Kadaharan pikeun barudak ti 2 dugi ka 3 taun

Gadis tuang sadayana

Nalika murangkalih ngalangkungan halangan umur dua taun, sigana ibu sareng bapak rileks dina tuangeun sabab sigana aranjeunna parantos tiasa tuang sadayana. Éta ti umur dua taun nalika budak tiasa tuang 4 atanapi bahkan 5 tuang sadinten (Sarapan, tuang siang, siang, snack sareng tuangeun) sareng dina sababaraha kasus anjeun tiasa nyandak suplemén susu dina bentuk susu sareng cookies sateuacan bobo.

Éta panggih ngadistribusikaeun asupan kalori tina kadaharan pokok anu béda sahingga anjeun gaduh énergi anu saé sadidinten.

Kumaha cara ngadistribusikaeun kalori na?

Penting pikeun terang kumaha kalori kedah disebarkeun siang dina tuangeun barudak ti umur dua dugi ka tilu taun, tapi anjeun kedah émut sababaraha ideu ngeunaan opat tina lima tuangeun utama:

  • Desayuno: 25% asupan kalori dinten
  • kadaharan: 30% tina asupan kalori dinten
  • Snack: 15% tina asupan kalori dinten
  • dahar peuting: 30% tina asupan kalori dinten

Perlu diperhatoskeun pikeun nyegah murangkalih ngagaduhan paripolah tuangeun anu capricious sareng monoton kalayan karesep kana sababaraha tuangeun sareng teu resep ka anu sanés. Ieu tiasa nyababkeun diét anu goréng sareng henteu pisan bergizi.

Naon anu kedah diét saimbang pikeun budak anu dua dugi ka tilu taun?

Orok tuang cau

Una rupa-rupa sareng diet saimbang lengkep Anjeun kedah nyayogikeun naon anu diperyogikeun ku budakna unggal dinten dina sumbangan gizi. Tapi naon kabutuhan nutrisi umur dua ka tilu taun?

  • Kalori: 1.300 Kcal / dinten
  • Protéin: 30 - 40 gr / dinten
  • Karbohidrat: 130 - 180 gr / dinten
  • Lemak: 45 - 55 gr / dinten

Tuang langkung atanapi kirang tina sadayana

Barudak antara umur dua dugi tilu taun tuang kirang langkung sami sareng anu sanés tuang, tapi anjeun kedah ati-ati ulah ngawangun kabiasaan goréng. Barudak dina yuswa ieu hoyong mandiri pisan anu kitu aranjeunna hoyong janten anu mutuskeun naon anu aranjeunna hoyong tuang sareng iraha bade tuang, Kusabab kitu, stratégi tuangeun diperyogikeun pisan pikeun tiasa diét anu saé pikeun murangkalih bumi.

Nalika aranjeunna ngalangkungan halangan dua taun

Nalika murangkalih ngalangkungan halangan umur dua taun, anjeun tiasa pindah produk susu kana low-fat. Susu ngagaduhan peran anu kirang penting dina tuangeun budak, hiji atanapi dua gelas susu bakal langkung ti cekap.

Anak anjeun kedah tuang tuang sareng kulawarga tapi anjeun bakal kedah teras-terasan ningali kamampuanana pikeun nyah sareng ngelek tuangeun. Coba supaya anak anjeun tuang sareng sakulawarga atanapi paling henteu sareng salah sahiji kolotna. Anjeun tiasa nempatkeun korsi luhur sareng ngalihkeun budak anjeun kana korsi anu cocog pikeun jangkungna.

Aspék gizi

Orok tuang lollipop

Dina umur ieu, barudak condong tuang langkung seueur tuangeun anu seueur gajih sareng gula, kalebet kaleueut jus, kiripik kentang, sareng cemilan anu kurang gizi. Perlu upami anjeun masihan jus anak anjeun éta anyar diperes tina buah. Éta ogé merenah pikeun ngenalkeun tuangeun buah sakedik-sakedik salaku bagian anu séhat tina diet, contona saatos siang siang atanapi salaku camilan.

Pertimbangan anu sanés diperhitungkeun

Vitamin D

Barudak ka ieu umur teu tiasa kakurangan vitamin D kumargi éta ngagaduhan peran anu penting dina ngembangkeun panyakit sapertos diabetes atanapi gangguan otoimun, sareng bahkan dina penampilan jenis kanker tangtu. Barudak anu teu ngagaduhan cukup vitamin D, pediatrina kedah nganggap masihan anjeunna suplemen vitamin D.

Bahaya cekek

Nya kitu, diperyogikeun yén barudak henteu tina bahaya sesek, pikeun nyingkahanana anjeun kedahna potong dahareun kana potongan leutik sareng tingali kumaha anak anjeun tuang sakedik. Cegah tuang potongan-potongan kadaharan anu alit atanapi nempatkeun langkung seueur tuangeun dina cangkem na tibatan anu tiasa nyamuk.

