Trik nyabut popok

Trik nyabut popok

Nyingkirkeun popok henteu salawasna gampang, atanapi sahenteuna henteu pikeun kalolobaan barudak. Utamana pikeun kolotna anyar bisa jadi kompléks, saprak Kusabab teu aya rujukan, teu jelas iraha waktosna pas.. Kahiji sakabeh nyaeta pikeun ngaidentipikasi lamun anak geus siap, sabab teu ngeunaan umur, tapi ngeunaan masalah maturing. Sareng pikeun ieu, unggal murangkalih peryogi waktos anu béda.

Umur maturation teu salawasna marengan umur nyata jeung alesan ieu isu sejenna kudu salawasna ditaksir sateuacan mutuskeun lamun éta waktu pikeun nyabut popok. Biasana dimimitian nalika murangkalih umur 2 taun, sabab sistem atikan ayeuna nyirian kitu. Barudak kudu asup sakola ngadalikeun sphincters maranéhanana, hal anu tanpa ragu, di sawatara titik kudu robah.

nyabut popok

Ngahargaan kabutuhan barudak penting pisan sareng dina sababaraha waktos aranjeunna kapaksa ngalakukeun hal-hal anu henteu disiapkeun. Entong ngabandingkeun aranjeunna sareng murangkalih sanés, henteu émut upami batur umurna parantos angkat ka kamar mandi nyalira atanapi upami aranjeunna ngahontal tonggak pangembangan anu sanés sateuacan anak anjeun. Sarerea meunang tapi masing-masing dina laju sorangan jeung meureun dina cara béda. Anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta ngabantosan anak anjeun dina prosés ieu, kalayan tip sareng trik sakedik pikeun nyabut popok sapertos anu anjeun bakal mendakan di handap.

arouses panasaran Anjeun

Barudak diajar ku imitasi, sadaya anu aranjeunna tingali dina anjeun ngajantenkeun aranjeunna panasaran sareng aranjeunna nyobian ngalakukeunana ku cara anu sami. Ku alatan éta, éta pohara penting Ti leuleutik maranéhna marengan anjeun ka kamar mandi, ambéh maranéhanana jadi akrab jeung polah relieving diri di jamban. Ngobrol jeung ngajelaskeun naon anu anjeun lakukeun bari anjeun ngalakukeun eta, jadi anak ogé bakal diajar kosakata nu accompanies kamar mandi.

Ulah ngarepkeun anjeunna ngajak anjeun ngijih, sabab seueur murangkalih langkung lami nyarios sareng kurangna kosakata henteu saluyu sareng kematangan. Hartina, anak bisa jadi siap pikeun kontrol sphincters sareng tanda-tandana jelas. Tapi lamun ngadagoan manehna nanya ka anjeun, Anjeun bisa jadi unnecessarily delaying momen. Sumuhun anak nyieun sapuan jelas, manéhna hayang nyokot off popok na, buka lila tanpa popok baseuh, anjeun bisa jadi siap.

Nyiptakeun rutinitas

Anjeun ngan kudu nyiapkeun kamar mandi jeung adaptasi jeung anak, jeung potty atawa adaptor toilet. Biasakeun anjeunna angkat ka kamar mandi dina waktos anu khusus, isuk-isuk nalika anjeunna gugah, wengi sateuacan bobo atanapi saatos tuang. Hal biasa nyaéta yén anjeunna teu nanaon, yén anjeunna reuwas tina linggih di dinya malah bisa nolak anjeun. Malikan deui unggal dinten sareng sakedik-sakedik anjeunna bakal ngartos naon anu kedah anjeunna laksanakeun, anjeunna janten wawuh sareng kamar mandi sareng di sawatara titik anjeunna bakal kaget anjeun.

Ganjaran otonomi Anjeun

Pikeun murangkalih penting pisan pikeun mendakan naha aranjeunna ngalakukeun hal anu leres atanapi salah sareng pikeun ieu, teu aya anu sanés ngan ukur masihan terang ka aranjeunna sepanjang waktos. Bade ka kamar mandi mangrupikeun prosés anu kompleks anu ngamungkinkeun aranjeunna janten langkung otonom sareng anu ngiringan kematanganna. pikeun aranjeunna meunang eta Butuh loba kasabaran, katekunan jeung pamahaman.. Ku alatan éta, unggal waktos aranjeunna nyandak léngkah leutik ka hareup, maranéhanana kudu nyaho yén maranéhna geus nyieun strides hébat.

Perkara teu sabaraha leutik hambalan, sanajan anjeun ngan meunang anjeunna diuk dina jamban jeung teu hayang meunang nepi, anjeun kudu ngagungkeun eta sarta ngantep anak nyaho yén anjeunna ngalakonan ogé. Anjeun bakal ngarasa pisan ngamotivasi pikeun sababaraha kali salajengna, anjeun bakal terang yén anjeun aya dina jalur anu leres sareng sakedik-sakedik anjeun bakal didorong. Sabalikna, Anjeun teu kedah nyentak anjeunna atanapi ambek nalika anjeunna henteu kolaborasi atawa lamun manéhna pees on dirina.

Inget yén ieu téh mindeng prosés slow, malah loba barudak kudu sababaraha taun ninggalkeun popok lengkep. Mimitian ku trik ieu pikeun nyabut popok sarta saeutik-saeutik anak anjeun bakal ningkatkeun aspék penting ieu ngembangkeun na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.