Naon warna anu paling cocog pikeun orok anjeun?

Sateuacan urang ningali orok urang urang parantos mikir ngeunaan warna anu paling cocog pikeun anjeun, baju anu urang badé masangkeun anjeunna, kumaha kersa na habitación, cocooan anjeun bakal gaduh. Pondokna, salaku indung urang nyiptakeun jagat raya sakedik sareng anjeunna, kalayan kapribadian na, bakal ngarobih pikeun urang.

Sedengkeun pikeun warna, sadaya warna katingali saé pikeun orok. Tapi aya sababaraha di antawisna anu ku warna rambut, kulit, atanapi panonna nyorot aranjeunna sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung ganteng. Salaku tambahan, warna nétral bakal ngabantosan anjeun ku seueur patarosan.

Warna nétral anu katingali ku sadayana orok

kelir orok

Kami nampilkeun di handap ieu kelir nétral anu flatter sadayana orok. Di jerona aya nada anu bénten-bénten, ti anu pangkuatna, dugi ka paling disada. Gumantung kana warna kulit anjeun, panon anjeun sareng rambut anjeun, anjeun tiasa ngalih dina garis warna nétral ieu, tapi milih anu paling cocog pikeun anjeun. Konsép dasar pikeun diajar nyaéta naon waé warna tiis: biru, ungu, héjo; sareng anu haneutna: koneng, oranyeu, beureum.

nu konéng sareng héjo Éta warna unisex sareng nétral. Tapi, dina héjo héjo anjeun ngagaduhan rupa-rupa nada, ti mimiti moro héjo dugi ka héjo harepan, anu kawéntar taun ayeuna. Kasus héjo sampurna pikeun orok beureum atanapi oruburn. Konéng nétral nyiptakeun gambar orok anu pikaresepeun pisan, sareng nalika anjeunna langkung sepuh, aranjeunna ningkatkeun kasopananana upami anjeun angkat nada na.

Warna nétral sanésna nyaéta bodas, hideung sareng kulawu. Bodas sok dianggo dina baju orok, utamina dina posisi munggaran. Ayeuna aya ogé trend ngalebetkeun kulit hideung sareng abu, tapi teras-terasan digabungkeun sareng nada anu sanés. Nyatana, lumrah pikeun mendakan baju hideung bodas pikeun murangkalih. Pasir, coklat, sareng syénas ogé dianggap warna nétral.

Warna anu pangsaéna pikeun orok urang

kelir orok

Kami tiasa nyaritakeun yén ampir ku intuisi anjeun bakal terang warna anu paling cocog pikeun anjeun ka putra anjeun atanapi putri. Dina hal ieu, ibu-ibu kadang kedah nahan, sabab urang condong langkung condong kana warna anu urang resep tibatan anu, sacara obyektif, cocog pikeun aranjeunna langkung saé.

Orok sareng kulit bodas pisan, rambut pirang sareng panon hampang, Upami anjeun dangdan ku warna haneut, gangsa, keusik, dipanggang, aranjeunna bakal ningali rupina lemes. Upami anjeun ngagem aranjeunna dina céri, héjo, atanapi mauve aranjeunna bakal nyiptakeun kontras anu saé. Orok-orok ieu henteu resep pisan ku nada pearlescent atanapi bodas pareum.

Sabalikna, pikeun orok kulitna coklat pisan sareng panon hideung rambutna poék, gambarna lemes ku nada lemes tina kisaran warna pink, kalebet buligir (dina kasus tradisional budak awéwé) sareng biru aquamarine, kanggo budak lalaki. Aranjeunna henteu resep kana naon waé nada coklat atanapi kulawu. Upami orokna parantos, atanapi orokna langkung sepuh, gambar anu matak sareng pikaresepeun nyaéta nambihan sentuhan nada héjo lampu anu kuat.

Langkung warna anu pikaresepeun orok kusabab penampilan na

Upami murangkalih ngagaduhan kulit entéh, tapi rambut sareng panon poék, blues sengit, atanapi sauntuyan violets, burgundy bakal katingali hébat dina aranjeunna. Ku cara ieu anjeun bakal tiasa ningkatkeun kontras gambar anjeun nyalira. Pikeun anjeunna atanapi kanggo dirina anjeun ogé tiasa milih kontras hideung bodas anu dikenalkeun dina modél barudak.

jeung kulit pink, panon hampang sareng rambut urang aya dihareupeun ros sareng karang umumna. Sanaon warna ieu diidentifikasi ku budak awéwé. Éta sababna pikeun orok lalaki anjeun anu gaduh ciri ieu kami nyarankeun konéng dina warna anu béda-béda: madu, amber, sienna.

Orok tina kulit emas, rambut coklat sareng panon madu, atanapi greenish aranjeunna katingal pisan ganteng ku nada bumi, onta, coklat sareng emas. Gambar anjeun bakal ngahasilkeun harmoni anu mutlak, sapertos upami anjeun ngagemkeun nada pastel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.