Omega-3

Kaseueuran barudak dina umur ieu henteu ngagaduhan jumlah asam lemak omega-3 anu penting sareng kedah tuang tuangeun anu nyayogikeunana, sapertos lauk.. Omega-3 maénkeun peran penting pikeun pamekaran otak.

Buah sareng sayuran

Perlu kaasup buah sareng sayuran dina kaseueuran tuang sapertos:

  • Beunghar ku vitamin A: wortel, kangkung, kale, squash usum salju, ubi jalar.
  • Beunghar ku vitamin C: pelem, melon, jeruk, kiwi, strawberry.

Seratna

Perlu pikeun murangkalihna pikeun ngagaleuh cukup serat dina diét anjeun sareng tiasa tuang roti séréal sareng kurupuk, kurupuk sisikian, béas coklat, kacang-kacangan, sareng sajabana.

Strategi dahar séhat

Orok tuang buah

Dahar budak umur dua sareng tilu taun tiasa nangtang, utamina nalika hoyong mandiri sareng nolak tuang anu biasa didahar sampurna. Tapi anjeun kedah terang kumaha ngungkulan kaayaan kalayan saé supaya anak anjeun tiasa ngagaduhan hubungan anu séhat sareng tuangeun sareng diajar tuang kalayan saé. Entong sono strategi ieu:

Bagikeun tanggung jawab ka anak anjeun

Idéalna, kolot mutuskeun iraha sareng naon anu kedah didahar sareng ngantep barudak mutuskeun sabaraha tuangna. Ieu ngandung harti yén kolot moal neken atanapi ngawatesan jumlah anu didahar ku budak na aranjeunna moal mutuskeun nanaon tentang ménu na. Barudak terang kumaha ngatur nyalira naon anu kedah didahar, bakal aya sababaraha minggu yén aranjeunna bakal langkung seueur tuang sareng anu sanésna bakal kirang tuang, sareng éta henteu kunanaon. Tapi upami anjeun pikir aya anu lepat anjeun kedah angkat ka dokter pediatrik anjeun.

Nyayogikeun tuangeun sareng camilan anu saimbang sareng teratur

Dahar barudak anu rutin anu diprediksi tiasa dianggo pikeun aranjeunna pikeun tuang kalayan saé. Nyatana barudak anu tuang tuangeun sareng Snacks anu direncanakeun bakal ngagaduhan langkung seueur gizi tinimbang anu tuang langkung seueur. Hindarkeun tuangeun murangkalih anjeun nalika ningali TV atanapi dina mobil. Langkung saé tuang di tempat anu nétral sapertos méja dapur.

Sareng tangtosna, tong hilap hal anu penting pisan pikeun nguatkeun hubungan anu hadé sareng tuangeun sareng anjeun, tuang sasarengan!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

77 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   noelia cenahna

    Hai kumaha damang? Abdi hoyong terang naha anjeun tiasa ngirim kuring resep atanapi ménu barudak pikeun anak awéwé kuring umur 2 taun, hatur nuhun

    1.    lungguh cenahna

      Dupi anjeun ngirim kuring ménu mingguan pikeun budak umur dua taun, hatur nuhun

      1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

        Halo Rahmat

        Upami orok anjeun parantos tuang sadayana sareng tiasa tuang tuang padet anjeun tiasa nungtun diri tina ménu mingguan ieu anu tiasa anjeun tingali ku ngaklik dina tautan:

        Upami henteu, anjeun tiasa ngirim kami sabaraha jauh orok anjeun kalayan tuangeun sareng kami bakal nyiptakeun ménu mingguan anu dipersonalisasi sahingga anjeun tiasa nyandak éta salaku pituduh; )

        Wasalam

    2.    Aroa cenahna

      Halo, abdi Aroa, kuring gaduh budak lalaki umur 2 satengah taun sareng kuring ngalaman masalah tuang potongan, anjeunna henteu ngunyah tuangeun, anjeunna ngan ukur nyamuk naon anu dipikahoyongna, roti, cookies, jst.
      Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun pikeun ngajantenkeun anjeunna tuang sadayana, anjeunna ngan ukur hoyong tuang daging hancur.
      Naha aya anu masihan kuring nasihat atanapi anu nyungkeun mangga.

  2.   patékadan cenahna

    Halo, kuring ogé hoyong ngirimkeun ménu kana email kuring anu kuring tiasa nyiapkeun anak kuring umur 2 taun, punten, kusabab kuring henteu terang naon anu kedah disiapkeun pikeun anjeunna, sakapeung kuring henteu tuang seueur tapi anjeunna resep kanggo nginum yoghurt, anjeunna henteu nginum susu pisan. Anjeunna resep sareng anjeunna masih kénéh nginum susu ibu, sareng pikeun anu matak anjeunna, alhamdulillah berkah anjeun.

