna kalayan pangawasan anjeun, tangtosna). Pikeun murangkalih anu langkung ageung, terangkeun yén upami cikiih katingalina langkung poék, aranjeunna kedah gaduh sagelas cai atanapi ngeusian botol cai na. Aranjeunna bakal gancang ngartos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)