Upami ulang taun anak anjeun, tong ngantosan dugi ka menit terakhir!

Ngagungkeun ulang taun mancanagara

Upami ulang taun anak anjeun caket, tong ngantosan nyiapkeun acara ageung dina menit terakhir, Improvisasi henteu saé! Salaku tambahan, anak anjeun bakal resep nyiapkeun hal ulang taunna pikeun dipikaresep sareng réréncangan sareng kulawargana. Anjeun kedah mikir seueur hal supados sadayana parantos siap.

Salaku conto, taroskeun ka diri nyalira patarosan ieu: jam sabaraha ulang taunna? Naha bakal janten tuangeun atanapi camilan? Kumaha cuaca dinten éta? Naha bakal di luar atanapi di jero? Upami panas teuing atanapi tiris teuing, naha tiasa péstana ngarusak? Upami murangkalih alit sareng bobo, Anjeun kedah tumut kana akun ieu pikeun ngatur waktos numutkeun kabutuhan istirahat anjeun.

Candak kenangan!

Tong hilap ngeusi batre kaméra anjeun sareng pastikeun anjeun gaduh kapasitas panyimpenan anu cekap. Sanaos jaman ayeuna urang tiasa nganggo kaméra dina telepon, sakapeung henteu sami.

nu lokal

Upami anjeun hoyong nyewa lokal anjeun bakal kedah pastikeun aranjeunna gaduh pilihan anu saé. Salaku conto, upami aya kajadian anu teu disangka-sangka yén anjeun tiasa ngabatalkeun tanpa kaleungitan artos, anjeun panginten tiasa gaduh pilihan kaulinan gumantung kana umur barudak, jantenkeun lega ...

Entong tinggalkeun barang anu terakhir

Coba sareng lakukeun sadayana anu tiasa sateuacanna. Ieu bakal ngajantenkeun anjeun langkung santai sareng ogé bakal masihan anjeun kasempetan pikeun ningali naha anjeun poho kana hal. Ngatur sareng ngalaksanakeun hal-hal sateuacanna ogé bakal mastikeun yén anjeun henteu kedah bobo pikeun detil terakhir wengi tadi.. Ieu ngan ukur bakal setrés anjeun sareng anjeun bakal ngaduruk sateuacan pésta dimimitian.

Sakali. Inget ieu sadayana émut, émut pikeun mikaresep momen ieu, sabab nalika anjeun paling henteu ngarepkeunana, murangkalih anjeun moal deui hoyong anjeun maledog pesta ulang taun pikeun aranjeunna sareng aranjeunna bakal hoyong ngalakukeun hal nyalira ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.