  3.   Janet Sotelo cenahna

    Budak kuring umur 2 taun henteu hoyong tuang ukur barang anu dicincang anu dicekel ku kuring?

  4.   DORIS cenahna

    Kuring gaduh budak lalaki umur 33 bulan sareng dina kontrol pertumbuhan aranjeunna ngawartosan yén anjeunna kirang beurat, kuring hoyong terang ngeunaan ménu pikeun tuang putra abdi ogé.
    Hatur nuhun.

  5.   Oscar cenahna

    Hai kumaha damang? Abdi hoyong terang naha anjeun tiasa ngirim kuring resep atanapi ménu barudak pikeun anak awéwé kuring umur 2 taun, hatur nuhun

  6.   LAURA SANCHEZ cenahna

    Halo, kuring hoyong anjeun ngirim resep resep kanggo putra abdi 2 taun 6 bulan. Anjeunna ngagaduhan karacunan tuang, sareng buah jeruk, jus, susu, sareng sajabana ngalarang kuring sareng kuring henteu terang naon anu kedah dipasihkeun. hatur nuhun

  7.   LAURA SANCHEZ cenahna

    Hai, abdi gaduh putra umur 2 bulan umur 6 taun, anjeunna ngagaduhan karacunan tuang janten kami tuang seueur di jalan sareng kuring hoyong anjeun ngirimkeun kadaharan anu bergizi pikeun anjeunna. hatur nuhun

  8.   Lark Alejos cenahna

    Hai! Abdi hoyong anjeun ngirimkeun resep jus kanggo putra abdi yuswa 1 taun 10 bulan. Hatur nuhun

  9.   Gaby ruiz cenahna

    Halo, kuring gaduh budak awéwé umur 2 taun. Anjeunna henteu hoyong tuang tuangeun padet, bahkan anjeunna ngaraos dina sungutna sareng ngabalikeunana. Dina sababaraha kasempetan anjeunna parantos utah tina hal anu sami. Naon anu anjeun nyarankeun, kumaha kuring tiasa ngabantosan anjeun pikeun nampi sareng tuang tuangeun padet?
    hatur nuhun

  10.   fernanda cenahna

    Halo, abdi hoyong upami dimungkinkeun pikeun ngirim resep pikeun budak awéwé umur dua taun anu kuring henteu kantos ngalaman masalah tuang tapi ayeuna mah invensi kuring lumpuh. Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun pikeun ngajantenkeun anjeunna tuang. ciuman sareng hatur nuhun

  11.   Ninowska cenahna

    Halo, kuring gaduh budak awéwé umur 2 satengah taun sareng di pamariksaan terakhir sareng dokter kuring mendakan anjeunna kaleuwihan beurat. Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, seni kuliner kuring rada terbatas. Upami aya anu tiasa ngabantosan kuring, kuring bakal ngahargaan pisan.
    Salam.

  12.   Juan Carlos cenahna

    Halo, abdi gaduh budak awéwé umur 2 satengah taun, kuring hoyong terang ménu kusabab kuring henteu tuangeun saé, hatur nuhun pisan

  13.   lourdes cenahna

    Abdi hoyong anjeun carioskeun naon katuangan anu henteu kedah leungit dina tuangeun murangkalih kuring umur 3 taun sareng upami kuring terang yén tuangeunana cekap, punten

  14.   rasi cenahna

    Hai, abdi gaduh putra umur 2 taun sareng kuring hoyong upami anjeun tiasa ngirim resep ka email kuring hatur nuhun

  15.   STANDAR cenahna

    Hai wilujeng siang,

    Putri abdi tuang saé, kuring ngan ukur hoyong nyungkeun, kirimkeun ménu supados abdi tiasa ngadamel katuangan anu béda-béda pikeun putri abdi, anjeunna yuswa 2 taun

    Gracias

  16.   Lorraine cenahna

    Nya, adi kuring masihan orokna, anu yuswa 2 taun sareng ampir tilu, kadaharan anu sami sareng anu déwasa hoyong panyilidikan anu ngajantenkeun anjeunna ngeunteung sareng yén anjeunna henteu masihan sadayana éta ka mojang, ogé nalika mojang éta utah piring sejen deui

  17.   Veronica cenahna

    Halo, kuring gaduh budak lalaki umur 22 bulan kuring hoyong anjeun masihan naséhat pikeun tiasa ngajantenkeun anjeunna nyobian katuangan énggal, kumargi anjeunna ngan ukur hoyong tuang naon anu anjeunna parantos terang ... nalika kuring sumping sareng piring anyar , anjeunna mimiti diajar ku panon na sareng henteu hoyong nyobian, kuring henteu tiasa ngayakinkeun anjeunna sareng kuring henteu hoyong gelut sareng anjeunna kusabab anjeunna jengkel pisan. Nalika anjeunna langkung ngora, anjeunna tuang bubur sayuran na kalayan saé sareng ayeuna anjeunna henteu hoyong tuangeun. Abdi ngahargaan pisan koméntar sareng saran anjeun. Salam

  18.   Maria del Carmen cenahna

    Abdi gaduh budak umur 2 taun, biayana seueur tuang tuangeun padet (daging, hayam) tapi kuring tuang pizza, jangjang hayam. Kuring parantos nyobian sababaraha jinis bumbu, ganti baju sareng kuring henteu tiasa tuang, kuring ogé hoyong nyobian katuangan énggal tapi kuring henteu terang kumaha cara na pikeun ngajantenkeun palate sareng panon anjeun.

