Dupi waktuna ngalangkungan cerai? 3 patarosan pikeun ngabantosan anjeun mutuskeun

cerai di kulawarga

Nalika anjeun parantos ngamimitian kulawarga, mikiran talak henteu gampang sareng kirang saderhana. "Naha kuring kedah pepegatan?"Patarosan anu gaduh jutaan jalma dina pipikiranana ayeuna tiasa. Sugan aranjeunna kuciwa parantos nikah, aranjeunna parantos bogoh ka jalmi sanés, pasanganna henteu ngubaran aranjeunna kalayan saé, cinta parantos réngsé, aya tipu daya sareng teu percanten ... alesan anu tiasa nyababkeun cerai nyaéta sababaraha.

Nalika perkawinan badé goréng sigana tiasa ngan aya dua pilihan anu sayogi pikeun anjeun: cicing atanapi angkat. Lkahirupan dina kanyataan henteu sadayana "hideung bodas", Bisa jadi aya nuansa anu cocog sareng anjeun, sareng kaayaan anjeun ayeuna sareng kulawarga anjeun. Kanggo terang naon anu kedah anjeun laksanakeun, langkung saé diperhatoskeun sababaraha pamikiran sateuacanna. Kami bakal nyobian ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu leres.

Tilu alternatif

Upami anjeun mikirkeun cerai ayeuna, anjeun tiasa gaduh tilu alternatif dina pikiran:

  1. Anjeun tiasa cicing sareng nyobaan nyalametkeun perkawinan anjeun ku ngalakukeun perobihan anu pas di antara kadua pihak.
  2. Anjeun tiasa misahkeun sareng miharep yén jarakna bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun sudut pandang énggal ngeunaan masalah hubungan.
  3. Anjeun tiasa cerai.

Nalika anjeun mutuskeun cicing éta henteu hartosna yén perkawinan tetep di jurang anu sami atanapi jalan buntu. Pamisahan tiasa janten waktos pikeun masing-masing pasangan pikeun muhasabah perkawinan, dirina sorangan, sareng kéngingkeun sudut pandang masalah dina perkawinan. Pamisahan perkawinan mangrupikeun alat anu saé anu tiasa dianggo pikeun nyalametkeun perkawinan atanapi transisi kana prosés perceraian.

cerai sareng murangkalih

Naha anjeun kedah cicing sareng nyobian nyalametkeun perkawinan anjeun?

Dina sadaya perkawinan, teu terkecuali, aranjeunna ngalangkungan waktos atanapi konflik anu sesah. Bakal aya waktos nalika anjeun muja ka pasangan anjeun sareng waktos sanés anu anjeun teu tega atanapi ningali rarayna. Perasaan nuju nikah sareng pasangan anjeun tiasa gaduh siklus sareng kadang-kadang, éta karaos siga kabayang ferris. Dibikeun kasempetan sareng aplikasi katerampilan hubungan anu cocog, jaman anu goréng tungtungna kalaluar.

Masalah anu paling dipimilik ku pasangan nyaéta harepan anu luhur pikeun perkawinan anu asih, "bagja kantos". Ningali perkawinan sacara réalistis sareng terang yén perkawinan anjeun bakal ngagaduhan jaman teu pikaresepeun matak ngamudahkeun pikeun nungkulan jaman anu goréng - sareng ngalangkungan aranjeunna ogé. Gaduh visi anu réalistis ogé bakal nyegah anjeun nyandak kaputusan rurusuhan. tina pepegatan anu engkéna anjeun kuciwa.

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun upami masalah hubungan seueur sareng sering pisan? Upami anjeun parantos milih tetep dina perkawinan kalayan miharep yén kaayaan bakal "langkung saé," anjeun kedah ngalakukeun langkung ti ngan ukur cicing. Pasangan ngagaduhan pilihan, aranjeunna tiasa damel babarengan pikeun milarian solusi masalah perkawinan, atanapi aranjeunna tiasa milarian bantuan luar dina bentuk therapist nikah atanapi mediator perkawinan.

