Tés Prenatal VII: Saringan Glukosa

Tés salajengna ngadeteksi diabétes kehamilan.

Anjeun kedah ngahadiran puasa 10 dugi 12 jam. Sajam saatos nyandak larutan glukosa, pasién dicandak sampel getih anu bakal dianalisis di laboratorium. Upami hasilna positip, tés konfirmasi sanés, anu disebat kurva kasabaran glukosa lisan, kedah dilaksanakeun.

Éta kedah dilakukeun antara minggu 24 sareng 28. Perkiraan diagnosis diabetes kehamilan, kaayaan anu tiasa nempatkeun kaséhatan indung sareng orok dina résiko.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maria Fernanda cenahna

    Halo, kuring ngan ukur hoyong terang, anak awéwé kuring parantos ngahudangkeun antara 32 sareng 35 minggu numutkeun ka ultrasound na, elk orok ageung pisan sareng beurat beurat.

  2.   SARAH cenahna

    Hiji patarosan kuring parantos aya dina minggu 35 sareng aranjeunna ngintun kuring ngadamel ayakan dimana kaluar 130 saatos ngalakukeun éta kuring ngan ukur puasa 8 jam sareng kaluar 130 naha leres éta négatip positip? xq Kuring maca sareng éta tes positip tina 140 mg / dL.