  19.   Pantun cenahna

    Dina berita 2 dinten ka pengker aya kasus orok umur 9 bulan anu maot tina seueur teuing tuangeun, tilelep kusabab organisme na leutik pisan sareng nalika aranjeunna raos pinuh réaksi na utah, éta nunjukkeun yén aranjeunna tuang seueur, Tina tangtu, upami sanés sanés anu sanés ... dina sagala hal kuring terang yén éta rada sesah terang sabaraha tuangeun anu aranjeunna kedah tuang sareng tangtosna kami henteu hoyong aranjeunna janten kurang gizi upami aranjeunna henteu tuang saé tapi ogé pikeun kuring akina nyarios, ambre bakal ngajantenkeun aranjeunna tuang sareng bobo bakal bobo aranjeunna, saur anjeun anjeun kedah santai sareng nyobian ngajantenkeun aranjeunna ngan ukur tuang naon anu aranjeunna pikahoyong sareng henteu dugi ka utah tina kaenuhan

  20.   Arék williams cenahna

    Halo, kuring hoyong anjeun ngirimkeun buku resep pikeun budak awéwé kuring umur 2 taun anu ngalaman kaserang sembelit, anjeunna ampir teu hoyong inuman cai, anjeunna hoyong tuang seueur yoghurt, henteu terang naon anu kedah dilakukeun, punten bantosan abdi

  21.   kim cenahna

    Halo, kuring hoyong terang naha yoghurt atanapi lactobacilli disarankeun pikeun mojang sataun sapuluh bulan anu kaserang kabebeng, kirimkeun jawaban kana email abdi punten

  22.   moral ivan cenahna

    Abdi hoyong terang naha anjeun tiasa ngirim resep atanapi ménu barudak kanggo putra abdi umur 3 taun, hatur nuhun

  23.   Claudia cenahna

    Salam kuring peryogi resép pikeun saeutik kuring duaan
    TAUN HATUR NUHUN

  24.   Veronica cenahna

    HALO:
    Kuring resep yén anjeun ngirimkeun kuring Resep pikeun kadaharan barudak pikeun budak awéwé umur 1 jeung 3 taun, budak awéwé tilu taun kuring ngadorong kuring, henteu dahar ogé, sok mawa kadaharan dina sungutna, nyabak éta sareng henteu pas. IEU. Naon anu kuring tiasa laksanakeun? Saha anu tiasa ngabantosan anjeunna nyaéta palé sareng lemah dina beurat.
    Abdi ngahaturkeun nasihat anjeun sareng ngantosan réspon anjeun.

  25.   Bonnie cenahna

    Wilujeng énjing ... Abdi hoyong kirimkeun ka kuring resep pikeun putra abdi anu badé ngancik umur 3 taun, kumargi anjeunna henteu resep tuang, kusabab kurangna napsu kuring masihan anjeunna dua botol Pediasure, kuring ogé hoyong anjeun ngawartosan upami kuring nuju saé masihan kadaharan ieu salaku suplemén. Nuhun !!!

  26.   Carolina cenahna

    Halo? Punten siang. Naon anu kedah kuring laksanakeun? Orok umur tilu taun kuring ngan ukur hoyong tuang pasta sareng kéju sareng arepa, anjeunna henteu hoyong tuang jinis kadaharan anu sanés kuring kedah laksanakeun.
    Hatur nuhun kana sadaya bantosan anu tiasa dipasihkeun ka kuring.

  27.   lissette cenahna

    Halo? Punten Abdi hoyong resep dikirim ka email kuring, kuring gaduh budak awéwé umur tilu taun sareng kuring berjuang pikeun tuang nuhun

  28.   Lidia cenahna

    HELLO NAMA Abdi LIDIA Abdi yuswa 26 taun sareng kuring gaduh budak awéwé 3 taun. Abdi teu ngagaduhan masalah dina tuangeun sareng anjeunna. Naon anu lumangsung nyaéta kuring sakapeung asa ku kuring dahar loba teuing
    Sigana mah kuring bakal kénging seueur lamunan. NAON ANU TIASA ABDI LAKUKEUN
    Kuring NUNGGU ANU JAWABAN nuhun
    Atte
    LIDIA

  29.   LABURAN cenahna

    Halo, kumaha damang? Abdi gaduh orok umur 23 bulan, anjeunna tuang yogurtna, jus na, tapi anjeunna henteu tuangeun sakumaha mistina, abdi hoyong anjeun ngabantosan kuring ku ngirim sababaraha resep kana email abdi supados kuring tiasa tuang anjeunna sakumaha kuduna.

