Ngaleungitkeun rambut nalika kakandungan

waxing kakandungan

Nalika awéwé hamil, anjeunna ngagaduhan sagala rupa mamang sareng salah sahiji hubunganana waxing nalika kakandungan.

Unggal awéwé béda sareng masing-masing tiasa mutuskeun lilin dina cara anu béda, tapi sadayana bakal peryogi inpormasi anu sami pikeun terang upami aranjeunna tiasa neraskeun waxing kitu sareng kumaha aranjeunna ngalakukeunana ayeuna sareng upami langkung saé aranjeunna ngalakukeun éta dina cara anu sanés. cara kitu ulah ngaganggu kakandungan ku cara naon waé.

Produk pikeun ngaleupaskeun rambut nalika kakandungan

Biasana awéwé, pikeun meredihkeun nyeri waxing sareng ngajaga kulit lemes salami kakandungan, nganggo pelembab sareng exfoliator. Pikeun ngahindarkeun penampilan jerawat atanapi rambut lebet, langkung saé nganggo exfoliants hipu hiji dinten sateuacan lilin kanggo ngahindarkeun ngarusak kulit. Pelembab tiasa dianggo salami kakandungan sabab sanaos nembus kana kulit henteu nuduhkeun jinis résiko sanés pikeun anjeun ogé pikeun orok anjeun. Salaku tambahan, pelembab bakal ngabantosan anjeun nyegah munculna tanda manteng anu kakandungan dina kakandungan.

Nalika anjeun nganggo produk pikeun nyéépkeun atanapi pikeun kulit anjeun nalika kakandungan, anjeun kedah tumut kana bahan kimia anu dikandung dina bahan-bahan éta. Anjeun kedah émut yén sagala anu lebet kana awak anjeun ngalir kana getih sareng tiasa ngahontal orok anjeun ngaliwatan plasénta. Upami anjeun ragu ngeunaan ngagunakeun produk, anjeun kedah teras konsultasi sareng dokter pikeun nyingkirkeun mamang, tapi henteu nganggo éta tanpa terang sabab tiasa ngarugikeun orok anjeun.

Depilasi tina pubis

waxing awéwé kakandungan

Nalika kakandungan anjeun rada maju, sesah nyukur pubis anjeun, langkung ti naon waé sabab hésé ningali diri anjeun di ditu. Pikeun tiasa nyukur diri gaduh beuteung éta, padika anu paling gampang henteu diragukeun agul ku eunteung pikeun tiasa katingali saé sahingga mempermudah lilin nalika kakandungan.

Upami anjeun wanoja anu henteu resep kana sabeulah, anjeun panginten hoyong ngapungkeun pubis anjeun, tapi dina hal ieu kuring mamatahan anjeun angkat ka pusat kageulisan sabab éta bakal langkung raoseun, langkung gancang sareng langkung rumit.

Naha kedah ngapungkeun pubis nalika ngalahirkeun?

depilation leg kakandungan

Patarosan ieu sigana patarosan juta dolar. Tapi kanyataanna éta gumantung ka anjeun sabab biasana dina buburuh bidan ngaluarkeun rambut, sareng dina waktos sanésna aranjeunna henteu ngaleungitkeun éta sabab teu aya kajadian ogé. Éta bakal gumantung kana kasopanan anjeun tapi dokter di kamar pangiriman langkung ti biasa ningali rambut ka awéwé.

Aranjeunna biasana nyukur kusabab éta ngamungkinkeun aranjeunna langkung ageung kontrol perineum sareng mempermudah jahitan nalika aya cimata atanapi episiotomi. Tapi upami anjeun teu hoyong lilin, éta henteu kedah. Dina kasus sesar, aranjeunna ngabasmi area sayatan.

Ngaleungitkeun rambut beuteung nalika nuju kakandungan?

Cabut bulu dina beuteung nalika kakandungan

Normal yén anjeun perhatoskeun kumaha rambut kaluarna sakedik langkung neken nalika anjeun reuneuh. Sanaos kunjungan ka dokter langkung sering, éta tiasa ngajantenkeun anjeun rada raoseun. Éta kusabab éta miceun rambut tina beuteung nalika kakandungan éta parantos janten amalan anu dilaksanakeun ku seuseueurna. Sanaos dokter langkung ti biasa ningali sagalana, upami anjeun ngaraos langkung raoseun ngaleungitkeunana, teraskeun.