barudak di cerai

Upami anjeun nyanghareupan kasusah dina kahirupan anjeun, bagikeun kasedihan sareng tantangan ka pasangan anjeun supados anjeunna tiasa ngalangkunganana. Pertimbangkeun yén jalur ieu, sanaos anjeun moal milih éta, tiasa janten hal anu ngajantenkeun anjeun langkung kuat salaku jalma sareng pasangan. Naha anjeun nyobian ningkatkeun hubungan anjeun salaku pasangan sareng ogé kulawarga anjeun, kalayan sumberdaya anu anjeun mendakan online, dina buku mandiri atanapi upami anjeun milari bantosan propésional, anjeun sareng murangkalih tiasa ngaraosan manpaat anu séhat sareng séhat nikah. naon Anjeunna parantos terang kumaha nungkulan kasusah, hiji hal anu pasti bakal nguatkeun anjeunna pisan.

Upami anjeun nyobian ningkatkeun sadayana tapi pamustunganana mutuskeun yén cerai mangrupikeun pilihan pikeun anjeun, sahenteuna anjeun tiasa hirup kalayan kanyaho yén anjeun ngalakukeun sagala-daya anjeun pikeun nyalametkeun perkawinan sareng ngajaga kulawarga tetep gembleng.

Naha anjeun kedah pisah?

Anjeun panginten langkung gampang "angkat" upami ningali paripurna salaku léngkah pikeun ngawangun deui perkawinan, henteu tamat.. Gagasan nyiptakeun jarak ti pasangan anjeun dina waktos krisis sigana moal ngahasilkeun produktif, tapi upami dilakukeun kalayan hormat sareng leres, pisah tiasa janten alat anu saé pikeun ngahijikeun deui pasangan.

Perpisahan anu dikontrol kalayan tujuan mulangkeun perkawinan tiasa suksés upami aya komunikasi anu saé sateuacan sareng nalika pipisahan. Kedah aya kajujuran ngeunaan alesan pisah. Upami pipisahan mangrupikeun cara pikeun kabur nikah pikeun anjeun, tong béjakeun yén anjeun peryogi rohangan, carios anu saleresna di payun.

Sanaos perkawinan aya dina kasulitan, anjeun kedah gaduh tingkat kapercayaan anu cekap pikeun pasangan pikeun tiasa nyarios jujur ​​ngeunaan alesanna pisah. harepan perkawinan salami pisah sareng tujuan pikeun ngawujudkeunana.

pasangan umur tengah bade putus

Naha anjeun kedah pepegatan?

Kadang-kadang masalah dina perkawinan jalan teuing, teu aya jalan kaluarna, sareng perceraian mangrupikeun pilihan pikeun milih. Dina kasus henteu satia, nyiksa rumah tangga, atanapi nyiksa émosional, cerai tiasa janten pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun laksanakeun. Upami anjeun ngalaman pangalaman anu goréng, cerai tiasa janten cara pikeun nunjukkeun hormat ka diri sorangan sareng barudak anjeun.

Kanyataanna nyaéta perceraian sanés léngkah "ramah", janten bakal aya sababaraha konflik atanapi anu sanés nalika prosés, bahkan bahkan periode konflik anu tinggi, kusabab ieu henteu gampang pikeun saha waé. Kaseueuran cerai diawalan ku hiji pihak ti pasangan. Ilahar, éta sanés hasil anjeun duaan babarengan sareng nyandak kaputusan. Kusabab ieu, batur bakal katinggaleun, émosional kasinggung sareng ambek, panginten nyiptakeun konflik dina kaayaan ambek-ambekan.

Cerai bakal raoseun sareng moal betah parasaan anjeun. Tapi perlu nampi kanyataan pikeun maju sareng berjuang pikeun ngagaduhan lingkungan anu stabil pikeun anjeun sareng murangkalih anjeun. Butuh waktos anu lami pikeun anjeun ngaraos lega ngeunaan masalah perkawinan anu anjeun alami. Malah upami pilihan cerai kagungan anjeun. Upami anjeun ngaraos seueur setrés sareng nyeri émosional saatos cerai parantos dimimitian sareng anjeun pikir anjeun peryogi bantosan ti ahli propésional, tong ragu milari éta. Éta tiasa masihan anjeun pakakas anu anjeun peryogikeun ngalangkungan psikologi sahingga anjeun tiasa maju sareng stabilitas émosional anu saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.