  30.   Brenda cenahna

    Hai, abdi hoyong anjeun ngirim kuring ménu salami sasasih sareng kalori tina tuangeun kanggo putra abdi yuswa umur 2 sareng 3 taun.

  31.   Patricia cenahna

    Hai, abdi masih gaduh orok umur 2 taun sareng sesah pisan kanggo kuring tuang saé, biasana sasarap sasarap, tuang sami sareng tuang anu sami kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun supados anjeunna tiasa tuang normal hal pikeun budak awéwé umur na, naha anjeun tiasa ngirim kuring sababaraha resép anu ngajantenkeun diet anjeun langkung séhat sareng anjeun tiasa ngagaduhan nutrisi anu anjeun peryogikeun, tapi éta upami anjeun nginum susu 3 kali sapoé. Nya, abdi ngantosan waleran anjeun, hatur nuhun.

  32.   LEDA cenahna

    Wilujeng énjing, kuring ogé hoyong ménu kanggo orok ampir dua taun, punten upami anjeun ngirim ka email abdi, kuring bakal ngahargaan pisan, saé éta aya halaman ieu pikeun ibu-ibu anu kami henteu terang naon anu kudu tuang orok

  33.   MARU cenahna

    Halo!! Abdi gaduh budak awéwé umur 2 taun sareng kadang anjeunna henteu hoyong tuang, abdi henteu terang naha anjeunna bosen sareng tuangeun kuring sareng kuring hoyong masihan anjeunna atanapi ngarobih ménu na, kuring bakal ngahargaan upami anjeun ngirim kuring resep kana email kuring, kuring ngahargaan perhatian anjeun.

  34.   Sandra cenahna

    Sigana mah kasus ieu barudak kaserang kabebeng pisan has tapi dina waktos anu sareng aranjeunna rada masalah tuang. Putri abdi yuswa dua satengah taun, sareng anjeunna kaserang kabebeng. Kuring ngatur pikeun ngabantosan anjeunna ngévakuasi kalayan masihan yoghurt plum atanapi komput plum. Sareng upami sesah pisan, kuring kedah nyimpen supositoria glycerin orok, nalika kasus diperyogikeun. Anjeunna henteu resep jus lechoza, anjeunna tuang pisan tina cau. Oats entong diliwatan mah PERLU Gancang Pitunjuk Pikeun Nyiapkeun Kadaharan Anu Anjeun Pikaresep Sareng Ngabantosan Anjeun Ngajalankeun Biasa.

  35.   adrian cenahna

    Halo, abdi peryogi resep kanggo lalaki gendut umur dua satengah taun kuring, hatur nuhun pisan

  36.   Lourdes cenahna

    Kuring prihatin ngeunaan nutrisi barudak kuring anu umur 2 sareng 4 taun, kuring hoyong anjeun ngirimkeun buku resep pikeun masak gancang, séhat sareng gampang

  37.   Adriana cenahna

    Halo !!!! Abdi gaduh orok yuswa 2 taun satengah sareng kisiera k kintun buku resep kanggo masak anu séhat sareng gampang, hatur nuhun

  38.   nohelia ardila cenahna

    halo .... Hapunten janten salah sahiji seueur, tapi kuring ogé hoyong terang ménu sapopoé pikeun tuangeun budak awéwé kuring umur dua taun, anjeunna kaleungitan beurat sareng henteu resep tuang, kuring pisan hariwang ... pediatrik ngirimkeun anjeunna susu enfagrow salaku pelengkap, tapi mojang kuring ngan ukur hoyong produk susu sapertos yogurt, gandum, jst, hatur nuhun pisan kana pamahaman anjeun.

  39.   penting cenahna

    HELLO Abdi gaduh budak awewe 2 taun ngan ukur dinten lahir sareng sigana kuring henteu terang naon anu kedah dipasihkeunana, anjeunna polos pisan Punten bantosan abdi naon anu tiasa dipasihkeun pikeun kéngingkeun sakedik ...... ku cara anjeunna mangrupikeun konstitusi alit ... sakedik

  40.   ANETTE cenahna

    Halo, kuring ti Monterrey, kuring gaduh budak awéwé umur 4 taun, kuring bajoang cara anu saé pikeun tuang, anjeunna henteu resep sayuran, ampir teu nanaon, sareng anjeunna resep kusabab anjeunna merjuangkeun, aranjeunna resep pediasure, kuring pasihkeun ka anjeunna 2 kali sapoé, tapi kuring asa pisan, abdi peryogi anjeun ngabantosan kuring upami anjeun gaduh resep ngarah ngirim kana email abdi hatur nuhun pisan nuhun abdi ngantosan jawaban

  41.   Diana cenahna

    Halo, kuring gaduh anak umur 2 taun, anjeunna mangrupikeun kautamaan (6 bulan) anjeunna ceking, anjeunna tuang sakedik tapi anjeunna ampir unggal dinten. Abdi hoyong ngirim kuring resep dahareun anjeun ka kuring anu tiasa masihan anjeun katuangan anu séhat sareng nutrisi sareng langkung ogé cocog sareng umur anjeun. HATUR NUHUN.