Teu aya anu kontradiktif ngeunaan éta. Upami anjeun gaduh sakedik rambut, langkung saé nganggo pinset. Tapi upami anjeun kantos ngagunakeun épilator listrik, anjeun ogé tiasa bet éta. Leres éta hiji-hijina hal anu anjeun tiasa perhatikeun nyaéta kulit anjeun langkung sénsitip, hal anu normal pisan. Janten naon anu henteu raoseun sateuacanna, ayeuna anjeun tiasa langkung seueur perhatosan. Tapi tangtosna, éta moal mangaruhan orok anjeun pisan, anu leres-leres tiasa urang pikir.

Sutra-epil sareng kakandungan

Salah sahiji cara anu paling gancang pikeun ngaluarkeun rambut tina beuteung nyaéta ku ngalirkeun mesin listrik atanapi Sutra-epil. Sanaos seueur awéwé anu ogé ragu ngeunaan éta, tanpa diragukeun, aranjeunna moal ngajalankeun sagala jinis résiko.

Sababaraha indung parantos masihan koméntar yén nalika aranjeunna dina tahap anu langkung lami aranjeunna perhatoskeun kumaha orokna ngalih sareng sora mesin. Tapi ieu henteu nunjukkeun yén éta mangrupikeun hal anu serius atanapi kirang langkung, kantun éta réaksi kana geter alat. Upami anjeun ngaraos rada raoseun anjeun sok milih metodeu anu sanés.

Sanaos nalika urang masihan koméntar, éta moal ngabalukarkeun naon waé masalah anu anjeun laksanakeun jenis panyabutan rambut nalika kakandungan. Émut pikeun salawasna ngalamar pelembab saatos agul. Ieu bakal ngantepkeun anjeun kulit anu langkung lemes sareng bakal menenangkan prosés na.

Lilin tiis sareng kakandungan 

Kusabab aya seueur urang anu parantos netepkeun rutinitas sareng kadang-kadang parobihan nyingsieunan urang. Janten, upami anjeun salah sahiji awéwé anu kantos milih lilin, waktos ieu moal kirang. Tapi enya, lilin tiis sok langkung saé dina kakandungan. Langkung ti naon sabab lilin panas tiasa nyababkeun kapilér peupeus.

Ieu bakal masihan jalan kana penampilan paningkatan penampilan urat varikos. Janten, kumargi kami henteu hoyong ngorbankeun éta, kami bakal milih anu tiis. Ieu sampurna pikeun awéwé anu ngagaduhan masalah sirkulasi sareng seueur deui, nalika hamil. Salaku tambahan, nalika kakandungan kamajuan, éta langkung saé hadé pikeun buka pusat kageulisan. Pilihan anu pikaresepeun pikeun urang, gancang sareng murah.

Depilate linea alba nalika kakandungan

Depilate linea alba nalika kakandungan

Kurang leuwih dina bulan kaopat kakandungan, urang bakal mimiti perhatoskeun kumaha titikna ngalir ngalangkungan daérah beuteung urang. Dimimitian di daérah pubis sareng ngahontal sakedik di luhur bujal. Disebutkeun yén awéwé anu langkung modéren, éta bakal tetep katingali sakedik deui. Éta sadaya parobahan hormon anu nyababkeun mérek ieu menonjol dina tahap kahirupan urang ieu.

Saatos dikantunkeun, sakedik-sakedik éta bakal balik deui ka normal sareng kirang katingali dugi ka teu katingali. Dina cara nu sami, rambut anu kaluar dina tahap ieu ogé bakal ngirangan. Sanaos kitu, upami anjeun hoyong ngabentuk linea alba nalika kakandungan, anjeun tiasa ngalaksanakeunana dina cara anu sami anu parantos kami mairan sateuacanna. Saatos éta, pelembab anu saé sareng ngagem garis ieu kalayan kareueus pisan.

Naon bentuk panyabutan rambut nalika kakandungan paling aman?

Seueur awéwé panasaran naha krim depilator aman nalika kakandungan, kumargi nalika nyerep kana kulit éta tiasa kontak sareng getih sareng ngahontal orok ngalangkungan plasénta.

