Wetenge bayiku kaya banyu

Wetenge anakku kaya banyu

Apa weteng bayi sampeyan muni kaya banyu lan kuwatir? Sampeyan kudu ngerti manawa ana kedadeyan sing umum lan iki bisa uga disebabake.

Anakku skizofrenia

Anakku skizofrenia

Temokake kabeh gejala lan saran sing bisa muncul yen bocah sampeyan skizofrenia. Tindak lanjut awal penting banget

Anakku mlaku mlaku-mlaku

Napa anakku mlaku mlaku-mlaku

Yen sampeyan ngerteni manawa bocah mlaku-mlaku kanthi cara mlaku-mlaku, bisa uga cara mlaku tartamtu, nanging ing wektu sing suwe bisa uga dadi masalah.

Anakku ora gedhe

Napa anakku ora gedhe

Yen bocah ora tuwuh ing tingkat sing padha karo bocah-bocah sing padha umure, sampeyan kudu menyang kantor dokter bocah, sanajan pancen rutin.

Bayiku demam

Napa bayi kula demam

Temokake kabeh sing bisa nyebabake bayi sampeyan demam, ing antarane apa sing kudu ditindakake lan cara ngobati.

Sikile anakku lara

Napa sikile anakku lara?

Temokake apa akibate sing bisa nyebabake nalika sikil bocah lara. Ing kene, kita bakal menehi pandhuan sing paling apik.

Anakku udan kasur

Napa anakku udan amben?

Yen anak sampeyan turu ing kasur lan sampeyan kuwatir amarga bisa dadi sebab, kita bakal crita apa sebabe sebab umum masalah iki.

wuta warna

Kepiye ngerti yen anakku wuta warna

Yen bocah buta warna, kanthi tes sederhana sampeyan bisa ngonfirmasi, nanging sampeyan kudu nggawa dheweke menyang dokter mata kanggo ngandhani kelulusane.

Putraku napas cepet banget

Napa anakku napas kanthi cepet

Yen anak sampeyan napas kanthi cepet lan bisa nguwatirake sampeyan, sampeyan kudu nganalisa yen ana perkara normal nalika bayi utawa yen ana prekara liya.

myoclonus geter

Napa anakku geter yen turu

Yen sampeyan sok dong mirsani yen bocah wedi nalika turu, mesthine mioklonus. Sawetara kejang tanpa akibat negatif.

anak kakehan

Anak-anakku kebanjiran

Yen sampeyan rumangsa yen anak-anak sampeyan akeh banget lan sampeyan pancen dadi ibu sing ala, coba pikirake iki. Minangka proses sinau lan adaptasi.

anakku ngorok akeh

Napa anakku ngorok akeh?

Yen sampeyan dadi ibu sing kuwatir amarga putra utawa putri wiwit ngorok ing wayah wengi, sampeyan kudu maca apa sebab lan akibat.

Napa remaja kawula nyakot kukune?

Napa remaja kawula nyakot kukune?

Yen anak sampeyan gigitan kukune, sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan bisa nemokake cara ngilangi kabiasaan sing luwih akeh iki, kanthi katresnan lan sabar.

bocah mangan stroberi

Napa anakku ora bobote?

Bocah-bocah mbutuhake panganan sing seimbang kanggo tuwuh lan tuwuh kanthi optimal, sanajan tetep sehat….

Dipakani bocah nalika musim panas

Dipakani bocah nalika musim panas

Tips iki bakal mbantu sampeyan njaga pola diet sing bener kanggo bocah-bocah ing mangsa panas, yaiku wektu pangowahan sing mengaruhi nutrisi.

lengkungan bali

Jabang bayi saya bali

Kadhangkala tangis bayi diiringi gerakan, kalebu nyengkuyung punggung. Aja padha sumelang, umume bayi.

jabang bayi

Jabang bayi dakjupuk

Yen sampeyan kuwatir amarga jabang bayi. Aja padha sumelang. Biasane yen wulan pisanan nglakoni, nganti bisa ndeleng kanthi cetha.

dhuwur-umure bocah-cilik

Anakku cilik amarga umure

Kaping pirang-pirang sampeyan bisa uga takon manawa bocah isih cilik, umume dibandhingake karo kancane. Pira sing bener?

Bayiku kuning

Bayiku kuning

Nalika bayi sampeyan kuning, dheweke duwe jaundice lan butuh macem-macem perawatan khusus, ing kasus iki kita bakal menehi katrangan babagan apa sebabe lan kenapa.

putra hypochondriac

Anakku hypochondriac

Ora gampang urip karo bocah hypochondriac. Lan kanggo dheweke, uga kahanane. Hypochondriacs nggedhekake apa sing dirasakake.

Lubus bocah

Lupus anak: cara ngobati bocah

Lupus Pediatric minangka penyakit sing nyebabake bocah kanthi macem-macem cara. Kepiye cara ngobati bocah? Temokake ing kene.

putra ndalang

Anakku pura-pura lara

Yen bocah pura-pura lara, dheweke mesthi bakal ngerti sebabe. Dadi, luwih becik ngobrol karo dheweke lan nangani masalah sing dianggep masalah.