  42.   Laura cenahna

    Abdi hoyong buku resep kanggo abdi, putu kuring henteu hoyong tuang tuangeun, ngan ukur sabotol

  43.   Cintia cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan orok umur tilu taun sareng kuring hoyong terang kumaha kuring tiasa nyiptakeun anjeunna nginum susu susu, anjeunna ngan ukur hoyong yogurt, sareng sababaraha resep tuangeun, anu ngandung gisi, sareng kumaha kuring tiasa ngadamel ati anu henteu bakar. .

  44.   GLORIA RUBIELA ​​PEÑA cenahna

    topik tuangeun atanapi resep pikeun murangkalih umur dua dugi ka tilu taun nyarioskeun perkawis kalori dina perséntase. tapi dina dahareun naon kuring mendakan kalori éta. nyaéta putra abdi henteu hoyong tuang nanaon sareng ngan ukur nyeuseuh binatu atanapi botol umurna dua taun

  45.   Dani cenahna

    Halo, kuring gaduh budak lalaki umur dua taun sareng kuring henteu terang kumaha carana supaya anjeunna ngahakan sadayana dugi ka sataun satengah teras kuring henteu peryogi resep deui pikeun anjeunna, anjeunna anu paling nuntut di bumi ……….

  46.   yazmine cenahna

    Halo, abdi damel di TK sareng kuring teu resep ngulang tuangeun ka murangkalih, éta budak alit ti umur 1 dugi ka 3 taun sareng kuring resep pisan kanggo anjeun ngintunkeun kuring resep kanggo aranjeunna, hatur nuhun

  47.   Cristina cenahna

    Halo, kumaha pamilarian anjeun? Abdi gaduh 2 murangkalih, salah sahiji ti 3 sareng anu sanésna 22 bulan sareng saleresna éta hargana seueur tuang, kuring asa pisan, kuring hoyong anjeun ngabantosan kuring kusabab kuring hoyong ngadamel menu mingguan kanggo 4 tuangeun anu diperyogikeun pikeun ningali naha anjeun tiasa ngirim kuring ménu kana surat hatur nuhun

  48.   Miriam cenahna

    Halo, kuring gaduh budak lalaki anu bakal umur 2 taun tanggal 18 bulan ieu. Di binih aranjeunna nyarios ka kuring yén anjeunna tuang sarapan sareng tuangeun pisan, tapi parantos di bumi anjeunna ngegel nanaon tapi henteu pas sareng dina waktos tuang abdi henteu terang naon anu kedah dipasihkeun ka anjeunna, kuring henteu tiasa mikir nanaon. Dina sabtu minggu, anjeunna henteu hoyong tuang ampir naon waé, bahkan dina waktosna nyalira. Punten naha anjeun tiasa masihan kuring resep atanapi tip. Hatur nuhun. . .

  49.   Carmen cenahna

    Halo; Nami abdi Carmen. Abdi gaduh budak awéwé sataun sareng dalapan bulan. Anjeunna lahir dini sareng beuratna 1.400 kg, ceking pisan. Anjeunna teras-terasan ipis sareng henteu hoyong tuang teu paduli kumaha kuring nyobian supaya anjeunna tuang. Kuring parantos milih nyampur tuangeun sareng masihan kana botol. Ieu hiji-hijina cara pikeun anjeun tuang sayuran sareng daging atanapi lauk.
    Punten Abdi hoyong anjeun ngabantosan kuring sareng masihan kuring diet lengkep sareng panginten cara anu pangsaéna pikeun putri abdi tuang.

  50.   Maria Yesus cenahna

    Halo kuring ningali halaman anjeun milari bantosan pikeun putra abdi anu umurna ampir 4 taun sareng kuring milari seueur inpormasi anu upami anjeun tiasa ngabantosan kuring ku ngirim kuring resep kanggo tuang anjeunna opat kali tuang sareng tiasa ngagabung sabab sajaba ti yén anjeunna kaserang konstipasi sareng gaduh waktos anu goréng sareng nyalira Ayeuna parantos ampir 3 bulan anjeunna henteu jalan-jalan saé 3 bulan kapengker anjeunna mangrupikeun anak sepuh anjeunna henteu bosen nanaon anjeunna lumpat anjeunna maénkeun anjeunna henteu kantos capé sareng ngalakukeun sadayana ayeuna anjeunna sabalikna tina ranjangna anjeunna henteu hoyong gugah anjeunna ngan ukur bangun mandi tuang angkat ka kamar mandi sareng anjeunna henteu hoyong kaluar tina naon waé aber upami aranjeunna tiasa ngabantosan suku abdi henteu jalan-jalan ogé aranjeunna ngageter henteu deui naon anu kudu kuring lakukeun asa kuring parantos nyandak anjeunna ka dokter pediatrik sareng aranjeunna henteu terang naon anu dipiboga ku aranjeunna ceuk anjeunna sedih pundung sareng kuring henteu terang naon deui anu aranjeunna carioskeun Sareng kuring sieun yén kuring ngagaduhan hal sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun upami aya anu tiasa ngabantosan kuring, kuring badé ngucapkeun salam. Aduh ieu halaman.

