10 kadaharan luhur anu paling dipikaresep ku barudak

Barudak masak

Kaseueuran murangkalih resep ilubiung di dapur nalika nyiapkeun piring, utamina upami aya hubunganana sareng sabagian pesta barudak dilaksanakeun di bumi atanapi ka mana anjeun badé angkat. Iraha waé anjeun kedah ngantep anjeunna ilubiung tapi teras-terasan sareng ati-ati ningali anjeunna yén anjeunna henteu nganyenyeri dirina sorangan.

Dina ieu pesta barudakkadang anjeun henteu terang ménu naon anu kedah dipilih kumargi jaga budak leutik senang pisan. Kusabab kitu, dinten ieu kami nyungkeun daptar kadaharan anu pangsaéna anu dipikaresep ku barudak ku anjeun sahingga anjeun yakin yén anjeun moal gagal.

Anu anjeun kedah perhatoskeun nyaéta mungkin alergi tamu mungkin gaduh, kanggo milarian pilihan tuangeun supados anjeun henteu kaburu ngegel tuang salami pésta. Salaku tambahan, urang kedah waspada yén katuangan ieu kedah sporadis kumargi aranjeunna ngandung seueur lemak sareng obesitas murangkalih kedah dikontrol dina umur ieu.

  • burger

burger

Jenis kadaharan ieu mangrupikeun tuangeun quintessential anu paling dipikaresep ku barudak leutik. Éta pisan sababna naha ranté dahareun gancang ngagaduhan tawaran khusus pikeun ménu barudak. Anjeun kedah pastikeun yén ieu ogé ngandung sayuran, buah sareng produk susu.

  • Pizza

Mangrupikeun alternatif sanés pikeun barudak pikeun senang-senang nonton pilem atanapi serial kartun dina pésta piyama murangkalih

  • Anjing panas

Sadaya murangkalih resep sosis, janten anak anjing anu saé mangrupikeun tuangeun anu utami pikeun tuangeun barudak ieu.

Anjing panas

  • Nugget Hayam

Kadaharan anu digoréng henteu nguntungkeun pisan pikeun murangkalih kusabab kandungan gajihna seueur, tapi sakali henteu aya kajadian upami anjeun ngendalikeun beurat anjeun unggal bulan. Kusabab kitu, bahan pembuka anu aranjeunna resep téh nugget direndam dina saos karesepna.

Nugget Hayam

  • Spaghetti kalayan sosis

Pasta resep pisan ku barudak sapertos sosis, janten ngahijikeunana mangrupikeun piring tuangeun anu saé pikeun aranjeunna.

  • Kripik

Ieu pikaresepeun pisan pikeun budak leutik, naha éta alami atanapi rangkep goreng. Janten mangkok ageung tuangeun ieu di tengah méja saé kanggo di snack.

Spaghetti kalayan sosis

  • Spaghetti sareng bakso

Bakso mangrupikeun piring anu sanés anu paling diperyogikeun ku barudak, janten anu dicampur sareng pasta spaghetti sakedik mangrupikeun resep anu saé nalika barudak di bumi tuang.

  • Mac sareng kéju

Mac sareng kéju anu lezat, henteu ngan ukur pikeun murangkalih tapi ogé pikeun déwasa. Resep juicy, gampang, saderhana sareng murah kanggo para tamu.

Mac sareng kéju

  • Hayam goréng

Upami anjeun langkung resep mésér tuang tibatan didamelna, hayam goreng mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, sabab ku cara kitu anjeun nyegah sadaya imah tina bau sapertos tuang goreng.

  • Sandwich atanapi coklat krim sandwich

Naon anak anu henteu resep coklat, pastikeun yén lamun nempatkeun baki ageung tina sandwich ieu aranjeunna bakal ngaleungit sababaraha menit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)