Nyeri punggung ing bocah

Bakune anakku lara

Nyeri punggung ing bocah biasane disebabake amarga cilaka olahraga lan pukulan judi, sanajan penting kanggo menilai sebab liyane.

bobote lan ukurane bayi

Anakku mlaku mlaku-mlaku

Yen bocah wiwit mlaku-mlaku lan nindakake kanthi pucuk, aja padha sumelang, mlaku-mlaku jempol idiopatik, lan kedadeyan kasebut kanthi simetris.

Jaga seksualitas sampeyan minangka ibu

Pentinge ngurus seksualitas minangka ibu

Apa sampeyan ngerti manawa ngurus seksualitas minangka ibu duwe akeh mupangat kanggo sampeyan lan wong sekitar sampeyan? Kita ngandhani kabeh sing sampeyan butuhake.

Bocah sing duwe hemofilia ing sekolah

Ngrawat Bocah Kanthi Hemofilia ing Sekolah

Hemofilia minangka penyakit kronis sing bisa nyebabake risiko kasus jotosan utawa kedadeyan sing ora dikarepake. Kepiye ngurus bocah hemofilia ing sekolah? Kita darmabakti kanggo ngerti

anakku umur 2 taun ora ngomong

Napa anakku umur 2 taun ora ngomong

Nalika putra sampeyan umur 2 taun isih ora bisa ngomong nalika umure, yaiku kahanan sing kuwatir karo wong tuwa. Temokake alasane lan apa sampeyan kudu kuwatir.

resep-resep nutrisi

5 resep nutrisi kanggo postpartum

Kita menehi 5 resep sing nutrisi lan sugih banget sing bakal mbantu sampeyan nemokake maneh, nalika sampeyan bakal mangan kanthi apik, lan uga praktis!

Anakku ora kelangan untu

Anakku ora kelangan untu

Bisa uga kedadeyan yen bocah ora duwe untu susu sing ilang. Yen sampeyan duwe pitakon, kita bakal ngatasi cara sampeyan tumindak.

Keuntungan pistachios kanggo bocah

Keuntungan pistachios kanggo bocah

Pistachios minangka salah sawijining panganan sing paling nguntungake kanggo diet sapa wae lan utamane bocah-bocah, nemokake kaluwihan kasebut.

mesem bayi

Kesehatan tangan ing bayi

Ing artikel iki, kita ngomong babagan pentinge kebersihan kanggo tangan bayi, mula kita menehi pandhuan babagan cara ngumbah.

Obat kanggo dermatitis

Obat kanggo dermatitis

Dermatitis minangka salah sawijining masalah kulit sing nyebabake umume wong ing saindenging jagad. Masalah iki mengaruhi ...

STD asimtomatik, apa bisa?

STD, penyakit nular, ing pirang-pirang kasus asimtomatik. Iki tegese manawa wong sing nandhang kasusahan ora ngerti yen duwe.

Apa Formula Kudu Nutrisi

Susu formula nyedhiyakake bayi kanggo kabeh nutrisi. Bahan-bahan kasebut kalebu karbohidrat, lemak lan protein sing penting.

Nyikat untu

Tartar ing bocah-bocah

Tartar ing bocah muncul saka akumulasi bakteri ing untune amarga kebersihan untu sing kurang.

Pentinge cairan amniotik

Cairan amniotik penting banget kanggo pangembangan janin. Kita pitutur marang kowe kenapa lan apa fungsine.

Apa ana kusta bocah cilik?

Apa ana kusta bocah cilik?

Kusta isih dadi penyakit sing isih nyebar ing sawetara negara. Iki minangka kondhisi sing mengaruhi wilayah sing kurang apik.

Mangan sehat ing trimester kaping pindho meteng

Diet sing disaranake nalika meteng

Tahap kehamilan identik karo ngurus awake dhewe lan njaga panganan sing disaranake. Sampeyan kudu nggawe kabeh katresnan kanggo njaga panganan sing sehat lan seimbang.

Puree kangkung

6 resep karo bayem

Kita menehi resep sing gampang banget lan ora bisa ditolak kanthi bayem. Sawetara kamuflase sayuran iki lan liyane nambah warna. Gatekna apik!

Panganan botol

Botol bayi adhem adhem

Botol steril adhem minangka salah sawijining cara sing bisa ditindakake supaya bayi sampeyan sehat. Kita nerangake apa isine.

fibromyalgia meteng

Penyebab sikil abuh nalika meteng

Bengkak sikil nalika meteng asring banget, amarga tekanan weteng. Nanging bisa uga ana sebab-sebab liyane, kita bakal ngandhani sing endi.

Tips safety kanggo kumpul Natal

Kita menehi sawetara rekomendasi keamanan kanggo rapat karo kanca, sedulur lan kulawarga, nanging kabeh kudu ngrampungake awake dhewe lan ngurus awake dhewe.

Peran bidan nalika nglairake

Bidan minangka profesional kesehatan sing paling cocog kanggo ngewangi pangiriman normal. Perane yaiku transfer kapercayan menyang wanita nalika nglairake.

nulungi bocah cilik supaya mangan woh

Resep natal kanggo digawe kulawarga

Natal iki kanthi luwih akeh wektu ing omah, kita bakal luwih akeh nggawe resep Natal minangka kulawarga, lan bocah-bocah bakal mbantu nyiyapake.

tes kehamilan positif

Tes meteng

Apa lan kepiye tes kehamilan digunakake lan diwaca. Apa sampeyan duwe tes kehamilan sing positif? Apa garis kasebut surem? Temokake manawa sampeyan lagi ngandut.