Trik pikeun nyayogikeun buah teu kaampeuh pikeun barudak

Budak awéwé leutik kalayan buah sareng sayuran

Buah mangrupikeun katuangan penting pikeun diét sadayana, khususna barudak. Sipat nutrisi tina katuangan ieu henteu aya tandinganna, maka éta kedah janten bagian anu penting dina tuangeun barudak alit. Tapi sering pisan, barudak condong nolak sababaraha buah, pikeun teksturna atanapi pikeun penampilan saderhana.

Pikeun anu leutik, presentasi tuangeun penting pisan, sabab upami aranjeunna ningali éta pikaresepeun, pastina bakal langkung pikaresepeun pikeun aranjeunna. Ngadamel tuangeun saderhana saderhanaAnjeun kedah nempatkeun sakedik kreativitas kana presentasi. Ku cara kieu, barudak bakal ningali buahna sakumaha anu matak, endah sareng pikaresepeun. Janten peryogi upaya upami barudak tuang langkung saé sareng langkung rupa-rupa.

 Kumaha nyiapkeun buahna supados tiasa nahan sadayana pasipatanana

Salad buah

Ok ayeuna cara anu pangsaéna pikeun nyayogikeun buah nyaéta dina bentuk alami. Éta kumaha paling sadaya gizi, vitamin sareng mineral na dianggo. Nanging, supados henteu kalebet rutinitas, disarankan pikeun ngarobih cara ngalayananana. Anjeun tiasa nyiapkeun jus tina buah alami, buah leueur sareng susu sareng séréal, pancake buah o jeli antara séjén.

Nalika nyayogikeun buahna, tong ukur diteukteuk teras disimpen dina piring. Kalayan imajinasi sakedik, anjeun tiasa nyiapkeun piring anu asli sareng anu paling penting, séhat pisan. Ieu nyaéta sababaraha ideu anu anjeun tiasa mendakan inspirasi sareng tuang buahna ka murangkalih anjeun ku cara anu paling pikaresepeun.

Cau lauk lumba-lumba

Diteureuy cau dina bentuk lumba-lumba

Ngalayanan cau ku cara anu aslina henteu pernah gampang sapertos kieu. Sakumaha anjeun tingali dina gambar, anjeun ngan ukur kedah tampil sababaraha potongan dina kulit cau pikeun ngahontal bentuk lumba-lumba imut. Cau ngan ukur dikepak beureum sareng dilayanan anggun dina kulit cau. Teu katahan.

Bentang samangka

Bentang samangka

Kalayan sababaraha cutter cookie, anjeun tiasa motong samangka kalayan gampang pisan sareng sababaraha detik. Pikeun ngaladénanana, anjeun tiasa ngantepkeun sapertos kieu dina piring, atanapi ngawangun sate ku nyampur bubuahan anu sanés. Melon ogé sampurna pikeun motong sareng cutter cookie.

Tusuk buah beureum

Tusuk buah beureum

Sate buah beureum anu enak ieu sampurna pikeun ngaladénan dina kasempetan naon waé. Henteu ngan ukur matak narik ati pikeun barudak, upami anjeun ngagaduhan tamu di bumi, anjeun bakal ngagaduhan tuang tuang anu séhat, beunghar sareng pikaresepeun pisan.

Stroberi sareng coklat

Stroberi sareng coklat

Stroberi sareng coklat mangrupikeun camilan anu raoseun, henteu cocog pikeun unggal dinten. Tapi pikeun acara anu khusus, éta mangrupikeun ideu anu pikaresepeun ogé raoseun. Anjeun ngan ukur kedah ngalembereh sababaraha coklat icingAnjeun tiasa milih coklat bodas sapertos dina gambar atanapi upami anjeun resep, coklat murni kanggo ngaleungitkeun sakedik gula.

Taco buah

Taco buah

Pikeun nyiapkeun taco buah séhat ieu, anjeun ngan ukur kedah masak sababaraha pancake kandel. Adonan ogé tiasa didamel tina buah sahingga anjeun bakal kéngingkeun piring anu bergizi pisan. Pikeun nyieun pancake ieu anjeun ngan ukur butuh sacangkir oatmeal, cau anu asak, 1 endog sareng séndok madu. Grind sadayana babarengan sareng nyiapkeun pancake henteu kentel teuing.

Sate buah sareng pancake mini

Sate buah sareng pancake

Kalayan resep anu sami kanggo pancake cau, anjeun tiasa nyiapkeun tusuk sate anu saé ieu. Anjeun ngan ukur kedah motong bagian leutik pancake sareng pasang sate kalayan buah pilihan anjeun. Irisan cau, buah beureum, stroberi, kiwi atanapi buah naon waé anu anjeun pilih cocog pikeun anjeun.

Mini pancake buah

Mini pancake buah

Kalayan bahan anu sami, anjeun tiasa nyayogikeun buahna ku cara ieu. Pancake mini cau bakal dijantenkeun dasarna, krimna tiasa dikocok krim, Yoghurt Yunani atanapi upami anjeun resep, krim kéju.

Cangkir yogurt sareng buah seger

Cangkir yogurt sareng buah seger

Cara anu sampurna pikeun nyayogikeun snack Lengkep pisan. Dina wadah masing-masing, tempatkeun lapisan yoghurt Yunani anu saé. Teras, buah buah beureum buatan imah, anjeun ngan ukur kedah naksir buah anu dipilih sareng nambihan sakedik gula kana campuranana. Salajengna, naksir sababaraha cookies ku panangan anjeun tapi henteu kedah dibatalkeun sareng nambihan kana wadahna.

Top kalayan sababaraha buah beureum sareng deui, lapisan yogurt Yunani. Bérés ngahias sareng buah seger, strawberry, blackberry, raspberries atanapi blueberry.

Lauk Stroberi

Lauk Stroberi

Pikeun ngarengsekeun, saderhana tapi cara aslina pikeun ngalayanan strawberry anu lezat. Sakumaha anjeun tiasa tingali, ku sakedik imajinasi anjeun tiasa nyayogikeun buahna ku cara anu langkung pikaresepeun bari tetep séhat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.