Tren pantun hébat dina baju bersalin

pantun awéwé hamil

Teu aya seueur deui anu sangsara dina usum panas anu sesah, janten dina sababaraha minggu hawa seger bakal asup deui kana kahirupan urang. Upami anjeun reuneuh, langkung kamungkinan anjeun hoyong suhu anu saé kusabab panasna henteu raoseun ku saha waé, sareng kirang pikeun awéwé dina tahap kehamilan anu maju. Tapi anu pangsaéna nyaéta nalika panas ngalirkeun urang tiasa deui mikirkeun baju mitoha anu urang hoyong pake.

Tangtosna, nalika kuring nyarioskeun tren mode bersalin, hartosna gaya tren pikeun baju sateuacan ibu, pikeun awéwé hamil. Kusabab kitu, penting pisan pikeun awéwé terang yén salain ti geulis, aranjeunna tiasa sareng ogé kedah raoseun pisan. Dinten ieu kuring hoyong ngobrol sareng anjeun ngeunaan tren papakéan utama pikeun ibu hamil. Janten, upami anjeun henteu terang naon anu dianggo pikeun bulan-bulan terakhir anjeun kakandungan, waktuna parantos dugi ka anjeun milih pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun.

Hemem asimétri

Kaos oblong ageung atanapi pakéan kalayan hém asimétri pasti cara anu saé pikeun milarian tampilan anjeun. Mangrupikeun cara anu gampang pikeun janten geulis sareng nyaman. Kalayan hem anu langkung pondok di payun, anjeun bakal perhatoskeun kumaha tummy anjeun bakal langkung raoseun kusabab anjeun moal ngagaduhan nanaon pikeun ngabeulitkeun anjeun janten anjeun bakal ngagaduhan kamar deui pikeun dihirupkeun. Idéalna nyaéta ngagabungkeun deui sareng legging sareng sapatu ankle janten raoseun sareng gaya sadidinten.

pantun awéwé hamil

Pendants panjang

Upami anjeun hoyong beuteung anjeun katingali leres-leres geulis, anjeun moal tiasa mopohokeun kalung panjang ku pendant anu saé tungtungna tiasa nunjukkeun beuteung anjeun dina kaayaan manajemén anu maju. Aya kalung panjang anu tangtu kalayan sora rattle atanapi musik saeutik anu pikaresepeun sareng ibu-ibu nganggo pikeun ngarangsang nguping orokna nalika ngalih.

Sabuk leupas atanapi ruku

Upami anjeun ngaraos pinggang anjeun parantos ngaleungit, ucapan salamet, éta ngandung hartos yén kakandungan anjeun janten maju sareng sadayana jalan anu saé. Anjeun tiasa nempatkeun sabuk atanapi ruku di sakuliling baju anjeun sareng ngajantenkeun pas dina beuteung kakandungan anjeun. Beuteung anjeun bakal katingali langkung saé sareng anjeun bakal ningalikeun sadaya kageulisan awéwé hamil. Anjeun kedah pastikeun yén anjeun ngaraos raoseun sareng anjeun tiasa napas kalayan saé tanpa aya masalah.

Hideung

Lebet hideung sanés hartosna anjeun kedah duka teuing atanapi duka teuing warnana. Hideung mangrupikeun warna anu, sajaba ti anggun, bakal katingali saé nalika kakandungan, utamina dina trimester katilu. Anjeun tiasa hideung tina sirah dugi ka jempol. Anjeun tiasa milih pikeun panutupanana anu ketat, pikeun jeans, pikeun legging, kanggo kaos panjang atanapi pondok, anjeun tiasa ngagabungkeun sareng aksesoris warna anu caang, sareng sajabana.

pantun awéwé hamil

Pakéan kasual

Pikeun akhir minggu anjeun tiasa nganggo baju anu raoseun, syal tanpa wates sareng jeans ceking sareng bolong dina beuteung anjeun supados anjeun raos langkung raoseun. Candak syal kana akun upami éta leres-leres tiis, sabab upami henteu anjeun panginten teu raoseun. Anu penting nyaéta anjeun ngagaduhan tampilan anu teu resmi, anjeun ngaraos geulis tapi dina waktos anu sami anjeun betah sareng sagala anu anjeun anggo.

Hilap sapatu anu luhur sareng teras pilih alas sapatu anu paling cocog sareng anjeun anu tiasa anjeun pikaresep dina jalan-jalan sadidinten. Tangtosna, rambut éta bakal janten bagian tina tampilan santai anjeun, janten anjeun moal sono ka roti anu raoseun, rancunit tapi pikaresepeun.

Belang-belang

Garis horisontal mangrupikeun pantun anu salawasna suksés, henteu paduli jam sabaraha taun anjeun. Sanaos aranjeunna katingali langkung saé dina usum gugur, anjeun tiasa ngagem éta sapanjang taun dina duanana baju sareng kaos oblong. Anjeun tiasa nganggo belang tina ukuran anu anjeun pikaresep, bahkan anjeun tiasa nunjukkeun beuteung sakedik. Bulao sareng biru angkatan laut sareng garis-garis bakal janten trend anu moal kaluar tina gaya. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun calana hideung nganggo kaos bergaris bodas biru laut sareng syal konéng nganggo sapatu coklat? Idéal!

pantun awéwé hamil

Warna kontras

Warna poék kontras sareng warna anu langkung enteng sok mangrupakeun ide anu saé, tapi dina kasus awéwé hamil, idéalna nyaéta gaduh bagian handap warna anu langkung poék sareng bagian luhurna ngagaduhan warna anu langkung hampang, sahingga bagian beuteung bakal janten langkung elegan sareng anjeun bakal ngaraos langkung geulis. Éta katingal klasik anu henteu pernah leupas tina gaya.

Tanjung panjang

Lombang lombang bakal katingali saé pisan sareng ogé katingali alami sareng upami anjeun peryogi rompi, éta pasti bakal janten pilihan anu saé.. Lapisan tanpa leungeun panjang - atanapi sareng aranjeunna - tiasa dianggo kalayan legging sareng sapatu sabab, ogé kaos anu rada kasual ogé. Upami anjeun resep lapisan panjang sareng anjeun reuneuh, éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun mikaresep aranjeunna sareng pamer.

pantun awéwé hamil

Monyét

Aya awéwé anu henteu ngaraos pikaresepeun pisan dina baju sacara rutin tapi nalika aranjeunna reuneuh, hal-hal bakal robih. Salah sahiji tren anu paling ageung dina mitohana nyaéta ngagunakeun baju kaos, kumargi éta mangrupikeun gaya anu pas sampurna sareng pantun ibu hamil.

Ku teu gaduh pangaluyuan dina cangkéng sareng tiasa nampi sinyalna lengkep, anjeun tiasa ngaraos luar biasa siang sareng wengi. Anjeun tiasa ngagabungkeun aranjeunna sareng keuneung lega, pinggel anu saé atanapi kalung chunky ... tanpa ragu anjeun bakal janten ibu-ibu anu paling pikaresepeun. Hiji-hijina hal nyaéta anjeun bakal peryogi waktos tambahan unggal waktos anjeun angkat ka kamar mandi, tapi éta pasti pantes.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.