Hayu barudak anjeun terang yén kulitna gaduh ingetan

Indung sareng orok di pantai

Dinten ayeuna tanggal 13 Juni mangrupikeun Poé Éropa pikeun pencegahan kanker kulit sareng murangkalih kedah dididik kusabab ieu alit. Ngajagaan kulit barudak tina panonpoé perlu pikeun nyegah kanker kulit. Kulit barudak sénsitip pisan pikeun kakeunaan sinar sosial, ningkatkeun kamungkinan kaserang kanker kulit nalika déwasa.

Kulit ngagaduhan ingetan sareng kolot kedah ngajaga kulitna ti saprak orok. Melanoma mangrupikeun kanker kulit anu paling umum di murangkalih, nonoman, sareng nonoman. Jalma-jalma henteu ningali panonpoé salaku musuh sabab éta sumber kahirupan urang sareng perlu ngagaduhan vitamin D sareng raoseun sacara émosional.

Éta ogé ngabantosan tulang sareng sistem imunitas tetep séhat. Nalika urang mikir yén panonpoé saé, lumayan urang henteu ngaitkeunana salaku hal anu négatip pikeun urang, tapi ku sabab kitu, éta langkung penting pikeun ngalaan diri ka panonpoé sacara tanggung jawab. Kusabab kitu, tong luput kiat ieu pikeun nyegah kanker kulit di saluruh kulawarga:

  • Salawasna nganggo krim panonpoé kalayan faktor panyalindungan anu leres. Dina murangkalih alit kedah ngagaduhan angka anu luhur (langkung ti 30 SFP). Anjeun tiasa milih anu paling raoseun pikeun kulawarga (semprot, krim, losion, sareng sajabana)
  • Larapkeun leres sareng rutin. Upami anjeun ngalamar krim anu salah éta moal épéktip, anjeun kedah ngalamar jumlah anu saé sareng ogé ngalakukeun éta sacara rutin: balikeun unggal dua jam nalika aya panonpoé anu kakeunaan. Anjeun ogé kedah nerapkeun kana sadaya daérah awak anu kakeunaan panonpoé sanaos disumputkeun (sapertos di tukangeun ceuli).
  • Pikeun orok handapeun genep bulan. Upami anjeun ngagaduhan orok kirang ti genep bulan, anjeun kedah ngobrol pediatrik anjeun pikeun terang naon jinis krim matahari anu tiasa dipakena kumargi kulitna lemes pisan. Sanaos idéalna nyaéta anjeun ngajaga dijaga sepanjang waktos di tempat teduh salian ngajaga kulitna.
  • Salaku tambahan kana krim, nganggo aksesoris pakean sapertos kacamata hideung, topi, syal, pakean katun sareng teras milarian tempat teduh. Tangtosna, PERNAH ngalaan diri ka panonpoé dina jam-jaman anu paling parah tina paparan, anu antara jam 12 siang sareng 16.00:XNUMX sonten

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.