Trik pikeun barudak diajar nyaritakeun waktuna

Budak diajar nyaritakeun waktuna

Diajar waktosna, mangrupikeun salah sahiji tonggong tonggoh yén barudak kedah ngahontal kadatangan hiji kematangan tangtu. Pikeun anu leutik, éta mangrupikeun padamel anu rada rumit kusabab aranjeunna mimiti diajar maca sareng aranjeunna ogé kedah terang cara ngitung. Ogé, anggapan aranjeunna ngeunaan waktos langkung saderhana tibatan pikeun déwasa. Budak leutik terang yén aranjeunna bobo nalika wengi, yén badé angkat ka sakola sareng nalika lapar, aranjeunna tuang.

Teu aya umur rata-rata pikeun diajar nyaritakeun waktuSakumaha sering kajadian sareng murangkalih, masing-masing ngagaduhan wirahma anu béda sareng sadayana peryogi waktosna pikeun ngasuh unggal diajar. Maka, penting pikeun anjeun ulah buru-buru sareng ulah nyobian ngajar murangkalih anjeun kanggo maca waktosna upami anjeunna henteu siap. Ieu mangrupikeun pelajaran anu aranjeunna resep diajar di sakola, sabab ngahontal tujuan anu sanés sapertos anu disebatkeun.

Mimitian murangkalih dina konsép waktos

Anu tiasa anjeun laksanakeun ti bumi nyaéta pajarkeun barudak anjeun naon hartosna waktos. Naon ari jam, naha urang butuh pikeun ngatur waktos, sareng sajabana Ku cara kieu, barudak bakal tiasa ngalebetkeun diajar ieu sakedik-sakedik sareng nalika waktuna parantos sumping, aranjeunna bakal siap diajar maca waktos sareng napsirkeun jam.

Maén mangrupikeun cara diajar anu pangsaéna pikeun barudak, sareng pikeun diajar konsép waktos, anjeun ogé tiasa nganggo sababaraha trik sareng gim saderhana.

Waktos sareng rutinitas: kaulinan pikeun diajar nyaritakeun waktuna

Budak awéwé leutik diajar nyaritakeun waktuna

Ieu kaulinan anu idéal pikeun anjeun barudak diajar ngabagi waktos ngalangkungan rutinitas. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah kéngingkeun kertas anu ageung pisan, anjeun tiasa ngagabung sareng sababaraha halaman nganggo pita perekat pikeun ngahontal mural ageung. Teras gambarkeun dua bunderan ukuran saukuran di tengah, anu bakalan janten jam. Tulis nomer dina bunderan sareng ngahias jam sakahayang anjeun.

Teras, tingali sareng murangkalih anjeun dina majalah anu anjeun gaduh di bumi, dina katalog supermarket atanapi dina Internét, gambar anu ngagambarkeun rutinitas umum. Salaku conto, nalika waktuna bobo, tuang, angkat ka sakola, mandi, gaduh camilan, kaluar ka taman, jst. Anjeun bahkan tiasa nyungkeun barudak anjeun ngagambar sareng ngawarnaan nyalira teras motong éta.

Pikeun ngarengsekeun, anjeun kedah témpél unggal gambar dina waktos anu saluyu. Ku cara kieu, barudak bakal tiasa ningali langkung jelas naon babagian waktos diwangun ku nyalira kagiatan sapopoé. Anjeun bakal tiasa ningalikeun aranjeunna unggal dinten naon anu janten rutinitas salajengna, sahingga, aranjeunna bakal ngartos kana waktuna waktos. Ngahias kamarna nganggo mural sareng unggal dinten, gunakeun pikeun nunjukkeun barudak anjeun naon kagiatan salajengna.

Diajar nyaritakeun waktuna

Barudak diajar nyaritakeun waktuna

Ti umur 6 atanapi 7 taun, barudak parantos kénging kanyaho anu diperyogikeun pikeun tiasa diajar maca waktos dina jam tangan. Pikeun ngabantosan aranjeunna dina ieu tugas, anjeun tiasa ngadamel jam nganggo karton anu anjeun badé damel deui ku barudak sahingga ngahias babarengan. Ogé gambarkeun jam tangan sareng potong, supados aranjeunna ngalih sareng anjeun tiasa maénkeun kalayan jam, jangkar leungeun kalayan bantuan klip kertas.

Sakali jam parantos réngsé, lebetkeun kana kamarna supados unggal dinten anjeun tiasa ngerjakeun padamelan ieu bari. Ngamangpaatkeun rutinitas unggal dinten sakali deui, ka tanyakeun ka anak anjeun pikeun nandaanana dina jam. Janten, sakedik-sakedik anjeun bakal sadar kana waktos sareng bakal diajar maca waktos ku cara anu langkung saderhana sareng pikaresepeun.

Jam kahiji

Ayeuna, urang biasa ningali waktos dina format digital ngalangkungan telepon sélulér sareng alat sanés anu biasana aya di bumi. Tapi ieu henteu ngabantosan diajar barudak pisan, kusabab ieu, aranjeunna peryogi gaduh jam tangan tradisional nganggo gagang. Salian ti ngagunakeun éta pikeun diajar, aranjeunna bakal resep ngagaduhan éta salaku hiji deui suplemén sareng éta bakal ngabantosan aranjeunna langkung sepuh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.