  51.   alexia gifted cenahna

    Halo, kumaha kabarna, mimitina kuring ngucapkeun salam ka anjeun dina halaman anjeun, kuring peryogi bantosan, éta nyaéta anjeun tiasa ngirim kuring waleran kana patarosan ieu.
    Naon tuangeun anu séhat sareng naon anu tiasa dipasihkeun ka budak kuring ampir dua taun? Anjeunna boro-boro tuang, anjeunna ngan ukur hoyong tuang manisan.
    Aduh ciuman kuring bakal ngantosan waleran anjeun.

  52.   Claudia cenahna

    Abdi gaduh budak awéwé umur dua taun sareng teu aya jalan pikeun anjeunna tiasa tuang naon-naon jinis padet, unggal dinten kuring nyiapkeun katuangan padet kanggo anjeunna sareng teu uji b, anu ditumbuk ku kakuatan langkung seueur atanapi kirang, sareng tanpa masalah upami anjeunna tuang susu sareng inuman susu kalayan séréal. Punten kirimkeun kuring tipeu atanapi naséhat pikeun pangan padet kusabab aya kalan-kalan kuring henteu terang naon anu kedah disiapkeun pikeun anjeun. Hatur nuhun

  53.   ALFREDO matak. cenahna

    Halo, putra abdi yuswa 3 taun, dupi anjeun tiasa ngintunkeun resep ka kuring, kuring téh bapa anu nekat

  54.   DORYS cenahna

    Abdi doranely sareng kuring henteu terang kumaha ngubaran orok, punten punten wartoskeun ka kuring naon anu kuring pasihkeun pikeun anjeunna

  55.   Laura Elena cenahna

    Hai kumaha kabarna !! Abdi indung tina triplet 2 taun 7 bulan, sareng kuring henteu terang kumaha cara ngarobih dahareun kusabab éta sadayana ngagaduhan cita rasa anu béda. Kuring bajoang pisan ambéh aranjeunna tuang aranjeunna aranjeunna henteu hoyong aranjeunna. Tapi aranjeunna ngan ukur hoyong nginum jus, susu, mitos, cau, sareng kacang.
    Kuring kakurangan tina ideu pikeun persiapan, sajaba ti éta kuring hoyong nyayogikeun aranjeunna diet saimbang. !!

    HATUR NUHUN!!

  56.   belen cenahna

    ombak !!! Punten, upami aya diantara ibu-ibu anu geulis anjeun tiasa ngintunkeun resep kanggo murangkalih kuring umur dua taun anu nembé teu hoyong nanaon tapi cairan ... Abdi sangsara pisan yén kuring henteu hoyong tuang, tapi tiasa anjeun ngabantosan kuring ku hal anu béda-béda.
    hatur nuhun

  57.   belen cenahna

    email abdi nyaéta belen_15123@hotmail.com

  58.   Algiers cenahna

    Halo, kuring gaduh budak leutik 2 taun 5 bulan sareng hésé pikeun anjeunna nyandak sendok janten anjeunna milih tuang nganggo pananganna. Abdi hoyong terang sababaraha latihan stimulasi supados anjeunna tiasa tuang sareng séndok na.

  59.   Algiers cenahna

    Budak kuring umur 2 taun 5 bulan henteu hoyong deui tuang sayuran. Anjeunna kantos tuang sadayana sayuran anu kuring pasihkeun tapi ayeuna anjeunna ngan ukur tuang sababaraha hal. Naha anjeun tiasa masihan bongbolongan pikeun masihan.

