Pangobatan alami pikeun merangan nyeri haté nalika kakandungan

Panyawat haté nalika kakandungan

Kakandungan ngalibatkeun runtuyan parobahan fisik anu utami, anu teu aya pilihan tapi dibiasakeun. Dina sababaraha kasus, dimungkinkeun pikeun ngaleutikeun gangguan anu has, sapertos kitu ogé nyeri haté. Salila période kehamilan, nyerna janten langkung laun. Sareng, sanaos ieu saé kanggo orok anjeun kumargi sadaya nutrisi dina tuangeun anu anjeun tuang langkung saé dianggo, éta henteu raoseun pikeun anjeun.

Salaku konsekuensi transit peujit anjeun ogé bakal kalem sareng anjeun tiasa ngalaman kabebeng. Wasir anu ngaganggu sareng ngaheureuykeun ogé tiasa muncul, anu mangaruhan seueur awéwé nalika kakandungan atanapi salaku hasil ngalahirkeun. Sareng tangtosna, mulas jantung anu terkenal, gangguan anu umum pisan anu mangaruhan seueur awéwé nalika kakandungan.

Ngaronjatkeun kaayaan umum masalah pencernaan nyaéta dimungkinkeun ku sababaraha trik sareng ubar bumi. Sanaos anu utami nyaéta jaga diét anjeun sareng ngalakukeun kagiatan fisik remen. Ieu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun panyerna sareng peujit anjeun. Anjeun ogé tiasa nyobian pangobatan di bumi ieu pikeun ningkatkeun rasa teu ngarareunah manah.

Pangubaran di bumi pikeun ngagentoskeun nyeri haté

Pangubaran di bumi, ramuan, sareng tuangeun sanés tiasa ngabantosan ngarareunah nyeri haté. Bisi teu ngarareunah pisan pisan sareng nyegah anjeun tuang normal atanapi istirahat, anjeun kedah konsultasi sareng dokter anu nuturkeun kakandungan anjeun pikeun nganilai pilihanana. Gumantung kana kaayaan anjeun, aranjeunna tiasa nyarankeun pangobatan, tapi penting pisan entong nyandak nanaon tanpa diresepkeun ku spesialis.

Upami nyeri haté anjeun, sanaos ngaganggu tiasa ditanggung, anjeun tiasa nyobian ubar alami ieu.

Lémon infus

Lémon infus

Sanaos asem, jeruk nipis ngabantosan ngirangan nyeri haté. Pikeun nyiapkeun infus ieu saderhana pisan, anjeun ngan saukur kedah nyeuseuh 3 lemun kalayan saé pisan sareng miceun sadaya kulit, ati-ati henteu nyandak bagian bodasna. Nyiapkeun panci kalayan liter cai sareng tuang kana kulub, nalika nuju ngagolak, tambahkeun kulit siki. Angkatkeun panas tina panci, tutup na ngantep éta sésana sakitar 15 dugi 20 menit.

Sakali waktos ieu parantos kalangkung, kaluarkeun kulit lemon sareng saring kana wadah gelas. Anjeun tiasa amis lemon infusion sareng madu, sirop agave atanapi gula upami anjeun resep sareng anjeun tiasa nyandak éta panas atanapi tiis.

Infusion Chamomile

Chamomile mangrupikeun salah sahiji ubar alami anu paling dikenal pikeun ningkatkeun pencernaan. Tapi ieu sanés ngan ukur kauntunganana, chamomile ngagaduhan sipat anti radang, analgesik, ngabantosan ngatur bobo sareng ningkatkeun sagala jinis masalah pencernaan, sajabi ti nyeri haté.

Anjeun tiasa kéngingkeun infus chamomile parantos disiapkeun dina amplop anu raoseun, tapi upami anjeun nyiapkeun éta anjeun bakal kéngingkeun manpaat anu langkung ageung. Anjeun kedah mésér pepelakan chamomile di tukang ubar herbal atanapi di toko-toko alam sareng nyiapkeun infus ku cara tradisional.

Susu

Gebeg nginum susu

Gelas susu haneut bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun kaasaman lambung, janten disarankeun pisan kanggo dicandak sateuacan bobo kanggo ngamajukeun istirahat. Tapi anu penting anjeun nginum susu sateuacan ngarareunah pisan, upami sanésna, sipat susu moal épéktip. Anjeun tiasa ogé nguseup susu anu tiis pisan nalika anjeun perhatoskeun yén aranjeunna ngamimitian ngarareunah, sabab susu mangrupikeun antacid alami anu kuat sareng bakal ngabantosan gancang-gancang gejala.

Inuman cai bari tuang

Nginum seueur cai nalika tuangeun épéktip pisan dina ningkatkeun kaasaman, ti saprak cai éncér kaasaman jus lambung. Coba candak cai sakedik cai nalika tuang, henteu kedah anjeun nginum langkung seueur, tapi cai anu anjeun inuman normal, bagi kana dosis alit nalika tuang.

Kentang anu digodog atanapi dipanggang

Kentang ngabantosan ningkatkeun kaasaman lambung, salami anjeun nyandak éta dikulub atanapi dipanggang. Goreng Perancis, di sisi anu sanésna, masihan langkung kaasaman janten anjeun kedah ulah nyandak sapertos kitu. Bisi henteu anjeun kedah nyandak kentang atahsabab tiasa toksik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.