Kanyataanna nyaéta krim depilatory aman, sanaos kamungkinan yén éta ngairitasi kulit anjeun sanaos anjeun henteu hamil, éta henteu. Émut yén kulit anjeun langkung peka nalika kakandungan. Bahan kimia dina krim panyabutan rambut henteu ngabahayakeun, éta tiasa dibandingkeun sareng sampo rambut contona. Naon anu tiasa dianggo ku kulit anjeun nyaéta parfum anu digunakeun dina krim depilatory sareng bahkan tiasa memicu réaksi alérgi, janten disarankeun yén hiji dinten sateuacan ngempelkeun anjeun nempatkeun sakedik krim dina kulit anjeun pikeun mariksa yén anjeun henteu ngagaduhan jinis naon waé. réaksi alérgi.

Upami krim depilatory nyababkeun iritasi, anjeun panginten ngémutan sistem panyabutan rambut anu sanés nalika kakandungan, sapertos tweezing, waxing atanapi cukur, masing-masing diantarana aman pisan.

Sanaos metode anu terakhir disebatkeun ieu tiasa ngajantenkeun anjeun rada teu raoseun sabab aya awéwé anu ngalambatkeun tumuh rambut nalika kakandungan tapi anu sanésna, tibatan, nambihkeunana sareng upami aranjeunna lilin ku cara motong rambut éta tiasa mendakan yén aranjeunna tumuh gancang teuing.

Pilihan séjén pikeun lilin nyaéta ngagunakeun mesin lilin. anu metik rambut ku akar. Aranjeunna rada langkung nyeri tapi rambutna bakal langkung lami tumuh. Sanaos upami anjeun ngagaduhan kulit anu sénsitip mungkin waé daérah anu parantos anjeun waxkeun sareng mesin ieu janten ngabareuhan teuing.

Tumuwuhna tambahan anu anjeun alami nalika kakandungan tiasa disababkeun ku robahan hormonal, tapi ieu bakal henteu teras-terasan sabab sagalana bakal balik deui ka normal nalika 6 bulan munggaran parantos saatos orok anjeun.

pusat kakandungan waxing

Sanaos upami saurna anjeun milih nganggo krim depilatory anjeun kedah tumut kana sababaraha hal, contona:

  • Maca pitunjuk pabrikan sateuacan ngalarapkeun krim.
  • Entong nganggo krim dina tatu atanapi dina ramo anjeun.
  • Anggo krim kanggo kulit sénsitip.
  • Laksanakeun tés sadinten sateuacanna di daérah alit kulit anjeun sateuacan nganggo krim (sanaos anjeun parantos nganggo produk sateuacan hamil).
  • Simpen kamar dimana anjeun badé lilin ogé ventilasi. Bau anu kuat tina krim tiasa teuing pikaresepeun, khususna ngémutan bau sénsitip anu dikandung ku ibu hamil.
  • Anggo jam pikeun nyingkahan krim pikeun langkung lami tibatan diperyogikeun. Tinggalkeun waktos anu minimum pikeun nyingkahan iritasi.

Naha anjeun reuneuh sareng naha anjeun ngalaman salah sahiji patarosan ieu anu aya hubunganna sareng waxing dina kakandungan? Naon cara ngaleupaskeun rambut anu anjeun anggo? Naha anjeun kedah ngarobih metoda anu anjeun anggo sateuacan hamil pikeun anu sanés? Waxing henteu kedah janten masalah nalika kakandungan, jauh tina éta! Anjeun kedah émut yén kulit anjeun bakal langkung sénsitip sareng anjeun kedah milarian bentuk panyabutan rambut anu ngajantenkeun anjeun raos langkung raoseun sareng aman.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Lorena cenahna

    Hai! Éta kakandungan munggaran kuring sareng sadayana énggal, bahkan patarosan ieu ngeunaan perawatan feminin. Abdi umur genep (6) minggu… Naha kuring tiasa ngapungkeun pubis ku lilin panas? Kuring salawasna gaduh tapi ayeuna kuring gaduh mamang upami ieu henteu nempatkeun kakandungan kuring dina résiko. Hatur nuhun! Salam!

  2.   Elsie cenahna

    Kuring sacara pribadi resep epilator listrik Karmin! =)

  3.   Jennifer cenahna

    Pangpangna anu kuring anggo nyaéta épilator listrik Karmin 🙂

  4.   Embun-embunan cenahna

    Halo .. Umur kuring ampir 9 bulan sareng leres pisan sareng beuteung kuring mustahil pikeun kuring nganggo lilin sareng mesin listrik di daérah pubis, éta sabab kuring nyukur dugi ka tiasa balik ka mesin listrik saatos ngalahirkeun.

bool (leres)