  60.   gabyz cenahna

    Hai, wilujeng siang, nami abdi Gaby. Abdi gaduh budak lalaki umur dua taun satengah sareng anjeunna henteu tuang barang-barang padet salian ti sababaraha hayam sareng sup. Dokter nyarios yén anjeunna beurat awakna tapi kuring Kami hariwang yén anjeunna henteu tuang sayuran atanapi bungbuahan. Pediasure tapi kuring hoyong pisan ngajar anjeun tuang kalayan saé supados anjeun séhat, bantosan kuring, kuring hariwang yén anjeun teu gaduh pertahanan, ogé upami anjeun tiasa ngirim kuring resep mangga sareng naséhat, hatur nuhun

  61.   Piérina cenahna

    Halo, kuring gaduh budak awéwé umur 26 bulan, tapi anjeunna kirang beurat .. Punten hoyong diét anu pas pikeun putri abdi ngabantosan kuring kéngingkeun beurat normalna. Hatur nuhun

  62.   naomi cenahna

    Halo, wilujeng siang, kuring gaduh budak awéwé umur 3 taun sareng anjeunna henteu tuang, anjeunna ngan ukur inuman pacha, abdi kedah nyungkeun anjeunna tuang, naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun anjeunna tuang, naha anjeun tiasa ngintunkeun resep dahareun anjeun kanggo barudak ti umur 3 dugi ka 8 taun sareng naséhat anjeun, hatur nuhun.

  63.   indris escalante cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan orok umur dua taun, kuring hoyong anjeun ngirimkeun ménu

  64.   Daphne cenahna

    Halo, abdi hoyong anjeun ngirimkeun ménu sareng resep kanggo budak lalaki kuring umur 2 satengah taun. Hatur nuhun

  65.   Marcela cenahna

    HALO, BISA NGIRIMKEUN KAU MENU conto tina naon budak lalaki umur 4 taun kudu dikonsumsi? HATUR NUHUN. REGARSA

  66.   Adriana cenahna

    Halo, kuring gaduh budak 2 taun 1 bulan ... sareng anjeunna henteu tuangeun kalayan saé, kanyataanna, anjeunna henteu resep bungbuahan atanapi sayuran ... anjeunna nginum seueur susu. Abdi hoyong dikirim sababaraha ménu misah di sakola. Aranjeunna nyarios yén anjeunna henteu tuang ... anjeunna tés sareng nyiduh. Kuring hariwang sareng putus asa ngabantosan kuring !!!!!!!!

  67.   k-rla cenahna

    Hapunten, kuring ogé hoyong terang naha anjeun tiasa ngirimi kuring parameter kumaha anjeun kedah tuang siang

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo deui K-rla!

      Dina dinten Jumaah kaping 9, daptar ideu pikeun nyoco orok bakal diterbitkeun, sareng conto purees kanggo tuang siang, kanggo tuangeun sareng ideu kanggo sarapan atanapi camilan.

      Wasalam

  68.   k-rla cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan putra kuring umur dua bulan umur tilu bulan, sareng anjeunna henteu hoyong tuang barang anu padet, anjeunna pura-pura cekek sareng ngan ukur hoyong tuang nalika tuang saurna, kuring hoyong terang upami anjeun tiasa ngirim kuring tip sareng resep supados anjeunna mimiti tuang langkung saé, hatur nuhun pisan kana bantosan anjeun.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo K-rla!

      Dina tautan ieu anjeun bakal ningali sababaraha tip nalika orok nolak tuang padet: http://madreshoy.com/nutricion/bebe-comer-trozos_4126.html sareng salian ti kiat ieu perlu aya kasabaran (seueur kasabaran); )

      Kuring miharep anjeun ngabantosan, salam

  69.   Jeny cenahna

    halo Abdi hoyong terang resep anak kuring yuswa 2 taun sareng henteu hoyong nanaon sareng kuring hoyong terang naon anu kuring tiasa pasihkeun ka anjeunna

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Jeny!

      Saeutik demi saeutik tulisan khusus kanggo tuangeun anu diterbitkeun sareng teu lami anu pas pikeun umur budak anjeun bakal sumping, kuring miharep éta bakal ngabantosan anjeun; ) Sedengkeun kuring tiasa nyaritakeun sababaraha hal, tapi éta sadayana gumantung kana kumaha anjeun nolak tuang, nyaéta, naha anjeun nolak tuang potongan atanapi nolak sayuran, buah, sareng sajabana bahkan dina bentuk puri?

      Upami masalah anjeun sapotong, kuring nyarankeun pisan kasabaran sareng teraskeun masihan purees, kanggo ayeuna. Ningkatkeun konsistensi puri sakedik-sakedik, teras campuran éta sareng sababaraha potongan alit pisan, sacara bertahap ningkatkeun ukuran potongan anu dicampur sareng puri. Nalika anjeun masihan puree anu biasa, tinggalkeun sababaraha potongan sayuran atanapi buah dina piring anu misah, antepkeun anjeunna nyandak kana pananganna, nguseup atanapi naon waé anu anjeunna pikahoyong supados anjeunna janten akrab.

      Anjeun bakal ningali yén sakedik-sakedik anjeunna janten biasa sareng bakal ngahakan sadayana; )

      Wasalam

  70.   SARAH GERRERO cenahna

    halaman ieu informatif pisan sareng geulis pisan
    Abdi parantos ngagaduhan seueur resep kanggo lanceuk-lanceuk kuring

    Nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Sarahi!

      Hatur nuhun kana koméntar anjeun; )

      Wasalam

bool (leres)